- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
válasz
Flashget #5090 üzenetére
Amit sejtetni próbálsz azzal erősen vitatkoznék. Az, hogy milyen a képminőség egy blu-ray lemezen nem a méret határozza meg hanem az eredeti forrás állapota (minősége), a tömörítéshez használt video codec (mert ugye már az is tömörített tartalom ami az eredeti lemezre kerül) és az sem egy utolsó dolog, hogy mindezt az egészet igazi szakember készítse. Számtalan filmet tudnék sorolni ami referencia minőségű képpel rendelkezik (VC1, AVC) és simán BD25 méret alatti eredeti és magyar hanggal mindenféle tömörítés nélkül. Ugyanakkor számos, főleg régebben forgatott filmet is tudnék említeni ahol pedig a bitráta végig az egekben a kép meg olyan amilyen. Csak 2 példa:
I am legend VC-1, 16143 kbps átlag bitráta kb 16 GB, referencia.
Predator (ultimate hunter edition) MPEG-4 AVC, 32728 kbps átlag bitráta kb 32 GB, nem találsz szakembert aki nem gagyizta volna le. -
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Flashget #4893 üzenetére
fogdmeg-húzdbe módszer az ImgBurn-nél is működik, csak külön ki kell választani, és el kell indítani azt a felületet :]
Ereshkigal 13 éve azért a 128kbps mp3 is már jónak számított. Gondolj bele, hogy akkor még mekkorák voltak a vinyók, milyenek voltak a sávszélességek. Ilyen, hogy FLAC, vagy hasonló, szerintem a nagyközönség előtt még nem is létezett.
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Flashget #4856 üzenetére
/nekem ez a meglátásom/
amúgy nem free program.(de 15nap) [link] (bár ez a 3-as verzió, de nekem a 2-est mellékelték a BOX -os Pioneer -hez , seriallal amit regeltem is)(#4855) gg72: igen pár száz vagy talán ezer CD és DvD -t megírtam mióta létezik... (vagy talán többet...)
(#4857) gg72:
L
-
M107
addikt
-
törölt tag
válasz
Flashget #4770 üzenetére
Emlékszem a Decrypterre, de abban az időben inkább Nero-t használtam, az IMGBurn-el csak mostanában ismerkedem, úgy fél éve.
Itt tenném fel a kérdést, hogy íráskor Ti AWS-t használtok, a pre definiált max írási sebesség MED-hez igazításával?
Valamint az UDF2.5 és 2.6 között van érdemi-lényegi különbség? Érdemes 2.6-tal írni, vagy az alap 2.5 teljesen megfelelő?Köszönöm az infokat
koncsik
Ha jól tudom, akkor az advanced settings-ben lehet, de nem minden író támogatja. ITT a leírás, az alja felé keresd -
Aurig@
őstag
válasz
Flashget #4747 üzenetére
Attól függ, hogy milyen mkv. Ha remux, akkor minden gond nélkül visszaalakítható BD struktúrává, hibátlan lesz! Ugyanis remux esetén az eredeti BD tulajdonságok (Level@4.1, 23,976 fps, 1920*1080) megmaradnak. Feltéve, hogy rendesen megcsinálják. (Nekem még egy sem lett rossz!)
-
Aurig@
őstag
válasz
Flashget #4708 üzenetére
Ennyire nem volt drága!
Én anno egy Pioneer DVR-111D flasheltem át 111L-re, hogy tudjak LabelFlash lemezre "gravírozni", ami tökéletesen sikerült is, hivatalos firmware-el. Ez még 2007 elején volt! Az írót pedig előtte 2006. augusztusában vettem 9.120 Ft-ért! Tehát közel sem volt a 21.000-hez.
-
M107
addikt
válasz
Flashget #4591 üzenetére
+1
Rég óta őt használom igaz 206D íróm van eddig 1 DB BD lemez-t sem rontottam.
" Köztük egy 50-es újraírható lemez is ami kifagyott írás közben és többet nem tudtam rá írni.
Az img brunel az utolsó 3 lemez mind kuka lett eddig. Tudom rühelli mindenki a nero-t de ő legalább nem rontott eddig lemezt. (96 óta írok cd-t, utána dvdket, most blu ray-t de ennyi rontott lemezem még soha nem volt.)"Újraírható lemezt nem tudtad újra írni Márka ??? amúgy én nero-t használom BD írásra is mármint a portable verzióját Nero 12 portable) semmi sallang .....mostanában az IMGburn-ről nem tudok nyilatkozni mivel már nem írok lemezre IMG file-okat (képeket).
Régebben az IMGburnt csak képek (Image) írásra használtam.
Amit én ajánlok
- Új winfos rendszer
- Update
- Víruskergető
- Driverek (alaplapodhoz) winfos kerülendő főleg az ACHII
- Virtual clone drive (semmi más Daemon Alcohol s társai kerülendő 1000-rel
-Minden más program amit szeretnél -
Zolik
senior tag
válasz
Flashget #4591 üzenetére
Nem használom a DT már nagyon rég óta. Utána az Alcoholt használtam mountolásra, de az se vált be.
Most a Power ISO-t használom, nincs gondom vele eddig, lehet vele iso-t szerkeszteni, mountolni és írni is.
De köszönöm a tippeket. Amúgy megnéztem az imgburn forumát és az admin srác szinte csak azt válaszolta a nálam is jelentkezett hibára: új írható lemez vagy új meghajtó vásárlása...edit: volt hogy úgy is rontott lemezt az imgburn hogy nem volt a gépen mountoló progi..
-
szabjan
tag
válasz
Flashget #4412 üzenetére
A gondolat jó. A sajátjaim úgy is vannak, de ez most nem az enyém. Tulajdonképpen a lejátszós kérdést is csak tolmácsoltam mert én nem tudtam mit mondani az illetőnek. Azt ő is tudja, hogy a DVD -n sima mappákból a képeket le tudja játszani a DVD lejátszóval. Itt most közel 300 giga képről van szó
Viszont közben néztem, hogy raw formátumok is vannak benne meg filmek is vegyesen. Már érzem ez sima könyvtár szerkezet lesz. Viszont!
Akkor a blu-ray nél is lehet így simán mappából a képeket /jpeg/ nézegetni asztali gépen? -
CoroStar86
senior tag
-
Misi1980
senior tag
válasz
Flashget #4278 üzenetére
A helyzet az hogy van egy kűlső vinyom amin van BD25 és BD50-es 3D fílmek iso fájl formátumban..Ezeket lenne jó kiírni lemezre mert lassan elfogy az 1TB hely.Olyan lemez lenne jó ami minőségi és nem drága.Én nem vagyok jártas semmilyen formában ebben azért kérdezek itt.Az egyik ismerősömnek van egy blue ray írója őt akarom megkérni hogy csinálja meg nekem.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Flashget #4215 üzenetére
Van esetleg máshol hely, ahol ezt tudnánk folytatni?
Amúgy csak annyit tudok, hogy mindkettő egy konténer, ami tárolja a videót és audió anyagot. Nem áll szándékomban úgy enkódolni a filmet, hogy az veszítsen a hang vagy kép minsőgből, de ezzel nem voltam tisztában, köszönöm a felvilágosítást. Én csupán azt akartam, hog az egész film ne 815 fájl 41 mappából álljon, hanem egy db mkv fájlból, amiben ugye bent a két hangsáv+ videó is. -
GrooveHero
addikt
válasz
Flashget #4213 üzenetére
Mivel off, ezért abba rakom. Az mkv kötelezően csak 16 giga? A lényeg, hogy egy 25-ös konrongra rá lehessen írni, megmaradjon a kép és hangminőség kb ilyenre:
VIDEO:
Codec............: AVC
Framerate........: 23.976
Bitrate..........: 17492 k
Resolution.......: 1920 x
Aspect Ratio.....: 2.40:1AUDIO
Language.....: Eng Hun
Audio Codec..: TrueHD AC3
Audio Bitrate: 3493 kbps 448 kbps
Channels.....: 5.1 5.1ezzel már kibékülnék. De ha mondasz egy topicot, vagy egy olyan fórumot, vagy egy olyan oldalt, ahol ezekről a dolgokról megtudhatok minél többet, hogyan működnek, annak örülnék
-
-
ancsan
csendes tag
válasz
Flashget #4190 üzenetére
Láttam már és van is AVATAR VERDÁK 2 és ezért akartam ki írni csakhát egy BD50 lemez nem pár forint, de ez a BD25 megoldás ez egy kalap sz.r van benne dögivel képhiba!
Csak azért kérdeztem mert a legutóbb irt 2D Film nél is van képhiba ezért gondoltam hogy a lejátszónál nem stimmel valami de akkor így a Maxell lemez a sz.r!
Vagy az ISO tartalmazott eleve hibát. Sajnos az ISO-t már töröltem és így nem tudom megnézni.
Akkor törölhetek minden BD25 3D ISO Filmet, pedig elég sokat beszereztem? -
Multibit
nagyúr
válasz
Flashget #4130 üzenetére
Nyilván, mivel a felvétel két okból lóg ki a BD-video szabványból. Egyszer a 1080 50 fps miatt, másrészt a 4.2 level miatt. A HD konvertáló szoftverek - általában - rendelkeznek valami BD profile-lal, az meg már gondoskodik a beállításokról. Ha mégsem, akkor perszre a felhasználónak kell odafigyelni.
Az AVCHD lemez azért lehet jobb megoldás, mert annál marad a legjobb a képminőség! -
gg72
veterán
válasz
Flashget #4039 üzenetére
"Efféle progik"?
Azt akarod ezzel sugallni, hogy az ImgBurn egy jogellenes szoftver? Inkább jogellenes az, aki feltört Nero-t használ... A DVD Decrypter ahogy a neve is mutatja, lemezek rippelésére szolgált (főleg), az ImgBurn ilyenre csak más segédprogrammal együtt képes és leginkább írásra használja mindenki. És arra nagyon is jó, ha nem a legjobb program jelenleg.
-
mayday00
őstag
válasz
Flashget #3879 üzenetére
Sajnos nem néztem meg a lemezeket. Nem is gondoltam volna, hogy tanácsos megnézni. Sajnos a rontott lemezeket sem tudom megnézni, mert kidobtam őket a szemetesek meg már elvitték a kukát. De kiszedtem volna és alaposan átnéztem volna őket.
#3880) Joshi Én is a kollégától vásárolok régebb óta. De idáig gond még nem volt.
Most azt tervezem, hogy JVC/Victor próbálom ki 1db-ot. Ezt a fajtát még nem próbáltam. De azt tudom, hogy a verbát egymás után rontotta el. Panánál meg egymás után jól írta meg.Amit linkeltél oldalt, amin van a firmware frissítés az megbízható oldal? Frankó ott a firmware ?
Nem hivatalos oldal. Mint pl a pioneer oldala. De gondolom te is onnan szedted le a legfrissebb firmware-t és minden jól működik -
mayday00
őstag
válasz
Flashget #3864 üzenetére
Újra kiírom a isot. Kíváncsi vagyok most is sikeres lesz e a írás mint tegnap
De szerintem megint minden okés lesz. Akkor nem a iso a hibás, de nem is a vinyó stb..Elképzelhető, hogy a lemezekkel volt valami? Pana lemezzel nincs semmi gond. Verbával meg folyamatos hibák voltak.
Ha rossz lenne a iso, a vinyon valami, vagy a író akkor a pana lemezen is meghiúsulna a írás. Nem?Vagy milyen hiba lehetőség lehet még? Lemezhibán kívül. pana lemezen miért nem áll meg 40% nál a írás.
Válogat a író? Egyik lemezt megírja tökéletesen a másikat csak 40% ig?
Azt tegyük hozzá a egyik egyszer írható volt a másik meg újraírható. De ezen tulajdonságon kívül sok különbség nem lehet a kettő közt.Pana lemezből létezik egyszer írható BD50?
-
mayday00
őstag
válasz
Flashget #3854 üzenetére
Sikeres volt az írás. Semmi probléma sem volt. Asztaliban is tökéletesen megy a film
Szóval akkor nem iso, vinyo hiba volt. Holnap letörlöm és kíváncsiságból újra kiírom rá ezt a filmet.
Ha megint sikeres a írás akkor más gebac volt..De jó, hogy a pana lemezzel nem volt gondEgyszer írható Bd50 et használsz?
-
buci30
addikt
válasz
Flashget #3674 üzenetére
Hat valaki irhatna privibe aki ert ehez a BD25-BD50 hez, mert ket top helyen is fent vok de par ilyen ISO van csak :-(
S nem tudom honnan lehetne beszerezni. :-(
Mi az ,h a 3D mkv felezi a felbontast?
De talatam 25GB filmet is es nem ISO hanem mkv az is :-(
Minden esetre az Avatar 2D megvan mar a bovitett, most megrendeltem a 3D.t is ez bele fer a gyujtemenybe es kotelezo darabb is:-) -
Ucsuka
csendes tag
válasz
Flashget #3646 üzenetére
Hát ha én most leírnám hogy mi a kínai szerintem-szerintem kitiltanátok..:
Éppen ezért mikor már ott tartok hogy készíteném a lemezt és elakadok akkor tudok már konkrét kérdést feltenni,
Ma egész délelőtt az előzményeket olvasgattam kijegyzeteltem miket javasoltok progik driverek és egyebek de ha már itt tartunk akkor olyat most egyből kérdeznék hogy milyen BD írót javasolnál? Leginkább 3D-s filmeket szeretnék vele kiírni.
Ezt a kettőt néztem ki egyébként.:LG BH10LS38 és Pioneer BDR-207BK
Köszönöm szépen as segítséged!!
-
M107
addikt
válasz
Flashget #3612 üzenetére
Teljes mértékben így van, a 3D-t a moziban tartom valamire, főleg ha jó is a film, de pl az utolsó Harry Potter rész a csalódás volt az IMAX-ban.
A Végső Állomás 4 viszont NO1
szép 3D jelenetek voltak benne.
Itthonra még felejtős a 3D, bármennyire is nyomják a marketingjét...
+ 3D-s tv és 3D -s lejátszó is szükségeltetik a 3D-s anyag lejátszáshoz, ha valamelyik nincs felejtős.
és 1 db BD-RE DL lemez vagy BD-R DL 50GB lemez. -
levis4
tag
válasz
Flashget #3428 üzenetére
Nagyúr! Igazad van, keverem valamivel, mert nem nézek Angolul semmit, de amikor a HTPC-met raktuk össze emléxem hogy valamelyik 3D-s film ilyet produkált. Valami "nagy" film volt az is. Lehet hogy az új Spiderman? Meg fogom nézni mi volt az.
Az biztos, hogy a TMT5 legfrissebb verziója futtatja a BD-ket. Ha régebbit raknék fel akkor az nem kiabálna emiatt? A 3D ISO játszhatósága fontos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- 512 Gb-os NVME-k
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest