- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
válasz
KillHates #8169 üzenetére
Ja mondjuk az is jobb válasz lett volna. Lehet csak én vagyok paranoiás de ha sikerül "megjavítani" és vérszemet kap a júzer akkor egyel több "Józsi" fog tevékenykedni.
És ezt nem feltétlenül az adott felhasználóra értem mert értelem szerűen nem ismerjük egymást úgy meg hülyeség lenne véleményt mondani, hanem általánosságban.
Na de akkor ennyit erről. -
f27
senior tag
válasz
KillHates #8087 üzenetére
Elsonek valami egyszerut akarok ami tokeletes nem tul bonyolult es hoz nemi toket.
Nem akarok ugy epiteni hogy sajat toket fecoljel bele.
2 db megepitek sajat tokebol de a masodik mar piacos lesz egyet megtartok bemutato db nak elso korbe.
Utanna majd johet mas elvekre koppintani.
Ez a vekony stilus tetszeni fog sok embernek.
Aztan vezerlest megkell irni es en nemvagyok egy agytroszt program irasba sajna -
f27
senior tag
válasz
KillHates #8073 üzenetére
En kb 2 naponta akkora kisulesel sulok ki hogy egy nagyobb csattanast hallok.
Elvezem mint atom.
Az hogy ketszer halt volna meg noti a kezed alatt esd vegett ketlem,szerintem mindegyikunknel tobb 10 gep meghal evente csak nemtudunk rola.
Mikor suliba jartam tanultunk esd vedelemrol es a hatasairol.
Valami kis cucon mutattak be mirol is beszeltek.
A osztalyba a 32 emberbol tobbmint 20 nal mikor hozza nyult ahoz a franchoz maris lehetett latni microscoop alatt hogy tonkrement a vezeto szal.
Majd megmutattak hogy esd vedett kornyezetbe ahol nem megfelelo a vezetes ott is sok esetben elhalt a veteto.
A tanar szerint az a vezeto eroseb volt mint egy chipben levo vezeto.
Vagyis ha ez elszalt a chip is elszal.
Esd papucsot hasznal majd mindenki a muhelybe.
A bomost nemkell bedobnom azert mar egy gyarat epitenek nem uzemet -
min4rt
csendes tag
válasz
KillHates #8011 üzenetére
Feljebb írtad, hogy a "scotle Ir360Pro"-val gondotok van. Ez mit jelent? Megbánom, ha megveszem, vagy inkább dobjak rá még egy 100ast és inkább a HR460-at? Elsősorban konzolokat szeretnék javítani. Melyik éri meg levegőset vagy infrásat? Illetve részlet fizetés van nálatok?
-
-
gliga69
tag
válasz
KillHates #7744 üzenetére
Nem end usereknek javítok. Olyan boltokkal vagyok kapcsolatban akiknek nincs műhelyük. És az egyszerűbb dolgokat nyílván az elején tisztázom, de ezek mindíg felmerülnek egy idő után.
Pad szaggatás nem amatőr dolog? (Nem sértésnek számom!)
Ps.: ti mennyi garral dolgoztok? (kollektív kérdés)
Nálam bga cserére és egyéb nem bga-hoz kapcsolódó javításra 5 hó gar van. 3 hónapról indult és statisztika alapján emelem. Ha minden így meg tovább ősztől 6 hó gar lesz. -
f27
senior tag
válasz
KillHates #7731 üzenetére
Nem nem,en hasznalom most is.
Nemi finomitgatas utan,nomeg a golyo kivetele utan szepen dolgozik.
Vagy csak az enyemet b@sztak el gyarilag hogy ennyire jo?A hiperszuper masikat ha elinditod hofokot nemlehet modositani csak a levegoszallitast.
igy ebben a modban aoyue jobbantetszik.
En mar 6 eve haszalom a 852A+ sat
Egyszer felrobbant kb 5 betetet megevett de tokeletes most is
Es valjuk be en nem egy atlagfelhasznalo vagyok akinek hetente 10 percet megy,hanem naponta 1-2orat tutira. -
kokov
tag
válasz
KillHates #7486 üzenetére
Na jó, mégegyszer utoljára, de tényleg utoljára:
Nem írtam le őt, csak nem értem. Ha kicsit később és azt írta volna mondjuk tök más apropóból, hogy "te idefigyelj, nekem van olyan alkatrészem felgolyózva ahhoz a VGA-hoz, amit levettél és rátenném neked akkor, ha küldenél egy képet először arról a szerszámról, amivel leszedted az eredeti alkatrészt, mert sütőben tönkretett hardverrel nem foglalkozom, ezért szeretném látni, mielőtt elvállalom" ezt érteném. Ez tiszta sor. Van apropója. Az első képrögzítésre alkalmas szarral nyomok egy ilyet aztán csók a célra elég. Ahová éppen tettem ott lefotózom, aztán kész. Látszik rajta, hogy nem egy festékeltávolításra legyártott hőlégfúvóval sepertem le a nyákról a cuccot másik nyolc alkatrésszel együtt szétégetve a GPU-t.
De ez az óvoda, hogy kvázi nekemront és elmond minden senki szarnak mondvacsinált hülye érvekkel azért mert csak, mert én akkor és azonnal nem készítek magamról marketinganyagot, amikor ő éppen azt kitalálja (mert ne mondja nekem, hogy ő nem válogatott minőségű és átgondolt koncepciójú anyagot publikál magáról) és meg vagyok fenyegetve a végén, hogy ő különben nem áll velem szóba. Most te mit gondolnál a helyemben? Persze hogy úgy vagyok vele, hogy felőlem megütheti a guta, ezek után akkor sem szánok erre időt, ha fejenáll, értesz, most mér kéne nekem lefeküdni az első hozzászólónak egy fórumban? Lehet ő bárki, attól még nekem csak egy nick, hogy te például ismered. Nekem ő egy a millióból, mert nem ismerem őt, honnan ismerném? Nem BGA-zom, de a rework az meg pöppet tágabb fogalom, a topic címében meg az is szerepel. Gondoltam ettől még írhatok ide.
Úgy kezdtem, hogy én ezzel a BGA-zással most nem foglalkozom, asztali VGA-val meg pláne nem. Nem értettem, hogy csak mert említettem, hogy van alsófűtésem mér kéne azt rögtön lefotózni? De értetted vola? Tudom, hogy mi a reball. Volt amikor átmenetileg megcsináltam magamnak egyébként, de nem vettem hozzá rendes gépet. Többek között ezért nem is hirdettem magam reballozóként soha!!! Azt a kék 90x90-es BGA-zós kínai szettet vettem meg kipróbálni, amitől az ideg kinyírt teljesen, mert az a kínai szar szita pont akkorát vetemedett a melegtől, hogy ha nem volt elég közel a chip-hez akkor kigurult alóla a golyó, ha meg túl közel volt, akkor meg felszorult és gyűlöltem vele felgolyózni. Én mondtam hogy kössz, ilyen szar szerszámmal én nem szívok. Eladtam. Vitték is mint a cukrot itthon, szóval egy forintomba nem került az egész belekóstolás. Arra viszont elég volt, hogy tudom mi a meló. Nem szeretem csinálni annyira, hogy erre vállalkozást építsek, viszont annyit kellene vállalni, hogy a gép ára megtérüljön, hogy attól már az vállalkozás lenne. Akkor meg másra nem sok idő maradna, mert sokba fáj egy jó gép és az elszívás sem megoldott, az viszont azért rendesen tud füstölni. Jó szerszám nélkül csak kókányolni lehet.Elmagyarázták hogy a hőlégfúvós reballozós emberektől megy a remegés, mert félő, hogy elveszik a jóhíreteket és ez elsősorban erről szólt, de
1, attól mert valaki vesz egy millás gépet még lehet, hogy lövése sincs az egészről
2, én nem együtt fotózkodni akartam ielectros-sal, csak hozzászóltam egy fórumban, ráadásul véletlenül.
3, nem állítottam hogy foglalkozom a dologgal, sőt mondtam, hogy nem foglalkozom vele.Szóval szerintem ő ugyanúgy bocsánatot kérhetne amiért nekemugrott.
-
egyedije
csendes tag
válasz
KillHates #7477 üzenetére
Nekem sikerült már pár ilyen tabot feléleszteni.A főtápic ment el mindben.AXP202 volt ezekben amely az ebayről szereztem be.Lehet csak nekem volt szerencsém ezekkel.Bár őszintén nem szeretem ezeket a noname gyerekjátékokat.Csakhát a megélhetésért sokmindent el kell vállani.
-
kokov
tag
válasz
KillHates #7482 üzenetére
Nem, én ezt igazából csak szimplán nem értem. Ielectroshoz véletlenül szóltam hozzá, de sajnos hozzászóltam. Azt látom, hogy úgy áll hozzám ielectros, mintha én valami klubtagságit igényeltem volna tőle, mert neki van valami klubja és ennek a tagságnak lennének feltételei és ezen feltételek teljesítését követelné most rajtam, mert az övé a klub, de nem történt ilyesmi. Én nem jeleztem, hogy be karok lépni valahová. Én tudtommal írtam egy hozzászólást egy fórumba, amiben leírtam, hogy egy asztali VGA-val van gondom, asztali VGA-val meg nem foglalkozom, van e valaki, aki foglalkozik? Én kerestem, keresek valakit, mert vele váltanék pár szót. (akár priviben, ha itt ez zavaró.) Ennyi. Erre a hsz-re írt egy srác vissza úgy, hogy azt bevallom túlreagáltam, de egy pillanat alatt kiderült, hogy nem olvasta el teljesen azt, amit én írtam. Felfogtam, hogy túlreagáltam, bocsánatot is kértem. Egy pillanat alatt tisztáztuk a félreértést szerintem tök kulturáltan. Igazából ezzel a sráccal akartam folytatni a beszélgetést abban a hsz-ben, amiben írtam hogy nem tudtam végignézni az összes fetet a VGA-n, hogy sérülésmentes e, mert a ragasztó vitte magával az egyiket, de ezt a hsz-t véletlenül ielectros-nak címeztem. Szerintem ennyi a bűnöm, kb. ennyi volt az én hibám. Nekem nincs se iwiw, se Facebook se semmilyen profilom. Ha valaki szerint én amiatt vagyok egy idézem "noname senki", mert nem publikálom a fél életem a neten és ő amiatt valaki, mert ő meg igen, akkor én azt egyszerűen kiröhögöm és úgy vagyok vele, hogy pattoghat felőlem nyugodtan. Én ilyen vagyok. Egyébként tartom magam annyira, hogy nem egy internetes kommentelő fogja eldönteni, hogy én ki vagyok egyébként se. A stílusról meg annyit, hogy én egy takarítót se senkiznék le, mert szerintem ez primitív és bunkó dolog, de igazából nem értem miért ugrott nekem a srác. Azt látom, hogy eröltetetten próbál mindent úgy értelmezni, hogy a lehető legellenségesebb legyen velem, pedig nem is ismerem. Soha azt nem mondtam neki, hogy álljon odébb. Nem vele vitázni jöttem ide, ezért eröltetetten próbálom elvicceskedni és ráhagyni az egészet. Remélem témát válthatunk végre.
A 6950/6970 javításáról beszélni van akkor itt gusztusa valakinek?
-
kokov
tag
válasz
KillHates #7452 üzenetére
Inkább fizetek főnök!
Egyébként most, hogy már szétporladt az ujjam alatt az egyik ilyen szar és már nyilvánvalóan nem úszom meg csak hőkezeléssel és alkatrész kell a VGA-hoz viccen kívül mondom, ha valakinek van ajánlata meghallgatom priviben.
Mi ez a nagy érdeklődés amúgy? Azt mondja szemetszúró többesszámban ielektromos "nekünk a fűtés teteje már elég" ... te ez már gyanús, elkezdtem félni, aztán jössz te, akinek az avatarjáról meg ez a csávó jut az eszembe a korzóról és így egy pillanat alatt összeraktam, hogy
"Nekünk tökmindegy haversrác. Elég a teteje ne idegeskedjél! Ha látszik, hogy van ára holnap megyünk érte lőfegyverrel. Szóval dobd már azt a kurva képet, ne kéresd itt magad, mint valami szűz kurva, mert még a késesbe is mennünk kell a múlt heti léért." Ezek után már meg is ijedtem -
f27
senior tag
válasz
KillHates #7440 üzenetére
Ha de mi volt a baja hogy nemtudtad megcsinalni,hamar megis valami cumi volt vele?
Ezen valami nem okes ha leveszem a gput rola elindul az alaplap ha rajta a gpu leveri magat.
Tapok jol,ukodnek latszatra foggalmam sincs mi a baja.
Procit mar eladtam belole igazabol letojom lebontol kijelzo hdd ramok burkolat stb... -
f27
senior tag
válasz
KillHates #7434 üzenetére
Ket fustszopas kozben is elkurja?
Itt akkora hajtas van hogy nemhiszek a szememnek.
Elseje ota tepek ezerrel reggel 8-9 tol este 7-8ig
Pedig kari elott utan de foleg utan nyugis szokott lenni a honap.
Ha most ez a nyugi akkor durva lesz az utanna levo idoTapot megkaptad dellhez?
Most egy ilyen lapost vettem par napja nagy remenyeket fuzve hozza.
Kemeny 20 ezret mertem adni erte,minden benne volt ami a kepen van.
Sajna ugy megdeglett az alaplap hogy hagyom a csaba es lebontom
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #7283 üzenetére
A Feri kicsit erdekesen gondolkodik errol az egeszrol. De ha neki ez a jo.... Csak tudnam, hogy akkor hogy van ennyi ideje forumozni
"Nomeg amikor ti mar buliztok en meg dolgozok ,aztan epp heveritek ki a sok piat mikor en mar reggel dolgozok
31-dike es 1-je "Feri: Ilyet akinek csaladja van nem csinal.... Ha igen akkor meg hat ja. Ki hogy eli az eletet.
Viszont en meg annyira ritkan voltam berugva, hogy ne kezdjem masnap a munkat a megszokott idoben. En 7-kor mar a muhelyben vagyok hetfotol szombatig. Najo szombaton csak 8-9 korul kezdek. Az is igeaz, hogy olyan volt mar, hogy ereztem ahogy a palinkat pumpalgatja nagynehezen a szivem fel s le. Es a notebook kijelzo is kicsit kasasabb volt a kelletenel
De azert bocs feriba, 31 es jan 1. Ez ne legyen mar olyan dolog ami pozitivan nyom a latba. En szeretem amit csinalok de nem azert elek, hogy dolgozzak. -
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #7146 üzenetére
Class 1 bluetooth. Ha csak egy darab inverter van akkor abbol egy notebook-al letudod kerni a teljesitmeny adatokat, homerseklet adatokat, hibajelzeseket, halozati anomaliakat stb.
Ha tobb van belole egy rendszerben akkor ezek Bluetotth-on vagy RS485-on kommunikalnak egymassal.
Elsosorban ilyenkor is teljesitmeny adatokat tudsz beloluk lekerni, orankenti, napi, havi, eves, bontasban. De inkabb az a lenyeg, hogy beuzemeles utani elso evben a hibakbol adatokbol lehet ellenorizni az arnyekolasi anomaliakat, vagy olyan arnyekolasi hibakat amiket nem sikerult jol kiszamolni. -
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #7035 üzenetére
320 brutto. Nem sajnos. A konyvelo rampiritott, hogy vagy befizetem adokent, vagy elkoltom es akkor jok vagyunk, mert van lehetosege jol bekonyvelni. Nem hinayzott most ez a kiadas is, de akkor inkabb az en asztalomon legyen egy labortap ne a Finanzamt-en egy uj aranyozott gyertyatarto...
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #7027 üzenetére
Az erdekes, hogy azota ha indul akkor stabil mint az atom. Minden ok, telepitettem, webeztem. Kikapcsoltam, lehutottem mint az allat es indult. Aztan volt, hogy nem. De a bekapcsolasnal van valami baja. Most is megy a gep hibatlanul, de nem vilagit a zold led a magsafe csatin.
-
ielektros
senior tag
válasz
KillHates #7025 üzenetére
Kvarcok kozul egyet csereltem mert "gyanus" volt. Jo sok 220µF/330µF -et es 2db 100nF-et is csereltem, utana megint SMC reset (rendszerint eddig ezt sem hajtotta vegre).
Viszont mar nem agyhalott. Bootol, stabil. Eddig. Ennek ellenere meg jaratom meg buzeralom mert nem talaltam meg a valos hiba okat vagy valoban rossz alkatreszt. A furcsa az, amikor nem indult, akkor nem is probalt indulni. Labortapon latom folyamatosan, hogy 0.3W standby. Nyomtam a power gombot es semmi nem tortent. Nem is mozdult. De picit sem.
-
f27
senior tag
válasz
KillHates #7010 üzenetére
Jol nez ki meg minden de szerintem ez is inkabb muanyag hegesztesre valo mint finom munkakhoz.
Kivancsileszek a pace milyen lesz,mert a gombok a forraszton vannak es hogy hogyan lehet programozni.
Szerintetek megpatkolt gyari futoszalat tegyem vissza,vagy tekerjek bele ujat? Gondolom jominosegu huzal lehet ha 10 evig birta napiszinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged