Hirdetés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
Lehet unalmas, de az annyival übereli az átlag Bluetooth hangfalakat hogy az meg is érdemli ezt a többszöri emlegetést. Azt meg pláne amikor átlag hangfal áron "szórják" ki őket, na olyankor kicsit sír az ember lelke, mert ezek többszörösét érik a 80-100 USD-s áraiknak.
Én GGMM M3 vonalon vagyok, de az döbbenet jó. Mikor párba tettem őket, mégjobb ... mikor akció volt, vettem még kettőt, s utánna még még kettőt (biztosítva legyek). ... csak ennyire jók (főleg azokon az árakon!!!).
Ami fejlődés jól esne Tőlük, az egy kb. 2x akkora hangfal mint M3, ugyanazzal a karakterrel, ill. kicsit több méllyel (nem brummogással, hanem valós méllyel!). Na az lenne az igazán jó ... persze akkor szarba is lennék a "készleten lévő" 6 db. GGMM M3-al
... de tuti bevállalnám azokat is akkor.A jelenlegi "új" vonaluk, engem sem érdekel, az nem az a vonal amilyen irányba én várnám az elmozdulásukat, hangzásukat tekintve tuti nem ütik meg az M3 vonalát (ebben 100% biztos vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Horgász topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... de tuti bevállalnám azokat is akkor.