Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Amúgy megjött a Divoom Onbeat 500 2ND
írok róla egy kis beszámolott.
Aquából rendeltem 15400 volt +990 a szállítás, 16400 volt és 1 év garancia van rá. 20 wattos teljesítménye van, és egy 5000 mah akkumulátora. Az elején 2 hangszóró van és középen egy mély nyomó, a hátulján van egy passzív membrán ami a mély hangokat tolja ugyan úgy. A dobozza alapján egész jó minőséget sejt, a tetején a gombok világítanak, szerintem ezért az árért jó vétel volt.
Tegnap kivittem őket és össze mérten az SRS 300-al, hát mérete ellenére egész jól szól én bátram merem ajánlani.Szóval az SRS 300 hangja ehhez képest nem olyan tiszta és szép és a mélyeket se adja annyira. Minden téren jobban szol az on Beat 500 és még kicsivel hangosabb is. Fall out boy, ACDC rock zenék eszméletlen jól szólnak rajta. De viszont ez se tökéletes, néha van torzítás + max hangerőn az erős mély hangok elég szépen legyengülnek. Visszont fal mellé rakva vagy sarokba még így is elég jó mély hangokat kap az ember. 60-80% hangerőig a mély nyomó elég szépen dolgozik, durva milyen hangokat kiadd magából ez a kis cucc. Én szerintem bátran merem ajánlani, szerintem jó vétel annyiért nagyon.
Maximum hangerőn kicsit meg gyengyülnek a mélyek, de ott is elég adja csak rakjátok fal mellé vagy sarokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest