- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Verticoin #14457 üzenetére
Pl. amikor ezzel lehet masik coint banyaszni, ezt hivjak Proof of burn-nek. De a Counterparty tokeneket is ezert adtak.
(#14459) brd: Ugy, hogy egy cim letezoseget(ertsd hasznalhato vagy tartozik-e valakihez, stb.) semmilyen modon sem ellenorzik. Regebben meg azt sem nezte a wallet progi/nodekok, hogy az egy valos hash-e ami legalabb alaki szabalyoknak megfelel.
-
brd
nagyúr
válasz
Verticoin #14399 üzenetére
Nem a vélemény nem egyezőség volt a baj, hanem az, hogy a többiek által valóságként érzékelt világgal ellenkezett és te nem hoztál bizonyítékot a véleményedre és a véleményed ismételgetted. Ez a három együtt kimeríti a topicrombolás, vagy trollkodás fogalomkörét. Nem tudom, végül ezért kaptál-e tiltást, de én ezért minimum adtam volna. Erre a fajta szűrésre, áldozatos munkára azért van szükség, hogy a fórum minősége ne essen egy adott szint alá; emiatt nem látsz a PH!-n oldalakon keresztül 3 smiley-s hozzászólásokat a topicokban, valamint 100 hozzászólás közül a legtöbb topicban 70-80 legalább a témáról szól (és jó esetben nincsen benne túl sok ismétlődés
).
Egyébként mit értesz "hivatalos" vélemény alatt? Azt, hogy logikusan gondolkozó emberek közös nevezőre jutnak bizonyos, lényeges(nek tűnő) tényekkel kapcsolatban?
A kitiltásoddal kapcsolatos témát itt kérlek fejezzük be, van ezekre dedikált dühöngő topic, ott meg lehet beszélni (ha még van mit), itt pedig maradjunk a topic témájánál. -
SLYM
veterán
válasz
Verticoin #14399 üzenetére
Ezen sincs semmi értelme lovagolni, de mivel csak 35 napja vagy tag elmondom, hogy ez itt hivatalosan is így működik és szerintem speciel ez teljesen rendben van. Egyszerűen ezért tud a fórumon belül is minőségi maradni a tartalom, mert nem kell egy bonyolult szabálykönyvhöz igazodni a moderáláshoz.
Ragozhatjuk tovább az előző kérdést is, jogilag (még) bele lehet kötni abba, hogy lopásnak számít-e a BTC "számla" feltörése és a coinok átküldése (a technológia miatt), de etikailag nem érdemes. Szóval felvetődött a kérdés, megbeszéltük, állást foglalt a fórum közössége, állást foglalt a PH is.
-
mepet
addikt
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Verticoin #14069 üzenetére
Miért kommentelsz ennyit, amikor nyilvánvaló, hogy alapvetően nem érted az egészet? Csak széttrollkodod a topikot és megvezetsz más, hozzád hasonlóan tapasztalatlan felhasználókat. Egy bölcsebb (vagy idősebb) ember ilyenkor csnedben marad, figyel és megpróbál tanulni.
A localbitcoins-on nem kapod meg a forkolt coinokat. Oda visszautalni tőzsdéről vagy saját walletből egyedül akkor van értelme, ha ott akarod meghirdetni és eladni a btc-t, egyébként semmi.
-
Reggie0
félisten
válasz
Verticoin #14054 üzenetére
Oda lehet coint kuldeni? Nem csak valtashoz partnereket kozvetitenek?
(#14057) MikeWazowski: Diobelben: elagazik a wallet kodja ugy, hogy az elozovel (altalaban) nem kompatibilis uj coin jon letre. Ekkor az elagazas pontjaban levo egyenlegek a regi es az uj coin eseteben is jelen vannak es regi tranzakciok is ugyan azok. Igy gyakorlatilag ingyen kapsz coinokat az ujbol. (Aztan van amikor az uj coin viszi tovabb a regi nevet, esetleg a regi total elfelejtodik, de ez mar masik sztori.)
-
-
csaba951
veterán
válasz
Verticoin #13995 üzenetére
Alapvetően csak azt tudod eladni, amit beutaltál az exchange-be. Tehát itt nincs fedezett nélküli eladás/vétel.
Persze lehetne az, hogy az exchange tulajdonosa megjelentett nagy tételnyi eladást, ami a valóságban nincs meg neki. De mit csinál akkor, ha az emberek megveszik és ki akarják utalni? Nem tudja nekik odaadni. A mai világban ezt nem lehet titokban tartani. A kockázat az egekben, a haszon meg erősen kérdéses.
Ezzel szemben ott van neki a váltásokból leeső fix jutalék. Mindegy, hogy felfelé vagy lefelé mennek az árak, ezt fixen megkapja. Nem kell kockáztatnia semmit.
-
-
charg
tag
válasz
Verticoin #13971 üzenetére
Dec. 23:
Lightning Bitccoin - 499 999 blokk number
Bitcoin Platinum - 500 000 blokk numberDec. 25:
Bitcoin GodNem számítok lopásra, csak ma vettem és jobban szeretném a hardver wallet-emen tudni.
Kérdés, hogy 'kiér'-e egy nap alatt ha a Bitstamp fee nélkül küldi és mi van akkor ha a fork alatt pending a tranzakció? -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Verticoin #13922 üzenetére
Jó de aki sokkal van benne, azt is kell mérlegelnie kell mi van ha elúszik. Na meg annak is nagy dilemma ilyenkor ha pl 1000-nél vett sokat vagy alatta, és betartotta ideáig, az mikor vegye ki. Én anno OTP-vel szívtam be válságnál, 3 ezerért megvettem, egyből lement ezer valameddig, jó mondom várok, nagy nehezen felment annyira amennyiért vettem, eladtam, onnan meg felment 7 ezerre pár hónap alatt...
-
gbela
senior tag
válasz
Verticoin #13878 üzenetére
Szerintem kaptál több visszajelzést, hogy nem biztos h legjobban kommunikálod a véleményed. Szerintem mindenki tök normálisan adta ezt eddig elő. Ha egy felnőtt embernek nem elég több, eme témában tapasztaltabb fórumtárs visszajelzése, legalább annyira h elgondolkozzon h tényleg nem biztos, hogy minden kerek...
Hát, úgy tűnik te vagy a szentségelő az autopályán aki hülyézi az összes többit mert szembe jönRészemről be is fejeztem a segítő szándékú postolást feléd.
-
htc07
addikt
válasz
Verticoin #13867 üzenetére
miért, szerinted mii hajtja az árfolyamokat, ha nem a pletykák meg a spekulációk?
honnan informálódjak? a portfolio vagy az origo cikkjeiből? mit javasolsz hiteles forrásnak?
lassíthatnál kicsit, ahhoz képest, hogy azt sem tudtad még tegnap, hogy hogyan vegyél altcoinokat vagy hogy hogyan működik a rendszer, pálcát törsz mások felett.
mi segíteni vagyunk itt egymásnak (néhányan már több éve lakjuk a topikot), nem fogok itt önjelölt moderátort játszani, de a hozzászólásaid mint ez szerintem nélkülőzhetőek.
-
gbela
senior tag
válasz
Verticoin #13863 üzenetére
Egyáltalán nem ez a célom, és nem érzem jól magam tőle ha cáfolhatok , egyszerüen nem szeretném hogy kijelentsünk olyanokat amit nem tudunk, ebben a topicban meg pláne, mert pénzről van szó. Egy-egy rossz teória másnak pénzbe is kerülhet.
Én is mindig gyártok teoriát, jelen esetben nagyon örülnék ha a Tied igaz lenne, de a jelek nem erre mutatnak. Csak azt szeretném, hogy ne kijelents ha nem tudod, fogalmazd meg kérdésként vagy bárhogy.Kérem ezt a legnagyobb prohardveres tisztelettel és jóindulattal.
Mivel eddig is elég sokat trollkodtál itt nem hiszem, hogy ez átmegy, de ha másnem elolvassa más és hátha nem veszi készpénznek az írásod. -
gbela
senior tag
válasz
Verticoin #13859 üzenetére
Mindig nagyon fura teoriákat állítasz fel, ami nem is lenne baj, csak fórumon hajlamosak elhinni emberek ha kicsi logika is van mögötte, még ha rossz is.
A mostani esést magam sem tudom mi miatt van, a vagyon átmozgatás exchangen történik, ami instant ottvan, ezt nem befolyásolja semelyik hálózat lassúsága/gyorsasága. BCH nem szakadt be jobban most mint bármi (bár a pumpa ott lassan eresztene amúgy is), de minden esik, ether, ltc, ripple, neo, csak h a nagyokat említsük. Valsz vmi nagy bálna, vagyis inkább bálnák most realizálnak profitokat. Mi meg csak nézzük h 20%ot esik a portfolionk egy nap alatt.BCH pumpa előtt meg azt írtad h mentik át a népek a BTC-jüket és azért emelkedik, holott az ok pont fordítva volt, a BCH-t akarták pumpálni, és ezért tolták át, nagyon nem mind1.
-
csaba951
veterán
válasz
Verticoin #13756 üzenetére
Először is regisztrálsz egy exchange-en. Ezzel az a probléma, hogy a nagyok mind azonosításhoz kötik most már nemcsak a fiat, hanem a cryptocurrecy beutalásokat és/vagy kiutalásokat is. Én végigjártam a gdax/cex.io-ot, sikertelenül. Bitfinex az USDT miatt inkább ne. Poloniex, Bittrex-et a fórumtársak nem ajánlották.
HitBTC.com
Végül ezt találtam ami NEKEM eddig megfelelt. Fiat be/kifizetés nincs. Viszont egy egyszerű e-mail-es regisztráció elégséges a be- és kifizetéshez, váltáshoz. Váltás fee 0,1% tranzakcióként. Ebből 0,01% kedvezményt kapsz, ha olyan megbízást adsz be, ami nem azonnal teljesül. BTC kifizetésere 0,001 BTC fix díj van. Nem kényszerítik rád a 2FA használatát. Persze használhatod (Google Authenticator). Kifizetés kezdeményezésnél egy e-mail-es megerősítés elégséges az utalás megindításához.Ahhoz, hogy elkezdj kereskedni/váltani, szerezned kell BTC-t. Esetleg ETH vagy USDT (ezt NAGYON nem ajánlom!). Ezekről tudsz oda-vissza váltani az összes többire.
Regisztráció után cryptocurrecy-t kell beutalnunk. Ehhez szükségünk lesz egy számlaszámra, amire utalhatunk. Abban a pénznemben kell létrehozni, amiben utalni fogunk. Beutaláshoz az exchange generál egy számlaszámot, kifizetéshez a saját számlánk számát kell megadni.
Account -> BTC Bitcoin -> Deposit -> ekkor legenerálja a számlaszámot amire utalnod kell
Create new-gombot NEM nyomogatod! Ez új számlaszámot ad, ami nagyon nem jó neked, ha éppen folyamatban van beutalásod a régire. Ugyanazt a számlaszámot többször is felhasználhatod, ezért se érdemes nyomogatni a Create new gombot.Ezután BTC tárca programodban beutalod a depositban látott címre a megfelelő összeget. Váltáskor 3 tizedesjegy pontossággal tudod megadni a BTC összeget, így neked is így érdemes utalnod. Gondosan megtervezed az utaláshoz szükséges fee-t, és már mehet is az utalás.
Kivárod amíg megvan a 6 megerősítés. Gyakorlatilag 4-5 megerősítés után már megjelenik az exchange-en az összeg a Main Account-on (csak be és kiutaláshoz). Innen a nyíllal átteszed a Trading Account-ra (csak kereskedéshez). Ez már pár másodperc alatt megvan.
Utána Exhange menüpont. Középen kiválasztod a BTC fület és megkeresed rajta a megfelelő crypto-t. Pl. BCH.
Jobbra Buy BCH/Sell BCH rész. Elsőnél te adsz BTC-t és BCH-t veszel. Másodiknál te adsz BCH-t és BTC-t veszel.
A két leggyakoribb vétel/eladást fogjuk megnézni.
Az első a Market fülön van. Itt a pillanatnyilag legelőnyösebb áron tudsz megbízást megadni. Az adatok megadása után azonnal teljesül! Amount mezőbe beírod az összeget, amennyiért váltani akarsz (max a Trading Account-on lévő összeg, az összeg azonnal levonódik a Trading Account-on lévő összegből). Total-ban látod, hogy mennyit kapsz érte. A többi mezőben tájékoztatnak, hogy ez összesen mennyibe kerül neked, mennyi volt a kezelési költség. Alul Buy Market/Sell Market gombbal indítod a váltást.
Második a Limit fülön van. Itt te tudsz kézzel árfolyamot megadni. Amint ez teljesül, a megbízásod végrehajtódik. Első, legördülő menüben adod meg, hogy mennyi ideig legyen érvényes az megbízásod. Good-Till-Cancellel - amíg vissza nem vonod. Mellette lévő kérdőjel gomb részletesen elmagyarázza az összes többi lehetőséget. Stop jelölőnégyzet szintén nem kell állítani, működését a kérdőjellel megnézed. Amount mezőbe beírod az összeget, amennyiért váltani akarsz (max a Trading Account-on lévő összeg, az összeg azonnal levonódik a Trading Account-on lévő összegből). Price - ide írod be a kívánt árfolyamot. Total-ban látod, hogy mennyit kapsz érte. A többi mezőben tájékoztatnak, hogy ez összesen mennyibe kerül neked, mennyi a kezelési költség. Alul Buy Limit/Sell Limitgombbal élesíted a megbízásod.
A Limit és Scaled megbízásaid bal oldalon a My Orders and Trades-be kerülnek. Ha meg akarod változtatni/végleg visszavonni, akkor itt tudsz rajta Cancel-t nyomni.
Ha teljesült a megbízásod, az összeg jóváírásra kerül a Trading Account-on.
Kifizetés menete.
Account menü -> BCH Bitcoin Cash -> Trading Account -> Main Account -> Withdraw
Amound: ide írod az összeget (8 tizedesjegy pontosságot fogad el a legtöbb esetben), Address ide írod a saját címed. Alatta lévő sorban látod a fee-t, ennyivel kevesebb kerül majd a saját számládra. Withdraw gombbal indítod a megbízást. Ekkor kapsz egy e-mailt. Ráklikkeksz a benne lévő linkre. Ekkor más dolgod már nincs. Várod amíg megérkezik a számládra az összeg. Nekem pénznemtől, napszaktól, fee-től függően 0,25-3 óra alatt a számlámon volt az összeg. -
devast
addikt
-
sanzi89
addikt
válasz
Verticoin #13750 üzenetére
Az Anker klubban lévő automata annyiért ad BTC-t amilyen árfolyam fel van tüntetve az oldalukon. Ezen kívül neked kell egy utalási fee-t rászámolnod, de az tök mindegy, hogy az ATM BTC címére, egy másik wallett címére, esetleg egy váltóra küldöd, az a tranzakció költsége. Az idő pedig annál rövidebb, minél nagyobb fee-vel küldöd, 3 Confirm után adja ki az ATM a kp-t. Ha magas fee-vel küldöd lehet 15 perc, ha alacsony fee-vel akkor akár 24 óra is, ezt te döntöd el az utalás pillanatában.
Ezen kívül semmilyen költség nincs, az MrCoin a vételi és eladási árfolyam közötti kb. 10 % árfolyam különbségből él.
-
btomi9
aktív tag
-
GabN73
addikt
-
Verticoin
junior tag
válasz
Verticoin #13585 üzenetére
Elolvastam ezt a cikket:
http://hvg.hu/tudomany/20171218_bitcoin_erteke_arfolyam_valtozas_kriptovaluta_vasarlas_mikor_vegyek?ver=2&utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fhvg.hu%2Ftudomany%2F20171216_tanacsok_bitcoin_vetelehez%3Fver%3D2
s azonnal beindult a mineralógus figyelmeztetés. Azon a kérdésben ott van a képernyőfotó amire ezzel válaszoltam.
Lehetséges hogy ez a cikk (weblap) adja a minervirusokat?
vagy csak véletlen egybeesés? -
observer
tag
-
csaba951
veterán
válasz
Verticoin #13587 üzenetére
Most többnyire 15000-18000 között van az árfolyam. Oldalazás van, nem történik semmi érdekes. 2014-2016 közötti időszak nagyjából hasonlóan telt el. Tehát a mostani helyzet is fennmaradhat akár évekig is. De ugyanígy napok alatt vége is lehet.
Ha az árfolyam átlépi felfelé a kb. 20000-et vagy a lefelé a kb. 12000-et, na, akkor tényleg történik valami!
-
-
btomi9
aktív tag
válasz
Verticoin #13269 üzenetére
Szeretnék tisztán látni a tranzakciós díjakat illetően. Tegnap vettem az Anker automatából 0,08 BTC-t. Blockchain.info walletbe raktam, amíg meg nem jön a Ledger. Megnéztem a tranzakció adatait a Blockchain.info linken. Az összes input/output azért nem egyezik, mert össze lett fogva egy másik tranzakcióval. Ilyenkor a képen látható 0,00312 BTC csak az én tranzakciós költségem, vagy ketten osztozunk a másik féllel aki ebben a blokkban (blokkláncban? elnézést, viszonylag új vagyok a témában) kapott pénzt?
Mert 0,08-ra soknak találnám egyedül a 0,00312 díjat. Ezt ugyan nem figyeltem, de szerintem nem lehet állítani az automatán, majd ő “gondol” valamit és az lesz.
-
butch3r
senior tag
válasz
Verticoin #13456 üzenetére
The attackers would be able to prevent new transactions from gaining confirmations, allowing them to halt payments between some or all users. They would also be able to reverse transactions that were completed while they were in control of the network, meaning they could double-spend coins.
They would almost certainly not be able to create a create new coins or alter old blocks, so a 51% attack would probably not destroy bitcoin or another blockchain-based currency outright, even if it proved highly damaging.
-
törölt tag
válasz
Verticoin #13449 üzenetére
Igaz az állítás.
"A blockchain egy olyan módszer, amely segítségével az egymás közötti nyilvántartást tudjuk vezetni ahelyett, hogy egy harmadik félre lenne szükségünk. [...] A módszer szükséges feltétele, hogy legyen elég ember, aki ne akarjon függni egy harmadik féltől. Ez a csoport az, aki fenn tud tartani egy nyilvántartást saját magának.
Rendben, de mennyi az elég? Legalább 3." (forrás) -
gbela
senior tag
válasz
Verticoin #13449 üzenetére
Meg lehet bármilyen számítási kapacitással technikailag (Ha konkrétan csak 3 pc-ről beszélünk akkor persze felmerülne a centralizáltság kérdése), de a difficulty adjustment erre való. Persze gyakorlatban kicsit nehéz lenne kivitelezni a gyors átmenetet, ha mondjuk egyik napról a másikra adná fel az összes mostani bányász a bányászást, de sok diff adjustment után képes lenne bármilyen kicsi számítási kapacitás is bányászni a blokkokat.
-
válasz
Verticoin #13412 üzenetére
ha véletlenül mégis beletrafál akkor azt elveti s másikat hoz létre?
Majd szólj, ha találtál ilyet, ne dobd el. Nekem jó lesz a rajta dekkoló zsé. Az a baj, hogy ha életed végéig minden ezredmásodpercben címeket ellenőrzöl, akkor sem találsz semmit. Ha minden ember a Földön ezt csinálja, akkor is évmilliárdok kellenek, mire valami talál egy foglalt címet. Nem ez lesz a bitcoin veszte. -
8zabi
őstag
-
shortcutme
tag
válasz
Ha holnap megjelenne egy ilyen számítógép, akkor szerintem igen, bedőlne, de ez (a hivatalos infók szerint legalábbis) még elég távol van.
Remélhetőleg addigra találnak és implementálnak egy olyan kriptográfiát, ami ellenáll majd a kvantum számítógépeknek.
Ami még 1-2 éven belül érdekes lehet:
A kvantumszámítógép szuper dolog lesz, de amíg nem létezik, mutatunk jobbat
De a 10.000-100.000 x -es gyorsulás elvileg nem ok a pánikra, hacsak nem találnak más gyengeséget.
-
válasz
Legkorábban jó pár évtized múlva lehet olyan kvantumszámítógép, ami eléri a párezer qubitet. Az gond lesz majd akkor. De ugyanolyan gond lesz mindenféle titkosítási eljárás számára. A bankodnak, a bankkártyádnak, mindennek. A világot újra kell addigra gondolni. Még van pár évtizedünk, ezt mi már nem érjük meg, a gyerekeink talán. És ez a most itt olvasó tizenévesekre is igaz.
-
válasz
Verticoin #13273 üzenetére
Mert egy csomó pénzt ölnek abba, hogy lejjebb nyomják az árat. Gyakorlatilag kölcsönkérnek bitcoint, azt eladják, ezzel nyomják lefelé az árat, majd a visszaadási határidőkor visszavásárolják a btc-t a nyomott áron. Ha tényleg sikerült lenyomni, akkor jól jártak, ha nem, akkor vesztettek.
-
válasz
Verticoin #13244 üzenetére
Az én tárolási elvem a wallethez tartozó seed papír (szinte papír wallet) biztonságos tárolására, hogy felírom a szavakat nagy betűkkel, vastag filctollal egy a4 papírra össze-vissza sorrendben, egy másik papírra pedig hogy mi a szavak helyes sorrendje, beszkennelem, bezippelem két külön fájlba olyan jelszóval, amit biztosan tudok, és a két fájlt két külön google accountba driveba és két külön one driveba is feltöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest