- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Biztosan a leírtak alapján írtad ki a BD25-ös filmet? Ha igen akkor én a hibásan letöltött állományra gyanakszom. A 3D BD filmeket csak az ArcSoft TotalMedia Theatre progival lehet normálisan megnézni PC-én akár mappából is, célszerű kiírás előtt leellenőrizni hogy tényleg hibátlan az állomány.
(#4381) gg72: szerintem neki a
G.I.Joe.Retaliation.3D.2013.BD25.THD.HUN-HDEvo filmmel voltak problémái, az mkv-ét csak azért írta ki hogy meg tudják nézni normálisan a filmet. Legalább is én ezt szűrtem le a mondandóból. -
gg72
veterán
Ha ugyanott jelentkezik a hiba újaírhatón és egyszer írhatón, akkor 100%, hogy nem író és lemez hiba, hanem a film tömörítésénél csesztek el valamit, 3D-nél nem szabad tömörített vackokkal foglaklkozni (pláne nem MKV formátumban), csakis eredeti 50GB verziókkal.
Próbáld meg lejátszani a megírt lemezt számítógépen a Pioneer meghajtóval és egy megflelelő szoftverrel, ott is akad?
-
gg72
veterán
Hát ahogy Joshi is írta, ez így elég kevés info...
- Mit jelent az, hogy szaggat? Szétesik, vagy ugrik a kép, esetleg 24p szaggatásról van szó?
- Ha csak sima szaggatásról (tehát nem képkockásodásról, kép megmerevedéséről) van szó, akkor ezt író, vagy lemez nem nagyon okozhatja, sokkal inkább oka lehet a kiindulási fájl hibája (jó lenne azt is tudni, hogy milyen anyagok szaggatnak).
Újraírható lemezed nincsen, hogy amíg nem oldódik meg a probléma, ne pazarolj el több lemezt?Amúgy azt jól látom, hogy az előbb linkelt képen egy MKV fájlt akartál közvetlenül lemezre írni? Hát az úgy nem igazán fog működni, kevés olyan asztali lejátszó van, ami kezeli az MKV-kat optikai lemezről. Illetve 10GB a mérete egy 3D-s filmnek?
Hát attól ne várj el nagy minőséget...
-
Ucsuka
csendes tag
Köszönöm gg72! Tényleg el volt állítódva,de nem értem miért..
Volna még egy olyan gondom,hogy szaggatnak a filmek amiket kiírok BD lemezre..a lejátszónak nem lehet baja mert a régebben megírt filmekkel nincs gond,sőt azt is próbáltam,hogy amit már megnéztem filmet szaggatás mentesen újra írtam és szaggatott.Tehát nem film hiba. Teljesen új lemezre is kiírtam,hátha azzal lett valami de nem,mert az új lemezen is szaggatott..Így maradt az író..Olvasgattam itt firmware problémákról,de nem nagyon értek hozzá ..Lehet azt kell frissiteni rajta?Egyébként,8 hónapos az író kb 6-7-szer írtam vele..Hátha ebben is tudnál nekem segíteni..
Köszönöm!
Az író: Pioneer BD-RW BDR-208D a lemezek meg a nálad vásárolt Verbatim 50G lemezek..
-
Flashget
félisten
De ha nem mondod mi a kínai, segíteni sem tudnak
addig már képben vagy, hogy a Blu-ray Disc rövidítése a BD és nem BR.
képfájlok írásához szigorúan Imgburnt használj! (ingyenes is és nem zabálja a gép erőforrásait) ennek beállításairól gg72 fórumtárs rakott már be képeket.
Pioneer 205/206/207 írókhoz a legjobban ajánlott 25GB-os lemez a Panasonic. A 208-as tipus új így arról még nincs teszt a panasonic lemezzel, de feltételezem ugyanúgy jó hozzá. Csak lehessen kapni is ilyen lemezt majd, mert éppen hiánycikk Európában.
ezen kívűl ha lesznek kérdéseid, kérdez nyugodtan valaki erre jár úgyis és válaszol ha tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest