- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
-
1800 - 1701
3303 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutkaa
senior tag
-
1face
senior tag
-
Csiborbogár
őstag
-
adalbert1
veterán
Ja, a turettekkel és botokkal együtt... Jó móka mindent meghackelni a pályán, utána meg figyelni, hogy mit kap az ellen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elégé a vége felé járok már a játéknak, és eddig 8 fegyver upgradelő helyet találtam, szóval 4 fegyvert mindenféleképpen lehet max.-ra fejleszteni.
Szerk.:
csutkaa: ha felveszel/kapsz valami új tonicot, akkor mindig van egy olyan gomb is, hogy store in gene bank. Akkor biztos meglesz később is, a gene bankokban tudod a slotokban cserélgetni a plasmidokat/tonicokat.
[Szerkesztve] -
csutkaa
senior tag
hali!!
nagyon f@sza FPS lett ez a game...
de viszont lenne egy kérdésem: miközben megyek a pályákon és fokozatosan adja be a képességeket... mivan ha rámegyek és nem fogadom el...?? hanem megyek tovább... akkor később ott lesznek az automatánál?? vagy bukta??

-
ssolitude
őstag
-
ssolitude
őstag
-
pisti
őstag
Vannak olyan helyek ahol spawnolnak mindig új ellenfelek. Effektíve nem tudsz ezért mindig mindenkit leirtani.
Jaja a láthatatlanság tonic nagyon poén, főleg akkor jön jól ha észrevesz a biztonsági kamera. De csak árnyékba állva működik.
Azt tudtátok, hogy meg lehet hekkelni a bizt. kamerákat is?
Én csak a végén vettem észre, pedig utána az ellenfélre küldi a security botokat, ha kiszúrja őket. A playert meg békénhagyja. -
Mozso26
senior tag
-
adalbert1
veterán
Azt épp most kezdem, az előzőn elég hosszú ideig tartott kiírtani mindenkit, főleg a plazaban. Az meg elég furcsa volt, hogy minden sarkot végigjártam, de még mindig került elő valahonnan pár splicer. Na meg ez a cohen is egy beteg állat, a mesterművével együtt...
Én meg mindig adam hiánnyal küzdök, sosincs elég belőle. Viszont van egy tonic, amivel tök jól el lehet szórakozni. Ha nem mozogsz, hanem megállsz egy helyben, akkor láthatatlanná válsz az ellenfelek számára. Azok meg keresnek, közel engeded őket, és durr...
-
Apophis
őstag
13 Adamet nyersz hervestenként, viszont az ajándék macikban adnak mindenféle hasznos cuccot (medkit, eve, lőszer, $) plusz Hipnotize Big Daddy plasmidet, ami szórakoztató tud lenni (bár felesleges). Én most másodjára mindenkit megmentek. A fegyver upgrade ''Power to the People'' faligépekből jön, én az első végigjátszásnál a pisztoly és machine gun kivételével mindent maxoltam, de elvileg lehetséges mindet, a legfontosabb talán a shotgun.
-
strebacom
senior tag
Sziasztok, egy kérdés, menet közeben néha beakad a játék egy egy másodpercre, vajon miért, olyan mintha töltene a winyó de nem, vagy mégis, olyan hogy pl. megyek egy hosszú folyosón és egy pillanatra megáll és megy tovább....ez idegesitö, már a demonál is jelentkezett ez nekem valaki tud rá mondani valamit....
Köszi!!
-
Pala
veterán
-
pisti
őstag
-
keIdor
titán
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
-
adalbert1
veterán
Eddig úgy tünik, hogy ez a pálya a legkeményebb... Most nyírtam ki 2 elit big daddyt, a slicerek folyton támadnak, az ammo meg csak fogy. Jó móka.
Viszont a nyílpuska nem valami jó, ha nem lősz vele pontosan, akkor elég lassan lehet a következőt ellőni.
Az plasmides gépben meg túl nagy a választék, lehet hogy nekem is harvestelni kellett volna a kiscsajokat, de ha már a rescuet nyomom kezdetből, akkor mostmár csak azért sem engedek a csábításnak.
-
Pala
veterán
-
fpeter07
veterán
-
Pala
veterán
-
Gyusz
őstag
-
Pala
veterán
-
Janoska26
addikt
-
törölt tag
-
Janoska26
addikt
-
Pala
veterán
-
ssolitude
őstag
Három befejezés van.
-
adalbert1
veterán
Hát akkor erről lecsúsztam, remélem lehet még később is venni...
Most vagyok Fort Frolic-en, a nyerőgépezés nagyon jó ötlet volt a készítőktől, már párból ki is vettem a jackpotot.
Viszont idegesítő hogy csak max. 500 dollár lehet nálam, nagyon könnyen el lehet költeni ammo-ra.
A telekinézissel gázpalackokat dobálni jó az ellenre, de amúgy én se sok hasznát láttam még. -
Eagle16
addikt
Akkor rossz befejezést ad.
-
Stalker-2572
veterán
-
Eagle16
addikt
-
keIdor
titán
-
Janoska26
addikt
-
Pala
veterán
-
Eagle16
addikt
-
fpeter07
veterán
-
Pala
veterán
-
Janoska26
addikt
-
Eagle16
addikt
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
-
Janoska26
addikt
hogy a rossebbe kell upgradelni?
van valami gép vagymi netán az ott vásárolt cuccokkal lehet?Ja és a kiscsajokat harvestelni vagy felszabadítani jobb??

-
Pala
veterán
Gyáva! Csőkulcs a nyerő!
adalbert: most hirtelen nem tudom, melyik pályán találtam az electric bolt lev2-t, de az biztos, hogy még a Farmer's Market előtt.
Természetesen vannak bizonyos körülmények, amelyek egy-egy plazmidot előtérbe helyeznek megfelelő harcszituban: víz -> electric bolt, kiömlött olajoshordó -> fire (tudom, valami incinerate a neve, vagy micsoda, de nemtom leírni
)
A telekinézist sose használom, nekem valahogy túl lassú, főleg ha sokan támadnak. -
Eagle16
addikt
A játék vége felé már sűrűbben jönnek az upgrade helyek.Most nem tudom pontosan mennyi van, de nem sok.
Big Daddy megölése: sok gránát(főleg proximity, és heatsink RPG), majd mikor közelebb ér, elő a tommy gunt( páncéltörő lövedékkel töltve
) Így győztem le az Elit Rosie-kat is.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
-
adalbert1
veterán
Én is kb. ilyen brightnessel játszok, nagyot dob a parás hangulaton.

A fényképekkel elméletileg researchet végzel mindegyik fajta ellenfélen, ahogy fényképezed őket, ha kimaxolsz egy szintet akkor általában increased damage jár jutalomba (habár szerintem ez csak az adott fajta enemykre érvényes), néha valamilyen tonik.
Electric boltból hol lehet level2-t venni? Szvsz az egyik leglényegesebb plasmid eleinte, ajtók nyitásához, kamerák, ellenfelek bénításához. A legjobb szórakozás, mikor páran bent állnak a vízben, és beléjük küldesz egyet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pala
veterán
Csavarkulcshoz szerintem sincs külön upgrade, de tonicokkal érezhetően erősebb lett
Az Insect swarm plasmiddal szoktam még szórakozni, mert az jobban lebénítja az ellenfeleket, mint az electric bolt (pedig utóbbiból már level2-őn vagyok)
Fényképekről nem tudok sokat, kizárólag akkor használom, amikor a küldetés miatt muszáj. -
Pala
veterán
-
adalbert1
veterán
Csavarkulcsra hogy? Csak tonicokkal lehet rágyúrni nem?
Én a big daddyket általában plasmid (fagyasztás vagy electric bolt) + machine gun armore piercing kombókkal írtom le, esetleg frag v. proximity grenade-del.
Fényképes researchnél van egy max. szint minden ellenfélnél amit el lehet érni, vagy nincs? -
Pala
veterán
Machine gunt meg shotgunt upgradeltem, mert ezeket használom a legtöbbször.
chemical throwerre azért nem ''pazarlok'', mert annak a tudása megvan plasmidok formájában is, amelyek szintén upgradelhetők. Szerintem még a csavarkulcsra érdemes gyúrni, én a Big Daddyket általában azzal (vagy robbanótöltetes shotgun lőszerrel) szoktam leteríteni. -
adalbert1
veterán
-
Eagle16
addikt
-
adalbert1
veterán
Hát azért nekem jól jönnek a plusz slotok, több health + több eve... Ezek nélkül nyílván sokkal nehezebb lenne, habár néhány helyen így is megizzaszt mediumon...
A Stalker-t nálam is üti, sokkal jobb a hangulata...
Ki melyik fegyvert upgradeli? Én előszőr felnyomtam maxra a machine gun-t, utána meg elkezdtem a chemical throwert, itt még csak az egyik upgradet sikerült megszereznem....
A shotgunt is jó lett volna (mondjuk közelről így is pusztító nagyon
), de a 4 lőszeres tár nagyobb csatáknál fájóan kevés. -
Eagle16
addikt
-
törölt tag
-
Pala
veterán
-
pisti
őstag
-
Pala
veterán
Ahogy adalbert mondja: később majd bővítheted és cserélgetheted őket. Bár nem kötelező; kíváncsi vagyok, milyen lehet úgy végigvinni, hogy az égvilágon semmit sem upgradelsz.

mod: egyébként érdekes módon nálam pont a ram a legkisebb probléma. Nem nagyon vettem észre, hogy játék közben swappolna (nagyon ritka), egyedül a pályák betöltése tart relatíve hosszú ideig. Vista alatt gondolom már kevés lenne az 1GB
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
A Stalkert veri az biztos

-
Stalker-2572
veterán
Ötletes game és jó a grafika s nagyon. Tegnap végigvittem

-
adalbert1
veterán
-
Janoska26
addikt
Igények lennének, keret már kevésbé. Bár az a plusz 1 Gb Ram, érik rendesen, főleg ez a játék ébresztett rá
mert azért minimum 1024*768-ba játszottam eddig mindent, és ez a játék kissé sokat gondolkodik olykor olykor, olyan felbontáson 
mégegydolog, vannak azok a speciális tulajdonságok és most egyszerre csak 2 lehet az F1 F2, később lesz majd több is ebből?vagy mindíg cserálgetni kell? -
Pala
veterán
Hehe, attól függ, mik az igényeid. Ha 800x600-ban medium beállítással kapsz konstans 50fps-t a legnagyobb harc közepén is (majd a botanikus kertben meg a színházas pályán, whehhee
), akkor fejet hajtok előtted. 
30-35fps nekem is megvan többnyire, de az lópikula!
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
jaja tutira, ha Te mondod
mindenesetre semmi gondom nem volt eddig a technikával, és persze a sebességgel, és nemtom miért kéne ennek változnia, van egyszerre most is sok ellenfél, meg effektek, a víz a tűz miegymás, és simaliba eddig 
Gyusz ez így logikusabbnak tűnik
bár easyn szerintem nem nagyon lesz rá alkalmam, hogy ezzel a lehetőséggel éljek 
[Szerkesztve] -
Gyusz
őstag
Tudtommal ha meghalsz, akkor a legközelebbi Vita Chamber-nél éledsz újjá, bár én inkább a quicksave/quickload kombót használtam.
-
Pala
veterán
Igen, hasonló...teljesítményben kb. egy szint (tied talán minimálisan gyorsabb, de mindkettő szar a Bioshock szempontjából)
Nekem sem csinált automentést egyetlen vita chambernél sem, de elvileg ha meghalsz, akkor a legutóbbitól tovább folytathatod a játékot, nem kell az egész pályát elölről kezdened.
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
nekem sem azért fura, valami olyasmit ír róla, hogy kinyírt emberek után ad valami életet vagymi, elég szar az angolom
de menteni azt tutira nem szokott legalábbis ott

-
Csiborbogár
őstag
-
Janoska26
addikt
Aszongya hasonló

ez:.: Asus A7N8X-E Deluxe | AMD Athlon XP 3200+ | 1GB Infineon DDR400 | Asus GeForce 6800LE 128MB (375/875; 16/5) | Seagate 40GB | Casetek CK-1019 + Enermax 300W :.
nem egyenlő ezzel:MSI K8N NEO4 FI,3200+Venice,Galaxy 7300GT(600/1400),2*512RAM(460MHz) HinyxD43,160GB SAMSUNG SATA;NEC 4571A DVD-RW;17''LG TFT;Genius 5.1 Fadobozos.
.
nem félek Én attól, majd kicsit huzigálok még, kb 20%-ot pluszba még ki bírok csikarni a kicsikémből 
-
Pala
veterán
-
Janoska26
addikt
no végre kipróbálhattam én is eme csodás kis gamét, a gépem persze kissé sovány hozzá, de 800*600-ba mediumon simán fut
. nem vagyok telhetetlen
valaki megmondhatná, hogy aza vita chamber mit csinál, mert elvileg automatikusan kéne neki működnie, de nem csinál semmit, én értelmeztem rosszul, vagy ez valami bug a játékba? 
-
Pala
veterán
Amúgy ez az FPS eddig az év játéka számomra, játékélményben megközelíti a Deus Exet.

ui: időnként beszaggat durván, kevés már ide a GF6800
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
-
fpeter07
veterán
-
fpeter07
veterán
-
Zjunior
veterán
Hephaestus pályán vaok és a Tudós irodájában!
Mutat a nyíl az irodára de nemtudom azt az elemet begyűjteni ami az ablak mögött van!!!
PLZ HELP aki végigvitte már!
KÖSZIII
-
Zjunior
veterán
-
Pala
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék azoktól, akik már túljutottak a Farmer's Market pályán. Itt 7db desztillált vizes üveget, 7db enzimet és 7db klorofilt kell összegyűjteni. No, nekem egyetlen kolorofil kivételével mind megvan, viszont ezt az utolsó hiányzót sehol sem találom. 1 kérdés: Mindet meg lehet találni a Farmer's Market pályán?
Ha igen, akkor merre érdemes keresgélni!?
Vagy vissza kell menni az Arcadia pályára, és ott lesz az utolsó? -
törölt tag
-
Csiborbogár
őstag
-
pisti
őstag
-
vazimódó
senior tag
-
ssolitude
őstag
-
horvathkrisz
addikt
''Most bölcsebb maradtál volna, ha nem szólalsz meg.''
Hú de le lettem oltva bazmeg... -
Gyusz
őstag
Sajnos a végére értem a játéknak, de összességében nagyon elégedett vagyok. Nálam már valószínűleg ez az év játéka, esetleg az Assassin's Creed vagy a Witcher (utóbbiban annyira nem hiszek, de ki tudja) taszíthatja le a trónról.
Kezdeném az értékelést a negatívumokkal. A legbosszantóbbak szerintem a widescreen (még nem számított, de remélem a tervezett új monitor megvásárlásának pillanatában már javítva lesz) és aktiválós problémák, illetve a feliratok rossz időzítése. Kisebb gond volt a játék sajnálatos rövidsége, valamint egy elég fura hibába is sikerült belefutnom. A demo Vistán tökéletesen indult, a teljes változat elindításakor XP-n visszadobott az asztalra, habár egy kis kereszt megjelent a képernyőn. Ctrl+Alt+Del, Bioshock kiválasztása, Enter, és ekkor elindult végre, de ezt a procedúrát minden egyes alkalomkor el kellet játszani.
A kezdetektől figyelemmel kísértem a játékkal kapcsolatos híreket és nekem végül nem okozott csalódást, sőt. Utoljára talán a Deus Ex volt egy ennyire jó FPS/RPG, ami ugyan jóval hosszabb is volt, viszont a Bioshock hangulatát meg sem közelíti nálam. Sokszor leírtam már, de a hangok egyszerűen fantasztikusak, a zene szintén kiváló, és őszintén remélem, hogy egyre több játékban lesz ennyire profi a szinkron. A grafika szintén lenyűgöző, habár nálam súlyos kompromisszumokat kellet kötni, és még így sem futott zökkenőmentesen, de nem vagyok telhetetlen. A játékmenetben csak a fényképezés bökte igazán a csőrömet, no meg a nem túl változatos ellenfelek (legalább különböző módokon támadtak), egyébként minden rendben volt, soha nem éreztem, hogy unatkozni kezdenék. Ennyi képességgel szerintem mindenki a maga szájízének megfelelő stílusban tud játszani, az utolsó négy-öt pálya pedig különösen tetszett, hát még a történetben bekövetkező fordulatok. Némileg több ijesztgetést el tudtam volna viselni, de sebaj, majd a Clive Barker’s Jericho remélhetőleg rendesen rámijeszt majd.
Kíváncsi vagyok az Irrational Games, illetve most már a 2K Boston/2K Australia következő játékára, remélhetőleg az is legalább ilyen színvonalas darab lesz, mint a Bioshock.
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Tud valaki magyarítás-projektről?
-
krystman
őstag
Az tuti, hogy jól megy a játék, de pl. pár dolgot nem lehet bekapcsolni a játékban. Pl.az Anizo szűrőt, és az AA-ot sem. Egy ilyen játékban azért már ellehetne várni, hogy be lehessen kapcsolni a játékba. Driverből biztos belehet, de én mindig is a játékban szerettem beállítani inkább.
-
ssolitude
őstag
Engem a grafika egy kicsit a Project Snowblindra emlékeztet. Az egy konzol-átirat volt. A BIOSHOCK nem konzolra indult?
-
Johnny Cage
addikt
Na tessék, ki lettem oktatva.
A Bioshock textúrái - maximális részletességen - itt-ott meglepően mosottak. A mondat irónikusan arra vonatkozott, hogy néhol túl sok kompromisszumot kötöttek a relatív kis gépigény érdekében (ennek semmi köze a motor skálázhatóságához). Most bölcsebb maradtál volna, ha nem szólalsz meg.
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
az optimalizálás fogalmát kevered a skálázhatóság fogalmával...
-
fpeter07
veterán
nemlehet minden tökéletes
-
ssolitude
őstag
Az én esetemben meg ez azt szokta jelenteni, hogy elindítom a játékot, és az megy.

-
Johnny Cage
addikt
-
ssolitude
őstag
Azért egy ''igen jól optimalizált'' játéknál nem kell a user.ini-t buzerálni, hogy a kívánt felbontásban, és frekvencián induljon a játék.

-
vazimódó
senior tag
Felszabadítottam őket,csak nem mindet. Mert a pályaváltáskor vagyis mikor másik helyre megyek át a vízikabinommal akkor kiírta hgy nem sikerült felszabadítanom az összes kislányt,de ettől ez még nem változtatott a befejezésen.
Csiborbogár:
Majd a köv végigjátszásnál vigyázz nehogy h betűt nyomj. -
Csiborbogár
őstag
-
mfranky
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
1800 - 1701
3303 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Yettel topik
- Assetto Corsa Rally
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Tőzsde és gazdaság
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én csak a végén vettem észre, pedig utána az ellenfélre küldi a security botokat, ha kiszúrja őket. A playert meg békénhagyja.