- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Chris0321 #73504 üzenetére
Igaz, a hungary csoportot el is felejtettem, köszi szépen a tippeket!
végül sikerült találnom alkatrészt a 23i-hez, igaz angliából érkezik, de ha ott van hát nem lehet mit tenni(ecu+ews+kulcs), bízok benne sikerül megoldani a problémát, addig a garázsban pihen a paripa. Az előző kommentemre vissza térve, valóban vannak segítő emberek és talán a Bmw társadalom nagyobb százaléka tényleg jó ember ilyen téren, de nagyon sokszor jön szembe pl az e30-ban olyan hirdetés, vagy bejegyzések, ahol csak egymás abuzálása megy, más elérhető modell végett pedig felhígult a tulajdonosi kör. de ezt rá lehet húzni az egész fb-re vagy társadalomra. Szerencse az e30 már nem tud újat mutatni és máig messze a legkedvesebb autóm, de nyilván ő ritka mint a fehér holló és ritkán veszem elő nosztalgiázni, de akkor egy teljesen más világ fogad. Annak idején az e46 323 előtt fontolgattam az e90-t az f30-ra akkor nem volt keret, most lenne, de mai napig nem tudom eldönteni, melyik benzinesbe vágnék bele. Ebben még van anyag, csak az idő meg pörög, sajnos piszkosul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest