Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
öcsémnek 6600GT-n megy, az sm3-as?
sőt pár hsz-el alattunk írják, hogy 9600se-vel ment a gamer laptopos srácnak. -
mattheus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet, hogy a Shader Modell-t kellene állítanom 3->2?
MIntha rémlene, hogy valaki ilyesmit ajánlott volna. Bár nem hiszem, hogy ez lenne az igazi megoldás egy 1950XT esetén. -
Sirandrish
legenda
válasz
mattheus
üzenetére
nálam a warezzal voltak gondok...egyszerüen nem tudtam elinditani..aztán megvettem...az erdetivel én nem tapasztaltam hasonlót pedig a konfigom is gyengébb...nemértem milehet a baj...ha más nem segit akkor win format..ha már 10K-ért vetted akkor annyit megér..
amugymeg nem éppen erre gondoltam...pl egy ismitől megszerzi vagy egy netkávézóba ahol játszani is lehet kipróbálja...én is szoktam ugy...bemegyek..leülök egy órára aztán kipróbálom..ha bejön mgveszem akár ott is.
Meg amugy mire való a demo?
-
mattheus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kiadsz érte 10 ezer pénzt, max. uninstall
szomorú
-
AMD Power
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem a Doom3 kb 10 percig tartott. Akkor lehet ,hogy teszek egy próbát vele.
-
AMD Power
titán
El olvastam egy ismeretetőt róla. Hát inkább kihagyom. Nekem ez a sötét Doom feeling már nem jön be.
-
mattheus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyik barátomtól kaptam, hogy próbáljam ki.
Neki Inteles rendszere van, E4300, 8800 GTs 640MB.
Neki nem volt gondja. -
mattheus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen.
mikor megérkezem a dokkolóba és elkezd emelkedni felfele a jármű.
Ha minden igaz, ekkor egy újabb intró következne, de nekem mindig itt lép ki
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Komoly problémám van.
A héten szereztem meg a programot. Sajnos nem problémamentesen, mert elindul rendesen,
az elején úszok a "világító toronyig" majd bemegyek az épületbe, beszállok a járműbe, lemegyek a víz alatti városba és mikor dokkolok, akkor azután rendszeresen kifagy.
Nem értem miért. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mivel akadhat össze?A gépem:
4600+ X2
1950 XT Ati
2 GB RAM
Xi-Fiés a legújabb drivert használom, mivel arra gyanakodtam az elején, hogy biztosan a korábbi video meghajtóval lehet a gond, de sajnos ez nem segített.
Köszi
-
True
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
...há mé?...

kem ugye csak viccelsz, és mégegyet akartál a már meglévő eredeti mellé..! Na azért!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kem
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor eladó?;)
-
Sirandrish
legenda
nah megvan

Sikerült is végigtolni
Nagyon jó kis game...végig állat és nem laposodik el...ajánlom mindenkinek aki még nem játszott vele mert hatalmas élmény
Ésutólag is köszönöm mindenkinek a segitséget!!! (persze aki segitett annak)

-
True
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
...vájjál... Ez nem a "légy te is Big Daddy"?... Mert most igy térképről nem ugrik be "keveset használtam" viszont "Spoiler"... 
Mod: Tuvábbi PÜ-ben...
-
True
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Felraktad mind a 4 általad készített fotót a helyére..? Ennek hatására a lépcsőn lefelé érkező taggal is végeztél..? Ha igen irány a kabin, ami 1X már itt hagyott, az most újra szolgálatkészen kell hogy álljon...
-
Sirandrish
legenda
ismét kéne egykis help

itt mit csináljak még?látni hogy bejártam mindent..a 3kiscsajból is kiszedtem azt a cuccost..már körbejártam mindent 3szor de semmi. -
Crus
addikt
HELP!
A 2. pályától ha felveszem a dollárokat azonnal kilép a játék?
Van megoldás? -
Speed®
titán
Az előzményekben írtak tippeket, ha nem segített, gondolkodhatnál esetleg te magad is..ha legrissebb driverekkel is változatlan a helyzet én megpróbálnék egy WinXPt Pityu helyett. Lehet sok mindenre jó már, de játékra kevésbé..
~99%ig biztos vagyok benne, hogy az eredeti játék hibátlan lesz. Vedd meg.A stílusodon finomíthatnál, ingyé helpdesk, mit hisztizel?
-
Lexo
csendes tag
Bocs a zavarásért. Azt gondoltam valaki ki segít de látom nem inkább hagyom az egészet a f@szba!
-
Speed®
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
5744 Egy üzenetben mondják.
Z.m.Z
Ha tudod hogy pfuj, akkor minek kérdezed? Itt nem kapsz választ.
Mégis: vedd meg.Lexo
Hát az a helyzet, hogy rajtad kívül ebben a topikban mindenki a Bioshockról ír.Ki kéne már találni regisztrációhoz egy szűrőt/IQtesztet
-
Lexo
csendes tag
Hát az a helyzet hogy volt Xbox 360-om. De el kellet adnom me fősuliba mentem és szükségem volt egy normál notira. Amúgy nagyon faszájos gép, ja és 2.2 proci van bene és 512-es geforce 8600m gt.
-
Sirandrish
legenda
Ide milyen kód kell?
nemtaláltam sehol kódot amit beirhatnék és biza erre kéne továbbmennem
-
Z.m.Z
aktív tag
Itt warez cucchoz ne varj segitseget, pfuj meg na."
[MODERALVA]
[ Módosította: tiv83us ]
-
Angmar
tag
Erre valakinek ötlete
[link] Ezen probáltam XP Pro SP2; C2D E6600; 8800GTS (163.71); 2GB; DirectX9 Aug; Hangkártya a legfrissebb driverrelJa, és természetesen a játék újratelepítése sem oldotta meg a próblémát
-
kem
addikt
-
kem
addikt
Bioshock képek 8600GT-vel készítve, nekem így fut a játék, szal nyugodtan lehet 8600GT-t venni, bírja a dx10-et.
-
kem
addikt
* Type: Gaming, General Purpose, Media
* Operating System: Microsoft Windows Vista Ultimate
* Processor Name: Intel Core 2 Duo T7300
* Processor Speed: 2 GHz
* RAM: 2 GB
* Screen Size: 15.4 inches
* Screen Size Type: widescreen
* Graphics Card: nVidia GeForce 8600M GT
* Storage Capacity: 200 GBezek a paraméteret nagy valószinüséggel.
Bár nem értem, hogy ennyi pénzből
miért nem vett inkább x-box360-at, egy ps3-at,
egy projektort hozzájuk meg egy barkaszt az egészhez
-
Sirandrish
legenda
nah közben már valami Repture central Control-nál vagyok

Nagyon nagy game bár az előzőpályán a bombával nemtudtam mit kezdeni ugyanis seemi utalást nem találtam arra nézve hogy a Big Daddykből később ki kell szedni 4 akármit ami kell hozzá..de végülis megoldódott ugyhogy királyság van
-
Lexo
csendes tag
Kössz a segítséget true, de a demó sem indul. Az pedig nem illegális. Esetleg más ötlet?
-
Sirandrish
legenda
nah sikerült továbbjutnom

Most már uj pályán vagyok...nemská annak is nekiesek
-
True
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amit itt: link-eltél ott irja mi az oka annak hogy ez zárva fogad... Itt nem ir semmit a map? Mert most igy nem emléxem...
Mod: Vagy lehet hogy az csak az éppen aktuális feladatot irja..?

Gyenge az angolom...
-
Sirandrish
legenda
nah akkor kéne mégegy kis help.
oda hogy jutok le?
körbejártam mindent de semmit se találtam...a "gépész" rácsa még most sincs nyitva..gondolom előbb oda le kéne jutnom de ez a rács se enged...már vagy 3 Big Daddy-t lenyomtam ugyanitt de semmi. -
True
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hehe... A gépész érdekelne mi...?
Priviben megírom hogy ne legyek "spoiler" ... -
Lexo
csendes tag
Hahó segítene már valaki!!!! El kéne indítanom a Bioshockot!!!!!!!!
-
Sirandrish
legenda
oda mikor jutok be és hogy? látok egy árnyékot a falon ugyhogy van ott valaki de a rácsot nemtudom kinyitni.
-
Sirandrish
legenda
eredeti? mert mikor neem is megvolt a warez verzió én sem tudtam elinditani...ezért muszály voltam megvenni eredetibe..mostmár nincs gond

amugy nemtudom mi lehet a baj...Picit féltem tőle mert azért szoktam warezba megszerezni hogy kipróbáljam aztán ha jó akkor buy de ezt nem tudtam kipróbálni viszont egyáltalán nem bántam meg

-
kem
addikt
Lehet, hogy a RAID0 miatt van?
-
kem
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
na most meg nem akar elindulni...
Feltelepítettem, majd indítom, és nem válaszol.
Az első képernyőig se jut el...
-
kem
addikt
Újra kellett telepíteni a vistám, de a régi megvan egy máásik vinyón.
Hogyan tudom a savegameket átmenteni?
Ha jól emlékszem van egy ilyen mappa valahol. azt elég átmásolnom? -
Sirandrish
legenda
Nah átmentem valami Fort Frolic-ba

Már van 4 slotom így egyszerre négy speckó van nálam...amugy leszek durvább spackók mint az a Fire meg Lighting? -
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A pénzt nem tudom (de szerintem nem), nálam a max. összeg mindig olyan 20 körül volt, mert mindig elköltöttem az összeset lőszerre

-
Sirandrish
legenda
válasz
Eagle16
üzenetére
jó hát elenged mert irja hogy mehetek de én inkább előbb körbejárom Arcadiat..van még pár hely ahol nem voltam..meg legalább tovább tart a game

a Big Daddyket mindig kinyirom de nem mindegyik melett van kislány...legalábbis én ugy vettem észre.
Amugy a pénzt is lehetessz tápolni? mert most 500 a max ami elfér nálam.. -
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
jaja, menj el mindefelé, csinálj meg mindent. A Big Daddy-ket mindenképp nyírd ki, és mentsd meg az össze kislányt, után biztos tovább fog engedni, amerre kell. De most a szérum összetevőit kell keresni. Van egy ilyen méhkaptárokkal teli nagy szoba, ott kell kutakodni majd, ha jól emlékszem.
ha tovább enged, akkor menj tovább, csak akkor szokott elengedni ha mindent jól csináltál, mivel nem jöhetsz vissza (legtöbbször)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Eagle16
üzenetére
hátéppen ott vagyok a térkép szerint nem?

amugy a lényeg akkor az hogy járjak be mindent hiába retyeg ez a nyil nekem igaz?

amugy ezt mondtam..van egy kapu ami Load felirtaot ir a E betü mellé...gondlom elvinne a pics*ba...ezért kérdezem hogy járjam előbb be Arcadiat és csak utánna menjek?
-
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fedezd fel Arcadia-t, és a Farmers Market-et.
Össze kell gyűjteni egy szérum hozzávalóit, először menj a Farmers Marketbe, ott lesz egy pár összetevő. (a térképen is rajta van jobboldalt, to farmers market...arra menj, aztán valahogy majd alakulnak a dolgok
) -
-
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy jó hely.
Itt megtudod nézni hogy melyik pályán miből mennyi van, és mennyibe kerül
(meg amúgy az egész oldal egész hasznos) -
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát nemtudom, most hol jársz a játékban?
Emlékszem én is már nagyon vártam hogy legyen slot, mert összegyűlt vagy 5 képesség, és csak 2-t tudtam egyszerre használni...Addig lesz benne, míg meg nem unom, vagy amíg nem kérsz érte jogdíjjat

-
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudom

-
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A játék eleje felé még nem tudsz venni a gene bankból slotokat. Amúgy nem drágák a cuccok, 700 ADAM-ből simán tudsz venni.
-
Kanczy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor már Arcadia-n vagy,már egy rakás gene bank-et (módosító hely) és gatherer's garden kellett (volna) találnod...nagyon el lehettél kalandozva,ha nem vetted észre őket

-
rollins
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem mindenhol van, de lesz elég helyen. Biztos fogsz találni majd ilyet (jobb képet most nem találtam)
Nem mindenhol tudsz visszamenni, de ha mégis, neked kell tudni, megéri -e. -
Sirandrish
legenda
válasz
rollins
üzenetére
hát én egyenlőre nem találok olyan gépet...most érkeztem meg egy ilyen kertes pályára..
pedig van már 700 ADAM-om..mondjuk azt nemtudom hogy ez elég-evalamire de már megnézném azt a gépet mert nem emlékszem
amugy előzőpályákra visszatudok menni? vagy mikor lesz mégegy olyan gép?
-
rollins
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet, ill tényleg, már nem emlékszem pontosan. De nagyon jól elszórakoztam vele. Splicereken meg jót röhögtem néha.

-
rollins
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem érteni pontosan, amit írni
Ha kinyírsz egy bigdaddy-t és ha megmented a kicsi sistert (kinyírni is lehet, de...), akkor kapsz adam-ot, azzal lehet fizetni Gatherer’s Garden automatánál
nem tudni elmondani érthetőbb ennél
-
rollins
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van több féle "automata". Ami most neked kell az a Gatherer’s Garden és ezen tudsz ADAM -mal fizetni a képességekért a slotokért.. A többin: upgradelni, a begyűjtött anyagokból készíteni valamit (spec lőszer, gentonic, stb), vagy csak vásárolni pénzért eve-t, healt-ot vagy lőszereket.
Hogy mi kell ahhoz, hogy kinyíljon az a rácsos kapu, azt leírtam a #2230 -ban. -
Lexo
csendes tag
Csá! Tudna nekem valaki segíteni? Az a problémám, hogy vettem 1 acer aspire 5920g notit és nem indul el a Bioshock (a Moh Airborn fullosan fut), amikor kezdődne a pálya hibát okoz a game (vistám van). A régi gépemen legalább a pálya bejött (ati 9600 se van bene). Nem értem mi a baja??? Pleas help me!!!! THX!!!

Új hozzászólás Aktív témák

- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na, mindegy megyek játszani
Csak nem tölled vette a motyót?