- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz
Siamiáu #2906 üzenetére
Üdv! Tegnap meggjött az xb30-as hangszóró! első ránézésre nagyon szép. Tetszik a váltos villogós fény! Fehér színben vettem, ami igazából szürke. Szóval nem tudom miért weight a neve
. Hangzásra elsőre kicsit negatívan hatott rám. Talán többet vártam! a mélyet alapból rá kell rakni. Anélkül elég doboz hangú! Összességében nem bántam meg a vételt. Akciós is volt. Jó lesz sütögetésekhez zenélgetni!
Aksiról nem tudok nyilatkozni! Külsőre nagyon tetszik amúgy! ár árták arányban mihez lehet hasonlítani ezt amúgy?
-
Intel fan11
őstag
sony srs xb30-on levő usb foglalat csak teló töltésre való vagy pl pendriveről tudok zenéthallgatni? Hány wattos ez a hangcucc? Ezeket nem találtam a termék jellemzők közt!
-
Intel fan11
őstag
JBL FLIP III Esetleg erről mi a vélemény?
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #2856 üzenetére
Erre vki vmit?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Ezt a hangszórót néztük ki! Ár érték arányban ez milyen?
TRUST 20419 Dixxo hordozható bluetooth hangszóró
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Melyik típus ajánlott amiben van micro sd és usb port is? 20K körül!
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Bt-s hangszórót szeretnék vásárolni! kb 20 ezer ftot szánnék rá! Fa dobozost szeretnék mit érdemes venni ennyi pénzből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest