- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
FingR86 #3130 üzenetére
Ez várható volt, valahol írtam is, hogy bár lesz valószínűleg újra, de az árra nincs garancia, hogy marad. Én közben feljebb vittem a büdzsét és beszereztem egy akciós Doss Soundbox Xl-t, jövő hétre ide is ér talán. Már nézegettem a Docking d fine-t is, az lett volna az igazi, de valahol meg kell húzni a határt
. Az esetek nagy részében várhatóan alacsonyabb hangerő is elég a konyhában, ott a Docking-ban túl sok a bass, a Doss talán szebb hangképű alacsony hangerőn kis térben viszonylag közel a hangszóróhoz. A docking nagyobb térben/kültérben illetve nagyobb hangerőn és távolságban virgonc, oda kell is a több basszus. A Doss kb a charge 3 szint lehet olcsóbban és 1-2 extra funkció nélkül (de kicsit szebben is szól talán), a Dockin inkább a JBL extreme-mel versenyez és győz
. De hangsúlyozom ezek nem személyes tapasztalatok alapján felállított vélemények, hanem mások véleményei, rengeteg teszt hallgatásai alapján jöttek, főleg ez : http://switcher.oluvsgadgets.net/
Az alsóbb 40$ körüli árszinten érdemes figyelni a Tronsmart element T6 teszteket is, illetve marad a ttlife és leadzm is szintén 40$ körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest