- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
gabipaci #5746 üzenetére
Szerbusz
Ne haragudj de most komolyan ennyire primitívnek gondolsz?
Akkor elárulom hogy igen megkerestem őket EMAIL-ben jó pár címen, és igen 3 nyelven írtam meg (magyar,angol,német), ezekről mind csak automata üzeneteket kaptunk vissza még a béta alatt. Lehet röhögni vagy hülyének nézni vagy nem hinni ha kell átküldöm.
Asszem a megfogalmazása bőven megüti a szükséges hivatalos levelek szintjét.Nem azt írtam hogy drágák vagyunk, hanem azt írtam hogy a jelenlegi magyar hostingok közt ne mi vagyunk a legolcsóbbak viszont technológiában sztem lelépünk mindenkit, és ennek ára is van.
Viszonyításképpen CSS ben 500Ft al vagyunk drágábbak havi szinten (több hónap befizetés esetén csökken ez az összeg) a legolcsóbb még legális hostingtól.Árakról még egyébként se írtam semmi konkrétumot ha jól emlékszem és nem is fogok mert nem hirdetni akarok itt hanem csak igény szerettem volna felmérni hogy érdemes e nekünk pénzt és munkát áldozni (asszem ez megszokott dolog a cégeknél).
Az igaz hogy nem teljesen értem még milyen szerver létezik és hogy mi hogy van, de ezt feladatot kaptam és próbálom képességeim szerint teljesíteni. Viszont annak örülnék hogy ha valaki felvilágosítana a témában.
Pingekről annyit hogy németben is van szerverünk így a nyugatiakkal sem lenne gond e téren.tárgyalásokról meg annyit hogy nem konkrétumok elé állítottuk az EA -t hanem egy szimpla tesztüzemet kérünk első körben. Illetve azt is hogy világosítsanak fel a lehetőségeinkről. Akivel pedig tárgyalunk az a Csehországi iroda vezetője aki tudomásunk szerint a Keleti régiókért felel.
Ha esetleg valamilyen kérdés merülne fel továbbiakban is szívesen válaszolok.
p.s nem értem miért kell lenézni a magyar hostingokat és magasztalni a külföldit elárulom ha lenne igény rá és megfizetnék az emberek ugyanazt az árat amit a nyugati hostingkonak fizetnek a userek akkor nálunk is azonos színvonal lenne, de sajnos nálunk az megy hogy add olcsón a jót :/ de abból meg nem tudunk később 1-ről a 2 re jutni. (igaz én csak a CSS üzletágról tudok jelenleg nyilatkozni de végülis mindegyik ágazatra igaz) PL. mi is csinálhatnák CSS ben 4000 FPS vagy 10.000 FPS es szervereket mert a tudásunk megvan hozzá de ki fizetné meg a havi 50 eurót egy szimpla 12 slottos war serverért? Senki mert nekik a 3000Ft is sok érte :/
-
ciry
őstag
válasz
gabipaci #5746 üzenetére
Akar váltani a f@szom, főleg ilyen bemondásra.
Egyfajta váltást nem bánnék, egy csepp HC-t a Rush szerveren, mert inkább a sok csipa és pucér felület, mint ez a sok kill assist
Borzalmasan idegesít, hogy ha meglátok egy halom embert, mondjuk egy házban, egy tárat kilövök egyre(aki jó esetben meghal), a többi tutira megöl, meg a 20 lőszer 1 ember a módi
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest