Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
zsolt1129
üzenetére
Mivel mobility kari ezért csak az Acer oldalán lévő driverrel lehet frissíteni az pedig megtörtént tehát még az sem lehet hogy rossz driver van fenn. Akkor ebből az lesz szerintem hogy hagyom a fenébe az egészet. Nagy kár mivel szvsz nagyon jó játék gondoltam kipróbálom de ha nem nem. Természetesen ha valakinek van még valamilyen megoldása azt továbbra is szívesen fogadom.
-
volvoguy
addikt
nem az van, hogy egy játék, ha játszás közben nem is akad, de azlért tölt be lassan, mert nagyok a pályák, tehát a lassú töltési idő a pályaméret függvénye, nem a gépigényé?
-
volvoguy
addikt
üdv. egy játék töltési ideje összefügg a gépigénnyel? mert nálam a bioshock lassan töltött be, de játék közben nem akadt...
-
Nunder
őstag
Kedves Shockerek!
Olyan nagy bajom van hogy nem találok rá megoldást és végső elkeseredésemben hozzátok fordulok.
Eredeti 32bites Vistán szeretném játszani a játékot ami közepes beállítások mellett remekül fut... egészen addig a pontig mikor kimászok a vízből és beszállok abba a nem is tudom minek nevezhető valamibe. Mondjuk kabinnak. Ebben a kabinban (tehát már a gém legelején) van egy diavetítés Andrew Ryan tolmácsolásában ahol is a játék megfagy, de csak a kép ugyanis a hang az megy tovább gond nélkül. Már mindent kipróbáltam és egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Már ezzel is megpróbálkoztam nagy reményekkel de ezen telepítgetések és beállítások után is ugyanaz az eredmény[link]. Nem hinném hogy a konfiggal van a baj hiszen addig a pillanatig akadás nélkül fut a gém. Ha valakinek a fentiekhez kapcsolódóan bármilyen 5lete támad vagy javaslata ne kíméljen mert nem szeretném ha a játék úgy porosodna a polcon hogy nem játszottam vele
Konfigom a profilomban.
Előre is kösz mindent : Nunderu.i.: bocsesz a litániáért...
-
fpeter07
veterán
Daert: én simán felvettem, patch van?
-
Daert
őstag
Hali!
Elakadtam a Bioshock-ban,vki tudna segíteni?
Olympus Heights-ban megittam az első 192-es lötyit,Tannenbaum irodájában asszem.Majd eljutok Schuschong irodájába az Apollo Square-ben-és itt megtalálom a második 192-es lötyit,de ezt nem tudom meginni
Mit kell még itt csinálni?
Másodszor is elkezdtem a Prometheus pályától,de most sem tudom a második 192-est meginni.E gomb megnyomására azt írja ki hogy nem tudok még egy ilyet felvenni??
Valamit elrontottam vagy nem csináltam meg?? -
Ghandi
aktív tag
Most játszottam vagy fél órát a Crysisel,csak azért hogy megnézzem birja e a gépem.
Azt a játékot birja rendesen,szóval nem hiszem hogy a gépemmel lenne baj. -
Ghandi
aktív tag
Én ezt nem értem!
Kb fél éve elkezdtem játszani ezt a játékot,minden rendben is volt.1024*768 felbontással minden max beállitás melett,kb feléig el is vittem a játékot.Aztán megtudtam hogy készül a magyaritás és abbahagytam hogy majd ha kész lesz a magyarítás akkor ujrakezdem az egészet.
Na kijött a magyarítás.Fel kelett rakni hozzá a 1.1-es patchet,megtettem,Na de azóta iszonyatos mit müvel!A magyarítás nálam ok,nem csúsznak a feliratok,de minden nagyobb actionnál álltalában a villámcsapás plazmid használatánál egyszerüen lefagy a gép,csak ra resetelés segit.Már addig jutottam hogy teljesen levettem mindent és 800*600-as beállitással játszottam de akkor is megmarad a probléma.
A höfokaim normálisak vizhütésem van a proci 50fok alatt van és a GPU sem nagyon megy 60-65fok fölé.
A gépmen semmit sem változtattam,minden ugyan az mint fél évvel elötte.
Igaz nem egy erögép de azért egy NV8600GTS egy AMD X2 4200 és 2giga ramnak elégnek kellene lennie nem?
A BioShock Tweak Guide-ot elkezdtem nézegetni de csak nézem mert angol nyelvtudás nélkül semmit sem értek belöle.
Leszedtem a 177.83-as drivert de azzal is ugyan az a helyzet.
Mitöl lehet ez? Lehet ezen segiteni valahogy? -
Mankó
veterán
Valaki tegye már rendbe nálam a dolgokat.
HomePremium 32 bit van fent, legujabb Geforce driver, 1.1-es patch, a játék mégsem indul. Kiteszi a bioshock emblémát, sutána fekete képernyő amit max a feladatkezelővel tudok bezárni. Crack nincs hozzá a bemoontolt lemezen se. Lehet hogy nektek egyszerű a megoldás, de én hirtelenjében nem tudok hozzá mit szólni. -
west
őstag
nah jo tudni par hszel feljebb en is emlitettem ezt a bugot.ezert csinallta nekem is akkor.
ujrainstallom a jatekot.
-
Tsumaas
senior tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Nálam is így volt. A magyarosítás és az 1.1-es Patch nem érzi jól magát ha egymás mellett vannak. Egyik Uninstall...

-
DarthPeeter
aktív tag
Hali!
Egy olyan probléma merült fel nálam,hogy gondoltam újra kijátszom a Bioshockot magyarul,de a magyarítás nagyon betett
. Felraktam a gémet, az 1.1-es patch-et és aztán a magyarítást.Ennek ellenére a fordítási szövegek össze-vissza vannak a beállításokon belül. Pl az egér érzékenységhez dx10 részletességet ír,és elmosódást a dx10 effektekhez.. Ja és el sem indul a gém, hanem szépen lefagy töltéskor...
Most ilyenkor mi van?
-
Dr. Romano
veterán
Így van a Bioshock.ini egy rejtett fájl dokuments and settingsben.
A fájlban két "levelofAniso" bejegyzés található. Az egyik DX9-es a másik DX10-es beállításokra vonatkozik. -
fpeter07
veterán
nekem se de: Documents and Settings\[Username]\Application Data\Bioshock directory (in Windows XP) or \Users\[Username]\AppData\Roaming\Bioshock (in Windows Vista).
Bioshock.ini-t megnyitod pl_jegyzettömbbel és kikeresed a LevelOfAnisotropy=4-tMondjuk nálam nincs application data mappa

-
west
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
de hogy
nekem nem jo az angolom.
-
Dr. Romano
veterán
Nah rájöttem hogy az AF-et a Bioshock.ini-ben lehet skálázni::
http://www.tweakguides.com/Bioshock_7.htmlAz AA-t is lehet, de egyelőre csak Nvidiákon megfelelő driverrel.
-
Dr. Romano
veterán
Köszi srácok az infókat. Ha nem lehet hát akkor nem eröltetem a dolgot...
Tsumaas
Tényleg gyönörű a grafikája így is, de mivel simán fut 1280-ban maxon a játék nálam ezért gondoltam egy kis extrára ami mégszebbé teszi
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
De miért fontos ez ennyire? Így is szép a kép.
-
fpeter07
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Az AF-t sztem rá lehet de nemtom hogy kell
-
fpeter07
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
AA nincs u3-ban, AF-t nemtudom
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Ha volt már róla szó, akkor bocsi, de hogyan lehet a szűrőket bekapcsolni a játékban? Sajna a driverben (CCC 8.6) hiába tolom rá a cuccokat (AA és AF) nem csinálnak semmit

Előre is köszi
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Lehet, hogy kitörlöd őket. A C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok-ban van a mentési mappa, ahova a játék ment. Álá Bioshock könyvtár. Azt nem kéne kitörölni

-
Süni 1985 F
senior tag
Még nem kaptam választ

Miért tünnek el a mentéseim?
-
west
őstag
ez a jatek 1ev utan is nagyon szep.
amugy pach segit az animaciokon? -
athomi
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ennek a magyarításnak így jelenleg nem sok értelme van, magyar a menü, meg a feladatkiírások. A magnószalagokat és a beszédeket viszont nem feliratozták.

-
Tsumaas
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Mellesleg, honnan van a magyarosítás, mert elég bugos. Pl.: a beállíásoknál.

-
athomi
veterán
Azt hittem a magyarítás tartalmazni fogja a beszédeket is.
-
fpeter07
veterán
Fel pacheltem a game-t, elkezdtem előről és tivább jutottam
most tartok floric-ba, milyen mészárlás volt arcadia végén
azért egyszer meghaltam.. tök durva mikor lezárom az ajtót elkezdik körbe vágni -
Tomate
veterán
Kivittem a Fort Frolic pályát összeraktam cohen mászterpíszét de onnan hova kell tovább menni a metróval? Már másodjára viszem, de nem emlékszem, hogy volt...

-
fpeter07
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Anno elkezdtem haladón, de gyorsan vissza is raktam könnyűre
Easy-n szinte mindig 9-es életem+evem volt, most meg úgy kell vennem, egy big daddy harc felemészt jó 5 életet. aztán megint 2 életem van
most tartok árkádiában, nem is tudtam hogy meghalt atlasz felesége, jó hogy kijött a magyarítás 
-
fpeter07
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
nem, sima normál
-
fpeter07
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
utolsó hetekben minden nap fellátogadtam oda
Big Daddyk mióta ilyen erősek? elsőnél egyszer meghaltam másodiknál maradt 2 életem/2 evem
-
bach22
tag
hali! a problémám az lenne, hogy játszok mondjuk olyan fél órát a játékkal, addig minden oké, deh utánna át akarok kutatni egy hullát és kifagy a játék. Mi lehet a baj?
-
fpeter07
veterán
-
bergusz
tag
Szegasztok!
A helyzet a következő:
Elszállt a winfosom...mielőtt újraraktam, mindent lementettem, csak egy dolgot felejtettem el. A bioshock mentéseimet, gondolom a dokumentum mappában volt...vagy a játékkönyvtárban? mert az még meg van. Ha elszállt, akkor jó lenne, ha valaki tudna küldeni (mail-ben) egy mentett állást az Arcadia környékéről...a méhes...desztillált vizes...kaptárakban keresgetős résznél jártam!
Előre is köszönöm a szíves seggítséget!
Üdv, Bergusz!
-
hartyi
tag
Szevasztok!
Má meg mingyá széttörök valamit...
Szóval adott egy ismert bug a játékban. Arcadia szinten van egy széf Langford irodájában, ami üres (pedig nem kellene annak lennie). A széfből többek között egy kulcsnak is elő kellene kerülnie, mert annak hiányába nem lehet tovább menni. Kb 15 féle megoldási lehetőséget találtam külföldi fórumokon, de egyik sem jön be. Találkozott valaki ezzel a problémával? Esetleg tudtok is rá megoldást?
Vagy, ha esetleg valakinek lenne egy mentett állása nagyjából ezen a környéken ( vagy a széf kinyitása után közvetlenül), megköszönném...
-
KoRner™
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy most megkövezhetnétek, de nekem egy "péntárcabarát" példányom van a játékból, mégis kérdéssel fordulok Hozzátok.
Az a gondom, hogy csúszik a felirat. Ez nagy baj, bár más semmi nincs.
Gondoltam, hogy felrakom a patchet, ami ezt kiküszöböli. Rögtön azzal kezdte, hogy telepítés közben kidobta, hogy nem stimmel a Bioshock.exe (Gondolom a "biztonsági másolat" isomon beépített "szabad-exe" van. [jézusom de vicces
]), de ettől még folytatja a telepítést. Amint készen van, elindítom, jippijájó, és úgy el van csúszkálva összevissza a menüben a kép, hogy sejhaj. Konkrétan lelóg a monitorról alul és jobb oldalt, ráadásul a graphics options egy az egyben megőrült. Össze vissza vannak feliratok, mint például: 1280×high detailts. 
Valaki tud tippet adni, hogy mit tudnék kezdeni?
U.i.: Meg fogom venni a játékot, mert ez biza érdemel annyit, csak még se pénzem nincs, se a környező boltokban nem találom, viszont golfozgatnék Andrew Ryan-el.
-
Tsumaas
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Nah ja, ebből alig derül ki valami. Kéne írni egy mail-t a GameStar-nak, és megkérdezni benne, hogy mikortól aktuális a cucc.
Ami pedg a warez-t illeti, igen, télleg sokat kell vele szarakodni, de most ha azt nézzük, hogy kiadni egy olyan játékért pénzt(7k-t asszem, de nem biztos, már nem emlékszem), amelyiket 5x lehet csak installálni
és internet is kell, pedig a játékban nincs is multiplayer,
azért lehet, hogy megéri küszködni, főleg ha a játék is jó. És biztos, hogy jó gamma 
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
De szinte az összes magyar online lapon rajta van. Namost vagy mindenki szarul fordította,és még mindig kell net hozzá install-nál,vagy nem tudom. Mindenhol úgy írják,hogy az online aktiválás kényszerét és a telepítési korlátot is feloldották
Patch nincs hozzá...szal nem tudomDe én egy mérsékeltebb áron szívesen megvenném eredetiben,mert az nem normális dolog,hogy dupla helyet foglal a gépen a játék. Amit eleve felpakol install-kor,meg ugye legyen a gépen az iso fálj is,hogy azt érzékelhesse lemezként
Meg a rar csomagok mérete is 6 giga körüli ha jól emlékszem,szal még véletlenül se fér rá egy dvd-re
Én csak emiatt utálom a warez-t,nagyon körülményes. Egyébként emberbarát megoldás,ha a pénztárcát nézzük...
-
Tsumaas
senior tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Erről én nem halottam semmit. Nem tudnád belinkelni azt az oldalt, ahol olvastad?
-
mert_csokis
senior tag
Üdv!
A hírek szerint a fejlesztők feloldották a játék telepítési korlátait,és nem kötelező az online aktiválás sem
Ha nem kell a neten aktiválni ahhoz,hogy játszani tudjak,akkor ez melyik verziókra vonatkozik? Kiadtak egy új szériát ami már nem korlátos vagy mi?
Ha betopogok egy boltba,és megveszem a Bioshock-ot,akkor fogom tudni telepíteni a saját net nélküli gépemre is?
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest