- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
Na meg jött a Leadzm nekem is!
Hát ezek a "intro/outro"dallamok tényleg rettenet hangosak, lámpaoltás után otthon biztos inkább bekapcsolva marad.
A hangját még szoknom kell, elsőre meggyőző, de a fejemben lévő tökéletestől még messze van. A mély kicsit nekem túl van tolva az énekhangot tompává teszi. Szívesen hasonlítanám össze mással is. Az viszont tény, hogy ennyire jó bt hangszoróm még nem volt! Az árát mindenképpen megéri! Az anyagminőség és az összeszerelés nagyon profi, az egész cucc minőséginek mondható teljesen.
12 mátyást bőven megér! -
thenameless
tag
-
thenameless
tag
Semmi, már csak azt várom, hogy júni 15-én panaszt indíthassak... :/ most írtam a yunexpress-nek levelet, hátha tudnak valamit kezdeni a bajommal, mitől akadhatott el.
Megrendeltem most egy másikat yall_it nevű felhasználótól. Ha véletlen mindkettő összejönne végül, akkor beszer áron eladom majd. -
thenameless
tag
-
thenameless
tag
Mákostésztátok van a leadzm, soundcup stb cuccal, ugyan attól az eladótól (hi-etech) 05.05-ös rendeléssel még mindig várom....
-
thenameless
tag
THX!
Végül az alul felajánlott "hasonló termékek" közül ezt az eladót szimpatikusabbnak találtam, nagyobb store-t üzemeltet, kicsit jobb értékeléssel, azonos áron: [link]Rendeljkínait tesztjei engem általában meggyőznek, Blitzwolf BW-F3 is pont olyan volt nekem, mint a leírásban. Nagyon klassz, de egy kicsit több basszust! Ezért bízom ebben az Enusic/Leadzm/TTLife/EasyAcc Sundcup-ban. clavinetjunkie tesztje is szimpatikus volt. [link]
ugyanitt BW-F3 eladó PM
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest