- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz
Fapuma7210 #3827 üzenetére
Elnézést kérek szépen, hogy nem tudtam mi az a Macet
Azt sem tudom mi az a mac. jó tudom utána néztem..jó kis gép lehet ha egy Img Burn nem megy fel rá.
Egy nyamvadt isot nem lehet megírni rajta. Amit egy 100 éves pentium géppel is meglehet.
Úgy olvastam macra is lehet windowst rakni. Lehet úgy menne a dolog. Felmenne rá minden. Lehet más op rendszer kellene a dologhoz. Nem lehet particiokat felosztani machen? Egyiken ilyen, másikon olyan op rendszer van. Bootolásnál kiválasztod melyiket szeretnéd használni. Mert ami program nem megy a egyiken, megy a másikon. Nem értek a machez de gondoltam ez egy lehetőség lenne.
-
Multibit
nagyúr
válasz
Fapuma7210 #3828 üzenetére
Mivel nekem sincs Mac-em, ezért nem tudtam segíteni.
Ennek ellenére jó helyre jöttél. Ugyanis mayday00 kolléga "segített" neked. Igaz, hogy Mac-es tapasztalat nélkül osztja az észt (valószínűleg egy Win vagy egy Linux előtt ülve). Őt kérdezd a tutiról, ő ugyanis azt is tudja - a hozzászólásai alapján -, hogy létezik ImgBurn Mac OS alá.
Mellesleg, az egész topicot fikázó sértődött megjegyzéseddel lejárattad magad. Inkább nézz utána, hogy mitől "hízott meg" az az ISO! Ez a környezettel függhet össze, tehát Mac-, vagy konkrét gép-specifikus probléma. -
Joshi
titán
válasz
Én is olvastam a hsz-ed, de azért ne gondold azt hogy a MAC felhasználás olyan általános dolog lenne hogy te itt fikázhass bárkit is.
Szerintem keress fel egy MAC fórumot.
ui.: arról nem is beszélve hogy ha olyan jó a MAC akkor miért nem tudsz megírni egy nyamvadt Blu-Ray ISO-t?
-
gg72
veterán
válasz
Ne a topicot szidd, hanem azt, aki úgy válaszolt neked, hogy el sem olvassa, hogy mi a problémád... Én személy szerint szívesen segítenék, de mivel sem a Mac-et, sem pedig a Transmission-t nem ismerem, így számomra meg is állt a tudomány.
-
mayday00
őstag
válasz
Fapuma7210 #3817 üzenetére
Tehát adott egy 23,2Gb os iso. És nem tudod kiírni?
Img Burn. Képfájl lemezre írása. Fájl betallózása. Írás..Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest