- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnywalker
őstag
válasz
Multibit #5231 üzenetére
"The drive only supports writing these discs at 2,3x" -azt jelenti hogy ez az író firmware, ezt a lemezt ezen a sebességen tudja írni.Lehetséges egy újabb verzióban lenne 2x lehetőség is!Ezt sem ismerjük...Mivel a lemez Mid-jében valószínüleg az a javasolt. ImBurn valszeg azért dobja fel hibának, persze pontos lemez típus nincs feltüntetve.
Hiába akarok én 2,4x-esen írni, ha a lemez a 2x írást támogatja, nekem visszaveszi 2x-esre...erre értettem.
"Ha egy meghajtó firmware-ében egy adott MID-hez a beállítottnál nagyobb minimum sebesség van letárolva, szerinted mi történik"- Az történik hogy a szoftver annnál alacsonyabb sebességet nem enged...
Okostojáskodás helyett építő jellegű segitséget kellene javasolni, ezt viszont hiányolom a hozzászólásodból. -
johnywalker
őstag
válasz
Multibit #5229 üzenetére
A beállított írási sebességtől az író szoftver csak lefelé tér el.Biztos hogy 2,3x-ot állított be, mivel írási sebesség ütközés miatt ezt lehetett, a 2x-t pedig nem.Megnézném azt is ilyen esetben hogy a legfrissebb firmware van e a pörkölőn, mivel nem tud szinkronizálódni a lemez írási Mid-jével.
-
gabee369
csendes tag
válasz
Multibit #4682 üzenetére
MediaRange BD-R 50GB 6X-ra írok. nem tudom mi ez a MID, de biztos kezeli, ugyanis a 3D filmek 70%-át jól írja ki, és futnak a PS3-on. jó, tudom nem egy hű de jó márkájú lemez, de ha hiba mentesen lejátszik jó pár filmet, akkor miért küszködik a maradéknál? Az író szinte új kb-30 lemez lett vele kiírva, tehát nem lehet lestrapálva.
-
dvdtomi
csendes tag
válasz
Multibit #4537 üzenetére
Önmagában működne a Subtittle Workshop a K-Lite nélkül, de a konkrétan az én gépemen muszáj telepíteni, mert a telepített seregnyi program miatt valamelyikkel " kölcsönhatásba lép"....
(A K-Lite nélkül nálam a Subtitle Workshop videó ablaka sötét marad és csak hang van...)
-
válasz
Multibit #4194 üzenetére
"What does the "AV Connectivity" mean?
Although a normal ODD cannot be connected to a TV directly, the product can be connected to devices (TVs, digital frames, etc.) that support USB interfaces and can then be used as a USB memory device. "AV Connectivity" refers to this functionality. "
Kérdé, hogy filmet is le tud-e játszani így, de gyanítom, hogy igen, v.s a TV médialejátszó képességét használva. BD lemezt szerintem nem, de cáfoljon meg a Samsung. -
Joshi
titán
válasz
Multibit #4145 üzenetére
Csak elvonatkoztattam mivel a lejátszóm elhalálozott.
A lényeg hogy én úgy akarom kiírni az anyagot hogy ne kelljen konvertálni semmit.
(#4146) Flashget: a kép ne tévesszen meg mert ott nem volt az íróba lemez meg aztán az újraírható lemezt úgy se tudom 2x-nél gyorsabban írni.
-
Joshi
titán
válasz
Multibit #4142 üzenetére
Nero 12-vel kiírtam AVCHD Video formátumba BD lemezre.
Sajnos ez olyannyira nem sikerült hogy megadta magát a lejátszóm. A lemez beolvasását követően sima Blu-Ray Disk-nek ismerte fel majd sok-sok gondolkodás után nem reagált semmire csak a hálózatból való kihúzás segített. Még egy pillanatra adott életjelet a lejátszó aztán sötétség követte ráadásul a lemez is benne maradt.
Holnap szétszedem mert reményeim szerint csak a táppal lesz valami gond. Nehéz dió ez az AVCHD.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
Multibit #4131 üzenetére
Az LG BD660-as asztalim lejátssza a fájlokat de jó lenne belőle BD lemezt készíteni. A Level értéket nem nehéz 4.1-re módosítani de az 50képkocka már más tészta. A BD szabvány elvileg 24képkocka de akkor mi van az otthon készített felvételekkel? Nem akarom elhinni hogy minden otthoni felvételt át kell konvertálni ahhoz hogy BD lemezt készítsen valaki.
Az is furcsa hogy a felvételnél nem is módosítható a képkocka szám.
És mi van ha csak egyszerűen átírom az MTS kiterjesztést M2TS-re? -
HGIceman
csendes tag
válasz
Multibit #4107 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is. Szerintem ezek egy Pana 6x 25Gb-os egyszer írható lemez adatai:
Erasable: No
Size: 23 874 043 904 bytes
MID: MEI-RA1-001
Supported Write Speeds: 2x; 4x; 6x; 8x; 10x; 12x
Valamiért rosszul ismeri fel a lemezt az író. (vagy véletlenül össze lett tévesztetve a lemez)
Inkább valami ilyet kéne látni:
Erasable: Yes
Sessions: 1
Sectors: 23 652 352
Size: 48 440 016 896 bytes
Time: 5256:06:52 (MM : SS : FF)
MID: MEI-T01-001
Supported Write Speeds: 2xUppsz elkéstem
-
mayday00
őstag
válasz
Multibit #4107 üzenetére
Összekevertem a lemezeket..
Hogy nem vettem észre. Újraírható helyett a egyszer írhatót raktam be a íróba amin már volt adat. Nem néztem meg milyen lemez van benne. Ha nem szól valaki..2 nap múlva talán észreveszem a bakit.
Most cseréltem ki a lemezt. Működik minden ok. Kösz hogy szóltál
Tök egyformák a lemezek nem tudtam megkülönböztetni őket
-
buci30
addikt
válasz
Multibit #3759 üzenetére
Köszönöm mindenkinek
Megpróbálom össze szedni mit szeretnék kérdezni ezen túl, de azért így is valaki tud válaszolni. Csak én meg amit gondolok azt írok, mint most isDe jogos amúgy biztos
Sorry
Szóval igen "eredetileg is könyvtárstruktúra " volt. Úgy töltöttem le. De már olvastam közbe ott is ,hogy többen nem értették ,hogy minek vagy így ha nem is lehet ki írni BD25-re pedig annak van feltöltve.
De ugyan ebből a film sorozatból van még egy ugyan ilyen BD25 ami nem fér rá egy 25GB lemezre, ugyan ezzel a "hibával".De akkor ha én most abból csinálok egy ISO fájlt az ImgBurn programmal és utána ki írom BD25-re az okés lenne akkor ráférne?
Csak a lejátszom nem olvassa az ISO fájlt (LG BD670) vagy így akkor fogja ha ki írom az más?szaszapi:
Hát 5.1 és DTS között én is hallom a különbséget, de az én erősítőm nem kezeli a HD hangot.
De hallottam már de nem igazán hallottam jobbnak mint egy DTS. De persze lehet nem volt tuti a házimoziHonnan lehet tudni NFO-ból ,hogy a hang jó minőség e?
S a video bitrátájának mennyinek lennie, ami már jó minőségnek mondható? -
szaszapi
őstag
válasz
Multibit #3748 üzenetére
Nem tudom mit néztél de mindegyik kifér egy bd25-re.Az egyik 1st csapat munkája, másik pedíg Mont-é.
Azért van többféle release hogy mindenki maga eldönthesse melyiket szedje.Ha megnézitek mindenki mást részesít előnybe,és elsősorban mindenki a saját ízlése alapján készíti.
Az egyiknél rontva van a kép,cserébe megvan a menü és csak az extrákból van lecsípve,illetve a hangok is érintetlenek.
A másiknál pedíg érintetlen a kép,de a hd hang le van rontva,illetve se menü se extra nincs.
-
tibi72
aktív tag
-
adamcsik
aktív tag
válasz
Multibit #3599 üzenetére
Üdv!
Visszaolvastam elég sokat és azért írtam mert nem egyértelmű amit olvastam. Van aki azt írja, hogy a TSmuxer nem kezeli a 3D-t, mások szerint jó hozzá. A formátumról meg nem tudok semmit csak azt hogy 3D-s mkv. 23,7gb. ezt szeretném úgy kiírni, hogy az asztali 3D-s lejátszón tudjam nézni 3D-ben. -
Joshi
titán
válasz
Multibit #3437 üzenetére
Arra próbáltam kilyukadni hogy ez a védelem is szoftver alapú hiszen az eredeti anyagba beletesznek vízjeleket ami ki is vehető. Nem ismerem a technikai hátterét a dolognak de ha még sem kivehető a hangsávból a vízjel akkor még mindig ott van dekódolási oldal ami viszont egyértelműen szoftveres. Gyanítom hogy ha minden kiadó áttér erre a védelemre akkor megint csak az olcsó lejátszók lesznek a kelendőek amik valamilyen útón megkerülik a licenset.
Más. Kaptam egy Maxel BD/DVD Laser Lens Cleaner lemezt, ennek mennyi értelme van? A tisztítás lényege hogy a lemez két pontján van egy-egy kis kefécske gondolom ez keféli le az író/olvasó fejet. Vélemény?
-
gg72
veterán
válasz
Multibit #3398 üzenetére
Hát mivel az én asztali lejátszóm nem viszi az MKV-kat, így nem marad más választásom. (Meg amúgy is szívesebben tárolom a filmjeimet optikai lemezen, tokban, borítóval, mint egy pendrive-on, vagy HDD-n.) Egy BD25-re felteszek 2 MKV-s filmet saját menüvel, máris kész egy [double feature].
De ahogy mondod, kinek a pap, kinek a paplan...
-
laca000
őstag
válasz
Multibit #2823 üzenetére
Valószinüleg itt is az lesz, pár képkockával több a film, azért jó a 20-30-ik percig, aztán csúszik el.
Időzítettem én is eleget már életemben, vagdosni viszont a fenének nincs kedve, annyit nem ér amit egyébként meg szerettem volna csinálni, nem "akkora" film..
Vigye kánya, marad MKV-ban, na bumm
-
Joshi
titán
válasz
Multibit #2778 üzenetére
Egyértelmű hogy a HDD adattárolás is drága de a BD50 most még jóval drágább. Én is most rendeltem egy NAS-t de nem azért hogy ott tároljam az adataimat vagyis csak ideiglenesen.
(#2781) M107 na látod ennek nincs semmi értelme ahogy te gyüjtöd a médiákat, azért én kíváncsi lennék hogy néhány film vagy zene mikor kerül elő megnézésre de gyanítom hogy soha. Most csak azért tárolni valamit hogy hátha egyszer megnézem eléggé beteges. Mindenesetre a kiszámolt adatmennyiség mindenképpen erről árulkodik.
(#2782) gg72: a tartósság egyértelműen a lemez javára írható de írtam is hogy valamibe ez jobb valamibe az. Egyébként én nem 50év múlva akarom megnézni a filmet hanem az elkövetkezendő pár évben.
-
gg72
veterán
válasz
Multibit #2778 üzenetére
Arról a dologról meg nem is beszélve, hogy én pl. mint gyűjtő, aki sok filmet veszek meg eredeti Blu-ray-en is, szívesebben tartom a megírt (felcímkézett, borítós tokban tartott) lemezeimet az eredetik mellett polcon a gyűjteményemben, mint zacskókban merevlemezen... A tartósság meg egy másik dolog, szerintem egy merevlemez élettartama semmivel sem garantáltabb, mint pl. egy (elvileg) 50 éves archiválási idővel rendelkező Panasonic BD-lemezé, ha az megfelelő körülények között van tárolva. A harmadik dolog pedig, hogy én ódivatúan még mindig inkább optikai lemezről, asztali lejátszóról nézem a filmeket, nem pedig vinyóról/hálózaton keresztül. De ezért még nem ítélem el és szólom le azt, aki ezt máshogy szereti és csinálja.
Az adattárolás egy más dolog, ott én is jobban kedvelem a merevlemezes megoldást, lemezre kizárólag filmeket archiválok.
Ez számomra nem vitatéma, csak a véleményemet írtam le. Ezt 100%-ban osztom én is.
-
M107
addikt
válasz
Multibit #2778 üzenetére
Van benne igazság. Jó dolog a NAS, Raid 1-ben 2 db 2TB Hdd = 2TB ugye, s minőségi darabok : olyan 30-32 ezer Ft-nál kezdődnek.
+
egy normális Nas sok merevlemez hellyel.Idáig nekem amit le kellene mentenem :
Film : 7525 GB
Sorozat : 2.6 TB
Game :5375 GB+
50 Db Blu-ray lemez : 1250 GB
32 Mp3 Blu-ray lemez (22GB-ig van felírva) : 736 GBEz bővül és mind kell : 2012.10.20 dátum szerint.
7525 + 2600 + 5375 + 1250 + 736 = 17 486 GB 17.5 TB
Durván 9db 2TB ami Raid 1-ben 18 Db = 576000 Ft csak a lemezek (HDD) + a NAS ára, s mivel bővül folyamatosan, időnként 32+32 ezer ft 2*2 2Tb Wd Red Hdd ért előbb vagy utóbb újabb NAS is kell.
attól függően mennyi merevlemezt kezel el 1Db adott Nas.Jó dolog a Nas de ennyi adatra + nem számoltam a családi dolgokat az még jó 5-6 Tb képek videók nem kifizetődő egy átlag embernek.
UI:
Még valaki mielőtt megszólal nincs benne poresz, azt amúgy is nem nézni hanem csinálni kell.
Ezek számomra fontos és kellő adathalmazok.
-
Joshi
titán
válasz
Multibit #2739 üzenetére
Nem tudom honnan veszitek hogy egy lemezt mindig a maximális sebességen kell írni. Egyébként is úgy van feltüntetve hogy 1-6 ig tehát abban benne van a 2x és 4x is ráadásul vannak régebbi írók amik minőségiek de mondjuk max 2x-en tudnak írni. Sok BD lemezt nem írtam még de egyszer se írtam 2x-nél gyorsabban de mégis hibátlanok lettek. Anno a DVD-ket is meg lehetett akár 18-20x-an is írni de én azokat is csak max 8x-an írtam hibátlanul.
-
Octopus21
aktív tag
válasz
Multibit #2649 üzenetére
Köszi.
Akkor totalcommanderben másoljak át valamit pendrivera és nézzem meg a sebességet? Az valós? Amúgy a sebességtől függetlenül választhatok 6X-ost? Max lassabban írja.
Ezt be lehet szerezni valahol magyarországon?: Panasonic LM-BR50LWE3 A boltoknál amit kidob 2 hetet ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest