- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Ha nagy hangerő kell, akkor én a helyedben DOCKIN D Fine hangszórót vennék. Igaz ez 140euro, de ez 70%on használva biztos nem megy tönkre hamarabb, mint charge 2+ 100%on.
A videóban a JBL Xtreme-el hasonlítják össze, fura hogy itt is van valami hiba a jbl hangzásával... -
Ha az F4-nél hangosabban tud szólni (szerintünk) egy Flip3, akkor nagyon könnyen elképzelem, hogy egy Charge 2 elveri bőven(?) az F3-at.
Egyébként én is azt mondom, hogy még így sem feltétlen éri meg olyan nagyon a Charge 2 a Voombox 2-höz képest ezt a jelenlegi ár/érték arányát nézve sem a Charge 2-nek.
Krill77 nagyon jól leírta ezt a dolgot korábban.
Az olvasott tapasztalatok és vélemények alapján írom mondjuk mindezt, élőben egyiket sem hallottam még.
-
LanyUs
őstag
A mojo buzzt futás közben használom a kietlenség közepén ( rét, erdő ) a futó hátizsákom bal első zsebében, jobb zsebben pedig a teló. Hátul víz és paprika spray. A táv felétől maxon szól általában. Az Extreme kinti edzéshez tökéletes. Felezett hobby kosárlabda pályán is megállja a helyét, sőt a Balaton közepén gumicsónakra rögzítve is oké stb. Bulikon mindig hálózatos cucc van.
Nem horgászok, de ha ott dübörögne nekem közben biztosan bevágnám a tó mélyére pihenni
Nincs szükség minden pillanatban ezekre a vackokra, van amikor relax a cél. De ha fontos Neked, az Extreme-n van nyakba akasztó, tehát a wc-re is viheted
-
bilon73
aktív tag
nekem konkrétan az apple tv van összekapcsolva vele, így zene, film, tv....minden erről szól a nappaliban.
ha meg nyár van, és a teraszon vagyok, vagy kerti parti van, akkor kiviszem és ott szól...
horgászni még nem vittem, bár lehet megteszem, úgyis idegesítenek a sípóló kapásjelzők (én hagyományost használok)
-
-
REXIS
tag
Én 1 éve csináltam már ugyanúgy a videó alapján egyet, csak a hordozhatósággal akadtak problémák a mérete miatt. Egy régi mélyládát használtam fel, de ha tudsz dobozt csinálni/csináltatni, akkor érdemes belevágni. Passzív radiátorok helyett nagyobb méretben inkább a reflex megoldást ajánlom, szerintem erősebb basszust lehet vele elérni, ha jól van hangolva.
Kb. 10 000Ft-ból bőven túlléptem azzal a cuccal az Xtreme hangerejét és basszusát,de a hangminőségét nem.
-
vacs
veterán
Szia.
Ezt a Sencor SSS 81-et én múlt héten láttam az Interspar-ba 9K-ért!
Nem voltam szívbajos, kivettem a dobozából, bluetooth-al összekapcsoltam a telefonommal és már szólt is!
A nagy légtér és erős zaj miatt nem tudtam eldönteni hogyan szól, de ott a sorok között odébb mentem és simán hallottam, szóval tudhatja a 2×5 W-ot!
Plusz van benne FM rádió is, meg játszik microSD + usb-ről is!
Nem olyan rossz ez 2 év garanciával! -
Siamiáu
tag
Az xb40 hangosabb, mint a dockin, (a dockin hangminőségéről nem tudok nyilatkozni) . Van a családban Xtreme is majd megpróbálom összehasonlítani minél hamarabb. Most extreme digitálon megint akciós az xb30 34k. Amúgy én teljesen meg vagyok elégedve az xb40-nelnagyjából ugyanúgy szól, mint az Xtreme ami alacsony frekvenciás módban van sőt kis hangerőn több a sony-ban a basszus. Először jbl go-m volt aztán Blitzwolf f4 elvoltam halva mennyivel jobban szól az f4, mint a go, aztán meghallottam a Sony-t
és teljesen más nem igazán lehet összehasonlítani velük, ha a Sony lemerül akkor inkább nem hallgatok zenét
.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem fél éves használat után a Xiaomi 2 órás üzemidőt produkál, a max hangerő visszaesett. És egyre csúnyábban is szól. Én nem adnék érte 2 ft-ot se. Ezen kivül mivel full fémházas kivülről és eléggé túl van benne a mély tolva nem igen tudod úgy kemény felületre letenni hogy ne zizeregjen. Kell mindig alá valami. Az egész használt alatt ezt utáltam a legjobban.
-
Krill77
őstag
Ultra hordozhatóban z egyik legjobban szolo a xiaomi mi. A márka jo. Az akku idő kevesbe. A pulse x talan kulterre is jo lehet. De nem biztos h szebben/tisztabbn. Sőt. Ez ilyen kevesert eleg jot cucc.
(ha nem ide haza lax akkor miert fontos , h ide szallitanak-e? A nemet oldalukrol bizonyos összeg felett ingyenes.) -
Krill77
őstag
-
Uzi74
senior tag
Próbáltam beltérben is az XB30-at (24m x 64m es lovaglócsarnokban) és meglepően jól betöltötte - nem is kellett max hangerőre csavarni.
Ami pozitív tapasztalatom volt még az XB30-al, hogy a chromecast audiót meg tudja jól táplálni árammal és a line in bemenetet használva üresjáratban nincs földhurok hang, mint az összes microusb-ről tölthető hangszórónál, amit eddig próbáltam - néhány aukey, pulse x, stb.
Egyszóval megint elgondolkoztam, hogy megtartsam-e mégis az XB30-at. A hangja kicsit kompresszáltnak tűnik nekem, valahogy a magasak hiányzanak, kicsit félek hogy az XB40 is hasonlóan szólna.
Siamiáu: az edigital olalán nagyon korrektek az árak, német oldalakon közelébe sem ér, 40 Eur-al drágább az xb30 és xb40 is. Ott még a dockin d fine is olcsóbb mint az xb30
-
Krill77
őstag
Nincs olyan, h hálózati meh akku mód. Egyébként meg mindrol van teszt a YouTube on clavinetjunkie től. Össze is teszi oket. Kb egymas utan jönnek időrendi sorrendben. Az xb 30 eléggé elore szol. Tehat nem szór jol. De a max az kb mint a dfine csak az nem málik szet es basszus is marad szép testes. Az xb 40 meg még hangosabb.
( azt meg, h papíron mennyi a torzítás azt felejts el) -
carl18
addikt
Igen még azt hozzáteszem. DOCKIN D Fine és a SRS XB 30 között vacilálok, 140 euro a Dockin erre rájön a szállítás és lehet még a vám is. Írtam a cégnek mert a oldalukon 116 euro akciosan, és kaptam választ rendeljem meg amazonról 139 euróért. LOL
Dockin mellet a szép tiszta hangzása áll és a jó hangereje. Nagy hátrány hogy magyarországon nincs forgalomba, és lehet 60E alatt meg se úsznám szállítással és vámmal, úgy hogy garanciát se tudnám érvényesiteni.
SRS XB 30 azért tetszik mert 34E eddigitalon 1 év garanciával, olvasottak alapján hangerőbe ott van mint a Docking D fine, és akkumulátor időbe is veri a sony a német gépet. Jelenleg egy SRS-BTX 300 hangszorom van, abba mikor belenéztem 7,4 voltos akkumulátor van 1750 mah-val. De súlya és mérete miatt elég komplikált a hordozhatósága.
Ez alapján a videó alapján milyen szinten van a jelenlegi hangszorom a fent felsoroltakhoz képest?
[link] Élőbe a Charge 2+ lenyomtam vele. Egy Barátomnak olyan van, 15%-volt hangosabb az enyém kb. Docking D fine vagy a SRS XB 30 sokkal hangosabb?A BTX 300-at 25E-ért el tudom adni, haverom annyit ajánlott érte. Akkor már nem kell sokkal kipotolni hogy megvegyem a XB30-at!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 A12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged