Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
Na meg jött a Leadzm nekem is!

Hát ezek a "intro/outro"dallamok tényleg rettenet hangosak, lámpaoltás után otthon biztos inkább bekapcsolva marad.
A hangját még szoknom kell, elsőre meggyőző, de a fejemben lévő tökéletestől még messze van. A mély kicsit nekem túl van tolva az énekhangot tompává teszi. Szívesen hasonlítanám össze mással is. Az viszont tény, hogy ennyire jó bt hangszoróm még nem volt! Az árát mindenképpen megéri! Az anyagminőség és az összeszerelés nagyon profi, az egész cucc minőséginek mondható teljesen.
12 mátyást bőven megér!
-
thenameless
tag
-
thenameless
tag
Semmi, már csak azt várom, hogy júni 15-én panaszt indíthassak... :/ most írtam a yunexpress-nek levelet, hátha tudnak valamit kezdeni a bajommal, mitől akadhatott el.
Megrendeltem most egy másikat yall_it nevű felhasználótól. Ha véletlen mindkettő összejönne végül, akkor beszer áron eladom majd. -
thenameless
tag
-
thenameless
tag
Mákostésztátok van a leadzm, soundcup stb cuccal, ugyan attól az eladótól (hi-etech) 05.05-ös rendeléssel még mindig várom....

-
thenameless
tag
THX!

Végül az alul felajánlott "hasonló termékek" közül ezt az eladót szimpatikusabbnak találtam, nagyobb store-t üzemeltet, kicsit jobb értékeléssel, azonos áron: [link]Rendeljkínait tesztjei engem általában meggyőznek, Blitzwolf BW-F3 is pont olyan volt nekem, mint a leírásban. Nagyon klassz, de egy kicsit több basszust! Ezért bízom ebben az Enusic/Leadzm/TTLife/EasyAcc Sundcup-ban. clavinetjunkie tesztje is szimpatikus volt. [link]
ugyanitt BW-F3 eladó PM

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest