- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Ma volt egy kis időm felkerekedtem és több helyre elmentem nyoma sincsen sehol JBL PB 100 vagy 300 nak. Nem baj ami van azt meghallgattam. Sony GTK XB60, XB90 ezek egyszerűen nem szólnak sehogy. Sony MHC V11, V42D na ezek már jobban szólnak egy fokkal itt már megjöttek a mélyek is, a mostani sláger zenékkel elboldogul, de pl Pink: Just Giv Me A Reason számától darabokra hullott a hangkép, nem szól sem jól sem szépen ami nem diumvisum zene. Valamint meghallgattam a SAL PAR 220BT ami az XB párosnál jobban teljesít és olcsóbban valami akcióban nem lenne rossz vétel. Amire kíváncsi lettem volna, de nem volt sehol az sem kitéve Samsung MX T50/T70 bár szerintem azok köröket vernek ezekre amiket ma hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest