Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Kedves Shockerek!
Olyan nagy bajom van hogy nem találok rá megoldást és végső elkeseredésemben hozzátok fordulok.
Eredeti 32bites Vistán szeretném játszani a játékot ami közepes beállítások mellett remekül fut... egészen addig a pontig mikor kimászok a vízből és beszállok abba a nem is tudom minek nevezhető valamibe. Mondjuk kabinnak. Ebben a kabinban (tehát már a gém legelején) van egy diavetítés Andrew Ryan tolmácsolásában ahol is a játék megfagy, de csak a kép ugyanis a hang az megy tovább gond nélkül. Már mindent kipróbáltam és egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Már ezzel is megpróbálkoztam nagy reményekkel de ezen telepítgetések és beállítások után is ugyanaz az eredmény[link]. Nem hinném hogy a konfiggal van a baj hiszen addig a pillanatig akadás nélkül fut a gém. Ha valakinek a fentiekhez kapcsolódóan bármilyen 5lete támad vagy javaslata ne kíméljen mert nem szeretném ha a játék úgy porosodna a polcon hogy nem játszottam vele
Konfigom a profilomban.
Előre is kösz mindent : Nunderu.i.: bocsesz a litániáért...
Új hozzászólás Aktív témák

- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Konfigom a profilomban.