Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okosórát?
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Gear S3 - második kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Most nézegetek én is nagyobbacska bt hangfalakat, csodálkoztam, hogy sehol sincs már szinte PB 100 sem 300, van bármilyen szóba jöhető alternatívájuk ezeknek? Sony-kat hallgattam eléggé siralmas mind. Látom van LG, Samsung, Pioneer, Panasonic és Mac Audio, de ezeket nem nagyon lehet meghallgatni, sem teszt nincsen róluk. Mit tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest