- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Panasonicot én is ajánlom, de szerintem az már nagyon overkill lesz neki.
Olcsóbb lemezek között keresgél, Mediarange, Primeon, én ezért javasoltam egy jobbféle Verbát, mint arany középút ár-minőség szintben.
"Olcsón nem kapsz jó minőségű lemezt, azok az idők már elmúltak"
Ezzel pedig maximálisan egyetértek! -
Srob
tag
Kétszeresen kezdtem. Alig kezdet bele és hiba. Utána raktam fel négyszeresre. Kiírt 13-at
4 kukával. Azóta egy Verbatim 25GB-t hibátlanul megírt [kép]. Mára feladom, majd megpróbálom még egyszer 2x-en. Érdekes, még eddig nem volt gondom az 50 gigás verbával 4x-es sebességen. -
-szabi-
addikt
A megírt lemezek közül egyetlen egy volt ahol az imgburn ellenőrzése nem akasztotta ki a gépet.
Ennél az egy lemeznél gond nélkül le tudott futni.
Látszik, hogy az imgburn rögzítette az ellenőrzés görbéjét az info fájlba.
Ugyanez a lemez dvdisaster ellenőrzésre.
Tudom ebből még nagyon messzemenő következtetést nem kellene levonnom, de azok a lemezek problémásak ahol imgburn lefagy és kiakasztja a gépet.
Mindenképp ki kellene próbálnom másik íróprogramot. -
-szabi-
addikt
Hi
Végül ezt a beállítást megtaláltam de azért automatikusan skálázódhatna.
Közben frissítettem firmware-t mert az is jó régi volt már.
Sajnos a lemez végén most is letörik a görbe és imgburn most is belefagy az ellenőrzésbe.
OptiDrive is tud hibákat nézni csak a disc quality-t kell futtatni.
Nem tudom bluray esetén ez vajon működik, dvd lemez ellenőrzéséhez lite-on olvasó kell.üdv
szabi -
-szabi-
addikt
Hi
Esetemben a tálca szépen kijön és visszamegy.
Ha az imgburn beépített tálca ki és be gombját használom arra is jól működik.
Ellenben írás utáni visszaellenőrzésnél nem jön ki a tálca és az imgburn lefagy.
Ezzel együtt a bluray író is elérhetetlenné válik.
Újraindítás sikertelen csak reset vagy ki-bekapcsolás teszi helyre a gépet.
Van másik ajánlott író program?üdv
szabi -
cujo69
tag
Asztali lejátszóknál nem ritka a fejegység meghibásodása, ami pont ilyen hibákkal kezdődik. Vagyis először mindig a rétegváltásnál pontatlanok, aztán ez egyre rosszabb lesz.
Viszont van kb 30 lemez írva, amit hibátlanul visz a Pana,ha a fejegység lenne hibás,akkor a régebben írt lemezeket is hibásan kéne lejátszania..De mint írtam,az írót rádugva a Zidoo Z9X re,ugyanúgy jelentkezik a hiba.De persze kipróbálom,amit javasolsz,és köszönöm hogy próbálsz segíteni -
-
paolinho
őstag
Az a helyzet, hogy én erre a célra 1 db BD-R 4x Maxell-t kaptam. Az nCore-on van egy 16 Gb-os és egy 26 Gb-os mkv-s változat. Az előbbi tanácsokra figyelemmel a 16 Gb-ost töltöttem le, és ebből próbálok valamit kihozni.
Még egy kérdés!
A tsMuxeR-ben a képen jelezett opciót kell kiválasztani a lemezre történő felíráshoz? -
Tav-Csoves
őstag
50GB-os korong, ami 45gb szabad lemez felülettel rendelkezik, és 43gb-ot írnék rá. A közepén van a hibás szektor, emiatt gondoltam, hogy 2x-es sebesség helyett 1x-es sebességgel írom, de azt nem engedi, csak 2x-essel.
Azon gondolkodom, hogy szerdáig hagyok neki időt, és csütörtökön megy vissza az aquanak, elállási joggal.
[kép]
semmit nem tud rendesen kiírni... Egy hulladék. Vagy velem van gond, és user error...
Emiatt mindenre nyitott vagyok -
Beni2360
félisten
(#5864) jeni -nek is
Hát hiába frissítettem 15 fw-t csak nem boldogúlt az ISO kiírással.
Csináltam videót itt megnézhetitek.Na ezután kiszereltem és azt az egyszerű USB 3.0 átalakítót rádugtam, olyant ami jeni-nek nem müxik, és gyönyörűen megírta a lemezt.
Most vagy az összekötő kábelben van a hiba vagy a ház elektronikájában de akkor más formátumot miért tudja kiírni? -
-
Beni2360
félisten
Én meg most rádugtam egy DVD írót és beraktam egy lemezt amit nemrégen írtam és elindult a Power DVD progi és megy a film. A BD íróm bent van a házban. Gondolom tápot adtál neki.
Elindítottam az imnburnt egy üres lemezt tettem be és felismeri. Holnap kiszerelem a BD írót is tesztelni. -
Beni2360
félisten
A másik topikban a házról csevegtünk ez a ház RaidSonic ICY BOX IB-550STU3S
A gyártó oldaláról másolomIB 550StU3S
Külső tok 5,25 "SATA Blu-Ray / CD / DVD meghajtókhoz és 3,5" merevlemezekhez
Ezek szerint az 5.25" méretével optikai meghajtóhoz is van tervezve ?
A gondom még mindig az, hogy az ISO-val valamiért nem birkózik meg, míg ugyan azt mappa struktúrában vígan megírja.
-
Beni2360
félisten
Van egy 10-n éves számítógépem 4 GB ddr2 rammal olyan 600-s Azon írtam régebben még lan kábelen keresztül a NAS-ról is kiírta a BD lemezt. DE már 2 éve darabokban egy fűtetlen háló szobában ahol télen csak 17 c fok van és nem éppen BD írásra való időjárás. Na majd a végire járunk ennek a fránya ISO hibának.
Nem készítek saját ISO fájt, habár 1x csináltam de semmi gond nem volt vele.
---
Vadi új Acer Aspire A515-51G -re 8 GB rammal és SSD a meghajtóval azért illene jónak lennie. -
Beni2360
félisten
Igaz több mint 15 éve nem használtam de most felraktam és szépen lejátssza a virtuális meghajtóba rakott iso fájlt. Hiányolom a fejezet léptetést de lehet, hogy nem csináltak fejezeteket.
--------------------
Ui-hoz- Nekem annak idején azt tanácsolták az BD író topikban, hogy más író szoftver ne legyen fent. Én csak filmeket szoktam kiírni. -
Beni2360
félisten
Na át jöttem ide mert itt kellene folytatni.
Megértem a tanácsodat de azért egy valamit nem értek.
Most az ISO fájlt kiraktam virtuális meghajtóba és onnan a két mappát betallózva simán megírta a lemezt ugyan úgy 4x sebességgel.
Na erre varjunk gombot. Miért rontja az ISO-t és miért nem a fájlt írást?
Egyébként már MKV sorozat fájlokat is simán kiírt.
Innen indult az egész.UI: Igen beállítottam és a puffer 100% marad.
Adatelfogyás védelem aktív? ezt hol találom? -
M107
addikt
Vidéken még a Blu-ray-t is úgy vitték akkor mint anno a Cd/Dvd-t
De felfogható másod korszaknak is.
Emlékszem hozták sorra a rendeléseket virágbolt + Pana 25 GB BD-R lemez, huh anno jött a GLS csak úgy pakoltam a dobozokat az üres lemezekkelSzegény író meg napi 25-40 lemez.
Anyám meg
-Fiam elvisz majd a PoliceRégi szép idők.
-
yvsmad
őstag
Én anno Sony AVCHD kamerát azért vettem, mert azt hittem, hogy kompatibilis mindennel. Aztán a felvételt tartalmazó SD kártyát beraktam a Pana BD-lejátszómba és nem volt hajlandó felismerni. Pedig jó volt a kódolás, codec-ek, meg minden, csak a Pana egy picit más könyvtárstruktúrát keresett, mint amit a Sony írt, így használhatatlan lett az egész. A megoldás a multiAVCHD-ben lévő strict könyvtárstruktúra volt, amit minden lejátszó szeret. Csak át kellett húzni az anyagot és már játszotta is le a Pana, mint a kisangyal. Ez 2009-ben történt, azóta nem sok változott. Aki mindennel kompatibilis formátumot akar, az húzza át a HD anyagát strict üzemmódban a multiAVCHD-n
-
Watt25
veterán
Amúgy meg HTPC-t kell használni és máris minden meg van oldva.
Nem értem, miért jutunk mindig vissza oda, hogy én mit használok. Mondtam már: akárki számára kell lemezt készítenem...
Továbbra sem győztetek meg. Én még mindig úgy látom, hogy egy asztali Blu-ray lejátszónak a BDMV formátumot kell ismernie, de az AVCHD formátumot nem. (Aki ide fájlon belüli kódolást belehozza, az nem érti, hogy miről van szó. Fájl struktúráról beszélek.)
Itt például van egy ilyen mondat: Being primarily an acquisition format, AVCHD playback is not recognized by all devices that play Blu-ray Disc. -
yvsmad
őstag
A probléma nem a tömörítésben/codec-ben rejlik.
Sajnos a különböző gyártók más és más könyvtárstruktúrát használnak AVCHD néven, pl. egy Sony AVCHD kamerával felvett anyag (lemezen vagy memóriakártyán) nem játszható le egy Panasonic BD lejátszón. Az általam ajánlott strict (szigorú) struktúra lényege abban rejlik, hogy a különböző gyártók verzióinak a közös halmazát kínálja, ezért mindegyik készülék le fogja játszani. -
Watt25
veterán
Igen, éreztem, hogy nem teljesen ide tartozik, bár az összefoglaló azért elég részletesen taglalja, szóval, nem egyértelmű.
A PowerDVD-t kipróbálom, köszi! Arra még rájöttem, hogy úgy állítottam be a multiAVCHD-t, hogy a menüvel jöjjön be a lemez (ezért jelenik meg a TOP felirat az előlapi kijelzőn), és lehet, hogy ezzel szúr el valamit. (Bár a többi AVCHD-s lemezeimet is így írtam és azzal nem volt gond.) Majd még megpróbálom úgy, hogy ne a menüvel, hanem a filmmel induljon.
Találtam egy hasznos proggit, csak még azzal nem sikerült a hiba okára rájönnöm. -
lenoma
aktív tag
A BurnAware egy ingyenes író. Azután próbáltam ki miután az Ashampoo Burning Studio 2017 a CDBurnerXP és az ImgBurn is 24220... kapacitást írt az újraírható Verbatim BD lemezekre. Korábban mindegyiken 25025 volt a kapacítás, de most mind a 10Verbatim BD és az egy TDK újraírható BD lemezre is 24220... kapacitást ír.
Megnéztem az üres BD lemez kapacítása 25025...
Azért írtam ide, mert kiváncsi voltam, hogy valkinél már előfordult-e a probléma.
Szerintem firmware-driver-winfos közül az egyik a ludas, vagy több mert összeakadtak.
Pár hete tettem fel az augusztusi firmwaret, azóta nem tudtam az Ashampoo Burning Stúdióval írni, eddig nem akartam teleírni lemezt, így nem tűnt fel a kapacítás csökkenés. Kevesebb adattal hibátlanul megírja a RE és R lemezeket, más íróval.
Holnap ránézek Linux boot után, most jutott eszembe. -
jeni
félisten
Érdekes mert nekem meg van a külföldi Audio-Vision (lehetséges,hogy a másik szaklapban lesz benne) szaklapban az Xbox One S tesztje és kifejezetten úgy hirdetik,hogy UHD lejátszó vagyis 4K és nagyon jó minősítést kapott. Így megérné megvenni,mert amellett,hogy UHD képes lejátszó és még kapnánk mellé egy konzolt is.
55000-60000 Ft áron már bontatlant lehet venni. -
mettek
addikt
4k most nem jászik mert FHD projektorrral filmezek.
Csak ugye vannak bennem kétségek hogy egy pc ad e olyan képet, hangot mint egy BD lejátszó. Van egy Panasonic bdt360 lejatszóm, összehasonlítottam apple tv4k-val és képben és hangban is jobb a Pana. Így el is adtam az apple tv-t. Csak most halozatrol nem tudok lejatszani sem lemezt írni..
-
gg72
veterán
Nem konvertálás miatt váltok, a meglévő konfigom idén lesz 6 éves, így megérett a váltástra, de ez itt abszolút OFF.
yvsmad: Ez valóban így van, elnézést, rosszul fogalmaztam: mindig azt kell megnézni, hogy az adott szoftver milyen hardveres tömörítés/gyorsítást használ, a BD Rebuilder pl. nem használja a CUDA-t, de az Intel Quick Sync-et igen, amihez viszont elég az integrált VGA is.
-
jeni
félisten
erre nem nekem kell megadnom a választ
fogyasztói társadalomban élünk,akkor is költünk,költekezünk ha nem muszáj!
az emberiség gyengéje a költekezés.
akkor is megiszol egy sört ha nem vagy szomjas.
minek venni egy gyorsabb,erősebb Ferrari-t ha egy Trabanttal is eljutok az "A pontól a B pontig". -
yvsmad
őstag
Volt már rá példa, hogy a BD50 sem volt tele és a főfilm 1 hangsávval ráfért a BD25 lemezre.
De egyik esetben sincs szükség ISO fájlt létrehozására.
Viszont sokan HDD-n vagy SSD-n tárolnak komplett BD50-es ISO fájlokat (ma már egyre gyakoribb), mert azt hiszik hogy csak ez az eredeti minőség és a lejátszót fárasztják a kicsomagolással, miközben 28-32 GB helyett közel 50 GB helyet foglalnak a háttértárjukon, tök feleslegesen. Tehát filmenként 18-22 GB tárhelyet veszítenek el.
Akkor mi is az ISO előnye? -
yvsmad
őstag
Ha kell a lemezről az összes extra, reklám, szuahéli hangsáv és 200 feliratsáv, akkor igen. Egyébként a lemezek tartalmának átlag 1/3-a felesleges, ami csak a helyet foglalja a háttértáron. A lemezen elfért, annak tökmindegy, de pl. egy csak ISO-kat tartalmazó háttértár 1/3-a effektíve elvész a hasznos információk elől. Ki lehet számolni minden egyes lemezre, hogy az ISO fájl hány GB-tal nagyobb tárterületet foglal el, mint amit valaha is használsz.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Saját célra nekem sem kell DVD, de több haver is el van maradva a technikával, de rendesen
Ettől függetlenül, és darabszámra, még mindig kijön évi 500 lemez, ez szinte biztos.
100GB, az kemény. Respect. van itthon egy DL BD-RE, de ugye csak 50GB Talán még sosem írtam rá
Az enyém is viszi a 100GB lemezeket?
-
-
törölt tag
Köszi, frissítés megvolt.
Nero-ból van ingyenes, vagy mind licencköteles? (azért keresem én is, nem akarlak ugráltatni, így is sokat segítettél)
Tudom, régebben adták író mellé, de mondjuk sosem szerettem. Kicsit túl van komplikálva az a progi, mindenféle szerkesztővel, meg extra ficsörökkel.
Persze, ettől még lehet jó, szóval nem zárkózom el tőle, a továbbiakban.szerk:
Ahogy nézem, ez kb £40 csak a The Burning Rom, és nincs ingyenes, vagy olcsó OEM változat.
Virágboltot kihagynám, így lehet mégiscsak marad az IMG Burn, annyit nekem nem ér az a progi.
Azt viszont elfogadom, hogy öregszik szegénykém. Bőven 1000 felett van a megírt lemezek száma, úgyhogy nem panaszkodom.Amúgy, nem volt baj az IMG Burn-el sem - eddig. DVD írás esetén sem, hálistennek.
szerk: Az S09XLT mennyire van az ajánlott írók között? Ha esetleg upgrade lenne, mernéd ajánlani? (Upgrade csak akkor, ha ez tönkremegy, vagy legalábbis vállalhatatlanul sokat hibázik.)
-
törölt tag
Túlírni nem szoktam, burn proof és társait pedig bekapcsolom mindig, illetve azt hiszem be is van kapcsolva defaultra.
Firmeket is próbáltam, de nem fogadta el.Másfelől, beletetted a bogarat a fülembe, és gyorsan szétrántottam a vasat, hogy megnézzem a matricát. Hmmm ... érdekes. De így már értem, miért nem fogadta el, most bepróbálom erre is akkor. Viszont továbbra is több, mint érdekes, hogy minden eszköz BDR 207-nek ismerte fel.
szerk:
Na, most már elfogadja. Kár, hogy pont befejeztem a DVD-ket
szerk2: Egyébként frissítés után is BDR-207-nek látja
Több, mint furcsa.
-
Joshi
titán
Nem tudom mit szoktál írni, de a túlírás ne legyen bepipálva.
Most nézem a hibaüzenetes képeden ott van a firmware verzió. Az 1,35 az már régi, mindenképpen frissíteni kellene újabbra, de előtte meg kell győződni arról hogy pontosan mi a pontos típusa az íródnak.
-
törölt tag
Hú, hát akkor én írtam rossz helyre, elnézést kérek.
Akkor így már világos.
Nem próbáltam még újraírhatóval, de akkor az lesz a következő.Hasonló minőségben esetleg tudnál ajánlani egy naprakész írót? Sima dupla rétegű BD lemez írásáig elég, ha tudja a dolgát.
Elvileg, ha jól tudom, az enyém is tud valamit még ezen felül, de sosem használtam BD50 felett.szerk:
Hát azt sehol sem írja, hogy melyik három betű a vége. De csináltam róla egy képet, hátha.
Azt tudom, hogy kb 4-5 éves, dobozos verzió, és ha jól emlékszem, pormentes a borítása. Kicsit más is, mint a standard, mert ez tükörfényes, nem ilyen matt-szerű.szerk2:
A firmware-k meg egyszerűen nem mennek fel, az újabbak. Azt mondja, nem találja az eszközt. De találtam fórumokat, ahol hasonló problémákkal küzdenek. Kipróbáltam mind3 elérhető firmware-t. -
törölt tag
Szia
Köszönöm a gyors választAzt az egyet nem értem, hogy azt mondod, Te ennél jobb lemezre írnál.
Ugyanakkor, az általad linkelt teszt utolsó mondata meg ez:"Aki megbízhatóan kiváló minőségű, egyszer írható DVD nyersanyagot keresve kezdett neki írásunknak, az most befejezheti az olvasást, és mehet a boltba Verbatim DVD-R 16x korongokat venni."
Most akkor a lemez minőségével van a baj?
Amúgy tényleg csak pár lemezzel csinálta, azokat félretettem. Venni nem tudok újat, mert ebből van 100
Egyébként, a probléma mindjárt a "lead in" írásánál jelentkezett, és ha nem zártam le (ezt ugye felajánlja) akkor voltaképp a lemez, továbbra is írható maradt, tehát semmilyen fizikai elváltozás nem történt a lemezen.Más kérdés, hogy utána sem írható
szerk:
Sajna, vásárlás előtt fogalmam sincs, milyen MID-et fogok kapni. Nem vagyok ezekkel nagyon képben, hogy melyik jó, melyik nem. Így azt csinálom, hogy mikor megkapom a csomagot, megnézem a lemez MID-jét, és rákeresek, főleg angol nyelvű oldalakon.
Ezt a MID-et mindenhol jónak hozták ki, ezért volt bennem egy para, hogy meghalolt az íróm.szerk2:
Annyit kérhetnék, hogy pár javasolt lemeztipust tudnál ajánlani?
Lehetőleg ne MID-et mondj, mert ugye honnan tudjam, hogy mi lesz a MID-je a lemeznek? (Vyg lehet valahol MID alapján keresni, és vásárolni?)
Én UK-ban lakom. -
Joshi
titán
Érdekességképpen a régen írt lemezeimet visszaolvastattam egy nem tesztképes íróval. Az eredmény egészen jó.
Persze nem 01-re végződik a mid, de ez most nem lényeges, lehet hogy már nem is lehet beszerezni ilyen lemezeket.
A RICOHJPNR00 lemezt 2003 decemberében írtam, míg a RICOHJPNR02 lemezt 2006 márciusában.
-
Joshi
titán
Most vettem észre hogy a lemez MID-je MCC 03RG20. Itt találtam tesztet, viszont én ennél jobb lemezre írnék.
-
gg72
veterán
Nekem sajnos nincs meg, a neten talán valahol fellelhető.
Miért, azóta másik lemezt is elrontott? Ha az FW lenne a hibás, már biztosan többen is panaszkodnának (pl én, aki ezzel az FW-vel rengeteg lemezt megírtam már gond nélkül) és a Pioneer is javította volna a dolgot, így ennek szerintem nagyon kicsi a valószínűsége. -
Aurig@
őstag
Viszont úgy nem biztos, hogy ráfér a BD50-re.
Ilyen pl. az Avatar BD50 3D is. ISO-ban 47732 MB, ami FULL BD50 és ez kicsomagolva (BD struktúra megtartva) nem elírás: 93887 MB. Ezt mappából sehogy sem tudnám kiírni BD50-re!
De említhetném akár a Prometheus BD50 3D-t is, ami kicsomagolva majdnem ennyi: 92675 MB, iso-ban 46555 MB.
Lehet ezért kellene neki az eredeti iso, hogy ki tudja írni.
Próbáltam kicsomagolni, majd ImgBurn-el vissza iso-ba, de így már a kicsomagolt méret lesz iso-ban is, nem az eredeti BD50-es méret!
-
Multibit
nagyúr
Én a tömörítés szükségességéről semmit sem írta. Csak az anyag SD mivoltára kérdeztem rá.
(#4548) ximrex
Ha több mint 3 órás anyagot akarsz OD-re írni, akkor ezt DVD-re (DL-re is) csak nagyon erős tömörítéssel teheted meg. Ilyen igény esetén valóban érdemes blu-ray lemezre archiválni. Nem csak a nagyobb méret miatt, hanem mert az x264 enkóderek hatékonyabbak az mpeg2-nél. Több eszköz is rendelkezésedre áll ehhez a munkához. Ezek egyike a TMPGEnc Authoring Works 5. Nem ingyenes, de minden amatőrnek ajánlott, szerintem jól használható alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xbox Series X|S
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest