- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Marcus88
tag
válasz
HGIceman #2775 üzenetére
Na letöltöttem onnan ahonnan gg72 linkelt.Kicsomagoltam,nem Okéztam le ahogy ott írva volt.Utánna a inf. fájlra jobb gomb és telepítés,utánna 1-2 másodpercig telepített valamit és kész.
Utánna újraindítottam a gépet betettem a haver lemezét és nem megy!Amit észre vettem,bár nem tudom,hogy van e köze ehhez hogy:
Van ebben a mappában egy thdudf nevű sys fájl 66 kilobájtos,és nem ismeri fel a gép ezt a fájlt,azt írja társítani kell valamihez.
Ezt írja ha rákattintok kétszer:
Figyelmeztetés
Rendszerfájl típusu fájlt kíván megnyitni (sys)Ezeket a fájlokat az operációs rendszer és a programok használják.A fájlok szerkesztése vagy módosítása rendszer károsodást okozhat.
A fájl megnyitásához kattintson a társítás gombra .Ha nem szeretné megnyitni a fájlt akkor a mégse gombra.Igazság szerint,ha nem oldódik meg ez az Iso-s probléma akkor sincs gond,mert Iso-t nem írok úgysem.
Az a lényeg,hogy az MKV,AVI az megy. -
mayday00
őstag
válasz
HGIceman #2077 üzenetére
megvan a Bd meghajtóm a pioneer
Felismeri a gép minden ok,xp a op rendszerem.Raktam bele üres lemezt látja a író program akár írni is tudnék rá..ImgBurn-t használok majd,olvasom az a legjobb..Egy filmet fogok majd kiírni Bd25 iso.kérdésem kell valamit állítani a író programon,vagy jó úgy ahogy van alapbeállításon s csak simán kiírni a iso-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- 1 Tb-os NVME-k
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI CYBORG 15 A13V
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest