- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
Nem, nem célzás volt! Rád tényleg nem emlékszem, hogy valaha is élesztettél volna ilyen helyzetben
Akire nagyon kiakadtam, az az Amammut vagy valami ilyesmi neve van, láttam már többször is a SUN szerveren. Na ő, amikor védők voltunk a dzsungeles pályán, 5x élesztett közvetlen tűz alatt, ebből az utolsó kettő úgy nézett ki, hogy lenn hátbatámadtak minket, meghaltam, ő odarohant, felélesztett, egyből 2 ellenséggel néztem farkasszemet, persze mire én felkeltem, ő már rohant tovább, én meghaltam, és basszus megint odajött és felélesztett, de most már vagy 4 ellenség örült ennek a tettének. Na itt elgurult a gyógyszer, úgyhogy inkább kiléptem. Ennek majdnem egy hete egyébként, de pont most is volt hasonló emberke külföldi szerveren.
Szóval csak hogy így szóba került, eszembe jutottak a keserű emlékek, és gondoltam hangot, vagyis betűt adok nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Opel topik
- gerner1
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest