- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
csaba951 #16721 üzenetére
Nem most.
Írták több helyen, hogy 1-2-3 éves stagnálás, oldalazás jöhet.
Szerintem 1 évig ellesz a BTC 2-7k között.
Ki tudja, hogy egy nagyobb válságra, hogy reagálna a kriptó piac. Az, hogy most követi a részvényárakat nem jelent semmit.
Ha lesz majd egy újabb 2008as válság, akkor válik el a sz@r a májától -
butch3r
senior tag
válasz
csaba951 #16414 üzenetére
Ez is egy opcio sajnos. A linkelt elemzesben azon elmelkedett a szerzo hogy etf sem lehet az ok mert azt szerinte bearazta mar a piac az elozo 9 elutasitasnal hogy ezt is elfogja...
(Szerintem is elfogjak ezt is utasitani nem is ertem ki az akinek ez meglepo es emiatt elad...) -
mepet
addikt
válasz
csaba951 #16240 üzenetére
hasflare visszakozott, gondolom elég nagy volt a felháborodás...
-
margithid
veterán
válasz
csaba951 #16250 üzenetére
De alapvetően az XPR oylan mintha a részvénye lenne a Ripple-nek szerintem.
Abban a formájában amire majdan egyszer a kriptopénzt fogják elvileg használni, a ripple a legmegfelelőbb szerintem.
Tudom, hogy nem lehet bányászni.
Egyébként belekalkuláltam a bukást is, buktam én már ennél nagyobbat is, és tudok várni
Bitcoin is időzhet ezen az árfolyamon akár éveket is. A jövőt senki se tudja csak spekulál -
margithid
veterán
válasz
csaba951 #16246 üzenetére
Most van felesleges pénzem és most van olyan árfolyamon a ripple ami szerintem nagyon korrekt!
Nem 2 hónapra veszem, hanem mondjuk 5 éves távlatba
Miért, mi a gond azzal, hogy most akarok belevágni?
Pont akkor kell szerintem mikor mindenki lemond róla, nagyon elcsöndesedett a kripto biznisz.
Természetesen belekalkulálom, hogy akár évekig itt lesz az árfolyam, vagy esetlegesen bedől az egész. (amit kétlek) -
törölt tag
válasz
csaba951 #16191 üzenetére
Szerintem ezen az ábrán egyértelműen rajta van, hogy mi fog következni.
-
V911
tag
válasz
csaba951 #16172 üzenetére
És ha mondjuk 50-et küldök ingyen akkor mind visszajön 2 hét múlva vagy annak egy része átmegy?
"megint nem nekünk lesz jó!
"
Ezt nem értem mert nekünk az is jó ha leesik 5000-re hogy vásárolhassunk, de az is jó ha felmegy 10 000-re h nyerjünk a régebbi vásárlásokkal. Vagy 6-9 közti hullámzás lesz belőle továbbra is?
-
mepet
addikt
válasz
csaba951 #16120 üzenetére
Akár ezt is elrettentésképp, hogy VÉLETLENÜL SE gondolkozzunk így. De elsőnek a pápának hány hadosztálya van ugrott volna be, bár az most talán nem jön ide.
A mostani politikai hangulatban sajnos nem divat a humanizmus, nézd meg, hogy felkavartam az állóvizet azzal, hogy egyetértésem fejeztem ki azzal, hogy a jelenlegi hatalmi rend vezetőitől meg kell védeni az embereket, és ennek egyik eszköze a bitcoin. Nyilván én is eladom majd majdnem az összes BTC-met a kitűzött céláron (ahogy korábban is tettem), de az így szerzett vagyonra milliószor büszkébb vagyok/leszek, mintha a hatalmi elit támogatása által, korrupció útján szereztem volna azt.
-
lacos001
senior tag
válasz
csaba951 #15757 üzenetére
De ne irjad már, hogy ne dőljek be neki, eszembe se jut. Ha te utalnál nekem, azt sem hinném el.
coinbase--->gdax és binance amin vagyok, sehol máshol
Csupán csak furcsa volt, pláne azzal az idióta szöveggel.(#15758) Dexar007 Dehogy lépek. De ott a lehetőség, teszteld..hátha
-
Teasüti
nagyúr
válasz
csaba951 #15189 üzenetére
Az nem megy. Átlagolva vásárolok, még a zuhanás előtt foglalkoztam vele aktívan. Vagyis 260 körül kezdtem venni, vagy már nem tudom. De ekkor még 300 körül, felett mozgott több hétig. Limit buy order különböző ársávokban. Ha 200 alatt adnám el, akkor bukó lenne. Vhol ott van most az átlagom a mostani 128 eurós vétel után.
Ha innen nézem, akkor nem áll jól a szénám. A daytrading nekem most kilőve.
Majd visszatérek a kérdésre, ha újra emelkedés lesz. Ki tudja mikor. Talán egy év múlva.Bár mondjuk játékpénzzel kezdtem, ha be is bukik nem fáj két havi megtakarítás.
Ha az alaptőkémet nézem, akkor azt még 35 eurónál is ki tudom venni, szóval pénzt veszíteni egyelőre még nem fogok. -
csaba951
veterán
válasz
csaba951 #15151 üzenetére
Meg persze a hype is véget ért a Google Trends szerint.
-
Reggie0
félisten
válasz
csaba951 #14938 üzenetére
Ha be lehet utalni. Igazabol a legjobb, ha valton van es a valto megadja a coint, mert akkor a kezdeti magas arfolyamon el lehet passzolni. Ha nincs bent, lehet sose adod el, lasd B2X. Ha meg bent van, lehet, hogy a valto nem adja meg. Vagy csak sokkal kesobb lehet beutalni, lasd BCH.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
csaba951 #14811 üzenetére
Érdekes, hogy mit variáltak a német arannyal. Először arról volt szó, hogy 7 év alatt hozzák haza. Jó az az ábra, ami mutatja, hogy mennyit kér vissza Németország, és mennyit tárolnak az USA-ban. Volt egy hozzászólás, ahol megfordították az oszlopokat.
Utána az írták, hogy mégsem kérik vissza. Végül azt írták, hogy minden megérkezett.
Mondjuk az tényleg kellemetlen lehet ha volframot adnak arany helyett.
Lehet ezért akarták ezt.
A német számvevőszék rudanként átvizsgálná az ország aranytartalékát. -
-
davidvarga
tag
-
Dexar007
veterán
válasz
csaba951 #14662 üzenetére
,,Update - We are making progress on the few remaining issues but don't have a definite launch time yet. We intend to cancel stale (and possibly all) orders and pause liquidations upon resuming service. More details to follow soon. Thank you for your patience. " friss
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
csaba951 #14483 üzenetére
Ehhez nem kell XRP.
Jelenleg három terméke van a Ripple Inc-nek:
- xCurrent: a bankok közti elszámolást gyorsítja a blokklánc használatával - ez érdekli a bankokat és ez nem használ XRP-t
- xRapid: a likviditás költségeit csökkenti a fejlődő piacokon (ahol a kockázatok miatt egyébként szükséges lenne az adott valutában tartalni jelentős mennyiségű tőkét) - ez XRP-t használ és nekem úgy tűnik, hogy a tranzakció során élőben váltják át a szükséges valutára. Ennek eddig 1 intézményi felhasználója van
- xVia: egy plusz réteg a különböző pénzküldő hálózatok között, - valószínűleg az első 2 felhasználói bázisát kihasználva - amivel egyszerűsíti a pénzküldést - ez értelmezésem szerint az, hogy pl. paypal számláról tudsz Western Union fiókba pénzt küldeni. Nincs publikus info a felhasználói bázisról.Szóval alapvetően nem az XRP-t használja a Ripple rendszere.
-
Zenger
tag
válasz
csaba951 #14483 üzenetére
Egyik pénzintézet sem fog egy olyan devizával üzletet bonyolítani, aminek ingadozó az ára és a teljes supply-nak több mint a fele még a ripple tulajdonában van. A coint nem is akarták használni, hanem csak esetlegesen a ripple hálózatát, a kettőnek nincs sok köze egymáshoz.
-
-
zsuha
aktív tag
válasz
csaba951 #14441 üzenetére
Én is pont ezt nézegettem tegnap.
[Total Market Capitalization (Excluding Bitcoin)]
1 év alatt 250x növekedés. Kétlem, hogy a blockchain technológia 1 év alatt ennyivel többet ér -
-
Möhe
addikt
válasz
csaba951 #14429 üzenetére
eleve ez lenne a menete, de valahogy sikerül mindig a tetőm venni
azt a napi hullámzást akarom elcsípni, és minél jobban kifogni belőle amit tudoka másik "szerencsém" ,hogy coincash-en nem igen kapkodtak a rendelésem utánajárásának, mert kb 4 óra volt a rendelés visszaigazolása és a telefonos lekérdezés közötti idő, ott mondta hogy mehet az utalás....
más meg annyira oda volt hogy gyorsak meg hasonló....hááát khmm,jah -
leslie23
tag
-
Dexar007
veterán
-
brd
nagyúr
válasz
csaba951 #14342 üzenetére
Nem tudom, az a chart mit mutat (de nekem úgy tűnik, a "sima" blokkméretet, ami 1 MB lehet max., most is), de a SegWit nem arról szól, hogy nagyobb lett a blokkméret, hanem arról, hogy bizonyos adatok egy külön, 3 MB-os részbe is kerülhetnek. Pl. itt tudod megtekinteni a SegWit tranzakciók használatát.
-
btomi9
aktív tag
válasz
csaba951 #14066 üzenetére
Értem, köszönöm. Sajnos nemrég szálltam be, úgyhogy akkor még nem volt bitcoinom. Most viszont itt van 23-a, meg jön 25-e, az akkor birtokomban lévő BTC mennyisége alapján kapok ezekből a forkoltakból? Mert akkor lehet, hogy mégiscsak jó lenne ma venni, hiába csúsztak le a mélypontról.
-
törölt tag
válasz
csaba951 #14045 üzenetére
Egy kicsit mégis segítek, mivel nem záporoznak a válaszok (de még a tippek sem).
Nem az volt a kérdés, hogy az opciók mekkora árfolyamtól lesz nyereséges.
Képlettel kiszámolható a kérdésemre feltett válasz, igaz ismerni kéne az opció megvételekor a spot árfolyamot, hogy össze lehessen vetni a kettőt. Az egyszerűség kedvéért legyen ez most 15.000.
Remélem legalább 1 jó megoldás lesz
-
btomi9
aktív tag
válasz
csaba951 #14043 üzenetére
Oké, ez tetszik
“aki egy előre meghatározott időpontban rendelkezett a számláján BTC-vel, az ingyen, ugyanannyi mennyiségű pénzt kap az új pénzből az új pénzhez tartozó címére”
Nekem az összes coinom, BTC és altcoinok a Ledger Nano S-en pihennek. Akkor úgy kérdezem, hogy miként lehet ilyen bitcoin fork walletot szerezni, magyarul hogyan juthatok hozzá az ingyenpénzemhez? -
Verticoin
junior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest