Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
Na melyik a szebb? Xbox vagy PC? [link]
-
ent
őstag
Én azért belepuffantottam volna szívesen a kicsi piros szemei közé - Carmack nyomán.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Inkább privibe küldtem...
Igazat szoltak hogy nem ide kéne offolni soknak, köztük nekünk is.
Demot most toltam ki. Nem lesz rossz játék de idén lesz még amit sokkal jobban várok mint ezt. És azok nekem jobban be is fognak jönni szerintem. De amugy nem lett rossz. Csakhát a konkurencia sok és szvsz jobb is lesz. Nem megkövezni.
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
így van véga az off-nak, amúgy mennyi lesz nálunk mert a cd galaxyson nincs még ára,
gyorsan lejátszottam még1x mediumon is, annyira jók a big daddyk
kegyetlenek -
keIdor
titán
válasz
Eagle16
üzenetére
Sajnos a Prohardver is egyre inkább kezd olyan szánalmas lenni, mint az SG.hu... Jön valami drága cuccról hír, egyből jönnek is az IQ-s emberkék is a szokásos hülyeséggel: ''minek, hova, hülye aki megveszi, felesleges stb.'' hozzászólásokkal.
Meg kéne tartani a PH! szívonatat, de ehez ez az ''anti-warez'' se kell. Oké, hogy nem helyes, de inkább senki se beszéljen róla és kész. Mindenki arra költ, amire akar és szerintem itt fejezzük be ezt az OFF-olást! Darth_Revan Te is! Te költs játékra és kész, de vita OFF pls!
Én tegnap este 11 után kipróbáltam a full Bioshock-ot! Kb. 1 órát játszottam vele, csak nagyon elkapott az allergia, abba kelett hagynom, mert alig bírtam kinyitni a szemem...
De most folytatom, majd írok egy kis élménybeszámolót, hogy ne csak off legyen itt! -
Vistaboy
veterán
Bioshock teljesítményteszt Nvidia kártyákkal: [link]
-
Vistaboy
veterán
Srácok, higgadjatok le!
Én pl. megrendeltem a full gamét, mert szerintem idén a sok jó játék közül ez lesz az egyik, ami megérdemli. (A másik a Crysis lesz.
) -
ent
őstag
SRÁÁÁÁCOK!!!!!!!
''amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a fórum megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát
a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)
ha a hozzászólás jogszabályba ütközik, jogszabálysértésre buzdít
ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
ha a hozzászólás az oldalainkon megjelenő reklámok szűrésére buzdít
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában''
léci minden pénztárcát segítő hozzászólást PÜben vagy sehogy!!!!
[Szerkesztve] -
FaTHI
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha már itt tartunk,a MINÖSÉGI játékot bizony ha teheti az ember meg kell venni.Igen is megéri a pénzt! Pl. én a Crysis-t ,vagy az NFSprostreet-et megveszem,vagy legalább az egyiket! Meghát nem szabad hagyni hogy szegény fejlesztök nehogy veszteségesek legyenek, mert akkor nem lesznek uj gamék!
-
Eagle16
addikt
Már a hátterem is Bioshock-os, teljesen megfertőzött

Ui.: Nekem van vagy 4 eredeti játékom, mind újságmelléklet volt anno
-
Szánalmas,amit pár ember művel itt...több év kemény munkával készült ez a játék,ami meg is látszódik,hisz a tesztelőknek és a játékosoknak is nagyon bejön....erre meg már most tervezik a letöltését...tulajdonképpen ez lopás,boltból is loptok? Ti örülnétek,hogy ha ti dolgoznátok valamin több évig,erre meg mikor kijön akkor jön a sok vérpistike,akinek ''nincs pénze'' megvenni eredetibe,ezért letölti,a pénzét pedig a játék megvásárlása helyett inkább 1 hétvégén elissza,elbulizza,vagy épp másra költi? Azt meg,hogy ''csak kipróbálom'' nem jó indok,erre ott a játék demója,az tökéletesen megmutatja,hogy érdemes-e megvenni...de ha már nem is minden játékot vesztek meg,a néhány igazán maradandó játékot,mint például a BioShock-ot is,illik megvenni,ha játszani akarsz vele...én sem vagyok gazdag,sőt néha eléggé spórolnom is kell,de ha kijön 1 nagy név,és igazán megtetszik,akkor inkább spórolok rá,de megveszem eredetiben,még a WoW BC Collectors Edition-jáért se sajnáltam a 30e Ft-ot. Lehet sokan úgy gondolják,hogy ''van internetem,meg ott van weblapon ingyen,akkor miért ne töltsem le?'',erre mondok 1 példát: ha látsz 1 kocsit járó motorral,mert a vezető csak gyorsan berohant valahova 1 percre,te beülnél és ellopnád? Emberek nagy része nem hiszem,pedig mind2 lopás,és mind2 bűncselekmény.
Pár embernek el kellene ezen gondolkodnia,és megtisztelni a késztőket azzal,hogy ha igazán jászani akarnak vele,akkor meg is veszik. Ámen.
Darth_Revan
Lehet pár ember ezek után csak valami hülyének képzel és anyukámat kezdik emlegetni,hogy mit képzelek én,nos én csak annyit üzenek ezeknek az embereknek,hogy ha inkább nem hajlandók öszespórolni az árát,és inkább letöltik a játékot,valamint folytatni akarják az ilyen warezolós beszélgetéseket,akkor inkább takarodjanak a gecibe olyan fórumra ahol nem idegesítenek vele senkit...pl valami torrent oldal fórumába. Köszönöm. -
snecy
senior tag
Jöhetne már valami használható

-
arpi6k
addikt
A demó alapján nagyon jó kis játék lesz. Remélem hamarosan a full verziót is tolhatom, bát én még sehol nem láttam...

-
Eagle16
addikt
Jó reggelt minden Bioshock rajongónak!
Csak én látom hogy kint van, vagy tényleg kint van? (nem steamen
)
Külföldi fórumokon olyanokba belekötnek, hogy az elképesztő...csúnya a plafon...lol, én nem a plafont nézem játék közbe...
[Szerkesztve] -
PhilBrick
őstag
Rövid értékelés a teljes változatról 4 óra játék után:
-Grafika csak high levelen szép. Akkor viszont remekül illik a játék stílusához. A karakterek lehetnének részletgazdagabbak.
-A hangok nagyon jók! Néha olyan fülelni a nem tudom honnan közelítő csoszogást,mint a SS2-ben régen. Fejhallgató kötelező!
-Nekem túl sok a Doom3-as részlet benne, azaz ismeretlen helyekről egyszerre megjelenő gonoszak esetleg hirtelen kialvó világítással együtt.
-Az ellenség nem okos viszont gyors. Hiába lehetne 22 féle képpen leküzdeni őket, legtöbbször csak a csípőből tüzelésre van idő.
-A karakterupgradek egyelőre tetszenek, sok jól használható van köztük. Az egyszerre használhatók limitálása miatt többször is végigjátszható lesz.
-A hangszalagos naplóbejegyzések által megismerhető háttértörténet megoldás már a Fear-ben is tetszett nekem. Aki kiváncsi, sok mindent megtudhat. Viszont gyakran nincs szinkronban a szöveg és a felirat, ez közepes nyelvtudással azért zavart néha.
-Érdemes bejárni a pályákat, mindenhol találni szétszórt felszerelést. Talán ezért, talán mert csak medium szinten kezdtem el, bőven van lőszerem. Semmi nyoma a fejlesztők által ígért ''minden golyó nagy kincs, keress más megoldást'' fílingnek.
-A pályák (eddig) változatosak, a térkép jó. Nagyon eltévedni nem lehet. Ha mégis, egy kikapcsolható kis nyilacska mindig segít. Látszik, hogy szélesebb vevőkörnek készült.
És az egyik kedvenc pillanatom:![[kép] [kép]](http://img175.imageshack.us/img175/4716/bioshockih8.th.jpg)
[link]
[Szerkesztve] -
Buldozer99
senior tag
Nah megyek aludni,mire felkelek remélem lesz valami!

-
Zerocool21
csendes tag
nekem 640kb/S a max de soha nem jön annyival max. 550-600 zal...
[Szerkesztve] -
wesker24
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Az nem semmi !!
Akkor elég gyors neted lehet !! -
wesker24
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Ja csak ha ki is jön nekem nagyon sokáig fog tartani mire lejön mert csak 1 megás netem van max 130 k !

De egyszer csak valamikor le fog jönni !!
-
wesker24
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Már alig várom hogy kikerüljön a többi torrentoldalra !!

Akkor már holnapra be is hütök egy üveg whiskey-t na meg persze hozzá Pepsit is !!
-
snecy
senior tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Az még bőven elhúzódhat holnap reggelig vagy tovább, de mostmár kivárjuk.
-
snecy
senior tag
Jelenleg még itt tart a release-feltöltés, 16/141

[link]
[Szerkesztve] -
q2w3
senior tag
Én annyira féltem, hogy 10 perc alatt végig toltam.
A félelem ki hozta belőlem a jó napom és olyanok voltak a reflekszeim játékközben, hogy én is csak néztem. Bár engem csak az idegesített, hogy ha kifogy a fegyverből a golyó akkor közelről kell őket irtaani vagy pedig felgyújtom őket amikor elég rondán sikítanak. Láttátok a végén a videót? Abban látszik, hogy milyen jól meg van oldva a fizika és milyen valóság hű. A lángoló zombi a vízben kialszik és utána csak egy elektromosság kell a vízbe és mindenkit szarrá ráz. Bár engem még a telekinézis nagyon érdekel, de játszani nem fogok vele mert félnék nagyon. De csinálhatnának egy akció játékot amiben ilyen képességeket lehet szerezni. -
bLL^
senior tag
válasz
Zerocool21
üzenetére
BIOCOCK.XXX.DVDRIP.XVID-PR0NSTARS

-
Zerocool21
csendes tag
BioShock-RELOADED
Bioshock.2007.RETAIL-BLIZZARD
BIOCOCK.XXX.DVDRIP.XVID-PR0NSTARS
BioShock.2-RELOADED
fake fake hátán....
-
PhilBrick
őstag
Nekem meg csak 20k-val csorog a Steamről. Végül még a törttel játszatnék előbb...

-
snecy
senior tag
válasz
Zerocool21
üzenetére
Állítólag már tolnak fel valami CloneDVD-s usenet release-t, lehet fake lesz,majd kiderül.
-
rétisün
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
nálam jó volt a fraps, bár nem örültem neki, nem nagyon mutatott 30-nál nagyobb számot

-
Buldozer99
senior tag
válasz
Zerocool21
üzenetére
100%

-
Zerocool21
csendes tag
Holnapra biztos hogy kint lesz!!

-
zombikiller
tag
nagyon jó kis game lesz ez az tuti, hogy összeszarom magam majd mikor elkezdem tolni

-
ChromeX
addikt
hát ez a kb fél óra, vagy mennyi volt, nagyon rég nem játszottam, olyan játékkal amit ennyire élveztem volna, és ahogy vége lett a demonak
le a kalappal tényleg elképesztő ez a játék, nem sok minden van amit manapság megéri megvenni de erre szinte biztos hogy befizetek, egyszerűen tökéletes... -
Buldozer99
senior tag
decrypting...
sg-n írják,szal hamarosan aki megvette az tolhatja!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Eltaláltam nagy DPI-vel elcsúszik a képarány

Egyébként remek a demo
Legszebb grafika, amit valaha láttam
Rengeteg az interakció és a váratlan elem... egy játéknak pont ilyennek kell lennie 
FPS-t hogy tudom kiiratni? (Frapsal valamiért nem ment) -
ToxLee
őstag
Meg tudtátok azt csinálni ,hogy a repülő robotok veletek legyenek? Mert én igen.

-
vazimódó
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem próbáld ki.
Vista alatt tolnád gondolom?Oda mondjuk elkél a 2Gb.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

kegyetlenek
De most folytatom, majd írok egy kis élménybeszámolót, hogy ne csak off legyen itt!