Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ar érték arány az jo. Ezektől ne várj olyan hangzást, h huha. Szokni kell, de aztan be fog jonni. Főleg elesben, ha majd hurcolászás közben az szól amit szeretnél hallani. Egy szobai rendszerhez ne hasonlitsd.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Chromecast/chromecast audio egy kis androidos kütyü, ami futtatja a spotify, youtube-ot, google music-ot vagy egyéb cast kompatibilis app-ot lokálisan, a telefonod meg csak utas-tja mit csináljon - pl játszd le ezt a playlistet. Utána a telefonod nem akt-v szereplő, nem ő streameli a zenét hanem a chromecast direktben szeri azt le wlanon.
-
Janaboy
veterán
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nem.. Telefonról vagy bármi masik eszközről wifin vagy bluetoothon keresztul visz az hangot jack, rca vagy optikai kimenetre.
Bar lehet maga is mukodik wifi atjatszokent, ez a resze nekem se tiszta a multiroom miatt.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nem, streaming eszköz. Spotify-t tudja tolni pl. a 3,5-és jacken. Persze wlan és internet kell hozzá. Én muliroom audio-ra használom, több szobában is ugyanaz a zene tud így szólni.
[link] -
Uzi74
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Csak töltésre, viszont elég energiát szolgáltatott egy chromecast audio-nak is amikor beledugtam és nem generált (földhurok) szerű zajt üresjáratban, mint sok kínai cucc.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Na szuper! Kíváncsian várom neked mi lesz a véleményed róla
. -
carl18
addikt
válasz
Intel fan11
üzenetére
Jöhet a vélemény, kíváncsi vagyok milyen a SRS XB 30!

-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Szerintem csak teló töltésére alkalmas és 30 watt körül lehet.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Most,hogy így akcióban 24 ezerért van jó vétel lehet, de hangerőben megse közelíti a Sonyt és valószínűleg hangminőségben sem olyan jó. Állítva is lehet használni, de akkor lefedi az egyik passzív radiátorját.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
http://www.soncity.hu/termekek/vezetek-nelkuli-hangsugarzok/uj-hordozhato-hangszorok/sony-srs-xb30-w
Árukeresőn rögtön feldobja első kettőnek a 2 Sony boltot mindkettőben 34k csak az egyikben ingyenes a szállítás.
Állítva is kiválóan lehet használni. -
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ha kitudnád tolni a keretet, akkor a Sony srs xb30-at ajánlanám most akciós a Sony boltjában 34k+1k a szállítás. Nagyon minőségi hangszóró teljesen más kategóriába esik, mint az árban allatta lévők.
Az üzemideje és kiváló (8000mah-es akksi van benne). -
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Hát nem tudom mennyire megbízható lehet az a hangszóró, de 25 ezerért van Sony srs xb20 mediamartban megrendeled, ha nem tetszik visszvihet 2 hétig. Most van jbl flip 3 is akcióban 24 ezerért extremaudioban. A legjobb, ha elmész mediamartba és meghallgatod őket.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Mennyire kellenek a fények? Amúgy utánanéztem nem írtak rosszat róla.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Erre vki vmit?
-
benvolio
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Esetleg a Creative Muvo 2 jó lehet, de hogy itt mennyire ajánlott azt nem tudom.
-
a000
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
leadzm féle soundcup, ebay-ről.
[link] -
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Olvass kicsit vissza. 10-20 e a leggyakoribb kérés.
-
Krill77
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ezt a fa dobozosságot felejtsd el. Nem attol lesz jo egy bt cucc. Egyébként meg olvasgass vissza. ( ha nagyon kell, Fa dobozos az archeernek van. YouTube :Archeer A320 - soundcheck)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.