Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nah, én hibám megoldva: install után rögtön át kell állítani rendszergazda jogúra a progit, aztán pedig át kell állítani a hangot. Így már megy, s az események is megtörténnek. Dx10-ben meg szebb a játék tényleg, igaz nem egetverő a különbség, mindössze a füstök pofásabbak(nem sprite-szerűek, hanem térhatásúbbak), meg a befolyó, feltöltő vizek, de tényleg minimális a különbség, viszont tán még gyorsabb is, mint Xp-n volt dx9-ben.
-
Raki
aktív tag
csá all!
pls aki tud adjon egy linket ahonnan lehet vmi használható trainert leszedni a gammához, mert kicsit kezd az agyamra menni...
az egy dolog, hogy kevés az élet, azt megszoktam
de hogy lőszer sincsen

-
SEMTEX
senior tag
Szeptember 28: rejtélyek napja
Láttátok már ezt a filmet? Én most nézem az első részt a PH!-n..
Komoly részek vannak benne:
-belassuló GTX-ek
-belassuló GTS-ek
-rerngeteg elakadtam HELP! jelenet
-meg egy csomó furcsaság, amire mindeki keresi a választ, de senki sem találja...
-
Drizzt
nagyúr
Most megy a játék, de közben nincsen hang, meg a második pályán nem lehet a kabinból kiszállni.
Wtf? -
Csiborbogár
őstag
Egy jó hír a jövőnek:[link] El bírnék viselni évente egy folytatást.
-
Drizzt
nagyúr
Azt írja ki Vista alatt, hogy nem lehet elindítani, mert érvénytelen a párhuzamos konfigurációja. Mi van?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Bocsi, de mivel nekem nem kellett, ezért részletekbe menően nem keresgéltem.
Amúgy látom, Neked is gondok vannak a linkelés új módjával.
Ha elfogadsz egy kis helpet:
1. Beírod a link címét, Pl. "Javított Bioshock SM2.0 Patch",
2. Kijelölöd, és rákattintasz a LINK gombra,
3. Beírod a web-címet, és leokézod.Eredmény: Javított Bioshock SM2.0 Patch
-
feka007
veterán
válasz
Csiborbogár
üzenetére
-
feka007
veterán
Nagyon eredeti a játék, sok benne a jó ötlet, engem nem zavar, hogy mindig mindenért újra és újra végig kell rohangálni a pályán, csak akkor, ha az összevissza pályákon eltévedek.
-
Vistaboy
veterán
-
sai
aktív tag
hi all!!!
nekem még mindig 1olyan problémám van , hogy nincs kép
azaz csak foszlányokban..
leszedtem valami Ati Hot Fix-et BioShock-hoz.de ez sem javitott rajta
egyébként ATI 9600PRO 256MB os vga-am van.
valaki tud segiteni? -
Vistaboy
veterán
válasz
feka007
üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha még nem tárgyaltunk volna már vagy egy hónapja együtt a Crysis topikjában mindenféléről.

Még nem próbáltam a bétát, és nem is érdekel. Majd a demó, ha kijön még idén.
De a videók és képek alapján a víz és a tűz (Far Cry 2) eddig abban lesz a legszebb.
De ezt inkább ott vitassuk meg, az itteniek nem értenek majd belőle semmit...
-
feka007
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Valami nincs rendben ezzel a játékkal technikailag...Lehet, nem kellett volna piszkálni azt az UE3-at...
Egy kis látványkép -
feka007
veterán
Szerintem elég harmat a grafikához képest egy 8800gtx/q6600 párostól az a 25-70 fps, amit a játék produkál... Technikailag még mindig a két éves Fear hullámzó víze a legjobb.
-
Vistaboy
veterán
válasz
feka007
üzenetére
Meg kell keresned a "Telekinesis" nevű plazmidot. Használd a térképet, menj oda ahol még nem jártál, egy labdaadogató gép melletti helyiségben van. Ha megvan, menj vissza oda, és amikor egy csávó bombákat dobál az erkélyről, kapjál el egyet a levegőben, és dobjad a torlaszra.
-
feka007
veterán
válasz
feka007
üzenetére
Nem fekszik még nekem ez az új engine... Tehát itt mit és hogyan?
-
feka007
veterán
Szvsz jó játék, bár csak a víz szép.
Sikerült is mindjárt a demó utáni első pályán elakadnom, bizonyos Medical Pavilon nevű helyiségben -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Kivégeztem a gamet. Jó volt. Sajnos már vége
Ha lesz izmosabb gépem biztos elöszedem és végigtolom mégegyszer. Igy kicsit rósszvolt, hogy a hang néha beakadt. -
Balancee
aktív tag
válasz
CsendesMark
üzenetére
Már rég felszedtem a kodot, csak nem tudtam, hogy az egyik üzenetben lesz benne.

-
CsendesMark
aktív tag
A minap unatkoztam, és egy korábbi ötletemet valósítottam meg (LOL)
![[kép] [kép]](http://images.netbag.hu/20070923/22102316046.jpeg)
Remélem tetszik!
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Elakadtam, ha tudnátok segiteni. A pálya neve nem ugrik be, de valami metroféleségböl megyek be egy nagy csarnokba. Aminek a közepén van egy lépcsü vagy mi és az aljában egy ajto ami kodot kér. A kodot nem találom sehol A pályán már mindenkit kinyuvasztottam és minden széfet feltörtem. Valaki?
-
sai
aktív tag
Hali all!!
az a problémám , hogy elindul a game.. de nincs rendesen kép
csak ilyen fiszlányokban
meg a menuben sincs egérmutató.letöltöttem most egy ati_8.401.1_bioshock_hotfix_xp filet-t
de még igysem jó
valakinek valami 5let? -
Vistaboy
veterán
Na, ma végre végigvittem másodszor is.

Tanulság: Nem éri meg a Little Sister-eket Harvest-olni. Jó, több ADAM-ot kapsz, de ha megmented Őket, akkor a Mackókban is van ugyenennyi (Legalábbis annyi van, hogy a képességeket kifejlesszed.), szóval ezért.
A játékban sincsen semmi másképpen, egyedül a videó a végén, és még az is sokkal rövidebb és értelmetlenebb, mint a jó befejezésnél.
Mindegy, nem sajnálom hogy ez miatt végigvittem, de Én arra számítottam hogy több eltérés lesz a két mód között.
Még egyszer végigjátszom majd később az biztos, egy pár helyre még így sem tudtam még bemenni, kíváncsi vagyok, mi lehet ott?
-
-
-
Zsolty
tag
hali.
segithetnétek.
Bementem a Nagy Bombához, de nem csinál semmit, hiába nyomom az e-t pedig jelzi.
mintha kellene valami hozzá, de bárhova indulok állandóan a bombához vezet vissza a nyil, ami jelzi merre menjek.
szóval most mit kellene csinálnom????
thx -
Vistaboy
veterán
Szerintem vedd meg nyugodtan! Ha játszottál a DOOM3-mal, akkor ez a játék is tetszeni fog. Ugyanolyan az egész játék, mint az. Lövöldözöl, néhol meg kódokat kell keresned zárt ajtókhoz. Ugyanúgy gyűjtögetni kell ilyen ''emlékeket'', magnóra vett megjegyzések formájában, amiből megtudod a kódokat és a történetet.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Azért nem csak azért a két percért játssza az ember végig újra. Pl. Nekem tetszik a game annyira hogy ne csak egyszer végigrohanjak rajta, oszt annyi. Másodszorra már jobban odafigyelek a történetre is, bejárom a teljes pályát.
Amúgy szerintem jó lett a játék. Nem egy Év Játéka, de az átlagtól jobb lett.
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Le töltöttem a demót,végig játszottam,és holnap meg szeretném venni az eredetit.
Viszont nekem soha sem ment a túlzottan gondolkodos tökölös labirintusos játékstílus.
Valami pörgőset szeretnék (ezért is tetszett meg a demo)
Nem eszetlen lövöldözőset,lehet benne logika is csak ne legyen túlbonyolítva.
Szerintetek érdemes belevágni a teljes verzióba?
köszönettel.Gorlin -
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Tegnap próbálkoztam, de ugyanaz,ha kerülök a pálya másik végébe és visszajövök mindik van egy ellenség hiába nyiffantom ki a kiscsaj csak szövegel.Szerintem automatán teleportálodnak ugyanarra a pontra.már az elöző pályára is visszamentem.na mindegy holnap próbálkozom.
-
bim
veterán
a point prometheus pályán a nyil odavisz a muzeum bejáratánhoz és attol balra világit a falon egy szerkezet.egy nagy lyuk van a tetejénél.Azzal mit kell csinálni?

-
-
mad1
veterán
hali,megkaptam a buvar ruhat...utanna hova kell menni?vagy mit kell gyujteni?mert a nyil nem mutat semmit.TH X)
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtam a múzeumos pályán.A kislány már kiszipolyozta a csávot és csak áll ott nem tudom mit kell csinálni.Valaki írja már meg hogy van tovább.
[Szerkesztve] -
Törzsúr
senior tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Neked is kössz !!

-
Vistaboy
veterán
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Ki számolta ezt harc közben?
De a lényeg attól ugyanaz... -
somé
őstag
válasz
Eagle16
üzenetére
Köszönöm mindenkinek,a te infód lett a nyerő.A grafnál mindent kikapcsoltam (nincs medium,csak on-off) így ment rendesen,egyesével kapcsolom vissza a képjavító fícsöröket,kiszűrve mi nem tetszett neki.
A kártya jelenleg egy 7600GST,hardverhiba kizárva,ezek szerint a játékkal sincs gond,vagyis ettől még lehet,mert nem gyári verzsön
-
Vistaboy
veterán
válasz
Tsumaas
üzenetére
!SPOILER!
A főellenséget úgy tudod megölni, hogy a kislányoktól kapott injekcióval (Jó befejezés esetén, rosszként még nem tartok ott) kiszívod belőle az ADAM-ot. Akkor tudod ezt megtenni, amikor felmegy feltöltődni az emelvényére. Ekkor oda kell rohanni és beleszúrni. Vagy háromszor megcsinálod és vége. -
Törzsúr
senior tag
Hol találom meg azt a varázslatot amivel tárgyakat tudok elmozgatni, már 2 napja keresem.
Help me !

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)