Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy BT hangszórót, ami nem túl nagy méretű, valamilyen vízálló minősítéssel rendelkezik, konyhában, fürdőszobában való használatra. Többnyire elektronikus zenét hallgatnék rajta (trance, progressive, deep house) Spotifyról. Árban olyan 10.000 Ft körül gondoltam, kicsit több még belefér, ahogy a külföldi rendelés is. Tudnátok ajánlani valamit?
-
SH4D0W2011
őstag
Megjött nekem is a GGMM M4, de nincs most túl sok időm próbálgatni. A kérdésem az lenne, hogy wi-fi-n, vagy bt-n keresztül érdemesebb használni? Befolyásolja ez a hangminőséget, vagy bármi mást? Telefonnal és notival használnám.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Azteeek #7753 üzenetére
Hali!
Megkérdezhetem, itthon ki szállította? Posta, vagy valamelyik futárszolgálattal jött?
Nálam ez az utolsó tracking bejegyzés:
"In transit.
2019-12-31 14:16:00 [HU]"Amúgy érdekes volt, én is kaptam tőlük üzenetet Alin, hogy Dear friend, EU raktárból elfogyott a cucc, Kínából küldenek de barna ott sincs. Aztán válaszoltam, majd másnap lett még pár darab barna EU raktárakban is. Ilyen az én formám.
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
BT hangszóró vásárláson gondolkodom, és a segítségeteket kérném, mert ugyan olvasgattam mostanában a topicot, nem igazán jutok dűlőre.
Itthoni használatra lenne, egy könyvesszekrény felső polcán lenne valószínűleg elhelyezve, így a méret, súly, hordozhatóság, vizállóság nem szempont. Ami viszont igen, az a jó üzemidő, a hangminőség, és számít a kinézet is. A hangminőségnél nem várnék csodákat, van egy hangfalszettem amit szeretek (MODECOM MC-SHF120U), odafigyelős zenehallgatásra továbbra is azt használnám, de szeretnék valamit úgy, hogy csak egy teló kell hozzá, Spotify/Tidal menne róla, esetleg valamilyen webrádió, de azért szóljon valamennyire jól. Szeretem, ha van mély, de azért mélytúlsúlyos ne legyen. HornedReaper fórumtárs legutóbbi hozzászólása a Doss vs. GGMM témában sajnos egyik oldalra sem billentett. Kinézetben pedig az egyszerűséget preferálom, nem kell semmi csicsa. Árban olyan 30.000 Ft körül gondoltam, azért nem akarok drágábbat, mint amennyibe a másik hangfalam került.A jelöltek egyelőre:
- Dockin D Fine, de ez szerintem drágább
- Doss Sound Box XL
- GGMM M4Köszönöm, ha tudnátok esetleg segíteni, illetve ha van valami bestbuy hely, akkor egy linket is megköszönnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Maxlink 19 portos POE Switchek!
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest