Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Visszavonul Evan Blass
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
1GB rammal ki merjem próbálni, vagy várjam meg a párját? 1680x1050-en játszanék, lehetőleg fullon

-
PhilBrick
őstag
Már csak 10 perc!

Chips, sör bekészítve. Szabadnap holnapra kivéve! -
Buldozer99
senior tag
-
Darth_Revan
veterán
Nah kipróbltam régebbi driverrel is...ugyanaz a grafikai bug,mint korábban. Csak azt nem értem,hogy ha Shader Modell 2.0as VGA kevés neki,akkor 1álltaln miért indul el?
-
vazimódó
senior tag
-
csaboo
tag
Ezek fékek tényleg?? Jöhetne már a rendes teljes, bár eszem most a kefét, lévén hogy megdöglött a winchesterem, éshát az asszony 20 gigásán (amit épp használok) már nem igazán van hely

-
aginor
veterán
-
ChromeX
addikt
-
Stalker-2572
veterán
Leszedtem a demot, de csak a menüje jön be full elcsúszva... (legújabb beta driver van fenn
) szvsz a dpi-t kéne visszavennem. Másnak is csinálta ezt? 
-
aginor
veterán
Hát, úgy látom tényleg bonyolódik a dolog..

-
Darth_Revan
veterán
én ATi kártyám is integrált

ettől csak még érdekesebb lett a dolog...valakinek működik,valakinek meg nem?
Patch notes: Users may experience stuttering with Preload, Missing/black surfaces and/or display corruption.
Nekem is ugyanez a hiba van,de akkor miért nem javította ki?
És másnak miért javítja ki? Mindjárt megnézem régebbi driverekkel mit produkál...
u.i.: Nem csak nekem nem csinált semmit,hivatalos fórumon is jelezte más is,hogy gebasz van... -
Ragnar_
addikt
Akkor tényleg a SM2.0 a gond. -
vazimódó
senior tag
-
Buldozer99
senior tag
BioShock Collectors Edition German DVDCLONE-MAX.iso
BioShock PROPER SFCloneDVD-iTWINS
Fake már van!
-
SzlobiG
félisten
Én nekem egy olyan sejtésem van, hogy ez a SM2.0-ás gond csak elfedés arról a hibáról amit a HD2900XT produkált DX10 alatt mert nagyon csúnya volt némleyik textúra a fegyver meg az emberek nem is látszottak szürkék voltak.
Arról nem is beszélve, hogy picit gyorsult is a játék. Ez olyan mint amikor a DX10-es Lost Planettel textúra gondok voltak kiadkák a hotfixet és megoldódott, de mostmár minden játékhoz ATI-nak összekell dobnia gyorsan egy drivert vagy mi? Kezd elszaródni az ATI.
Szal ez a driver nem SM2.0 hotfix régebbi kártyákhoz hanem HD2900XT DX10 Bioshock patch, csak gondolom nemakarták már azt eljátszani mint Lost Planetnél.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Sry, kétszer ment el, mert akadozott a net

[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Szerintem nem csak te.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aginor
veterán
Volt itt valaki korábban, neki valami integrált ati vga-ja volt, és nála megoldott a patch a problémát, ami szerinted ''totál nem csinál semmit,93MB-nyi felesleges dolog''.

-
ChromeX
addikt
hello na végre fölraktam a demot és el is indult végigmentem a vizen le a lifthez be raptureba és annal a loadingnál kilép hogy bioshock.exe hibát észlelt ezért leáll, miért csinállja ezt, elötte 1200*800 on símán futott a vizesrésznél, tök szép volt

-
Darth_Revan
veterán
Snecy: más driverrel nem is próbáltam,mivel ''elvileg'' ezt a drivert ajánlják erősen hozzá,ezért a játék telepítése előtt már felraktam ezt. (Ami az előzővel szemben WHQL nem támogatott)
SzlobiG: hát,van benne valami,én se számítottam tökéletes grafikára,de ilyenre azért végképp nem...ráadásul az Nvidia vezető szerepe melett túl nagy luxus lenne nekik ekkora füllentés...
update:Hivatalos fórumon utánna néztem,a hivatalos hotfix ''patch'' totál nem csinál semmit,93MB-nyi felesleges dolog,totál nem csinálja azt amiért alapból kiadták,szal szép volt ATi...(X800-as tulajoknak is ugyanez a bajuk,pedig az X800 azért picitt jobb,mint a VGA amin én próbáltam).Magyarul ATi most megcsinálta a 2k-nak,hogy régebbi VGA melett is elinduljon a játék,csak ''elfelejtették'' optimizálni Shader Modell 2.0-ra,így a 3.0 miatt nem látni a játékból semmit...kicsit érdekes ''hivatalos'' megoldás...
Jah és a Splinter Cell legalább kilépett windowsos hibaüzenettel a pálya betöltése közben,ezzel is mutatva,hogy gond van
Ragnar_ : megpróbáltam,mindent low-ra állítottam,és mindent off-ra...(kb 30perc volt mire a ''láthatatlan'' egér kurzorral sikerült)
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
-
Ragnar_
addikt
Próbáld meg a high detail shadereket kikapcsolni , vagy mid. low. beállításokon.
-
aginor
veterán
-
SzlobiG
félisten
Úgylátszik, hogy csak az ATI gondolta úgy, hogy fog normálisan menni SM2.0-ás kártyán a gém.

U3 engine elvileg már nem támogatja SM2.0-s kártyákat Vegas se, meg Splinter Cell DA. se ment már azokkal.
-
SzlobiG
félisten
-
Buldozer99
senior tag
-
snecy
senior tag
Tulajdonképp az összes kipróbált driverrel szarakszik nálad a game?
[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
-
Ragnar_
addikt
-
b.zoli34
csendes tag
-
vazimódó
senior tag
-
Darth_Revan
veterán
Feltettem a Demo-t,ATi VGA van a gépemben (SM 2.0),viszont van 1 olyan probléma a játékkal,hogy a grafika még a rettenetesnél is rosszabb...a víz fekete,fekete kockák szállnak a képernyőn,meg ahogy forgatom a kamerát a kép el-el tűnik,pedig feltettem az ATi drivert amit külön kiadtak a játékhoz,hogy ne legyen ilyen probléma...valami 5let?
u.i.:Az egér se látszódik,érzékeli,hogy van,viszont maga a kurzor nem látszódik...
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
-
Ragnar_
addikt
-
m0h0senator
őstag
-
Silenzio
addikt
-
deicide
veterán
30Hz-en megy a monitorod, azért kapsz 30fps-t? Mert a vsync kikapcsolásával ugye megszünteted a vizszintes frissitési frekvencia szinkronizálását, de ha 30-ról 40 fölé nő a kikapcsolással, az azt jelenti, hogy 30hz-en megy a monitorod/tv-d és vissza van fogva a VGA, vagy valami nagyon el van rontva.
-
Ragnar_
addikt
Én is kipróbáltam , és meg kell mondjam , hogy nem igazán fut úgy a konfigomon ahogy szeretném. Természetesen 1024*768-ban highon megvan az a kb. 25-45fps , de szerintem legalább 1280*1024 2*AA/8An beállításokon lenne az igazi. Meg a hang is bugos volt néha , és szerintem a 2GB ramnál is jobb , ha több van , bár elképzelhető , hogy nagyobb VGA-val a 2GB is elég neki. A játék egyébként biztos nagyon jó lesz , a teljes verziót is megveszem valószínűleg , de előbb VGA-t kellene vennem.
-
Eagle16
addikt
Most nézem csak...itt egy csomó embernek (talán négyünknek) Aerocool Aeroengine háza van
Ez jelent valamit... 
[Szerkesztve] -
m0h0senator
őstag
Én is uh este majd a fogtündérrel egyezkedem..

-
Drizzt
nagyúr
-
Zerocool21
csendes tag
Remélem holnapra itta tört verzió!!

-
Eagle16
addikt

Méregettem én is, most fraps-al. Min. FPS 20 volt (mikor megölték azt a szerencsétlen valamit/kit az elején és folyt előttem a víz), a max. meg 50 körül. 1024x768, minden high(DX9), kivéve v-sync és global lightning. A shadow map kikapcsolása 5+ FPS-t jelentett, legalábbis a fraps azt mutatta.
[Szerkesztve] -
Buldozer99
senior tag
-
SzlobiG
félisten
-
maskimx
senior tag
-
vazimódó
senior tag
-
Eagle16
addikt
-
SzlobiG
félisten
-
maskimx
senior tag
-
Silenzio
addikt
Érdekességek a global lightingról, amelyek némiképp befolyásolják a mért eredményeim:
1. A force global lightingot bekapcsolva egyfajta frame limiterként működött. Ezért mértem 85 fps-t a menüben. A repülőn is 85 volt csak rosszul emlékeztem. 85 fölé egyszerűen nem tud menni (nálam legalábbis), ha be van kapcsolva. Kikapcsolt állapotban mértem a 210 fps-t.
2. Hiába kapcsolgatod, bár ezt külön nem írja ki, hatása csak akkor van ha kilépsz a windows-ba és vissza. Ezért mértem olyan keveset Vistán. Akkor lett csak bekapcsolva. Ahol 60 fps, ott az effektet bekapcsolva már csak 40. A 30 fps-es minimumok meg kb. 20-25-re esnek vissza. Ha valaki lát különbséget a kikapcsolt és a bekapcsolt állapotok között grafikailag, akkor szóljon, én nem vettem észre ilyesmit ezért kikapcsolom. A dx10 mód azért marad, önmagában az még nem lassít rajta...
vazimódó: el tudom képzelni, hogy emiatt fut neked pl. 50 helyett csak 30-on, mert ezt az izét bekapcsoltad, mások meg nem. -
Eagle16
addikt
Aki szeretné szétheckelni a demót: (
)
D:\Program Files\Bioshock demo\Builds\Release\default.ini
Ezt a fájlt keresse meg, F4-el megkell nyitni, és lehet bűvészkedni. Az érdekes dolgok úgy a közepe, vége felé vannak)
(lol- azt írja nálam hogy TextureDetailLightmap=UltraHigh
)
Gyusz: ühüm, akkor 3.0, megvilágosodtam
[Szerkesztve] -
Gyusz
őstag
-
Silenzio
addikt
-
vazimódó
senior tag
Köszi a segítséget. Néztem a hozzá kiadott beta driverrel is.100-ra van fixálva.
Silenzio:Köszi neked is. Megnézzük haver gépán is X2+8800GTS és Vista 64bit társaságában ugyanazt a demót,aztán kiderül remélem. -
Eagle16
addikt
-
Silenzio
addikt
Valaki segítsen! Feltettem a refreshforce programot is, beállítottam de 1024x768-ban változatlanul 60 Hz-es bénázásba kezd ez a Bioshock... Hogy az istenben lehet meggátolni hogy 60 Hz-ben fusson? Gondolom a menüben nem lehet refresh rate-et állítani... Én legalábbis nem vettem észre. Ja, a probléma természetesen csak Windows Vista esetén jön elő, XP alatt minden oké.
-
m0h0senator
őstag
Igen azzal...Pedig nem értem elég komoly konfigod van...netán lehet h másféle demo-d van bár azt nem hinném..csak akkor nem tom mért ilyen kevés..megpróbáltad már azokkal a driverekkel amik beta-k ugyan de a bioshockhoz készültek..?és a tuningnál jól beállítottad a pci-ex értékeket..?

[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
64 bitessel teszteltem. 32-est egy X2-re nem teszek fel, akkor már inkább a jó öreg XP. Szerintem VGA-felhasználásban a kettő között nincs különbség. Ramigényben nyilván durvább a 64 bites, meg prociban jobb kihasználtságot ad. Drivercsere kéne Neked, vagy finomhangolás a driverben (3d beállítások)...
Persze fraps-sal mértem.
Furcsállom a dolgot, a 8600 és a 8800 nem igazán van partiban, érdekes hogy nálad is ugyanígy fut mint nálam...
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Köszi a választ.

Én is 64bit-es home premiumon nyomtam.
Először 162.22, majd 163.44. Fraps-al semmi különbség nem volt. 30volt az átlag.
Gondolom Fraps-al mérted te is... -
m0h0senator
őstag
-
Eagle16
addikt
-
wesker24
senior tag
-
vazimódó
senior tag
Kíváncsi lennék hogy akik Vista alatt teszteltek 64bit-es vagy 32bit-es verziót használtak?
Mert én 64bit-essel teszteltem de csak 30FPS-t kaptam 8800GTS-el.És ez messze elmarad az 50FPS-től amit a tesztben közöltek. Ők 32bit-es Vistát használtak. Kíváncsi lennék,hogy ez okozhatja-e hogy csak 30körül van az average FPS-em. Köszi előre is.
Silenzio: [link]
64bit-e vagy 32bit-es Vistával teszteltél?
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
A kutyafáját, Spiritnek igaza volt. A legújabb driverrel a játék kezdetén, a roncsoktól körülvéve a vízben úszkálva semmivel sem lassabb mint XP-n.
Lássuk az öszsehasonlítást: 162.15-ös driver (ha jól tudom ez volt fent):
Nálam, 650/850-re tuningvolva a 8600 GT-men ezen a ponton 20 fps volt. XP-n ugyanitt 30.
A legújabb, 162.22-est feltéve: 25 fps lett alapórajelen!!! (bekapcsoltam még driverből a triple bufferinget)... Kikapcsoltam viszont a globális fényelést. Aztán óvatos tuninggal 625/825-ön 29-30 fps-re nőtt a sebesség. A globális fényeket visszatéve sem csökkent, szinte semmit sem.
További érdekességek: XP-n, 650/850-en a menüben 85 fps. A repülögépen az ülésben ülve 125 fps. Vistán 625/825-ön a menüben 125 fps, a repülőgépen 210 fps... Úgy néz ki, ha minden igaz, végre olyan játékot kaptunk ami tényleg gyorsabb Vistán, dx10-zel mint XP-n...
2 gondom van: 1. valami miatt csak 60 HZ-en fut Vistán. 2. A rivatuner rinyál hogy nem ismeri a drivert. Atitoollal is próbálkoztam, de a drivereit nem engedi fel a Vista, anélkül pedig működésképtelen. Van valakinek tippje Vista-VGA-tuningra?
Eagle16: a Steamet is meg lehet hekkelni, megpróbáltam, de mielőtt valaki warezolással vádolna, nem igazán akarózott neki a játékok többségét letölteni. A hekket csak azért használtam, mert képtelen voltam használható Half-life 1-re és küldetéslemezekre bukkanni torrenten. Szóval nem érdemes foglalkozni vele, csak ha pénzed is van tisztességesen játékot szerezni... -
m0h0senator
őstag
Hát fura h ennyire megoszlanak a vélemények a játékról. Mondjuk én pl csüt. óta tudom h van ez a játék azt is öcsike sz.jatekujsaga miatt...tegnap este is végig toltam meg ma reggel kresz után..
ami sikerült..és háát azt tudom mondani h megfogott..én nem vettem észre semmi olyan hibát v bugot amit írtatok..vista alatt maxon minden gyorsabb volt mint az elöző játék a LP. (bár ez lehet h a driver miatt van)..minden estre nagyon lebilicselt a game..főleg az 50-60 fps.. 
...peace..ez az én véleményem volt...
-
Eagle16
addikt
Azt tudtátok, hogy a játék igazából nem is UT 3.0 Engine-t használ?
Én úgy tudom hogy a felturbózott 2.5-öt használja...vagy ezt csak én nemtudtam eddig? 
-
Eagle16
addikt
-
Silenzio
addikt
-
Eagle16
addikt
-
Silenzio
addikt
-
Eagle16
addikt
-
Spirit
őstag
-
Eagle16
addikt
Ahhh, kösz, mostmár ezt is tudom

wesker24: jaja, itt is be lehet rúgni, bár a hatás nem tart valami hosszan
SzlobiG: a hangok tényleg félelmetesen jók, még az a régi 50-es évekbeli zene is nagyon tetszett, ami akkor ment, amikor beléptél a világítótoronyba.( a felirat is tetszett a szobron, csak már nemtudom pontosan mi volt az.No Gods or..... only man vagy valami ilyesmi
) -
SzlobiG
félisten
-
wesker24
senior tag
Most vettem észre hogy ebben a játékban is le lehet részegedni !!

Elég hozzá 3 vagy annál több ital !! pl: whiskey, vodka !
Pl nálam 2 whiskey és 1 vodka már megtette a hatását dülöngéltem jobbra balra meg igencsak homályosan láttam mindent !
-
SzlobiG
félisten
Ami várható volt ahogy megjelent a demó.

Már várom a teljest nagyon a hangokat is annyira jól megcsinálták, hogy eszméletlen.
Már csak a Medál grafeszára leszek kíváncsi, hogy 2. világháborús környezetbe még is mit mutata az U3 engine.
DX10 teszt: [link] Persze ATI kártyával nem teszteltek.
[Szerkesztve] -
Zerocool21
csendes tag
-
ChromeX
addikt
nagyon felkapott lett a topic, de nem sokára nekem is lent van m ár csak 2óra, sajna torrentről lassan jön
-
Eagle16
addikt
Azt nagyon fel se fogtam, mit hogy csináltam, mikor meghackeltem az egyik kis repülő robotot...azt tudom hogy pénzbe kerül...de hogy a többi dolog mi volt benne...

[Szerkesztve] -
Zerocool21
csendes tag
Biztonsági rendszer hackelése a legnagyobb buli!

[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
-
Silenzio
addikt
Nem úgy lehet, mint a Doom 3-nál, hogy nem bitmapekben tárolja a fényeket, hanem a terep minden eleme hasonló algoritmusok alapján lesz megvilágítva? Ezt hívták egységes architektúrájú grafikus motornak... Bár az UT3-at szerintem eleve így fejlesztették, mellesleg ha tényleg ekkora jelentősége lenne mindenképp be kellene kapcsolni.
Elbizonytalanodtam a dx 10 kapcsán. A Rupture-ba beérve és az ablakon kinézve a város sokkal szebbnek tűnt, a fénypászmák, a világítás, a falak. Persze lehet rosszul emlékszem... -
Silenzio
addikt
Mááá nem azért, de az ID mindig is OpenGL-re fejlesztett, és ezt teszi most is ha jól sejtem. Ergo a dx9-dx10 szájtépéseknek semmi értelmük, mert az engine grafikus api-ja nem kötődik a directx-hez, javítsatok ki ha tévedek. Ha megnézitek a vga-tok dobozát, nem csak az aktuális dx, hanem az aktuális opengl támogatottsága is rajta van...
-
Silenzio
addikt
-
Drizzt
nagyúr
-
ent
őstag
-
snecy
senior tag
Ja, egyébként néhány ellenfél nagyon hasonlított a You Are Empty nevű FPS-ben látottakhoz, na nem kinézetében, hanem elborultságában

-
ToxLee
őstag
A force global lighting az mit jelent? Milyen effektet kapcsol be?
-
feka007
veterán
-
ent
őstag
Egy azért biztos, (nem szeretnék ellent mondani saját magamnak, de...) szép, az ucsó pillanatban jött ki, mint dx9 es játék.
-
snecy
senior tag
-
ent
őstag
-
Eagle16
addikt
Kevesebb mint 7 óra, és kinnt van a teljes játék a steamen!
Onnan meg már csak pár óra, és landol nálam is
-
Eagle16
addikt
-
feka007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arról nem is beszélve, hogy picit gyorsult is a játék. Ez olyan mint amikor a DX10-es Lost Planettel textúra gondok voltak kiadkák a hotfixet és megoldódott, de mostmár minden játékhoz ATI-nak összekell dobnia gyorsan egy drivert vagy mi? Kezd elszaródni az ATI.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)