- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
válasz
szab120 #4973 üzenetére
Köszi a választ! Bevallom az Onyx studio 4-et hallgattam én is és annak tetszett a legjobban a hangja, attól kerestem az állam! De az nem egy hordozni való cucc, na meg az aksi. Kerestem én is XB-30-at, de már mindenhonnan eltűnt szinte. Ma megint voltam bent végig hallgattam több stílusban zenét, de most nekem az XB-40 jobban teljesített mint JBL-ek: Flip4, Charge 3. Sok műfajjal elég jól elboldogult, de ott van a dobozhang ami kihallani sajna. De a Charge 3 is minden volt csak kiegyenlített nem. Tudom ennyi pénzért kompromisszumot kell kötni, na meg a mérer stb.. ahhoz képest mind jól szól, csak kinek mi tetszik. Még nézelődök nem olyan sürgős dolog ez, hátha lesz valami akció az is segít dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest