- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
-
Boglya
senior tag
-
dante3
addikt
-
ToxLee
őstag
-
dante3
addikt
-
Csabahun
senior tag
-
dante3
addikt
-
dante3
addikt
-
Csabahun
senior tag
-
Csabahun
senior tag
-
dante3
addikt
-
Csabahun
senior tag
-
dante3
addikt
-
Csabahun
senior tag
Egy kicsit nézzünk magunkba srácok mit össze tudunk rinyálni a játékok miatt!!!

Nem birunk ki egy hetet!

Pedig nem vagyok már fiatal,értem 10-18 éves, de én is rinyálok!!

A mai kérdés, hány éves is lehetek!!

-
dante3
addikt
-
Csabahun
senior tag
-
Szipi
aktív tag
-
dante3
addikt
-
Csabahun
senior tag
Hogy a sunyiba jött már ki Xbox-ra mikor 21-én jelenik meg???
Arról volt szó ,hogy együtt jelennek meg nem?? -
Vistaboy
veterán
-
Buldozer99
senior tag
Jaja már kijött sajnos Xbox-ra!

-
dante3
addikt
-
Vistaboy
veterán
-
dante3
addikt
Xbox360-ra már kijött a teljes!

-
Vistaboy
veterán
-
Buldozer99
senior tag
[link],képeket nézzétek,igaz Xbox-os...

-
Buldozer99
senior tag
-
ToxLee
őstag
-
Vistaboy
veterán
Hát kiegyeznék abban is, hogy egyáltalán ne legyen demó, de akkor jelenjen meg tényleg a játék 21.-én.

-
Johnny Cage
addikt
-
Vistaboy
veterán
Igen, papíron.

De egészen a Demó kijöveteléig egy árva szót sem szóltak arról, és nem is tételezte fel Senki, hogy csak a konzolos jön ki. Amikor kijött, lestünk.
Ne legyen igazam, de Én lelkileg felkészülök a legrosszabbra. Aztán inkább kérjek elnézést 21.-én, minthogy belinkeljem ezt a hsz.-t, és azt mondjam, hogy ''Én megmondtam!''.
-
Johnny Cage
addikt
-
Szipi
aktív tag
-
Vistaboy
veterán
Augusztus 21.-én jön a PC Demó! [link]
Csak akkor mikor jön a teljes?
Félek, hogy Nekem lesz igazam. 21.-én csak az X360-as teljes lesz, Mi kapjuk a Demót, a PC-s teljes meg majd Szeptemberben jelenik meg.

Ui: R****janak meg a Konzolok, és azok is akik miatt idáig jutottunk, hogy mindent arra írnak!!!
Mi, PC-sek meg csak lesünk... És átkozódunk. 
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
A demo teljes végigjátszása (durván spoileres!): [link]
-
Boglya
senior tag
-
Gyusz
őstag
Értékelem a szándékot és köszönöm

Boglya
Vigyázz vele, mert sok dologról leránthatja a leplet, viszont kétségtelenül jól néz ki. -
Boglya
senior tag
-
Tzeentch
csendes tag
-
dante3
addikt
-
Johnny Cage
addikt
-
Gyusz
őstag
Tudom, már máskor is megoldottam hasonló problémát. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy most nincs kedvem ennyi pénzt játékra kiadni, viszont egy esetleges hazai előrhetőségnél biztosan elcsábulnék.
Ja, mivel az artbook kimaradt a gyűjtői változatból, ezért ingyen letölthetővé vált [link]
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
-
Gyusz
őstag
Én gondoltam rá, de mivel Magyarországon valószínűleg nem lesz, ezért nem fog összejönni.
-
Johnny Cage
addikt
Tervezi innen esetleg valaki a Special Edition beszerzését?
-
Buldozer99
senior tag
Van egy olyan érzésem hogy a héten mi már a full-t fogjuk tolni!

-
keIdor
titán
Nah látom nem csak én várom itt a demót...
Kezdem már unni, hogy a PC-seket kihagyják mindig a jóból... úgy látszik rá fognak kényszeríteni jövőre vagy a PS3-ra vagy egy X360-ra, vagy mind a kettőre, csak ahoz egy fizetés emelés nem ártana! 
-
Buldozer99
senior tag
-
Johnny Cage
addikt
-
Gyusz
őstag
-
Vistaboy
veterán
Mint korábban már írtam, csak akkor lesz fix, ha már a gépemen lesz. De inkább ne legyen demo, minthogy az miatt csússzon a megjelenés.
-
Buldozer99
senior tag
-
Johnny Cage
addikt
Nagyon valószínű, hogy a Microsoft megint exkluzív szerződésekkel játszadozik, semmibe nem lett volna PC-s demót is kiadni (egy időben), ez inkább az érdekek miatt lett így.
-
Vistaboy
veterán
Hát, ha a héten nem jön, akkor már jövő héten ugyan minek adnák ki, egy nappal a teljes előtt? Bár lehet hogy a teljes sem jön ki majd 21.-én...

Mod: Vagy csak X360-ra, egyúttal bejelentenék, hogy a PC-s változat kiadási dátumát majd hajnali háromkor kiadják...

[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
-
Vistaboy
veterán
-
Johnny Cage
addikt
Itt ([link]) kipróbálták a demót.
-
ToxLee
őstag
-
Vistaboy
veterán
-
fpeter07
veterán
-
Csabahun
senior tag
Nem azt mondták,hogy lesz ma demo hanem ma jelentik be ,hogy mikor lesz!!
-
Buldozer99
senior tag
Ma lesz PC Demo?
-
Gyusz
őstag
-
dante3
addikt
-
Vistaboy
veterán
Hát ha X360-on überbrutál, akkor a PC-s csak szebb lehet, feltéve ha nem először arra optimalizálták, és azután portolták PC-re...

Majd meglátjuk, azért remélem, hogy überbrutál grafika ide vagy oda, optimalizálták is rendesen. A Crysis az előzetes becslésak alapján High-on fog menni a gépemen 1280x800-ban, a Bioshock azért ettől gyorsabb kell hogy legyen. Végtére is az nem Crysis. -
Johnny Cage
addikt
-
dante3
addikt
-
Vistaboy
veterán
Elvileg 21.-e a megjelenési dátum, de fix csak akkor lesz, ha már a gépen lesz.

Hát ha kijön a teljes 21.-én, akkor azt megnézem, hányan töltik le a demót.
Jasonchan: Tudtam, hogy tegnapi, éppenhogy tegnap kellett volna mondaniuk, amikor már Mindenki a 3 órát várta, hogy ne várjanak a PC-sek, mert nekik nem lesz demó, csak később.
Amúgy a Stranglehold demó már kijött, de csak X360-ra. Lesz PC-s is, később.
[link]
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
-
dante3
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Nincs demó!!
-
ToxLee
őstag
-
Vistaboy
veterán
Csak azt nem értem, hogy ezt a rövid infót miért nem lehetett tegnap kiadni, hogy ''Aki a PC-s Demo-ra vár, annak holnap tudunk hírrel szolgálni.''

''and will be out later this month.'' - Ja, ebben a hónapban kijön.
MIKOR? Két nappal a teljes előtt? Jövő hét Kedden 21.-e van! Vagy olyan szemetek lesznek, hogy ha nem tudják időben kiadni a demót, akkor elhalasztják a teljeset? Nagyon nem ajánlom Nekik! 
Ui.: Meg hát azért is igyekezniük kell, mert nagyon sok jó játék jön most a következő hónapokban ki.
[Szerkesztve] -
ToxLee
őstag
For those of you who are looking for a BioShock demo on the PC, it is in the works and will be out later this month. I'll give you more details about it tomorrow.
Szóval ma adnak ki infót a pc demóról.

-
Buldozer99
senior tag
-
Csabahun
senior tag
Na ennyi volt a nagy izgalom,sajnos nem Pc demó jött de már csak 1 hetet kell várni és itt a teljes!
Na én mentem,jó éjt, PÁPÁ!!!! -
Buldozer99
senior tag
Itt a Trailer: [link]
-
Buldozer99
senior tag
Xbox DEMO már van! pc sehol

-
Csabahun
senior tag
Na úgy látom Xbox-ra jött a demó!!!

-
Buldozer99
senior tag
-
Csabahun
senior tag
Valamit megtudsz azonnal szólj,THX!!!

-
Buldozer99
senior tag
-
Csabahun
senior tag
Remélem nemsokára megtudom,nézem a külföldi fórumot és belinkelem neked!!!
-
Buldozer99
senior tag
-
Buldozer99
senior tag
-
Csabahun
senior tag
Még 20 perc,és kiderül mi az a meglepetés!!
-
Buldozer99
senior tag
Még mindig semmi!

-
Csabahun
senior tag
Szerintem nem lesz demo,mert arról már tudnánk!!!!
-
Csabahun
senior tag
-
Buldozer99
senior tag
-
Ragnar_
addikt
-
dante3
addikt
-
Ragnar_
addikt
Mi volt az airborne demoval ? -
dante3
addikt
Azt én is remélem!

-
Buldozer99
senior tag
-
Ragnar_
addikt
-
dante3
addikt
-
Csabahun
senior tag
-
dante3
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Le Mans Ultimate
- Lexus, Toyota topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Arch Linux
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Be csúf ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/tiere/20.gif)