- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem dehogy, tényleg drága. 90- ért felejtos. Nálam is a max volt az 55 az extreme ért. Hangkepet meg ilyenen nem keresek. Üssön a deep House oszt....kész.😜
Egyébként a B&O Z2-mnek meglepően jó hangkepe van,de ha nem 35- ért jutottam volna hozza,azt is kihagytam volna.
Egyébként sztm a Jbl közül a charge3 a legjobb,praktikusabb. -
Felteszem itt a kérédst bár a Bowers & Wilkins Z2 -es AIR PLAY-os lejátszó nem BT-s,de hátha tudjátok.
Amikor rápattanok az iphone-mal air play-on akkor a wifin keresztül csatlakozok a Z2-höz. Ilyenkor az otthoni hálózatról lepattan a teló és rácsatlakozik a Z2-re,ergo a wifin nem kap netet a spotify ha stream-elek, viszont ha "wifin" csalatkozik a készülék akkor mobil neten már nem és így nem kap semmilyen módon netet a telefon. Ez így funky,vagy a én nem tudok valamit? -
válasz
pixelmester. #3132 üzenetére
Nálad nem volt semmilyen "megröccenés" időként?
-
válasz
pixelmester. #3140 üzenetére
Én a Flip 3-at 22.800.- EA-ban nemrég az akciós szürkéből. 2db vettem én is ennyiért...
-
válasz
pixelmester. #3072 üzenetére
Ez tök jó infó, köszi,nem tudtam. Egyébként az extreme-t nemrég vettem, lehet, hogy ebben vagy a charge3-ban is már valami software frissítés jót tenne és nem lenne az a ritka szünet.
Az extreme,de sztm a charge 3 is már jó lenne a kamionba. Viszont a multipont nem annyira jól működik, ha egyik készülékre kapok hívást és a másikon ment a zene azt a jbl-en nem tudom újra indítani,megint a telefonon kell (mondjuk egyik S7 volt a másik egy i5SE) -
válasz
pixelmester. #3066 üzenetére
Nem tudom,nekem van extreme-m és charge 3 -am is. Összeraktam én is őket,nálam olyan 2-3 percenként egy 1-2 mp-re el-el ment az egyiken a hang. Amúgy nem volt olyan rossz a páros. Kicsit más a hang karakter , de közép hangerőn tudta tartani az iramot a charge 3.
Amit észrevettem, hogy iphone-al sokkal szebben és nagyobb (kb +20-30%) hangerővel szólnak a JBL-ek, mint az S7-emmel. -
válasz
kispusi017 #2873 üzenetére
-
Ha valakit érdekel: Még akciós a szürke színű JBL FLIP 3 az EA-ban. 24-ért (törzsvásárlóival még 5% lejön 22.900.-)
Más.
Mi a véleményetek a Samsung Level Box Slim (EO-SG930C) -ról? Van valakinek ilyenje? -
Rendeltem egy JBL Charge 3-at. Van itt valakinek ilyen? Mire számíthatok hangminőségben,tapasztalatok?
Tesztjét már olvastam.
Bízom az EISA díjas cucokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest