- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11 #2948 üzenetére
Ar érték arány az jo. Ezektől ne várj olyan hangzást, h huha. Szokni kell, de aztan be fog jonni. Főleg elesben, ha majd hurcolászás közben az szól amit szeretnél hallani. Egy szobai rendszerhez ne hasonlitsd.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Intel fan11 #2913 üzenetére
Chromecast/chromecast audio egy kis androidos kütyü, ami futtatja a spotify, youtube-ot, google music-ot vagy egyéb cast kompatibilis app-ot lokálisan, a telefonod meg csak utas-tja mit csináljon - pl játszd le ezt a playlistet. Utána a telefonod nem akt-v szereplő, nem ő streameli a zenét hanem a chromecast direktben szeri azt le wlanon.
-
Janaboy
veterán
válasz
Intel fan11 #2913 üzenetére
Nem.. Telefonról vagy bármi masik eszközről wifin vagy bluetoothon keresztul visz az hangot jack, rca vagy optikai kimenetre.
Bar lehet maga is mukodik wifi atjatszokent, ez a resze nekem se tiszta a multiroom miatt.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Intel fan11 #2910 üzenetére
Nem, streaming eszköz. Spotify-t tudja tolni pl. a 3,5-és jacken. Persze wlan és internet kell hozzá. Én muliroom audio-ra használom, több szobában is ugyanaz a zene tud így szólni.
[link] -
Uzi74
senior tag
válasz
Intel fan11 #2899 üzenetére
Csak töltésre, viszont elég energiát szolgáltatott egy chromecast audio-nak is amikor beledugtam és nem generált (földhurok) szerű zajt üresjáratban, mint sok kínai cucc.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2902 üzenetére
Na szuper! Kíváncsian várom neked mi lesz a véleményed róla
.
-
carl18
addikt
válasz
Intel fan11 #2902 üzenetére
Jöhet a vélemény, kíváncsi vagyok milyen a SRS XB 30!
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2899 üzenetére
Szerintem csak teló töltésére alkalmas és 30 watt körül lehet.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2890 üzenetére
Most,hogy így akcióban 24 ezerért van jó vétel lehet, de hangerőben megse közelíti a Sonyt és valószínűleg hangminőségben sem olyan jó. Állítva is lehet használni, de akkor lefedi az egyik passzív radiátorját.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2889 üzenetére
http://www.soncity.hu/termekek/vezetek-nelkuli-hangsugarzok/uj-hordozhato-hangszorok/sony-srs-xb30-w
Árukeresőn rögtön feldobja első kettőnek a 2 Sony boltot mindkettőben 34k csak az egyikben ingyenes a szállítás.
Állítva is kiválóan lehet használni. -
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2885 üzenetére
Ha kitudnád tolni a keretet, akkor a Sony srs xb30-at ajánlanám most akciós a Sony boltjában 34k+1k a szállítás. Nagyon minőségi hangszóró teljesen más kategóriába esik, mint az árban allatta lévők.
Az üzemideje és kiváló (8000mah-es akksi van benne). -
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2883 üzenetére
Hát nem tudom mennyire megbízható lehet az a hangszóró, de 25 ezerért van Sony srs xb20 mediamartban megrendeled, ha nem tetszik visszvihet 2 hétig. Most van jbl flip 3 is akcióban 24 ezerért extremaudioban. A legjobb, ha elmész mediamartba és meghallgatod őket.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2872 üzenetére
Mennyire kellenek a fények? Amúgy utánanéztem nem írtak rosszat róla.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #2856 üzenetére
Erre vki vmit?
-
benvolio
őstag
válasz
Intel fan11 #2295 üzenetére
Esetleg a Creative Muvo 2 jó lehet, de hogy itt mennyire ajánlott azt nem tudom.
-
a000
őstag
válasz
Intel fan11 #2279 üzenetére
leadzm féle soundcup, ebay-ről.
[link] -
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11 #2275 üzenetére
Olvass kicsit vissza. 10-20 e a leggyakoribb kérés.
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11 #2273 üzenetére
Ezt a fa dobozosságot felejtsd el. Nem attol lesz jo egy bt cucc. Egyébként meg olvasgass vissza. ( ha nagyon kell, Fa dobozos az archeernek van. YouTube :Archeer A320 - soundcheck)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Suzuki topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest