- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
azt tippelném, hogy a JKR-ben egy nagyobb esés után elengedne az akksi rögzítése.
láttam ilyen "repair" videót, amiben látszik, hogy egy full sima felületre van rá ragasztva a 2 cella.[link]a különbség a leadzm és a jkr között, hogy a jkr alacsony hangerőn brutális mélyet tud, a leadzm pedig kevesebb mellyel de nagyobb hangerővel bír. Egyik bentre másik pedig kinti használatra való inkabb. Mármint nekem ez szűrődött le pár napos használat után.
Amit még talán nem említettem eddig, a JKR elég keményen tud melegedni. Az érintő gombok környékén a burkolat rendesen átmelegszik egy kis döngetés után.
-
FingR86
őstag
a 2. linked az egy Blitzwolf F3 klónnak néz ki. 2*5W van megadva neki.
Nekem volt Blitzwolf F4, amire 2*10W volt írva és egy kalap sz*r volt véleményem szerint. Torz, puffogó mélyek jellemezték. Ebből kiindulva én inkább a LeadZM Missile No1-t ajánlanám neked, nekem is van itthon és nagyon jól szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest