Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackTiger

    tag

    válasz Gekkito #23072 üzenetére

    Akkor majd nyomod tutorial deck-el. :D Kihívásnak jó, ha ráérez az ember akkor meg még szórakoztató is.

    Amúgy átdolgozzák a BFp szerzésének rendszerét így küldetésekkel, napi belépéssel lehet mindenkinek és biztos vagyok benne, hogy így a szükségesebb lapok elérhetőbbek lesznek mindenki számára, akár jobban is, mint a régiben ha az órabér/túlárazott EA játék arányt tekintjük. Ez most már teljes mértékben ingyenes lesz, a legkisebb porcikájáig.

    Az upgradek rendszerét szintén átdolgozzák valószínűleg, hogy ne két-három évnyi "szenvedés" legyen összeszedni egy-két teljes paklit, illetve, hogy annak is kedvező legyen az új rendszer aki csak PvP-zni szeret, ő se legyen rákényszerülve az expert mapok naphosszat való farmolására. Még erről bővebben nem tudok semmit, majd látjuk, hogy működik ha kijött a játék, de ezek az irányelvek.

    És tényleg felesleges bánkódni, úgy a szomorkodással lekéstél már lassan egy éve :DDD , itt akkor volt mindenki ideges és akkor vesztettünk el mindent igazából, amikor az EA bezárta a BF-et. Most ennek viszont, ami most van csakis kizárólag örülni lehet, hogy még mindig ekkora lelkes rajongó tábora van és a közösségi erő újjáéleszti a játékot.

    Gyuri: Szerintem már akkoriban is az EA meg minden nagyobb ilyen mocsok cég belefoglalta licenceibe, hogy tulajdonképpen magát a lemezt megveszed, de a rajta lévő szoftvert csak meghatározatlan ideig bérled. Tehát Te és én is, mint mindenki más itt egy pohár alátétet vettünk. :DDD Ez az új üzletpolitika. Nézd a Steam-et is, ott is teljesen függőhelyzetben vagy, mert már lemezed nincs, csak egy könyvtárból letöltöd néha és használod kb. az is erre hajaz, ha úgy döntenek, hogy valamit ott megszüntetnek nem tudsz vele mit kezdeni. Lassan minden birtokod már virtuálissá válik és a nagy részük meg valójában még csak nem is a tied, hanem ugye csak haszonélvezője vagy. Eljutottunk oda, hogy elkezdett egyre jobban elanyagiaskodni ez a világ, az anyagi/földi javak váltak mérvadóvá, és (én meg úgy látom, hogy) most meg tartunk már afelé, hogy egyre jobban elitesedik. Még mindig egyre erőteljesebben az minősít, az a mérvadó, hogy mennyit és mit birtokolsz, de lassan ez a jog is már csak a legfeslőbbeknek, nagy cégeknek stb. lesz meg és tőlünk egyszerű parasztoktól egy gombnyomásra elvehetnek mindent ha úgy akarják. Nekünk már szinte nem lesz semmink, és az a kevés is csak virtuális. Hova halad ez a világ.. Nah, mindegy, élvezzük amíg lehet, próbáljuk kihozni mindenből a legjobbat. :)

    [ Szerkesztve ]

    Tigris

Új hozzászólás Aktív témák