- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Van egy JBL Flip 2 amit nagyon kedvelek tetszik a hangja a méretéhez képest jól szól! De szeretnék valami nagyobbat, jobb hanggal. Elmentem a médiába meghallgattam az itt sokat olvasott ajánlatot a Sony SRS-XB40-est, de nekem annyira nem jött be, kissé dobozhangot hallottam, bár tudom ott nem lehet rendesen kitesztelni, mert zaj van stb.. de hozzám közelebb áll a JBL Xtreme hangja azt is meghallgattam. Viszont az Xtreme és az XB-40 is elég nagyok, itthoni nagy Hifi mellé nem kell, nekem egy Charge 3 elég lenne méretben, viszont "csak" egy tízes különbség van a Charge 3 és az Xtreme között, akkor meg inkább az utóbbi kéne. Szóval Charge 3 méretben kéne valami alternatíva, mit tudtok ajánlani? Sok külföldi oldal az EU Boom 2 elég jónak tartja, de az a Flip 4 mérete, Denon Envaya is sok helyen jól szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest