- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Ez nem látszott a képeken, köszi.
Inkább fektetve.
Valamelyik videón láttam állítva az alján lévő membrán nagy hangerőn kissé ugráltatta.
Futásidőt kíváncsian várom.
Enyémre 6-8 órát írt a gyártó de fél hangerőn 24 órát ment (#1632)
Amiért mégis cserélném az a mélyek hiánya, de a futásidőből sem szívesen veszítenék.
Köszi előre is.üdv
szabi -
thenameless
tag
THX!
Végül az alul felajánlott "hasonló termékek" közül ezt az eladót szimpatikusabbnak találtam, nagyobb store-t üzemeltet, kicsit jobb értékeléssel, azonos áron: [link]Rendeljkínait tesztjei engem általában meggyőznek, Blitzwolf BW-F3 is pont olyan volt nekem, mint a leírásban. Nagyon klassz, de egy kicsit több basszust! Ezért bízom ebben az Enusic/Leadzm/TTLife/EasyAcc Sundcup-ban. clavinetjunkie tesztje is szimpatikus volt. [link]
ugyanitt BW-F3 eladó PM
-
istnag
addikt
Kaszibathoz hasonlóan nekem is van egy Sl-1000s.
Konkrétan ez: [link]
Tényleg szép a basszus, nem doboz, mint a hasonló árkategóriás termékekben. Arra készülj, hogy a középrészt kicsit elnyomja de, ha konkrétan fontos a mély, nagyon jó választás. Egyetlen kicsi hátránya számomra a rádió hiánya. -
erzol
őstag
Enusic soundcup
Nekem még úton van, saját tapasztalatom nincs vele.
Kíváncsian várom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest