- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
válasz
mayday00 #4012 üzenetére
meghagyod a workfiles mappát amiben szépen ízekre szedi neked a filmet hangokra,feliratokra,videókra stb...
mikor végzett fogod a hangodat meg a feliratodat és átnevezed annak a nevére amivel cserélni akarod,majd újra összerakatod a bd-t és így egybefűzi az egészet.Ezután a nyelvi kódokat már csak át kell írnod hexeditorral.Ilyen egyszerű az egész!
-
gg72
veterán
válasz
mayday00 #3912 üzenetére
Azért ezt én nem jelenteném ki ilyen magabiztosan. De tegnap még te sem: Számomra is rejtély, hogy mi lehetett Valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan mi volt a hiba oka, miért állt le a írás.
Azért annak, hogy egymás után 4 írás nem sikerült, szerintem legkevésbé a lemez lehet az oka, mert azt elhiszem, hogy néha-néha egy-egy lemezzel gondok lehetnek, de annak, hogy 5ből kifogsz 4 hibásat, kb. akkora esélye van, minthogy kimegyek az utcára és eltalál egy meteorit. És itt most nem csak saját tapasztalatból beszélek, hanem pl. Joshi-nál is hasonló a helyzet, de én a neten sem olvastam még csak hasonlóról sem. -
gg72
veterán
válasz
mayday00 #3897 üzenetére
Hát ez érdekes, ilyet még nem is hallottam, nekem nagyon furcsa... Én a 3 év alatt összesen egy lemezt rontottam el, az pont egy JVC/Panasonic volt, de megírtam már rengeteg Verbatim-ot, TDK-t, soha egyikkel sem volt baj.
A rontott lemezeknél amúgy mindig ugyanazon a helyen állt le az írás? Nem csináltál közben semmit a géppel? -
Joshi
titán
válasz
mayday00 #3877 üzenetére
Akkor csak a gyenge lemez széria lehet a gond, megmondom őszintén hogy a Verba nekem se szimpi. Én gg72-től szoktam venni lemezt de ha van neki akkor inkább JVC/Victor (Panasonic gyártmány) vagy That's (TDK gyártmány) választom. A firmware frissítés nem árthat, a lényeg hogy frissítés közben ne fusson semmilyen progi és ne indítsd újra a gépet amíg nem végzett.
-
-
Joshi
titán
válasz
mayday00 #3869 üzenetére
A firmware az olyan mint egy alaplap biosa amit időnként javít/optimalizál a gyártó a lehető legjobb írásminőség elérése ill. a nagy lemezkompatibilitás érdekében. Nekem is 207D van és én feltettem a legújabb 1.30-as firmwaret amivel gond nélkül írtam VERBAT-IMd-000 mid-es 50GB-os lemezeket, ha tényleg írtál már ebből a Verba lemezből hibátlanul akkor csak a lemez gyenge minősége lehet a gond. Én a helyedben feltenném az 1.30-as firmwaret és megpróbálnám az írást.
-
szaszapi
őstag
válasz
mayday00 #3869 üzenetére
Ennek a lemeznek jó a mid-kódja,nekem ezekből sosem rontott még egyet sem.Bármi előfordulhat.Nekem volt úgy hogy gyenge szektor keletkezett a vinyón,de a működést nem befolyásolta de a megírt 25-ös lemezt elrontotta.Aztán egyik napról a másikra eltűnt a gyengeszektor és már ki tudtam írni.szóval a vinyók tudnak érdekes meglepetéseket okozni,de nem kizáet hogy a verba lemez selejtes volt.
-
-
mayday00
őstag
válasz
mayday00 #3839 üzenetére
Kis helyzetjelentés. Problémám előző hozzászólásomban volt.
Verbából sajnos 3 a kukába végezte. Most tesztelek..
Img Burn, pio író.Most ugyan azt a isot egy újraírható Panasonic BD50 lemezzel írom ki.
71%-nál jár a írás és idáig semmi probléma sincs..Megvárom míg befejeződik a írás kíváncsi vagyok, hogy sikeres lesz e a dolog...Végén még kiderül, hogy a pana gyártja a legjobb lemezeketDarabig erre a újraírhatóra írók. Hogy kizárjam a különböző hibákat.
-
joncy
csendes tag
válasz
mayday00 #3795 üzenetére
Szia! Igen az usb-n keresztül kapja az áramot! Az írón csak 1 bemenet van hátul,semmi több.A laptopon van 3 usb port, mind a háromban kipróbáltam már, de ugyanúgy kapom a hibaüziket. Viszont az iróhoz kapott kábelnek a gépbe való felén 2 usb fej van,azt nem tudom hogy miért??
-
gg72
veterán
-
Joshi
titán
válasz
mayday00 #3304 üzenetére
Esetleg a H264 Level Editor? Én ezt találtam a google segítségével nem ismerem így azt sem tudom hogy mennyi idő alatt végez.
-
-
jeni
félisten
válasz
mayday00 #3130 üzenetére
az említett Lopper 2012 filmet megkaptam,és szerencsére nem nyafogott a "cinavia dologra"
egyszer sem jelzett nekem a Pioneer 150 'cerka'
angol-hang magyar felíratlehet,hogy a fekete piacon a használt 2012 márc.1 előtti cuccok felértékelődnek?
-
joncy
csendes tag
-
joncy
csendes tag
válasz
mayday00 #3107 üzenetére
Köszi az infót! az iróm még teljesen új,gondoltam kipróbálom,Nero expressz-el akartam megirni egy 13 gigás MKV-t, de 2 perc irásnál jöt egy hibaüzenet,hogy az egymenetes DAO lezárás nem hajtható végre... szóval a lemez kuka. Remélem az IMGBURN-nél nem lesz ilyen? Ha a gépemen XP-van Blu ray formátumot tudok irni?Ott két mappát kell,ha jól tudom?
-
gg72
veterán
-
M107
addikt
válasz
mayday00 #3025 üzenetére
Pio 206D író Panasonic BD-R 25 GB 6X lemez, 12X is engedi sőt írtam is egyet tökéletes azóta ez kb 4-5 hónapja volt semmi gondja, olyan 7 perc körül írta meg.
DE !
Mindig AJÁNLOTT a lemezen szereplő sebességgel írni a lemezt, s mindig minőségi lemezt használj. A Verbatim jó lemez bár szerintem, a Panánál nincs jobb, + 50 GB lemezt azért mivel ára is van még nem jó doldog csak úgy " pocsékolni" mert lehetett volna más is az eredmény. Például hibás vagy nem olvasható lemez. Mondjuk szerencséd az hogy márkás volt az alapanyag
Csak egy jó tanács volt.
-
gg72
veterán
válasz
mayday00 #2658 üzenetére
Nem értem, hogy miért foglalkoztok azzal, hogy mi van a BDMV mappában most már többen is.
Én közel másfél éve írok BD-ket, de még soha nem néztem meg a fájlstruktúrát, ImgBurn-nel írok alap beállításokal (+Certificate/Hitelesítési mappa létrehozása opció kipipálva a beálításokban), eddig egy lemezt sem rontottam el.
Csinálj egy fő mappát, ebbe tedd bele a BDMV (ill. ha van Certificate) mappákat, majd a fő mappát kell kiírni. De lehet úgy is, ahogy a linken látható, vagyis külön-külön add hozzá őket. Ha nincs Certificate, de a létrehozás opció be van állítva az ImgBurn-ben, akkor nem lesz gond. -
Pro Koryak
addikt
válasz
mayday00 #2448 üzenetére
ok, nem volt elég világos, akkor:
a dts-hd-s mkv-ból(ami kb. 35GB) készítenék blu-ray(bdmv+certificate mappa) struktúrát!!! és ezt írnám ki, vagyis blu-ray formátumú lemez lenne belőle.
mivel nálunk nem jelent meg és vszínű nem is fog ezért akarok hozzámókulni egy mókult feliratot.szal erre valaki:
ha blu-ray filmhez (ami jelenleg mkv-ban van) szeretnék plusz feliratot tenni, át kell alakítani az .srt fájlt a blu-ray-en lévő felirat formátumra(.adx v mi) vagy maradhat .srt ????a lényeg, h az így elkészített blu-ray formátumú lemezről az asztali blu-ray játszón ki lehessen választani a hozzáadott feliratot!!!
kössz
-
M107
addikt
-
Multibit
nagyúr
válasz
mayday00 #2393 üzenetére
Én is régóta írok optikai lemezeket (ősrégi SCSI-s Philips monstrummal és parancssoros íróprogrammal kezdtem még úgy 1997 magasságában). Nekem sem volt még adatvesztésem. Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy a probléma létezik! Attól, hogy a szerencsések közé tartozom, nem ájulok el magamtól és nem nőtt meg az arcom. Sokan vannak akik befürödtek, gagyi lemezek, rossz írásminőségű írók, helytelen tárolás/kezelés miatt!
-
gg72
veterán
válasz
mayday00 #2393 üzenetére
Szerencsés ember vagy!
Azért burkoltan (és ironikusan) ne hülyézz már le minket, csak azért, mert te valamit még nem tapasztaltál meg, attól az még nagyon is létezik... Pl.:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]És ugye azt sem gondoltad komolyan, hogy az adathordozók (bármilyen típusú is legyen) az örökkévalóságnak készültek?! Előbb-utóbb mindegyikről el fog tűnni az adat (= egyszerű fizika), ezek lehetnek évtizedek, vagy akár csak hónapok is.
-
M107
addikt
válasz
mayday00 #2131 üzenetére
Nálam Nero 11 Portable UDF Blu-ray lemez és húzom át Write és cupp cupp.
Imageburn csak Iso írásra használom nekem simára túl bonyolult arra ott a régi jól bevált, NeroPortable Nero sallangmentes 8 éve használom cupp cupp.
5-6 7.5.9.0-10-11 verzió
A 8-9 verzió tele volt bugg-al bug bug hátán. -
gg72
veterán
válasz
mayday00 #2124 üzenetére
Én soha nem piszkálom a beállításokat, az ImgBurn felismeri, hogy mi akarsz írni és milyen típusú lemezre. Amúgy asszem UDF 2.50-re állítja be.
Pontosan egy hete már volt téma ez a Ritek-lemez dolog, szerintem ne vegyük elő megint, fölösleges... És pláne ne itt beszéljünk DVD-lemez tapasztalatokról, arra van egy megfelelő topic: [link]
-
M107
addikt
-
mayday00
őstag
válasz
mayday00 #2101 üzenetére
én még anno vettem boltban eredeti hologrammos matricával ellátott lemezt werbát.
rendes boltban.made in singapore.
Disc ID: MKM-003-00vagy 5-6éve írtam rá filmet de mai napig tökéletesen viszi az asztali meg a számítógép is..
akkor nem értem,miért jobb pl a made in japan?ha evvel sincs gond? -
gg72
veterán
válasz
mayday00 #2097 üzenetére
Akkor nem igazán olvastad át a linkeket, ha szerinted a BD és a DVD között csak a kapacitásban van nagy különbség a két médium között, mindenesetre elég furcsa is lenne, ha így lenne... Alapvetően más technológia a kettő.
Igen, eredeti, kiváló minőségű japán lemezt árulnak, de erről is elég sokat írtunk már itt korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Könyvajánló
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest