Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacccca87

addikt

válasz gabipaci #5746 üzenetére

Szerbusz

Ne haragudj de most komolyan ennyire primitívnek gondolsz?
    Akkor elárulom hogy igen megkerestem őket EMAIL-ben jó pár címen, és igen 3 nyelven írtam meg (magyar,angol,német), ezekről mind csak automata üzeneteket kaptunk vissza még a béta alatt. Lehet röhögni vagy hülyének nézni vagy nem hinni ha kell átküldöm.
    Asszem a megfogalmazása bőven megüti a szükséges hivatalos levelek szintjét.

Nem azt írtam hogy drágák vagyunk, hanem azt írtam hogy a jelenlegi magyar hostingok közt ne mi vagyunk a legolcsóbbak viszont technológiában sztem lelépünk mindenkit, és ennek ára is van.
    Viszonyításképpen CSS ben 500Ft al vagyunk drágábbak havi szinten (több hónap befizetés esetén csökken ez az összeg) a legolcsóbb még legális hostingtól.

Árakról még egyébként se írtam semmi konkrétumot ha jól emlékszem és nem is fogok mert nem hirdetni akarok itt hanem csak igény szerettem volna felmérni hogy érdemes e nekünk pénzt és munkát áldozni (asszem ez megszokott dolog a cégeknél).

Az igaz hogy nem teljesen értem még milyen szerver létezik és hogy mi hogy van, de ezt feladatot kaptam és próbálom képességeim szerint teljesíteni. Viszont annak örülnék hogy ha valaki felvilágosítana a témában.
    Pingekről annyit hogy németben is van szerverünk így a nyugatiakkal sem lenne gond e téren.

tárgyalásokról meg annyit hogy nem konkrétumok elé állítottuk az EA -t hanem egy szimpla tesztüzemet kérünk első körben. Illetve azt is hogy világosítsanak fel a lehetőségeinkről. Akivel pedig tárgyalunk az a Csehországi iroda vezetője aki tudomásunk szerint a Keleti régiókért felel.

Ha esetleg valamilyen kérdés merülne fel továbbiakban is szívesen válaszolok.

p.s nem értem miért kell lenézni a magyar hostingokat és magasztalni a külföldit elárulom ha lenne igény rá és megfizetnék az emberek ugyanazt az árat amit a nyugati hostingkonak fizetnek a userek akkor nálunk is azonos színvonal lenne, de sajnos nálunk az megy hogy add olcsón a jót :/ de abból meg nem tudunk később 1-ről a 2 re jutni. (igaz én csak a CSS üzletágról tudok jelenleg nyilatkozni de végülis mindegyik ágazatra igaz) PL. mi is csinálhatnák CSS ben 4000 FPS vagy 10.000 FPS es szervereket mert a tudásunk megvan hozzá de ki fizetné meg a havi 50 eurót egy szimpla 12 slottos war serverért? Senki mert nekik a 3000Ft is sok érte :/

• Kr/\toS

senior tag

Szerintem meg marhára nem mindegy hogy van e magyar szolgáltató vagy sem. Ami engem illet én inkább magyar vállalkozást pénzelek, és a pingem is jobb. Cseh-ukrán-szlovák meg ugyis betéved.

• ciry

őstag

Akar váltani a f@szom, főleg ilyen bemondásra.
    Egyfajta váltást nem bánnék, egy csepp HC-t a Rush szerveren, mert inkább a sok csipa és pucér felület, mint ez a sok kill assist :F
    Borzalmasan idegesít, hogy ha meglátok egy halom embert, mondjuk egy házban, egy tárat kilövök egyre(aki jó esetben meghal), a többi tutira megöl, meg a 20 lőszer 1 ember a módi :W

Új hozzászólás Aktív témák