- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
-
ToxLee
őstag
-
dante3
addikt
-
ToxLee
őstag
-
dante3
addikt
-
ToxLee
őstag
-
idiot
tag
-
Ragnar_
addikt
Lesz dx10 támogatása a gamenak ?
-
Gyusz
őstag
-
dante3
addikt
-
Gyusz
őstag
-
Stalker-2572
veterán
-
Gyusz
őstag
-
dante3
addikt
Még csak most néztem meg, ÁÁÁÁ csodaszép vízeffektet láthatunk!

-
dante3
addikt
-
Boglya
senior tag
-
Gyusz
őstag
-
SLYM
veterán
-
Boglya
senior tag
-
Gyusz
őstag
-
SLYM
veterán
-
Dotn
aktív tag
Tenleg nem lesz demo? Eleg furi.

-
Ragnar_
addikt
-
SLYM
veterán
-
Ragnar_
addikt
-
Type-R
őstag
-
Gyusz
őstag
Ha nem is tréfa, de sajnos az információid helytelenek, már talán egy éve átálltak a fejlesztők az Unreal Engine 3-ra.
Ragnar_
Videokártyákat illetően nem igazán vagyok otthon, de én a Bioshock miatt nem váltanék most. A megjelenés úgyis csak augusztus 21-én esedékes, ha most nincsenek gondjaid, akkor ráérsz a nyáron kártyacserén gondolkodni. Egyébként nekem a Vegas a mostani konfigommal (csak a proci akkor egy 3200+ volt) 1024*768-ban minimum beállítások mellet is tetszetős volt, és csak a játék utolsó fél órájában voltak sebességgondok. Persze lehet, hogy én vagyok túl minimalista, valakinek még nagy felbontáson, maximum beállítások mellett is ronda volt a Vegas. -
Type-R
őstag
-
Ragnar_
addikt
-
Type-R
őstag
-
Ragnar_
addikt
Pedig elhiheted , hogy van miért aggódnom. R6 Vegas kb. 15 percet játszottam vele , aztán uninstall.Asszem azt már említetted , hogy kb. u.a. a motort foja használni a Bioshock is , mint az R6 Vegas. Valószínűleg gépigényesebb lesz az R6-nál az ingame képeket elnézegetve. R6 vegasnál1024*768-ban AA nélkül már nem volt vmi jó a képminőség egy 19''-os monitoron, szóval VGA vásárlás valószínű. Csak azt nem tudom még hogy vegyek még egy 7900GT-t SLI - hez , vagy adjam el a mostanit , és 8800GTX.
-
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
-
ChromeX
addikt
-
Gyusz
őstag
-
Ragnar_
addikt
-
ToxLee
őstag
-
Gyusz
őstag
-
Ragnar_
addikt
Elég messze még a megjelenés. Lehetne demo vmikor , mondjuk egy pályarész az elejéről
kb. 25-30 perc játékidővel. -
Gyusz
őstag
-
SLYM
veterán
-
Gyusz
őstag
-
SLYM
veterán
-
Gyusz
őstag
-
Dotn
aktív tag
Oke,ertem. Viszont ahoz el kell kapni a kislanyokat,es....... Mindegy en megprobalom( ha lehet ) ugy elvenni toluk,hogy ne essen bantodasuk.
Akar milyen csunyacska,valahogy megsajnaltam mikor a faszi beszoritotta a video vegen.
De ahogy elneztem nem lesz piti kinyirni azt a nagy monstrumot aki vedi ezeket a furcsa kislanyokat. Rendessen meg kell majd izzadnunk.
Szivessen jatszanek mar most vele,de ahogy olvasom itt a forumon,meg egy ideig varnunk kell.
-
Ragnar_
addikt
Ahah , már értem , most néztem meg a BSE 3DEMO videot , és valóban a narrátor fickó is vmi ilyesmit említ , hogy a kislány adamet gyűjt a hullákból, de nekünk is szükségünk van az adamre az életbenmaradáshoz. Nagyon durva. Nemkülönben az X06 Trailer , mikor a Big Daddy lehenteli a playert. Nagy játék lesz az biztos. Nálam most wanted.

-
Gyusz
őstag
Itt [link] elég sok hír elérhető a játékról, ez [link] pedig egy összefoglaló, aki akar, az tájékozódhat.
A kislányok az Adam nevű anyagot gyűjtik (a hullákból ezt nyerik ki), és mi is azt gyűjtjük, hogy tűléljük víz alatti kalandjainkat. Az Adam ad lehetőséget arra, hogy különleges képességekre tegyünk szert (pl.: telekinézis), ez biztosítja a fejlődési lehetőséget a játékban. -
Ragnar_
addikt
Jah olyan aranyos , mikor köhögcsélve megissza a fecskendőből a halott fickóból kiszívott ööö izé... vért vagy mittudomén.
Nagyon durva. Nem tudom mi lehet a kislányok szerepe a gameban , meg hogy miért csinálják azt amit csinálnak, de ha ezt a játékot nem tiltják be egyes országokban akkor semmit. 
[Szerkesztve] -
Dotn
aktív tag
-
Ragnar_
addikt
-
Gyusz
őstag
-
Ragnar_
addikt
-
Gyusz
őstag
-
Djuree
félisten
ideje lenne már neki nagyon..

-
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
-
Gyusz
őstag
-
SLYM
veterán
-
ToxLee
őstag
-
SLYM
veterán
-
Boglya
senior tag
-
ToxLee
őstag
-
Xelo
addikt
-
Gyusz
őstag
-
Boglya
senior tag
-
SLYM
veterán
-
Gyusz
őstag
-
SLYM
veterán
-
Gyusz
őstag
-
Boglya
senior tag
-
sorrow
csendes tag
Amiket eddig láttam múvikat azokban a big daddyn kívűl csak egy zöld nőci volt begerjedve ránk, de sajnos az is túl sokszor ismétlődött. Remélem lesznek mások is, sőt olyan npc-k is akik nem akarnak első látásra széttépni. -
SLYM
veterán
nagyon leült a topic. pedig ha tényleg 2007-be jön akkor már elkezdenének szállingózni a muvik szvsz
-
SLYM
veterán
-
Boglya
senior tag
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
-
ChromeX
addikt
-
matekas
tag
Ez a játék tényleg jónak ígérkezik. DE ,valószínűleg ez is kimarad az életemből.
El nem tudom képzelni , hogy mekkora gépszörny fog kelleni a játék élvezhető futtatásához. Mindenesetre azt tudom , hogy az én konfigom kevés lesz ...
System Shock 2 nagy kedvencem volt , nagyon sokat nyomtam vele anno.
A remény hal meg utoljára ...
-
ChromeX
addikt
-
SLYM
veterán
-
ChromeX
addikt
-
SLYM
veterán
2007 eleje a nagy játékok ideje lesz. akkor jön a Crysis, meg még ez is. és szerintem kb akkortájt jön az Episode Two is.
-
naraku
aktív tag
A története egész jó.Szerintem jó kis lövöldözös game lesz.

-
Eagl3
veterán
Erre kiváncsi leszek

-
SLYM
veterán
-
Gyusz
őstag
-
Boglya
senior tag
-
Gyusz
őstag
-
Boglya
senior tag
-
Boglya
senior tag
-
Djuree
félisten
PC Gurus leírás alapján írtó jó lesz a game

Remélem el fog menni nálam -
Boglya
senior tag
-
Boglya
senior tag
-
Frigo
őstag
-
Boglya
senior tag
WOW, de nagy a tolongás
! Senkit se érdekel ez a szupee gém? -
Boglya
senior tag
A Bioshock egy nem mindennapi fps-nek ígérkezik! Gyönyörű graf, a szokványostól eltérő történet (vízalatti bázis, csigákból kinyert génmanipuláló anyag) és a System Shock 2 fejlesztői munkálkodnak rajta.
Mondjuk kicsit kell még rá várni, a megjelenés 2007 elejére tehető...
A fejlesztő honlapja:[link]
Screenshotok:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Blue - Szép állapot - 100% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy csak szóltam 

Sajnos az általad említett jelenet valamelyik régebbi renderelt videóból való, szép is lenne ingame formában.

, de csak előrendeléssel lehetett hozzájutni és még azoknak is csak egy részét tudták teljesíteni. Gondolom ha kell egy Limited Edition a Bioshockból, akkor most is érdemes sietni a rendeléssel