- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
Na meg jött a Leadzm nekem is!
Hát ezek a "intro/outro"dallamok tényleg rettenet hangosak, lámpaoltás után otthon biztos inkább bekapcsolva marad.
A hangját még szoknom kell, elsőre meggyőző, de a fejemben lévő tökéletestől még messze van. A mély kicsit nekem túl van tolva az énekhangot tompává teszi. Szívesen hasonlítanám össze mással is. Az viszont tény, hogy ennyire jó bt hangszoróm még nem volt! Az árát mindenképpen megéri! Az anyagminőség és az összeszerelés nagyon profi, az egész cucc minőséginek mondható teljesen.
12 mátyást bőven megér! -
thenameless
tag
-
thenameless
tag
Semmi, már csak azt várom, hogy júni 15-én panaszt indíthassak... :/ most írtam a yunexpress-nek levelet, hátha tudnak valamit kezdeni a bajommal, mitől akadhatott el.
Megrendeltem most egy másikat yall_it nevű felhasználótól. Ha véletlen mindkettő összejönne végül, akkor beszer áron eladom majd. -
thenameless
tag
-
thenameless
tag
Mákostésztátok van a leadzm, soundcup stb cuccal, ugyan attól az eladótól (hi-etech) 05.05-ös rendeléssel még mindig várom....
-
thenameless
tag
THX!
Végül az alul felajánlott "hasonló termékek" közül ezt az eladót szimpatikusabbnak találtam, nagyobb store-t üzemeltet, kicsit jobb értékeléssel, azonos áron: [link]Rendeljkínait tesztjei engem általában meggyőznek, Blitzwolf BW-F3 is pont olyan volt nekem, mint a leírásban. Nagyon klassz, de egy kicsit több basszust! Ezért bízom ebben az Enusic/Leadzm/TTLife/EasyAcc Sundcup-ban. clavinetjunkie tesztje is szimpatikus volt. [link]
ugyanitt BW-F3 eladó PM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest