- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
Greg-77 #9604 üzenetére
Ez így van, a Sony kicsiben tud értékelhetőt alkotni, nagyban pedig szinte csak katasztrófálisat. Még a legnagyobbik és legdrágábbik XB hangzása is szétcsúszott, fátyolos, és mosottas volt számomra. Természetességet még a legkisebb mértékben se véltem felfedezni rajta.
-
mcs
veterán
válasz
Greg-77 #9600 üzenetére
Első próbánál én nem voltam lenyűgözve tőle, de a 4-5 napos bejáratás megtette a hatását.
Még a Pink Floyd is élvezhető rajta bass boost nélkül, pedig az nagyon könnyen összemosódik, ha nem megfelelő eszköz szólaltatja meg. Az elhelyezésre is kevésbé érzékeny, mert kimondottan 360 fokos sugárzásra törekedett a Samsung. A távirányítójával néhány plusz gyári hangzásképet is elő lehet csalogatni belőle. -
<Adamsky>
nagyúr
-
mcs
veterán
válasz
Greg-77 #9573 üzenetére
Samsungból az MX-T70et ajánlom. Akksi nélküli, de a PB300nál komolyabb teljesítményű. A ,,Dynamic Bass Boost" kiemelése nélkül finomabb zenei stílusok is kellemesen tudnak megszólalni rajta, annyira kiegyenlítetté válik így. Kell neki némi terület, mert egy nagy bumszli dög.
-
-
szab120
tag
válasz
Greg-77 #4975 üzenetére
Azzal én is dettó így voltam (studio 4 ), rá is voltam kattanva, de aztán az, hogy az akksija alig bír valamit, eléggé lelombozott, plusz, hogy hordozni sem lehet. A Go+ play még ütősebb, de azért a pénzért már csodás beltéri egységeket lehet venni.
(A Bose árairól már nem is beszélek inkább
)
A Flip 4, Charge 3 szerintem messze felejtős, elképesztő, hogy ezekért ennyit elkérnek. Dinamikatartomány elég gyenge. (Az UE termékeitől sem voltam elájulva)
Az Xtreme már szól valahogy, de ott meg az akksi és az erősítő (olcsó kínai) szokta megadni magát.
20 ezerig ami meggyőzött: Anker SoundCore 2 (~16 Amazonról)
30 ezerig: Anker Soundcore Boost (~26)
Sony XB30 (~30)
Anker Soundcore Pro (~36)
50 ezerig
Dockin D Fine (~50)
Onyx studio 4 (~50)
Sony XB41 (50-ért is láttam már, de átlagban 60e)(üzemidőben, strapabírásban abszolút a Sony a nyerő, hangzásban a Studio 4)
-
szab120
tag
válasz
Greg-77 #4968 üzenetére
Egyébként dettó így voltam, hogy elsőre xb40-et akartam, bementem a Mediába és dobozhangot hallottam (ráadásul több teszten is ezt emlegetik), aztán xb30 lett belőle, annál meg nincs dobozhang, és elégedetten nyugtáztam, milyen jól szól. Ráadásul az alzánál volt egy ideig 22-ért, most átlagban kifutó áron 30e. Charge 3-nál szerintem bőven jobb, kisebb hangerőn is több a baszus, továbbá nagy hangerőn nem tűnnek el a basszusok, mint annál, ráadásul olcsóbb, tovább bírja az akksija, és a fények is jópofák tudnak lenni. Ami a legfontosabb, nem torzít. Ledek nélkül nálam kb 15-18 órát bír. Ráadásul powerbankkel is tölthető egy ilyen kábellel.
Az XB41 is nagyon fain, igaz azt jövőre éri megvenni majd féláron.
Ráadásul ha 2 xb30-at összepározol, az brutál. (mármint bluetooth hangszórókat figyelembe véve)
Az XB30-at hallgasd meg mindenképp, rengeteget végigpróbáltam, kategóriájában tényleg az a legjobb.
A füleimnek persze a Harman lenne a legideálisabb,de az 3x ennyibe kerül, nem cseppálló, és az akksija vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest