Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Hat erdekes. Kb a fele Little Sistereket megharvesteltem, a felet megmentettem a vegen ok is segitettek megolni a foganelyt, es megis a "rossz befejezest" kaptam.
Ezek szerint akkor egyaltalan nem szabad harvestelni?
Vagy nem is ezen mulik?
Mindegy ugyis vegig tolom megegyszer, csak erdekelne. -
tiv83us
veterán
Nos, azt hiszem a vege fele jarok, most lettem Big Daddy.
Csak egy kerdesem lenne;
Hany befejezese van a jateknak? /Nem vagyok kivancsi magukra a befejezesekre, mert akkor elrontanak az elmenyt, csak egy szamot kernek - hogy erdemes-e megegyszer nekifutni es vegigjatszani.
/ Thx 
-
WD40
aktív tag
Játszik-e valaki Bioshock-ot 7100-es (RC) Win7-en? Mert nekem elsötétül a képernyő, mintha indulna, aztán vár egy picit, és visszalép az asztalra, mintha semmi nem történt volna.
XP-n ment. Kompatibilitás nem segített. 8.14-es Catalyst van fenn. -
tiv83us
veterán
A pasas egyelore csak annyit kert tolem, hogy a felrobbantott zongoristat fenykepezzem le neki. Miutan ezt megtettem, behelyeztem a kepkeretbe, megkaptam cserebe a nyilat...ezutan megtudtam, hogy szeretne kiteljesiteni a gyujtemenyet a frozen tunnel-ben levo fickoval, de ott meg csak ket jegszoborral talalkoztam. Azokat legyaktam, majd valamiert serthetetlenne valtam mindnkivel szemben, sot a kivetkezo kikapcs-bekapcs utan mar a health bar is eltunt.
Nem ertem en ezt...
-
tiv83us
veterán
Bazze, a BioShock jol beszopatott.
Ahogy megerkeztem Fort Frolic-ra, az egesz jatek elkezdett bugzani, eloszor sebezhetetlen lettem, majd eltunt az eletero csikom is.
Onnantol, hogy annak az elvetemult fasznak lefenykepezem a zongorazo hullat a "master piece"-hez, az egesz jatek glitch-el.
Bemegyek a frozen tunnel-ba, es az a Finnegan nevu csavo, akit emleget a buggyant faszi az audio diary-ban...sehol nincs.
Csak fagyott szobrok, akiket legyilkolok, aztan ennyi.Probaltam mar ujratolteni, boxot kikapcsolni, a dvd-vel frizbizni, amit csak el lehet kepzelni, de baszik ram. Valaki mas tapasztalt ilyet?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Rapture Central Control mentést tudna nekem valaki linkelni!
Előre is köszi! -
Mans20
addikt
Én elkeztem megint a gamet,végre magyarúl és igy sokkal jobb hogy értem is mivan,egyedül az szar a gameba hogy monoton,rakhattak volna bele állatokat is.Remélem a 2 jó lesz.
-
chungee
addikt
Ennek hány befejezése van? Én olyan befejezést kaptam, hogy a slitherek feljöttek a szárazföldre és lemészárolták a tengerészeket.
-
zso73
veterán
És vége. Mregmentette a lányokat!!

-
zso73
veterán
Elakadtam: Annál a résznél, amikor valami ellenszert kell bevenni, megkeresni. Az ajtó küdját nem találom.....Egy csigalépcső alján van a berjárat.
Heelpp
-
Satyricon
addikt
Tessék, itt a magyarítás:
Asszem ez a legújabb verzió, sokmindent kijavítottak benne.
Amúgy nem a magyarítás listába kell menni, mert ott csak azt írja ki, amit az oldal készítői magyarosítottak. (vagy rosszul tudom?
) A Letöltések mappában kilistázza, hogy melyik játékhoz létezik magyarítás, és ott is van melette a letöltési link. 
-
chungee
addikt
Itt elakadtam!!!
( Honnan lehet tudni a kódot
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
Koszi.
Azert,de ez az egy eleg keves 1 psicho jatektol.
-
mad1
veterán
Big daddykon kivul nem is lesz igazi foellenseg?
-
Satyricon
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Gondolom merre vagy, én is pont nemrég hagytam el
Szal ott felveszed azt a tüzes akármit, aztán odakinn elintézel mindenkit. Odamész azokhoz az ajtókhoz, amik előtt nagy jégdarab van(az egyik pont egy lépcsőlejárattal szemben van, a másik körülbelül 10-15 másodpercre tőle, gyalog!
), és a plazmiddal felolvasztod a jeget. Ha nem m1 valami, írj, és segítek. -
őstag
válasz
üzenetére
elirtam : a Medical Foyer szinten vagyok

-
őstag
Helótok kéne egy kis help elakadtam a játékban(szégyen gyalázat)..A medical pavillon szinten vagyok..csak annyi a gondom hogy akár hova megyek zsák utcába jutok..ezen a szinten van 2 robot ágyú azokat meg hekkeltem és segitettek kinyirni az ellent..Van egy kemence is amibe be lehet tolni 1 hullát a tüzbe, és mi után elégett ad vmi cuccot ..ezen a helyen van egy kamera is..azt is meg hekkeltem..itt van egy lépcső ezen fel megyek , itt jön 1-2 ellenség és aztán egy lukon át bújva jutok be egy kis szobába itt fel szedem a "tüzes kezet" ..Talán igy emlékeztek rá hol lehetek..köszi üdv!
-
kicsi24
csendes tag
Hello.Ha valaki tud kérm segitsen.A következö a probléma: feltelepitettem a játékot és szeretném az 1.1-es patcht is felrakni, elindul a telepitöje, megtalálja a játék könyvtárát majd mikor leokézom hogy mehet a menet akkor kiirja a következöt: Insufficient Storage to Apply Patch-You need at least 728475710 bytes free.
10 GB szapad hely van a winchesteren.Vajon mi lehet a próbléma?????Valaki SEGÍTSEN!!!!!

-
Satyricon
addikt
Nah, meg is van a Bioshockom. 3000ért vettem, egy árva karcolás sincs a lemezen, de még a borítóján sem!
Szóval tökéletes állapotan van. Fel is tettem, és el is indult. az 1.1es patchnél kiírt valamit, de már valami mást hiányolt, lesz*rom. Aztán a magyarítás jött. El is indul a játék, de mintha a grafika nem lenne az igazi. kicsit mintha homályosak lennének a falak. De ez még meg is szokható, viszont az élsimítás az, ami nagyon de nagyon idegesítő. Kajak recések az élek, amit nagyon nem szeretek!
Hiába állítom be a játékba. 1024X768 r*hadt recés minden... 1152X864ben is, aztán felvettem 1280X mittomén mennyire, ez már úgy ahogy elmegy, de még mostsem az igazi. Plusz mindent felhúztam csutkára, csak a DX10et nem tudtam a karim miatt bekapcsolni. Az Nvidia Control Panelnél is állítottam, 16Xos álsimítás + ilyenek. Régebben az sokat számított, ha ott állítottam, de most hiába állítom ott, semit sem ér, ugyanolyan recés minden, mintha nem állítottam volna semmit. Lehet hogy sz*r az új Nvidia driver a karimhoz?? Mi a véleményetek???ui.: Még sose próbáltam feltenni tuning vga drivert a karihoz. Szerintetek érdemes azzal próbálkozni?
ilyen a konfigom: Asus M2NPV-MX lap, AMD athlon64 X2 6000+ 3,1 Ghz, 2GB DDR2 800as Kingmax ram, MSI NX 7900 GTO 512es vga kari
-
kutyatm
tag
-
Satyricon
addikt
Szuper! Én is ma fogom megvenni a játékot eredetibe, mindössze 3000 Ftért. Remélem azzal már minden okés lesz. Egyébként tegnapelőtt elindult a játék, fogalmam nincs, miért, de nagyon csodálkoztam...
Aztán be akartam állítani a felbontást, grafikát, és szórakozott velem, kidobott úgy, mintha ablakban futtatnám a játékot. Aztán elkezdtem volna játszani, és hibaüzit írt ki...
Ha hazaérek, felteszem az eredeiről a játékot, és kipróbálom. Nagyon remélem ezzel már minden okés lesz. És újra csak kösz, h segíteni próbálsz! 
ui.: nemtudom hogy, de az 1.1es frissítést sikerült feltennem, igaz, h 1x kiírt valamit, de aztán folytatta a telepítést. Lehet az csak arra volt jó, hogy belépjek a játékba, és hibaüzit írjon ki, ha már új játékot akarok kezdeni.

-
zso73
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
"mielőtt még rákérdeznétek, a játékot teljesen újratelepítettem, szóval fenn van!!!"
Biztos? Mert nekem a gyári is azt csinálja, hogy feltelepíti, és nincs ott. Mert a védelem igy működik. Ellenőrzi a DVD-t, és ha nincs a meghajtóban, akkor cselesen titokban letörli a fájlokat.Az új autoupdate meg rosszul frissít, és lockol. Nem látja a meghajtóban a lemezt, vagy nem tudom mi van, de letörli a fájlokat. Kénytelen voltam én is csellel átverni a gyári DVD védelmet..............
Ha neked nincs törés, vagy maxi image, akkor nem fog menni a telepítés, és a frissítés sem. Ellenőrizd a könyvtárat, és a fájlokat!
Direkt ezért vettem meg a játékot, hogy ne kelljen vacakolni. -
chungee
addikt
Mekkora könnyelműséggel nyírtam ki őket?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Esélytelen.
Minimum System Requirements:
CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor
System RAM: 1GB
Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550).
Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card
Hard disc space: 8GB free spaceTöbbieknek: a CD kulcsot próbáljátok meg beregisztrálni a STEAM-be, mert nekem soha semmi bajom nem volt a STEAM-es változattal. Persze nem biztos, hogy a STEAM engedi, de pl. a dobozos Prey-emet engedte beregisztrálnom.
-
zso73
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
Nem a proci miatt van szerintem. Bár a dual mag optimizer nekem is bekavart annó.(X2 939) Leszedés után jó volt minden. Esetleg másik javítás hozzá.....
Nemrég raktam újra a játékot, és az autoupdate szar frissítést szed le hozzá, vagy lockolja ki..... Utána nem jó nekem sem. Az 1.1 patch felmegy, de 1.0-t ír ki utána is....
Az 1.0 nekem is jó, nincs probléma semmivel, csak abban még nincs benne sok képesség. Az 1.1 meg szar...... -
sti10p
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a következő konfiggal nagyon minimumra húzott grafikával játszható e még ez game: Cel 1.7, FX5200 128MB, 512MB RAM. ?Tom, hogy U3 engine-t használ, mondjuk az UT3 nálam alapból meg se moccan, de lehet, hogy ez jobban van optimalizálva, szal. reménykedem!
-
Satyricon
addikt
Újratettem a játékot, és mostsem akar menni. Télleg senkinek sincs 5lete, mért nem akar elindulni ez a r*hadék??

-
Satyricon
addikt
Hell mindenkinek!
Volna 1 olyan problémám, hogy valamiért nem akar elindulni a játék. 2 napja tettem fel, és akkor tökéletesen működött. Most játszanék vele, rákattintok az ikonra, és nem jön be semmi... Aztán rá 20 percre kiírja, hogy a bioshock hibát észlelt, ezért leállt... a szokásos hülye duma... Nem értem, mi lehet a baj...
Pedig nem csináltam vele semmit... Valaki tudja mért nem lehet elindítani a játékot???jah, nem írtam, hogy magyarítás fel van téve, patchet pedig nem tettem fel, mert azzal meg mégúgyse indult el nekem.
ilyen a jelenlegi konfigom: Asus M2NPV-MX lap, AMD Athlon64 X2 6000+ 3,11 Ghz proci, 2x1gb ddr2 800 Kingmax ram, 7900 GTO 512 Mb vgakari, FSP Bluestorm 400W-os táp. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy kicsi a játékhoz a gép.

-
chungee
addikt
A növényesben vaok. És össze kell szedni kellékeket, hogy össze lehessen rakni vmit a tovább jutáshoz. De nem mutatja az íránytű, hogy hol vannak azok a kellékek

-
PROti
tag
Ccsöcs!Valaki a game elejéről tud mentést adni nekem?Előre is kössz.csáó
-
fpeter07
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Vissza kell menni, lemenni a lépcsőn, tűzzel megolvasztani a jeget és ott lesz vmelyik szobában, ahol egy "tenisz" pálya van (legelőször simán elmentem mellette

-
Speeedfire
félisten
olyan kérdésem lenne h a telekinézist hol lehet "felvenni"? sajna már az elején elakadtam és nem tudom h merre hol lehetne megszerezni
-
PROti
tag
CSáó!Valami baja van a gamnek mert még a játék elején,amikor egy repülő izé le lő egy falon mászkáló zombit a faszi beszéde után kidob windowsba a játék!
Segítség létszi nagyon érdekel ez a játék!KÖszi -
does
csendes tag
Tudna nekem küldeni egy mentést (gyors v. auto v. egyéb) Árkádia végéről mikor a széfből fel lett véve a kulcs v, Tree Farm elejéről (ja igen patchel nem müxik)
Normal szint és eddig minden kishúg meg lett mentve
does@freemail.hu -
adam770
csendes tag
Sziasztok !
Keresek olyan hozzáértő szakembert
aki meg tudja javítani a HIBÁSAN frissített bios miatt nem induló sapphire 4870es vga kártyámat.Nem tanácsot kérek hogyan csináljam, mert se angoltudásom, se türelmem hozzá, hanem árajánlatokat várok ki mennyiért vállalja.Lehetőleg mielőbb kéne, mert addig nem tudok jáccani a régi vga-val.
750/900 ról 800/1100 ra módosítottam az órajelet, és utána még sokáig működött 830/1125-ön aztán 1szer csak nem bootolt be.
Az is írjon, aki tud szervízt/szakembert/ennél megfelelőbb másik fórumot, ahol segíthetnek nekem. -
chatran
őstag
UP!
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Megvettem a Bioshockot, föltelepítettem, le is szedte a patchet, de amikor indítani akarnám a játékot aktiválást kér. Beírom neki a kódot kiírja, hogy activation succesful és nyomjak a start-ra az indításhoz. Rányomok erre nem történik semmi, nem indul a játék. Ha mégegyszer el akarom indítani ugyanez. A játék eredeti. Mi lehet a probléma?
-
[BB]
csendes tag
-
Gondar
tag
Végigvittem

De én valami jóra számítottotam a végén a főboss simán 2 perc alatt halott volt, ezután mit kapok ? a rossz befejezést mert az egész játékban megöltem vagy 3 kislányt :'( Valamami sokkal epikusabbra számítottam, kár érte én most nagyon csalódott lettem.... -
OnSeT
őstag
válasz
zolka78
üzenetére
Hali!
Itt találsz hozzá végigjátszást.
-
zolka78
senior tag
Sziasztok, elakadtam Árkádiában a kertészetnél, Julie irodájában kinyitom a széfet de nincs benne semmi, tök üres és a játék nem enged tovább mert itt van a pálya végcélja. Pont elötte mentettem és akárhányféle képen próbálkozom akkor sincs benne semmi. Tud valaki megoldást?
-
fiATHaLON
őstag
Na, eddig valahogy kimaradt ez a játék, de most beszereztem.
Olvasni róla mindenfélét, de saját tapasztalat szerint ilyen egyedien
hátborzongató kezdést még nem láttam, mint az első 10 perc...
Remélem végig ilyen.
Hogyan lehet kikapcsolni a crosshairt?
(Azt az autoaim offot megtaláltam, de a teljes kikapcsolása kéne a
célkeresztnek...)
Vista alatt valami hihetetlenül szép...
Tulajdonképp egyik unreal 3-as játék sem volt ennyire szép eddig.
(A HideHUD konzolparancsot is tudom, de akkor mindent leszed a képernyőről.)
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. -
zsolt1129
addikt
válasz
Zsolti0609
üzenetére
Nekem is szaggatott még a régi komfignál. A VGA drivernek mindenképpen nézzél utána. Frissitsd ha szügséges.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Zsolti0609
üzenetére
Ha ez neked az volt... Én kérdéseket tettem fel, amiket elméletileg megtudnál válaszolni, de ahogy érzed.

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Zsolti0609
üzenetére
Patch fenn van? Vga driver friss? Winfos régi/új?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Zsolti0609
üzenetére
Felbontás, egyéb beállítások?

-
Zsolti0609
tag
Hello !az a problémám,hogy szaggat a játék akármilyen beállitásoknál ezt nem értem mért csinálja valami ötlet???a gépem adatait tekintsétek meg!
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

/ Thx

( Honnan lehet tudni a kódot

), és a plazmiddal felolvasztod a jeget. Ha nem m1 valami, írj, és segítek.
10 GB szapad hely van a winchesteren.Vajon mi lehet a próbléma?????Valaki SEGÍTSEN!!!!!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)