- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Token farmhoz mind2 element kell.Ám szerintem king of the giants expert solo.
gyors, könnyű, egyedül letudhatóén most csináltam ezt a héten és összeszedtem vagy 1600 victorit amiből még 900 megvan+ 3000 battle és 700 honor.
én ezt ajánlompassage azért nemjó mert ha többen csináljátok keveset ad, és nemhiszem, hogy 12 playeres mapot leszólózol.
+ egy hét alatt 4 levelt léptem és mostmár skylord vagyokám g4ga ha fent leszel átpasszolom monut. köszi
-
BlackTiger
tag
Annyira noobok... szánalmas még egy normális hivatalos levélnek tűnő dolgot sem tudnak megfogalmazni, nem hogy ezt... elég lol, hogy ennyire bénák, én tudnék normális fenyegető levelet írni
eddig egyedül Showya-nak írtam aki lenyúlta a promo mo-m, de ez már lerágott csont.
-
hajsza
aktív tag
Nagyon érdekes videó volt, köszi, hogy belinkelted. Alatta a hozzászólásokban valaki más is ugyanezt kérdezte, mint te. Az egyik válaszoló azt írta, hogy ez a trükk most már nem használható, tehát nem csoda, hogy furcsállod. Valószínűleg ez valami bug lehetett, amit közben javítottak.
-
phanzetomox
őstag
igen ez a két legerősebb fire 1 orbos lap tudom, csakhogy ez óriási power, és mivel a sunderert az orbra küldeném mert siege, addig kéne valami amivel feltartom az ellen egységeit ,valami olyanra gondolok ami olcsó és folyamatosan tudom dobálni
( de elég erős legyen ahhoz hogy védje a sunderert amíg az a orbbal foglalkozik )
-
ChromeX
addikt
az a lényeg hogy ha, te castolsz egy coldsnapbol kijövö ellenre egy másik CC-t a coldsnap a teljes időtartamot lefagyasztja viszont következő CC amig az ellenfél immuinus a frost cc-re addig bármilyen cc 50% rövidebb lesz rajta és ha folytatod akkor a százalékokkal amik ott vannak ugy csökken az időtartam amig immun. huha ezt igy lehet érteni?
persze tök mind1 mi az első CC az mindig teljes idejű a többi meg mindig csökken amig az elsőre immun(?) asszem, aztán ha elmult az első immunitás akkor utána ez kezdődik elölröl megint tudsz rá egy teljes idejűt stb..
-
-
Murder3
addikt
A Lost souls jelenleg nagyon durva...
pl a virgil az vmi brutál phase towerrel vegyítve nagyon jól ki leet jönni.
A Lost shade az nem annyira erős de elvégre 2 orbos szal nem lehet tőle sokat várni.
a wrecker lost változata is jó h pajzsol a dancer az nekem nem igen jó.a shadownak kell 3 orbra xl egység faxom....
a sárkánynak meg növeni a hp-ját 4000-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest