Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Az normális,hogy 8600gt@gts-el 1024-ben fullon átlag 25-30fps-em van,de ha nagyobb harcra kerül sok, leesik 20 körülre?(így nem lehet célozni)Azt írjátok még 7600gt-n is szépen fut...
Ent: bekapcsoltam..1-2 fps mínusz, cserébe pár effekt a földön, ahogy észrevettem. Szerintem nyugodtan bekapcsolható.
[Szerkesztve] -
ent
őstag
Ki az a szerencsés aki dx10 ben is tesztelte? Vélemény dx9 hez képest? (Csak a vista install miatt kérdem
) -
feka007
veterán
válasz
Silenzio
üzenetére
Én bízom abban, hogy a hangulata is jó lesz a Crysisnak, nekem pont a környezet tetszett a Far Cryban, azóta se varászolt el ennyire egy játék a hangulatával, ezért a Crysist is várom, de sajnos pont az ultrarealisztikus grafika miatt kicsi rá az esély, hogy hangulatban utolérheti a Far Cry mesébe illő szigetét

-
Gyusz
őstag
Itt is kezdenek eluralkodni az indulatok, de minek? A játék grafikája igenis tetszetős, és technológiai szempontból az Unreal Engine 3 elvileg egy fejlett grafikus motor, de talán mégis van alapja az EPIC-et mostanában vádoló fejlesztőknek, hogy nem nyújtanak kellő támogatást. Azonban kizárólag művészeti szempontból, stílust tekintve tényleg kiemelkedő a látvány, technológiailag ugyan a Crysis jobbnak tűnik, ahogyan a Gears of War is szvsz. Ez olyan, mint 2003-ban: technológiailag a Deus Ex Invisble War mérföldeket vert bármelyik programra, mégis stílusában a Prince of Persia the Sands of Time volt nálam akkoriban a nyerő.
Másfél éve még nem is nagyon tudta senki, hogy mi az a Bioshock, a hype is csak azért kezdődött, mert nagyon magas értékelések jelentek meg a sajtóban. Sok mindent lehetett már előre látni a megjelenő videókon, hogy milyen lesz a játékmenet, a grafika, mennyire szenzációsak lesznek a hangok, ennek ellenére valaki mégis csalódhat, attól még nem kéne szarozni, no meg egy negyedórás demo alapján sem lehet teljes képet kapni egy játékról.
Szerk.: és végre döntsétek már el, hogy jól optimalizált, vagy minden eddiginél látványosabb grafikát akartok, a kettő általában nem megy egyszerre, főleg nem mostanában.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
Ejj de igényesek lettek egyesek! Titeket, emberek, (de komolyan, elnését kérek mindenkitől, de az indulataimmal nem tudok mit kezdeni), életfogytiglani X-boxozásra ítélnélek... Sőt, nem is... Super Nintendózásra. Hát nem igaz hogy ekkora szilikongyerekek lettünk, emberek! Hát nincs itt még egy olyan régi motoros, akinek bejött anno az Another World randa de stílusos 2d grafikája? Senki sem játszott itt a Wolfeinstein 3d-vel??? Vagy az Alone in the Dark 1-gyel (nem 4-gyel, az gagyi, mint a többi)... MINDEN, amit egy játékról előzetes véleményt tudunk alkotni, az a poligonok számával meg az effektek minőségével függ össze? FRANCBA VELETEK! Komolyan.
Komolyra fordítva a szót: elegem van a Crysisből. Primitív volt a Far Cry is, elegem van a dzsungelekből, és nem hiszem el hogy egy játékká pumpált technológiai demó jobban megdobogtatja egyesek szívét mint egy igazi míves munka. Megnéztem pár Crysis videót, és AI-nak még csak a nyomait sem fedeztem fel bennük...
P.S: nem hát, Feka007... A grafika max. 2 óráig tud elvarázsolni. Utána már csak a játék a fontos. A Crysis szerintem NEM lesz jó játék. A grafika sem fogott meg, urambocsá', a tűzeffektek pl. nem az igaziak. De ez itt már ízlés dolga.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Látom itt sokan csak a grafika alapján ítélkeznek, általában azok, akik megtehetik, hogy maxon tolják...azért ezt nem kéne, én már rájöttem, hogy a grafika nem lehet minden...
-
Silenzio
addikt
Na ja, amúgy tényleg állatira lecsökken a frémrét
... 35-ről kb 24-re... De van különbség is. A szobrok lényegesen szebbek pl. Gondolom, ahogy a menüből kiderül, a felületek kapnak plusz kidolgozottságot. -
ent
őstag
Fikáznám, de nem teszem, mert én még ilyet se tudok csinálni. De szerencse, hogy nem tetszik, mert jön a többi.
Ez a gém év elején ütött volna! dx9 végidejében! -
ez_meg_emaz
őstag
Köszi srácok mindenkinek a választ.

Már szedem a demot sajna még 4 orát várnom kell de már nagyon kiv vok. Én alapbol nem vártam sokat tőle mert az alapötlet se jött be nagyon. Dehát nextgen fps...majd meglátom még...
-
feka007
veterán
Természetesen, de csak azt mondom, hogy akkor is sokkal de sokkal többet kell számolnia a gépnek a Crysis alatt, ha intenzíven használja az engine a LOD-ot, hiszen még akkor is messze több a poligon, mint a Bioshock zárt tereiben, amiről egyébként sem mondható el, hogy poligondús lenne... Nézzél meg egy jóminőségű HD videót a Crysisből, sokkal méretesebb, minőségibb textúrák feszítenek a játékban, és amikor a nyakánál fogja a muksót, akkor lehet tippelni, hogy vajon hány tízezer poligonból áll egy ember 3D-s váza...
-
Eagle16
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
Milyen jó is ez a DX10
Ha sok az FPS-ed Bioshock alatt 8800GTX-el, kapcsold rá a DX10-et, szebb nem lesz, de legalább megizzad a kártya 
-
Raki
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
bla bla bla vki vmi értelmeset mert ezt a gyereket már unom
télleg:nem akarsz eltiplizni innen? -
Johnny Cage
addikt
A stílus maga az ember.

Most ellent mondok magamnak, mert reagálok: idézem a hozzászólásaidat, amivel kapásból személyeskedtél, lenéző és fellengzős hangnemben írtál.
#832: [link]
Ez már önmagában is ingerült hozzászólás amire én továbbra is személyeskedés nélkül reagáltam - ez neked nem sikerült:
#837: [link]
#841: [link]
Azt én elhiszem, hogy a fenenagy önérzetedet sérti, ha nem dugja valaki az alpári stílusodra a homokba a fejét, de hidd el, te is könnyedén meg tudod sérteni mások érzéseit, és csak azt kapod, amit adsz, az élet alaptörvénye. Vagy a netikett: tiszteld fórumtársaidat. Egy kis tolerancia kéne, ennyi. Filozofálás OFF. -
feka007
veterán
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Természetesen XP-n is fut (DX9).Ráadásul nincs is grafikai különbség a két render mód között.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Options-ban tudod álítani!Persze dx10 csak vista alatt
,teljes is ugyanilyen lesz!
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Kicsit már uncsi a béna trollkodásod .''Go back to Mordor!!!''
-
Raki
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
persze megy 9-el és alapból 9-es gém csak belehet egy kapcsolóval kapcsolni 1-2 DX 10-es effektet...
-
Eagle16
addikt
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Megy mindkét módban, nincs 2 külön verzió.(mint a csodálatos Lost Planet játéknál..)
-
ez_meg_emaz
őstag
Még egy kérdésem lenne. Megy ez dx9-el is vagy csak dx10-el(mármint a demo)? Vagy lesz belőle dx9 meg dx10is(a teljesből)? Vagy csak az egyikkel lesz? Nagyon nem vok képben

-
Johnny Cage
addikt
Még egy utolsó megjegyzés: fórumszerte (külföldi és hazai fórumokon egyaránt) elég egybehangzó az elégedetlenkedés az eddig látottak kapcsán. Mindenki amiatt fejezi ki kisebb csalódottságát, hogy a sok évnyi fejlesztés és az AGRESSZIV MARKETING akaratlanul is óriási elvárásokat kelt az emberekben, és az ilyen apró, de szembetűnő hibák igenis bosszantóak. Ennyi volt amit eddig leközöltem, ha ezt értelmes emberek (a nem értelmesekkel nem foglalkozok, szia raki) nem tudják feldolgozni, szerintem ne fórumozzanak vagy nyissanak egy 'Bioshock ajnározók IDE - csak az irjon, aki magasztalni akarja' cimű topikot és minden surlódás, vita, önérzeteskedés elkerülhető lesz. Asszem a személyeskedést én igyekeztem kerülni, az üres fellengzős bagoly mondja verébnek dumákat (ismét szia raki) próbáltam és próbálom ignorálni. Innen a téma részemről lezárva.
-
feka007
veterán
De hallottam...
És szerinted hogy nézne ki a játék, ha annyira levenné minden távoli objektumnak a poligonszámát, textúráit, hogy az megfeleljen azzal, amit kb a Bioshock alatt kell számolnia a gépnek? Ez nem egy Oblivion, ahol mindig 20 m-rel előttem épült fel a pálya, és ez nemhogy gyorsulást, hanem folyamatos seekelést eredményezett. -
Raki
aktív tag
ahogy nézegettem az art-deco-t jellemzik az ívelt formák, vagy nem?
-
Eagle16
addikt
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Teljes még nincs,csak demo. Nézz be a 8600GT topicba, ott van egy tuti link, ahonnan tudod tölteni. Sőt ide is belinkelem: [link]
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
Az art deco meghatározás kézenfekvő mert ebben a korszakban, amelyben a játék játszódik nagyon népszerű volt, bár úgy tudom akkor már túl volt a csúcson... de ahogy a mindennapokban is akkoriban, úgy a játékban is keveredik a modern (stílusú) berendezési tárgyakkal, épületekkel, stb.
Ha valaki utána akar olvasni, először inkább ne a fejét tömje definíciókkal, hanem a google képkeresőbe írja be. A kereső kidob egy csomó olyan stílusú épületet, amilyen a játékban is megtalálható. -
Raki
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
NAH JÓ EMBER! FOGD VISSZA MAGAD MERT MÉGIS KI VAGY TE ITT MI?
EGY XAROS SENKI, ÉN NEM ÍRTAM RÁD SEMMI SÉRTŐT.KI VAGY TE?
EGY VÉN PÖCS VAGY MI? HÚZZÁL A RÁKBA INNEN A XAROS GÉPEDDEL ÉS RINYÁLJ MÁSNAK OK.
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Ti most a demo-bol szerzett tapasztalatokat osztjátok meg? Lehet kicsit lemaradtam. Nekem az is uj hogy van demo

Szal a teljesessel itt még senki nem tolja? Vagy már igen?
(Addig megkeresem a demot vhol) -
Johnny Cage
addikt
Figyelj ide barátom. Kábé 5x annyi ideje vagyok itt fórumtag, mint te. Sok ilyen fellengzős, kihaénnem dumás emberrel találkoztam már itt. A süketelést a hozzád hasonlók lökik, akik véresszájjal ütik a billentyűzetet, olvasni lusták, csak a levegőbe hőbölögni tudnak. A személyeskedés az megy, de eddig még igazi érveket tőled nem hallottam. Innentől kezdve bármit irhatsz, úgyse reagálok rá.
-
Silenzio
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Hm... Nem olvastam vissza, ez tény. Néha veszem a fáradságot, néha nem... Most sajna nem vettem, ezért itt az ideje magamba szállnom...
Akkor szerintem -ha már pár lényeges dologban egyetértünk- nem is érdemes tovább vitázni vagy eszmét cserélni. A játékot pár napon belül bárki végigtolhatja. Aztán meglátjuk érdemes volt-e. -
feka007
veterán
Azért azt se hagyd ki, hogy a Crysisban ezerszer többet kell számolnia elsősorban a cpu-nak meg a gpu-nak, mint ebben a játékban, mert azért oda jobban kell a kraft, ahol egyszerre belátsz 10-15km-t egy szigetből, a dzsungeltől a tengeren át a hegyekig, mindent, szval az nem azért van, ha erősebb kell alá, mint ehhez, mert rosszul optimalizálták volna... mellesleg pont emiatt a megjelenésig hátralevő hónapokban már folyamatosan csak optimalizálnak
-
Raki
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
figy sztm mostmár dobjuk ezt a témát, mert a modok úgyis kitakarítják előbb vagy utóbb
szal OFF vége ok? -
aginor
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Igen én is láttam a dolgot(tanusíthatom
), de nem zavaró, kicsit mulatságos, de a stalker rosszabb volt ilyen téren szerintem.. -
Silenzio
addikt
Háát... Ha már ennyire offolni akarsz... Az első Half-Life nekem is jobbnak tűnt mikor a 2-vel játszottam, aztán végigdoltam exp-estül, mindenestül újból... És nem! Nem jó! Eljárt felette az idő. A 2-nek van stílusa, állítom, egy filmnek is becsületére válna... Van hangulata, változatosak a terepek, a feladatok, a zombikkal szennyezett alagútban meg majd' összecsináltma magam. Nem is beszélve az apró utalásokról, a falakon elolvasható újságcikkekről melyek a játék előzményeire utalnak... Vagy az apró gegekről amiket kikényszeríthetsz a szereplőkből... Ott van például a lázadók bázisa: Eli bárhová nézel, mindig kommentálja amit látsz... És semmilyen gombot nem kell megnyomnod hozzá... Elég csak arrafelé nézni. Zseniális.
Az első részben meg csak a szürke falakat láttam, az egyforma tudósokat, a pocsék hangminőséget meg pár remek ötletet -ami ma már alapvető... Az elsőség maximum a művészetekben ment meg valakit. Tiszteletet egy piacorientált világban is érdemel, de emiatt már nem éri meg újra és újra visszatérni hozzá... Annál inkább a Half-Life 1 remake-jét, amely nemsokára elkészül. Tarolni fog...
A küldetéslemezre visszatérve meg: az Episode I sokkal sűrűbb volt mint az alapjáték és valamivel érdekesebb is... Az első 5 percét azóta sem tudja überelni semmi... Szerintem abszolute van létjogosultsága. A Half-Life 2 talán azóta is a legfilmszerűbb játék amivel valaha játszottam. És már 3x végigvittem. -
Johnny Cage
addikt
válasz
Silenzio
üzenetére
''A poligonszám a cpu-t terheli? Ezt meg honnan vetted?''
Magas poligonszámhoz elengedhetetlen az izmos CPU
De mi a szarért kell állandóan ezt nyomatni?
Ha észreveszed és te is veszed a fáradtságot, hogy visszaolvasol, én csak a folyamatos habzó szájú támadásokra reagálok már jó ideje, akinek tetszik a játék (mondtam én olyat egyébként, hogy nekem nem tetszik?), amellett lehet személyeskedés és szemellenző nélkül is érvelni, de ez itt elég nehezen megy. Én arra hivtam fel a figyelmet, hogy a 2 éve izomból járatott marketinggépezet után azért nem ezt vártuk. Vagy nem igy. Ebből még lehet jó játék, én pár oldallal visszább irtam, hogy a hangulat lenyűgöző. Ez talán azt jelenti, hogy nekem az nem fontos?... habzó szájú billentyűzetcsapkodás helyett néha bölcsebb a hallgatás (ez nem konkrétan neked szól silenzio). -
Raki
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
fasza
nah akkor egy kérdés:
az art-deco stílus mit takar valójában? a régi keveredése az modernnel? -
Johnny Cage
addikt
''Akkor nálad, ami fontos egy játékban a magas poligonszám, meg a külső kártyával számoltatott fizika(amit egy 7300gt-n szeretnél elérni)? Történet, hangulat látom mindegy neked''
A következő hozzászólásom utolsó bekezdését olvasd el: [link]
Habzó szájjal fröcsögés és személyeskedés helyett lapozz vissza és olvasd végig a kommentjeimet, meglátod, hogy semmi olyat nem irtam, amivel nem találkozhatsz te magad is a játékban. Az, hogy a történet és a hangulat nekem mindegy, kikérem magamnak. Világ életemben olyan játékokért rajongtam, ahol a történet dominál (DoTT, Grim Fandango, Lost Express, Pop stb.) és gyűlölöm az egyszerű shooter-eket. A Bioshock art-deco világa lenyűgöző, ahogy ezt is megjegyeztem már pár hozzászólással ezelőtt. Viszont eddig akárhogy nézzük, pont hogy a Bioshock tűnik egy tökegyszerű shooter-nek - lenyűgöző köritéssel ugyan, de ez a linearitáson és a játékmeneten nem sokat változtat. Innentől kezdve csak annak reagálok, aki veszi a fáradtságot és értelmezi amit irtam, nem véresszájjal és szemellenzővel ugrik kedvence védelmére. -
feka007
veterán
válasz
Silenzio
üzenetére
Nem kötözködni akarok, de én nem értem mit lehet egy újabb, 3-4 órás kis kiegészítőben annyira várni, nálam a Half Life a 2. résznél megbukott (mondjuk úgy, hogy nem tetszett a játék, az első fél órában nagyon hangulatos volt a menekülés, utána meg szarrá untam magam...), de ebbe most inkább ne menjünk bele
-
Silenzio
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
A poligonszám a cpu-t terheli? Ezt meg honnan vetted? A ragdoll-mizériára meg: természetesen jó ha van, de igazából a Doom 3-ban sem volt nagy értelme a nagy dérrel-dúrral beharangozott fizikai motornak... A Half-Life 2-ben volt. Ott a sztoriban, a szüzsében is szerepet kapott. Hatása volt a játékmenetre. De mi a szarért kell állandóan ezt nyomatni? Ilyen atmoszférával rendelkező játék tudtommal még nem volt. Kalandjátékok közt volt hasonló, meg kicsit ilyen volt a Fallout is. De ebben a műfajban ilyesmit még nem láttam. Nekem ez számít.
-
Raki
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
látom te mindent tudsz PPU lol
nem mondod hülyén halok meg
nekem futott így is 30-40 FPS és akkor még csak X2-m volt, szal ennyit a PPU-ról
mellesleg: az egy dolog hogy a proci számolja a fizikát DE:
szted neked mi fogja megjeleníteni a háromszögekből kiszámolt és sematikusan megvalósított 3D-t? -
Johnny Cage
addikt
válasz
Silenzio
üzenetére
''Ragdoll, ugyanmár, lerágott csont. Már a legelső Hitman is tudta...''
Basszus, akkor a Shader Model 3 is lerágott csont, hagyjuk a francba, vissza az old-school gémekhez, a képernyő nagyságú pixelekhez.... Akkor hiába haladunk előre, tegyünk mindig tíz lépést hátra? Aki nem vette észre a rángatozó végtagokat vagy a beszoruló, folyamatosan mocorgó holttesteket, az vak. -
aginor
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Látom nem vagy od a a játékért, de azt nem értem, hogy folyton miért egy még meg sem jelent játékhoz hasonlítod?! Tán előre tudod milyen lesz a crysis?
Arról a legutolsó teljesítményteszben(már ami hozzám eljutott) 8800gtx sli kb 25-32 FPS-sel futtatta az jobb(bár azóta biztosan csizsoltak rajta kicsit)?
Akkor nálad, ami fontos egy játékban a magas poligonszám, meg a külső kártyával számoltatott fizika(amit egy 7300gt-n szeretnél elérni)? Történet, hangulat látom mindegy neked.
Én is elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban, de ettől még nem isenítem oldalakon keresztűl(ahogy te szídod).. -
Raki
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
jajj pls haggyuk a süketelést jó (érzékeny lol)
akkor írtad volna szt hogy nem jön be és kész, de oldalakon keresztül olvasom a fikázásaidat már ne is haragudj
nem minden a shader model 3.0, ennyi erővel tök 8 hogy Nvidia 8400 vagy 8800?
mondom: fizikát akarsz látni rakd fel a Cellfactort -
Johnny Cage
addikt
''amúgy ha fizikát akarsz rakd fel a Cellfactor Revolution nevezetű gammát''
Látom a szövegértés nehezen megy, ha elvakít a szemellenző. Utoljára mondom el: mint a kalandjátékok nagy rajongója nekem nem másodpercenkénti robbanás meg 2000 röpdöső doboz hiányzik, csupán az majd' két éve izomból arcomba tolt marketing miatt van némi hiányérzetem.
A kártyámat meg ne féltsd, a Zalman hűtő gondoskodik arról, hogy ne füstöljön el...
(A poligonszám meg elsősorban a CPU-t terheli, nem a videokártyát. A CellFactor meg csak PPU-val játszható rendesen.) -
Eagle16
addikt
A 7300GT-t ne szidd, nekem is olyan volt, nagyon jó kis kártya az.

A mostani 8600GT-m meg 23k-s kari, és 1024-be highon tolja a Bioshockot.Na akkor mivan.
Johnny Cage: Hidd el, én is keresem benne a hibákat,de eddig csak olyan jelentékteleneket találtam, hogy említést sem érdemel.Amikor játszom, a legtöbb bugot/hibát észre sem veszem, annyira leköt a játékmenet, a hangok, és a grafika.
FŐLEG a hangok és a játékmenet.
UI:: Mostmár megy a gametrailers-es link, nézzetek videókat, lássatok fizikát
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Ha jól tudom a dx10-es gpu-k bizonyos fizikához kapcsolódó effekteket számolnak már. A jövőben erőteljes fizikai számításokat fognak implementálni, ez biztos.
Amúgy nekem nem tűnt fel hogy hiányos lenne a fizika. De nem is érdekel, ez nem Half-Life 2. Amúgy én idén még mindig a HL2 Episode 2-t várom leginkább. De itt elvarázsolt a környezet. Az 50-es évek propagandisztikus horror-agyréme... Olyan mint David Lynch és a Metropolis keveréke... Ha ez valakit nem fog meg, akkor ki se próbálja, lövöldözni meg ''fizikázni'' más játékban is tud... Ragdoll, ugyanmár, lerágott csont. Már a legelső Hitman is tudta... Nincs már rá igényem, személy szerint akkor kerül majd a figyelem középpontjába ha új szintre hozzák. És hál'istennek egy 8600 GT-n is oké egy giga rammal... Ennél nagyobb gépigényre számítottam. 25 fps alá nem ment fullon (1024x768). Mielőtt beszólnátok: ennyit tud a monitor. Hogy ma már nem divat: tojok bele kettőt.
A másik meg: nálam nincs semmilyen kocka az árnyékokon. A 7300 GT meg ehhez kicsit kevés, nem a játék hibája hogy a zUnreal 3 engine magas igényeket támaszt. A 8600 GT aztán rohadtul nem drága és a legakciódúsabb részeknél is 35 fps-t hozott...
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
Te egy érzékeny, elfogult rajongó vagy. Ez itt egy fórum, bárkinek joga van kifejteni a véleményét. Én objektív észrevételeket jegyeztem meg, és nem annyit mondtam, hogy a ''játék szar''.
Más: nézd meg figyelmesebb az adatlapomat, ez egy 256 megás 7300GT és tökéletesen lényegtelen, hogy 15-20K-s kártya, ugyanis Shader Model 3.0 kompatibilis. Ennyi a lényeg és nem más. -
Raki
aktív tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
nah figy, sztm igazán befejezhetnéd a gamma szidását, ha nem tetszik ne játsz vele, nemcsoda hogy kockás az árnyék, hisz mit vársz egy 128-as 7300-tól ember? 15-20K-s kari
amúgy meg az ellenek is lesznek durvábbak sokkal, mert én láttam róluk egy bemutatót, iszonyatosan brutálul fogonak kinézni, folyik a bele meg stb... (igazi ocsmányságok lesznek)
amúgy ha fizikát akarsz rakd fel a Cellfactor Revolution nevezetű gammát és nézz nagyokat ahogy a poligonszám eléri az 1 millát másodpercenként mikor robbantassz vmit, jah és figyelj a karidra nehogy elfüstöljön...
sry de ezt kellett -
ToxLee
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Az árnyékra gondoltam.

-
Eagle16
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Azt az árnyékra értette szerintem, de lehetetlen hogy egy 7300GT más grafikát adjon, mint egy 8600GT, vagy akár egy 8800GTX. Bár én ezt a kockásodást nem figyeltem.Jobban lekötött a babakocsis nőci, meg hogy hogy akar majd vajon megölni

-
feka007
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nem tudom minek licencelik az UE3-at, ha egyszer nem tudják normálisan megcsinálni vele a játékot, szerintem a Fear motorja ennél bőven többet tud, egy óráig elszórakoztam a vízzel, mikor megláttam, ahogyan hullámzik a benne lévő tárgyak hatására. Döbbenetes volt, ráadásul a 6800GT-n folyamatosan futott, ehhez meg az a minimum.

[Szerkesztve] -
ToxLee
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Hát egy 7300Gt nem tud többet mutatni.

-
Johnny Cage
addikt
Plusz a babakocsis nő árnyéka a falon: másnál is durván kockásodik? 2007-ben azért ez durva. Főleg egy ilyen agyonajnározott, szétpromótált játékban, mint a Bioshock... oké, abbahagytam a rosszindulatú szőrszálhasogatást, de a magasra tett mércéért szvsz az ezerrel robogó marketingkampány a felelős.
-
ToxLee
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Semmi. Csak van benne fizika.
Nem tudom mit vársz még a fizikától ebben a játékban. Lehessen falakat bontani vagy mit? 
-
feka007
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
A Crysisre már ráfoghatjuk, hogy a fizikai motornak köszönhetően szinte mindenben kárt lehet tenni. Ha éppen olyan a kedvünk, akkor gépfegyverrel kiírtjuk az erdőt, vagy gránáttal falat bontunk...
-
ToxLee
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Azt tudom ,hogy script... A falakra gondoltam, a tányérokra a konyhában, az álló lámpákra(ha megütüd akkor feldöl és kikapcsol), bőröndökre, meg ilyesmi.
-
Johnny Cage
addikt
-
ent
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Az elején van amikor a világító toronyba mész, nézz fel a holdra, ahogy a béna felhők vonulnak előtte, hányadék! Viszont hatalmas hangulatot adott a tegnapi vihar mellett
. -
ToxLee
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Szerintem meg jó a fizikája... Szinte mindenbe kárt lehet tenni. A vízbe még nem löktem bele semmit, de majd kipróbálom. Amúgy meg az ellenfelek (szerintem) kurv@ jól néznek ki. Főleg az arcuk.
-
Johnny Cage
addikt
Hát a környezet szépsége sem olyan szépséges. Néhol egészen részletes, de van, hogy melepően puritán textúrákkal találkozol. A fizika pocsék, próbálj belökni valamit a vízbe... kiábránditó. Márpedig e játékban a fizikának is lesz szerepe bőven (levitáció, tárgyak dobálása stb.), úgyhogy értetlenül állok ez előtt.
-
Ez a hotfixes driver nagyon kellett mert volt egy pár grafikai bug.
Nálam a fegyverek sötétek voltak meg csomó textúra nem is látszott.
Most délelőtt volt időm végig vittem a demót jó rövid volt.
-
b.zoli34
csendes tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
ezt kipróbálom ,mert x800-al csak a lángot lehet látni más minden fekete meg szürke
-
Eagle16
addikt
Én ezen a játékon nem féltem, inkább ilyen Doom 3, Serious Sam keveréknek tűnik nekem(persze csak tűnik, közel sem olyan). Amin féltem az a Condemned.Ebben a játékban csak jót lövöldöztem, volt eksön rendesen

Haart: az csaj volt?
Johnny Cage: akkor se nézem meg őket igazán..meg nem is zsákmányolok nagyon, csak a földről szedem fel általában a cumókat...nekem nem tűnnek rondának, a környezet szépsége meg amúgy is feledteti a hibákat.(főleg az az iszonyat jó víz)i]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
... 35-ről kb 24-re... De van különbség is. A szobrok lényegesen szebbek pl. Gondolom, ahogy a menüből kiderül, a felületek kapnak plusz kidolgozottságot.

És szerinted hogy nézne ki a játék, ha annyira levenné minden távoli objektumnak a poligonszámát, textúráit, hogy az megfeleljen azzal, amit kb a Bioshock alatt kell számolnia a gépnek? Ez nem egy Oblivion, ahol mindig 20 m-rel előttem épült fel a pálya, és ez nemhogy gyorsulást, hanem folyamatos seekelést eredményezett.

Nem tudom mit vársz még a fizikától ebben a játékban. Lehessen falakat bontani vagy mit?