Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Kitartott egy ideig de befejeztem.
-
-szabi-
addikt
válasz
batman91
üzenetére
#3298 wjbhbdux
Ezen a pályán nem találok génbankot.
Így a tüzes képességem nem tudom visszatenni a telekinézis helyére?
Jégolvasztás híján a képen látható helységbe sem tudok bemenni?Én megmentettem egy kislányt ő adott 80 pontot azt elhasználtam.
Mikor továbbmennék a pályáról azt írja nem mentettem meg vagy gyűjtöttem be minden kislányt és így a következő pályán nehéz dolgom lesz, de ha odamegyek a kislányhoz a fúrószáras fószer rám ront.
Most akkor menjek tovább vagy ne?
Mit kellene itt még csinálnom?
Közben már 4.5 óra játékidő elment és úgy érzem nem haladok ezzel a játékkal semerre. -
batman91
őstag
válasz
-szabi-
üzenetére
A Gene Bank gépekben tudod variálni kedvedre. A játék először ki is írja, valószínűleg átsiklottál felette. A többi plasmid helyet és egyéb képességeket majd később tudod feloldani, ahhoz kell majd az ADAM. De csak szépen sorjában, ne aggódj ezen. Viszont, ha már most frusztrál a játék, akkor inkább engedd el. Később kész ez még cifrább is.
-
-szabi-
addikt
Hi
Sajnos nem túl segítőkész a játék és ezt kicsit fárasztónak találom, az utolsó hozzászólás is több mint egy éves, de hátha.....
Már több képességet is elvesztettem mert csak kettőt tudok kirakni a többi hely nem aktív.
Hogy lehet több helyet aktiválni?
El kellene olvasztanom azt a jeget, hogy bejussak a helységbe de a tüzes képességet kicseréltem telekinézisre.
Hogy lehet oda bejutni?Mennék tovább a következő pályára de azt írja szerezzek Adam-ot különben nem fogok boldogulni.
Azt hogyan szerezzek?üdv
-
batman91
őstag
válasz
Jamby18
üzenetére
Ez egy ismert bug a játékban. Először is kezd azzal, hogy fixálod az FPS számot 60-ra. Utána bemész a játékba és minden beállítást leviszel low-ra, még a felbontást is. Addig amíg át nem érsz ezen a ponton és nem ment a játék. Utána visszaállíthatod a grafikát. Általában ezek megoldják a problémát.
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
A játék elején mikor a tengeres jelenet van, feljön a víz tetejére emberünk, de aztán elsüllyed és már csak a buborékok látszódnak, szívdobogás, és megfullad. Míg azt nézem itt és máshol is,hogy fent marad a víz tetején és folytatódik a jàték.Valaki találkozott ugyan ezzel a jelenséggel? Vagy valamit kell közben nyomni? Előre is köszi. -
fradi81
veterán
Epic remasteredhez magyarítást tud valaki? https://magyaritasok.hu/download/2461/bioshock-remastered
Ezt nem lehet telepíteni, nem látja a játékot, hiába választom ki a mappáját akkor se lehet tovább menni. -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Gondoltam előveszem a Remastered változatokat. Szeretném magyarítani is őket, viszont nem megy az oldal jelenleg. Esetleg valakinek megvan a remastered, és az infinite magyarítása letöltve?
Folyatnám, ahol pár éve abbahagytam.

-
mzso
veterán
Helló!
A bioshock játékok egyszer lettek remasterelve? Például látok külön BS1 remasteredet is nem csak a kollekciót.
Ebben ugyanaz a BS1? -
emiki6
veterán
Olvassa még ezt valaki?

Mindegy, muszáj kiírjam magamból, mert egy barátom se játszott vele és nincs kivel megbeszéljem...

SPOILER!
Szóval, a történet maga elég egyértelmű, ám én a Jack-slave-WYK kérdéskörbe egy kicsit többet látok bele. Sok helyről hallani, olvasni, hogy ez annak a szemrehányása, hogy "agyatlanul" végigmegyünk a játékon és bármi a feladat megcsináljuk, a játék szolgái vagyunk. Persze választási lehetőség nem nagyon van, mert vagy játszol vagy nem. Ez ez egy jó megközelítés, de szerintem nem csak erről van szó.
Szerintem ez valahol egy megbotránkoztató kiforgatása a valóságnak. Mire gondolok? Egyszerű pszichológia. Ha utasítanak, akkor nem szívesen csinálod meg amire megkérnek, ám ha szépen kérnek (és a tevékenység nem megy szembe az értékrendeddel), akkor szinte kérdés nélkül megcsinálod. És ez belénk is belénk lett nevelve, azzal, ha szépen kérnek lényegében manipulálnak. Pont ezért működik a csavar, mert a frázis a valóságot másolja, nem tűnik fel, mert a dialógus természetesnek hat, a frázis pedig odaillik
SPOILER VÉGEEzzel a gondolattal nem találkoztam még a neten, tehát vagy nem gyakori, hogy valaki érzi ezt az utalást vagy annyira egyértelmű és gyakori, hogy szóra sem érdemes. Úgy éreztem meg kell említsem, mert ez még egy réteg mélység a Bioshock világában.
-
T.B.
újonc
Szervusztok!
Azzal a kérdéssel fordulok Hozzátok, hogy tud-e valaki megoldást arra a hibára, hogy nincsen hangja a kishúgoknak a Bioshock 2-ben.

Elvileg folyamatosan kommentálják a tetteinket, beszélnek ADAM gyűjtéskor, és bár látom mozogni a szájukat, hangjuk még sincs.
1.5-ös verzió van telepítve és ezen kívül semmi hibát nem mutat, "egy-két "szokásos" leálláson kívül...Előre is nagyon köszönöm!
-
szaszlaci
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Érdemes a másodikkal kezdeni, majd az elsőt, mert az nehezebb is és taktikázni is jobban kell.
A hárommal meg nem játszottam, mivel azelőtt már megváltam a konzoltól, hogy az kijött. (Ez meg ilyen ritka kivétel, hogy mégis játék van, de a harmadikkal is teszek majd egy próbát, egyáltalán megy-e normálisan.)A magyarítási metódus meg működik az egynél is, persze csak a karakteres szövegekre, itt található.
-
szaszlaci
addikt
Hogyha nem sikerülne telepíteni a Bioshock 2 magyarítást, mert nem talál róla bejegyzést, akkor itt egy módszer, amivel a karakteres feliratokat mindenhol ki lehet cserélni: menü, automaták, párbeszédek, magnók.
Magyarítás telepítőfájl kicsomagol 7zip programmal, és a Localizedint.lbf fájlra lesz szükség, amiből kettő is van benne, azt hiszem, az első biztos jó lesz. Innét le is szedhető csak ez.
Ezzel kell utána felülírni az eredetit:
C:\Program files\Bioshock 2\Content\Localizedint.lbf
és kész. Így használgató a fordítók nagyszerű munkája. -
aginor
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Látványra az új sokkal jobb alapvetően. Pár apróság nem tetszik, pl. hogy kevesebb a füst pedig pedig az hozzáad a látványhoz, de a textúrákon a lehetőségekhez mérten szerintem jó munkát végeztek. Kevés a beállítási lehetőség, de a játék jól fut 100+ fps nálam 1920*1080-ban.
-
aginor
veterán
Saját képek az eredeti és az átdolgozott kiadásból, ha valakit érdekel.

-
lavorka
aktív tag
Nincs hang problémára: [link]
-
xFreex
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem olyan nehéz az. Max az elején amikor még ismeretlen minden. A fegyverek is fejleszthetők. Elviekben minden fegyverre rá lehet rakni majd az összes fejlesztést, mert pont annyi power to the people automata van amennyi elérhető fejletszés.
Ahogy haladsz előre mindig meg kapod a szükséges plazmidokat. Fejleszteni is lehet őket. Idővel, mikor már lesz kamerád, tudsz majd gyenge pontokat is keresni az ellenfeleken. Az elemzések során kiderül milyen lőszerre érzékeny, és minél jobban kielemzel egy ellenfelet annál nagyobb sebzési bónuszt kapsz.
Tippnek tudom ajánlani a plazmidok használatát. Erősen javallott. pl egy tócsában álló 4-5 fős társaságot simán el lehet intézni 1 elektroshock tádással.
A lehelyezett robotokat (automata védelmi turrentek) meg sokkold majd fényképezd le párszor (ha már van fényképeződ) és mielőtt ismét akcióba lépne hackeld meg. utána már nem bánt és nem is lehet elemezni, de az ellent írtja... -
Szia!
Igen, már tapasztaltam, de az a gondom a játékkal, hogy nem is monoton, hanem szerintem túlontúl nehéz. Persze lehet azt mondani, hogy nem az, mert legrosszabb esetben újjáéledek a telefonfülkében, de az is frusztráló, hogy onnan mindig rohangálni vissza oda, ahol megfeküdtem.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ahogy haladsz előre a játék folyamán új helyszínekre jutsz. Minden helyszínen lesz majd x számú Little sister
Őket kell majd "megmenteni" (vagy épp nem) hogy egy bizonyos anyaghozz juss. Ez az Adam. Ennek segítségével tudsz majd vásárolni bizonyos automatákban fejlesztést. Többek között az élet és EVE fejlesztést.
Vigyázz a Little sister -ekkel. 1 rossz döntés és más a játék vége.

-
Sziasztok!
Most játszom először ezzel, nagyon tetszik, csak azt szeretném tudni, hogy mikor fogok fejlődni kissé? Hogyan tudom meghosszabbítani az életerő és EVE vonalamat?
Köszi!
-
sqpp
őstag
Skacok, ugye megkaptam egy haveromtól a Bioshock-ot Steamen... Na már most ugyebár letöltöttem, de valamiért crash-el indításkor.. Próbáltam én minden fajta módban indítani.. De sehogy sem jó..
Windows 7 64bit.
A többi az adatalapomon van.
Mi lehet a probléma szerintetek?
-
xFreex
aktív tag
Természetesen el lehet kerülni őket. Az 1. lánykából ugye mindenképpen ki kell nyerni az Adam-et, ott nekünk nem is kell érte küzdeni a nagypapival.
Az elkerüléssel viszont csak magadat fogod szivatni, mivel a plazmidok többségét nem kapod meg ingyen és a harc a végéig nem lesz egyszerü nélkülük. El nem akadhadsz szerintem, ugyanis idővel vissza lehet majd menni a régi területekre és elviekben ugyan úgy ott lesznek.
Az a kis harc szerintem megéri. Ez is növeli majd a játék élményt. A végét annyiban befolyásolja a dolog, hogy hogyan döntesz a lánykáknál. Kiszeded belőlük az összes Adam-et és meghallnak, vagy csak annyit amennyi kell és élhetnek tovább. Nem akarom lelőni, hogy melyiknél mi lesz a döntésedtől függ. Annyit elárulok, hogy 1 "halál" és más a vége.
-
vhw
addikt
Nincs nagy tolakodás itt a topikban... de azért;
Most vettem meg nem rég egyben a 3 részt - eddig totál kimaradt ez a sorozat.
Az első rész; rögtön az elején "befenyít" ezeknek a Big Daddy-knek a látványával a játék, hogy végig rettegtem az összes folyosót - nem tudva mikor ugrik elém egy.
Aztán mire szépen felvezeti a sztori az egész Adam szerzést és összefutok immár valóban az első párossal nem tudom mit kellene tenni...
Nem igazán szeretnék spoilereket, így utánaolvasni is csak óvatosan tettem, de nem igazán találtam választ arra a kérdésre, hogy:Kell-e nekem egyáltalán foglalkoznom a lánykával és a testőrével?
Látszólag nem blokkolják az utamat.
Alapvetően nem ellenségesek, ha nem támadok.
Akkor szükséges-e nekik menni?Tiszta sor, hogy a megszerezhető Adam jól jön a karakterfejlesztéshez, de mindenképpen szükséges a megszerzése a továbbjátszás szempontjából?
Elakadhatok emiatt?
Akár teljesen ignorálni is lehet őket? (persze azon felül, hogy magam szopatom az Adam szerzés/karakterfejlesztés elmulasztásával)
Netán későbbiekben kifejezetten ellenségesek lesznek és nem lesz választási lehetőség?Meg lehetne ezeket válaszolni diszkréten?

-
looser
addikt
-
petymeg
addikt
Sikerült elindítani, hang is lett.
Tetszik, ahhoz képest, hogy lassan 8 éves játék elég jó a grafikája. A hangulata elég egyedi. -
petymeg
addikt
Sajnos nem megy...
"bioshock.exe működése leállt" hibát dob a windows.
El se indul.
Dühös vagyok, steames eredeti játéknál ilyet még nem tapasztaltam. -
petymeg
addikt
Üdv!
Régen próbáltam már ezt tört verzióval, de nem ment és feladtam.
Most jan. 2-ig valami 14 euro az első kettő rész, meg is vettem, töltöm is lefelé. Remélem nem lesz csalódás...TESCO-Zsömle
Pont ilyen nyomasztó légkörre vágyom..

-
Marci79
senior tag
Korábban "virágboltos" verzióban volt meg.
Megvettem eredetiben Steam-re. Így is használhatattlan, ahogy elnézem a neten rengeteg embernek szintén. Sok értelme van pénzt kérni egy használhatatlan dologért.....
Se egy patch ami kijavítaná a bajait, se semmi......
-
TESCO-Zsömle
titán
Most kezdtem el újra tolni, easy mód, csak a sztori miatt, de brutális, hogy ez milyen nyomasztó. Nagyon adja a légkör, enyhén szólva klausztrofób a cucc, a látványvilág meg még most is nagyon durva.
Egyedül a FOV-al van bajom 180p-ben, de az részletkérdés.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
ShadowLord
üzenetére
Azt pedig innen tudod letölteni.
-
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
szia!
Igen meg kellene a második részé is!
Köszi
SL
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
ShadowLord
üzenetére
Ha az első rész magyarosítása kell, akkor ez lesz az.
-
Sziasztok!
Meg van valakinek a magyarosítás hozzá?
Köszönöm
SL
-
xFreex
aktív tag
válasz
MoRT2195
üzenetére
Minden pályán van egy bizonyos fajta automata, asszem génbank vagy valami hasonló a neve. Ezeknél az autómatáknál tudod cserélgetni a már meglévő képességeket.
Képesség helyet pedig a Litle sisteres autmatáknál tudsz majd venni. (Ilyen volt az ahol a második képességet a tüzet vetted.) Amikor új pályára mész akkor szokott "felszabadulni" egy megvehető hely. -
MoRT2195
tag
Hello!
A játékban, hogy kell a különböző képességeket lecserélni? Tehát mondjuk tudok áramot lőni, tűzet lőni, valamint tárgyakat mozgatni a kezemmel, de ebből csak 2-t tudok berakni egyszerre. Amikor felvettem azt a képességet, hogy tudjak mozgatni távolról tárgyakat, akkor a tűz helyére raktam be, de most kéne nekem a tűz képesség. Hogy, illetve, hol tudnám visszarakni a tüzet? Valamint hol/hogy lehet növelni ezeknek a képességeknek a helyét, hogy egyszerre több is el férjen?
-
EczkE
veterán
Üdv!
Steames verzió van meg a játékból. A kérdésem az lenne, hogy van a játékhoz használható magyarosítás?
-
killer095
őstag
Sziasztok!
Újra nekiülnék a sorozatnak de az érdekelne hogy van e valami grafikai mód amival lehet túrbózni még rajta (eddig csak sweet fx-et próbáltam) -
M@trixfan
addikt
2009-es mentést töltöttem vissza pár napja, ennyi kihagyás után is azonnal visszajött minden. Emlékszem a Stalker széria es a még mindig folyamatban levő Metro 2033 vonta el a figyelmem a Bioshockról. Meg kell hagyni fantasztikus a játék, azonnal beszippantott a hangulat. Sikerült lenyomni egy Big Daddyt, hackelek mindent amit látok
Az a durva, hogy legnehezebb fokozaton játszom és igy is annyi lőszerem van, hogy már nem is tudom felvenni. A grafika nem mai már, de még mindig lenyűgöző. Az ilyen játékok nálam hónapokig tartanak, mindent megnézek. Eszméletlen mennyi akarat és művészi munka van ebben! Sokszor csak nézem hogy mozognak a Daddyk, milyen a belsőépítészet, stb... -
- = Zk = -
félisten
kitolva...
érdekes a sztorija... hm. qrva érdekes
-
- = Zk = -
félisten
DX10-es, de qrva szép....
...
+1 az UE-nek -
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
adok neki esélyt. úgyis itt a 7vége.. ha nem fog meg, akkor... akkor nem fog meg.

-
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Dead Space 3-at nem ismerem sajnos, de szerintem hangulatban nem fog hasonlítani a játék. Figyelj, én bátran installálnék a helyedben.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
jah, sry. Dead Space 3...

annak megfogott a története, pl. -
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha DS3 = Dungeon Siege 3 akkor természetszerűleg egy merőben más játékélményt fogsz kapni; ami szerintem jobb, mint a DS3 (mondom ezt úgy, hogy mindkettővel toltam/tolom).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére
megéri kitolni?.... anno tetszett, de most hirtelen nem tudom, miylen stílus is kéne egy DS3 után

-
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
15-18 óra simán megvan, ha nem speedrun-olsz, akkor meg végképp megvan akár 60 óra is a két rész együtt.
-
- = Zk = -
félisten
nah, szevasztok
DS3 után, meg meguntam a BF3-at, érdekelne a Bio 1-2 szingli "hossza".... megéri feltenni?!...anno toltam vele, de.. abbamaradt.
ilyen 15-18órás már megfelelő lenne -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Pont ma rendeltem meg a könyvet, már alig várom, hogy beleolvassak.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Én most olvasom, és nagyon tetszik. Igazából az előzményeket bontja ki, sok ismerős és néhány kevésbé ismert szereplőn keresztül.
Keményvonalas rajongóknak mindenképpen ajánlott.
-
remington2
senior tag
Hali!
A könyvváltozatot olvasta valaki? Régen játszottam a Bioshockkal, de úgy emlékszem a sztorija egészen jó, a könyvváltozat is ezt dolgozza fel? Van valamilyen véleményetek erről a könyvről?
-
BMWFan
senior tag
-
Ryuu
tag
Sikerült megoldanom.

Amilyen okos vagyok, elfelejtettem, hogy ez a jelenség mindennapos, hogy sehol sincs több fps-em 5-10-nél.
Nem tudom ennek a szerencsétlenségnek mi baja van ilyenkor, de szokása egy idő után beállni, és az ég adta világon semmi sem megy tökéletesen.
Lehet driver gondom van, nem tudom.
Ilyenkor a jó öreg Quake-el szoktam tesztelni. Ha ott nincs max fps-em (250), akkor tuti, hogy beállt a gép, ilyenkor egy laza restart-al meg is van oldva.
Mostmár jó a Bioshock is, meg se röccen.
-
Ryuu
tag
Sziasztok! Van egy eléggé nagy problémám a játékkal. Gondoltam ma előveszem és most tényleg végig is játszom, ha már megvan, feltettem hozzá minden 1.1-es patch + magyarítás.
Elindítottam és már a menübe furcsa volt az egér, lassú és akadt. Mindent maxra állítottam, elindítottam a játékot és iszonyatosan akadt. Nem tudom mennyi fps-em lehetett, de nem több 5-10-nél. Már google-be rákerestem hátha találok valamit, de semmi olyan infót nem találtam, amivel kijavíthatnám a problémát.
Pedig megvan a játékhoz a vasam, minden tökéletesen fut a gépen, minden driverem friss, a rendszer tiszta, nem tudom mi a baja.
Anno a 4850-es Ati kártyán tökéletesen futott.
Azt még hozzátenném, hogy a játék második részével is ugyan ez a gond, brutálisan akad.
Lehet, hogy az Nvidia driverrel van gond?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
chatran
őstag
De fogadd el. Minden plazmidot érdemes begyűjteni. Csak ne a kis kört jelöld ki, hanem a bal alsó sarokban van egy olyan menü, hogy a Gén Állományba. Így nem aktivizálódik csak bekerül egy tárolóba és majd a génbankoknál be tudod illeszteni.
Én pár napja vittem végig ismét a játékot, kicsinálva az összes Little Sistert
Így még fissek az emlékeim a játékról. Ha valami egyéb kérdés van nyugodtan tedd fel.
Mostanában álltam volna neki a második résznek, de sajnos a magyarítás nem jó az 1.5-ös verzióhoz.
Így majd PS3-on viszem végig.
Hol tartasz a játékban? -
chatran
őstag
Dehogy veszíted. Ahogy továbbhaladsz a játékban találsz majd génbankokat, ahol a már megszerzett plazmidokat és génjavítókat úgy rendezed, ahogy csak akarod. Illetve a begyűjtők kertjénél (Gatherers Garden), majd tudsz venni plusz slotokat. Alapból mindenből csak kettő van.
Egyébként a villám és a telekinézis a legfontosabb plazmid, azokat nem érdemes kicserélni. -
kulerr
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem el a játékot.
(I rész..) és a kérdésem az lenne, hogy a képességeknél ha újat kapok akkor elveszítem az egyiket? nálam valamiért mindig csak 2 van, és nem is enged többet valamiért felvenni. 
Valamit tuti elb@szok, vagy nem csinálok meg.
Megköszönöm, ha valaki megosztaná velem a megoldást.
-
chatran
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Sikerült működésre bírni? Ha igen, mi volt a megoldás?
-
chatran
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
A Bioshock híres arról, hogy nem akar elindulni különféle okok miatt. Magam sem értem miért, a többi unreal engines játék gond nélkül szokott futni. Első körben én uninstallálnám az OpenAl-t, nálam főleg emiatt nem szokott elindulni. Ha nem segítene, akkor van pár leírás a neten, amik segítenek a problémák megoldásában.
Érdemes vele küzdeni, mert nagyon jó játék.
-
Black Dragon
addikt
Hali skacok
Én tegnap előtt vettem meg a játékot steamen egy akció keretében, le is töltöttem, frissítette is, de amikor indítanám a gamet, írja, hogy a működése le is állt... Ilyenkor mi a teendő?
-
chatran
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor állj neki mégegyszer, ha jól emlékszem 3 befejezése van.
Tegnap megvettem a könyvet, szokásos ragasztott papírkötés, tele stílszerű GS reklámokkal. Majd négyszáz oldal.
Ha befejeztem az UC: Negyedik labirintust majd nekiállok. -
saxicola
csendes tag
Ajánlom figyelmetekbe Bioshock rajongói oldalamat, ahol most 4 Bioshock: Rapture regény kerül kisorsolásra:
-
WonderCSabo
félisten
Nah, végigjátszottam a játékot. Teljesen megfogott, a hangulat, a sztori, a környezet. Picit rövid volt, ennyi bajom volt vele.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sikerült megoldást találni a problémára:
A Bioshock\Builds\Release\Default.ini fájlban a [FMODAudio.FMODAudioSubsystem] részt írjuk át erre:
[FMODAudio.FMODAudioSubsystem]
MaxChannels=32
MaxStreams=4
StreamBufferSize=128Persze előtte nem árt biztonsági másolatot készíteni a fájlról.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most van hang, de csak egy pár, és össze vissza hirtelen megszűnnek, pl. ah elfordulok. Rohadt idegesítő.
-
raus
aktív tag
-
raus
aktív tag
Nem tudom hogy jo helyre irok-e, de a Bioshock 2-röl van szo.
Tegnap vettem meg Games for Windows - Live kiadasban, termekkulccsal, bontatlanul 4.90€ -ert itt Ausztriaban. Feltelepitettem, letrehoztam egy Windows - Live ID-t jelszoval mindennel. Az email cimemet visszaigazoltam es sikeres volt a regisztracio. Be tudok lepni vele a friss XBOX - Live oldalamra tehat el az accountom meg a profilom. Valamint a Games for Windows - Live Marketplace-be is be tudok loggolni vele es müködik. De amikor inditom a jatekot elöjön a GfW - Live belepes, beirom az email cimet es a jelszot, ezutan tovabblep es keri a Bioshock 2 termekkulcsot. Beirom helyesen elfogadom es a nextre kattintok majd jön egy hibaüzenet hogy az emailcim ill, a jelszo "invalid" es probaljam ujra. Tehat nem tudom regisztralni a jatekot, nem jön le semmilyen frissites holott van hozza több patch is mar idöközben, valamint azt hiszem igy a save sem müködik.
Miert bonyolitjak meg ennyire?
Segitsetek! -
WonderCSabo
félisten
Annyira akartam játsszani ezzel a játékkal, de nincs hang egyszerűen Win7 alatt, pedig ezer tippet kipróbáltam már.

-
Wasp91
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Másold a patchet a játék mappájába és úgy telepítsd.
-
Sziasztok, egy kérdésem lenne. Próbálom feltenni az 1.1-es patch-et de nem megy fel! Amikor megkérdezi telepítéskor, hol a bioshock exe megmutatom hol van majd kiírja nem talál valami régi fájlt és nem települ az 1.1-es javítás. Ez csak azért kéne mert felraktam a magyarosítást és az igényli, bár felment a magyarítás de írta hogy erősen ajánlott az 1.1 es javítás hozzá! Nem tudja valaki hogy lehet feltenni ezt a javítást?
-
ch003067
addikt
Én felraktam valamelyik nap a gammát, de valahogy nagyon nem jött be
Jobbra számítottam az írások alapján, meg a videók alapján 
-
petymeg
addikt
up
-
petymeg
addikt
sziasztok!
feltelapítettem ezt a játékot, de a második töltésnél -mikor lemerülök a tengeralattjáróval az elején és bemegy egy épületbe- leáll a program működése. 64 bites win 7 -
kutga
félisten
Sziasztok!
Még a nyáron vettem meg a játékot, fel is telepítettem de nem nagyon volt időm játszani így hamar le is szedtem.
A hétvégén újra elővettem, telepítettem gond nélkül, a patchet is felrakta a telepítő, de az aktiválásnál megakadok. Megadom a sorozatszámot, aktiválást nyomok, de megszakad a folyamat, és vmi Unlock Code-ot kellene beadnom de nem tudom ilyet honnan kapok.
Már írtam a supportnak de semmi érdemleges választ nem kaptam. Vki találkozott már ilyennel?
-
törölt tag
Nekem is van pár problémám a stuffal, eredeti bulk kiadás, 1.1 patch, win7 és magyarítás. Játék megy gond nélkül, egyszer fagyott csak ki egy pályatöltésnél. Azonban néha (soxor) eltűnik az iránytűm, pedig be van kapcsolva. A ki-be kapcsolás sem segít.
A másik, a magyar feliratozásnál, ha a szöveg többrészes, a második tömböt csak egy pillanatra rakja ki, majd egy pillanat múlva el is tűnik, szépen shaderelve teszi ahogy kell, nem csak úgy lekapja piffpuffra ... ez miért lehet?amúgy nekem is az a véleményem, hogy nagyon szép stuff de hosszútávon kissé egyhangú, ie nem fog éjszakákra a gép elé láncolni ... szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield 6
- Stargate
- Vírusirtó topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...