- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
válasz
MCTheAnt #4631 üzenetére
Én azt mondanám hogy selejtet szedtél le.Rengeteg hiba van mostanság,már mindenki releaser,de még az ismertebbek is hibáznak.Rengeteg hibába futottam bele én is az utóbbi időben.Sokan nem is tesztelik amit összeraknak,max pc-n, de az egyáltalán nem biztos hogy asztaliba játszható és stb...
-
Multibit
nagyúr
válasz
MCTheAnt #3635 üzenetére
1. A lemezről le kell szedni a feliratot SRT formátumba pl. ezzel a módszerrel
2. Az eredményül kapott SRT-ből (ami egyszerű text file), kiszeded a felesleget
3. A ritkított feliratot berakod a filmbe (lehet közvetlenül tsMuxerrel, vagy készíthetsz előbb SUP fájlt goSUP programmal és azt rakod be a filmbe tsMuxerrel) -
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
válasz
MCTheAnt #3241 üzenetére
De továbbra is maradt két lemez a pack-ból, amelyikkel nem boldogulok.
Ezt most nem igazán értem. Egyszer írható lemezekről beszélünk ugye, de te többször meg akarod írni őket?Ha már egyszer valamiért el lett rontva az írás, azzal a lemezzel hiába próbálkozol újra, már nem tudsz írni rá, az kuka sajnos...
Az egyiket írás előtt be sem emeli az imgBurn, sem a DVD Fab.
Ezt sem értem. Mit értesz a "beemelés" alatt? A kiírandó anyagot nem tudod beollózni az ImgBurn-be, vagy az üres lemezt nem ismeri fel a meghajtó?Joshi
A BD-k meglehetősen karcállóak, én még olyat nem is láttam, hogy egy CD-tokban csak úgy magától megkarcolódott volna. Valaki jól megdolgozta azt a lemezt. -
Joshi
titán
válasz
MCTheAnt #3238 üzenetére
Én is azt javasolnám hogy mozgasd meg a pc kábelezését de még jobb lenne ha a sata kábelt átdugnád egy másik aljzatba az alaplapon. Próbáltál más filmet is kiírni vagy csak ezt?
gg72: megöltem a Verba BD-RE 25Gb-os lemezt amit adtál
, a lemez szélénél megkarcolódott. Érdekes hogy a Pio 207-es egyáltalán nem olvassa be írás után, de az asztali viszi egészen a karcolásik ott aztán megáll. Szerintem hanyagolom a CD tokot mert látszik hogy abba lett meghúzva valószínű hogy meg lett benne pörgetve.
-
gg72
veterán
válasz
MCTheAnt #3238 üzenetére
Csak ezt az egy filmet nem tudod kiírni? Ha igen, akkor lehet rossz a merevlemezed, pl. szektorhibás. Nálam volt ilyen egyszer, hogy gyenge szektorok miatt nem tudtam kiírni egy filmet. Vagy eleve hibás az a képfájl, amit ki akarsz írni. Az ImgBurn azt írja ki nálad, hogy a 832-863 közötti szektorokat nem tudja kiírni.
Tipp: az iso fájlt csomagold ki winrar-ral, ha közben hibaüzenetet kapsz, akkor erről van szó.Nézd meg HD Sentinel-lel a merevlemezedet, nem jelez hibát?
A sata kábelezésed rendben van? Nem törött, kontakthibás a kábel? Próbáld meg egy másik kábellel, az alaplap másik portjában.
-
M107
addikt
válasz
MCTheAnt #3133 üzenetére
Először is B.U.É.K
Sata vezérlő(k) minden ok?
Esetleg ahogy GG72 mondja másik író vagy lemez ?S figyeld nincsenek e írási nehézségek írás közben egyenletes motorhang, írásidő változás, (olvasási tesztet azért nem mondok mert nem tesztképes másrészt kisebb mw erejű lézer kell a lemezek leolvasásához, mint az írásához.
Amennyiben nem változik az eredmény akkor író csere.
UI:
LG-t kihagynám, ott a kis PIO 207-es minőség író minőségi szuper áron.
-
gg72
veterán
válasz
MCTheAnt #3110 üzenetére
Így nem tudom mi lehet, de én az íróra gyanakszom és nem a lemezre. Az elég fura, hogy néhány lemezt nem szeret, aztán másokat meg igen. Ilyen nagy minőségbeli szórás nincs japán lemezeknél, inkább a lézerfej gyengélkedik, lehet erre a MID-re nem áll rá rendesen.
Íróból egyértelműen Pioneer-t kell venni. -
gg72
veterán
válasz
MCTheAnt #3103 üzenetére
A lemez MID-je VERBAT-IMd-000, vagyis ezzel nincs gond. Így elsőre 2 dolgot tudok javasolni:
- Ne írj 3X, hanem 4x sebességen.
- Nem poros az író, vagy nem karcosak a lemezek?
- Ha van rá lehetőséged, próbáld ki a lemezeket másik íróval is.Ezek gondolom az én lemezeim. Ugyanebből a hengerből más is vitt, eddig senki sem panaszkodott rájuk, így én arra gyanakszom, hogy az íróddal van a baj. Ez a hibaüzenet akkor jelentkezik általában, ha az író lézerfeje kezdi megadni magát...
-
Joshi
titán
válasz
MCTheAnt #3103 üzenetére
Több infó kellene, konkrétan milyen MID-es lemezre írtál ami hibát jelzett? Az összes újraírható lemez maximum 2x-en írható tehát 2x-es írási sebességet kell beállítani. Az egyszer írható lemezeknél azt az írási sebességet kell beállítani az író proginál ami a lemezre van írva, ha ettől eltérsz az hibához vezethet. A lemez pontos specifikációja fontos lenne ahhoz hogy megoldást találjunk.
(#3104) joncy: Az mkv és a Blu-Ray nem ugyan az, de erre hamar rá lehet jönni ha letöltesz mindkét megoldásból egy-egy kópiát.
Az ImgBurn-el tudsz adatként is BD lemezt írni, olvass vissza és megkapod a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Ingatlanos topic!
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest