- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
PeterKo #3056 üzenetére
Idézet a doom9 fórumról deank-től:
When you load your mkv file if you don't see a preview then it won't work. No preview means - no proper ffdshow/avisynth/splitter configuration.Mellesleg: én nem használom az uncropMKV-t (mert nincs rá szükségem), mégis meg tudtam keresni a megoldást. Ezt Te is megtehetted volna. A gugli csodákra képes!
-
Multibit
nagyúr
válasz
PeterKo #3053 üzenetére
Úgy kezdtem a második mondatomat, hogy "Talán"
Ez az uncropMKV progi nem igazán problémamentes - szerintem. Ahogy olvasom a külföldi fórumot (http://multiforum.deanbg.com), érzékeny a path-ban bizonyos karakterekre (pl. ","). Azt is írja a készítő, hogy jobb, ha az uncrop funkciót a multiAVCHD-n keresztül használod (a multiAVCHD is az uncropMKV-t használja). Ha a film betöltése után nem látod a preview képernyót, sanszos, hogy valami nyűgje van a programnak és nem csinálja a dolgát. -
gg72
veterán
válasz
PeterKo #3053 üzenetére
Mondjuk akár ez is egy megoldás lehet. De ha így is teszel, nem fogja tönkretenni a gépedet, szóval ezt kérdezés nélkül is megteheted...
Azt is kipróbálhatod még, hogy töltsd le az egész [MultiAVCHD] programot és annak a telepítési mappájában keresd meg az uncropMKV-t és onnan futtasd. Lehet valamilyen telepítési fájl hiányzik, vagy maga az x264 segédprogram, amely a kódolást végzi. -
gg72
veterán
válasz
PeterKo #3048 üzenetére
UncropMKV használata
1. lépés: válaszd ki az MKV fájlt, a jobb oldali kis ablakban láthatod, hogy nem jó a méret (jelen esetben 1920x814), ezért ezt a program automatikusan átméretezi (uncrop) 1920x1080 méretre.
2. lépés: a bal alsó sarokban a stream list-nél kiválaszthatod, hogy a milyen hangok és feliratok kerüljenek még bele az új fájlba, majd válts át a Queue list fülre és a jobb oldalon nyomj rá a Queue gombra, majd Start, dőlj hátra és várj...
Mivel a program használata nem igényel atomfizikai alapismereteket (=egyszerű, mint egy faék) gondoltam rá fogsz jönni a használatára magadtól, screenshotok nélkül is. De remélem most már működni fog.
-
M107
addikt
válasz
PeterKo #3037 üzenetére
Bár lehet hogy e nem segít rajtad nekem a Bd lejátszóm video menüjében van egy olyan, hogy Cinema 21:9, igaz megmarad a két fekete csík fenn s lenn, de viszont nem nyújtott mint 16:9-ben és + szélesvásznú képnél vagy a 16:9 képaránynál.
720P Videók is sokkal élvezhetőbbek, bár itt is fenn lenn ott csík de nem húzza szét a képet.
Samu 32" Lcd-n és 47" Pana plazmán tesztelve. Philips Bdp 3250 Bd player. mindkét TV 16:9 re van beállítva.
UI :
De ha 4:3 tartalmat nézel, akkor állítsd vissza 16:9 v 4:3 de inkább az elsőre a lejátszót, mert 21:9 Cinema módnál jobb bal oldalon levágja a képet és csak 4:3 marad középen és így eléggé élvezhetetlen.
-
gg72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest