Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
osztán te még szokol-e játszani , és nem rádió

(#63099) kisza25. ja igen csak bosszantó

este (ami nálam nem 24 -től van) lesz valami össze jövetel? kiteszünk egy squad-ot , vagy egy team-met?

(#63099) kisza25 attol hogy középszerű vagy használhatsz csííííítet! azért vagy középszerű

-
kisza25
félisten
ezért kell elsősorban a szemedre hagyatkozni, nem csak az ilyen cuccokra

LLD: a rosszabb játékosok többsége szerint, minden jobb játékos csaló, én csak középszerű játékosnak tartom magamat, de rengetegszer a fejemhez vágják még így is, de mivel én a multiplayer-t 30 éves korom után kezdtem, biztos vagyok benne, hogy nálam is vannak jobbak (tapasztalom is), csak míg a bf3-ban simán lehetett tudni valakiről, hogy csaló, itt a 4-ben sokszor annyira rossz a netcode, hogy nem lehet tudni, hogy csal, vagy a játék hibája -
S1M0N
senior tag
válasz
Sósperec
üzenetére
Szerintem meg az általa is használt Facebook az, ami rossz hatással lehet egy gyerekre, ha már mindenképpen a digitális világra akarjuk ráhúzni azt a bizonyos vizes lepedőt...

Drágák? Valakinek az a drága, hogy a gyerekének enni adjon, de cigire, piára valahogy mindig van pénz...
Erőszakot terjesztenek? A részeg, ingerelt szülők "kicsit" jobban tudják "terjeszteni" az erőszakot...
Kémprogramok? A Facebookon gondolom megadott magáról szinte minden lényeges információt, ingyen átadva ezeket bárkinek...
Anno, amikor a MyVIP volt a menő, 1-2 szűrő használatával simán megtaláltam ismeretlen embereket, nem kell hozzá zseninek sem lenni.A "látomása" meg csak azt mutatja, hogy valami elborult szektatag lehet, vagy nagyon begyöpösödött nyugdíjas, akinek gyerekkora óta tömték a fejét a vallással, vagy csak a videojátékokat nem bírja elfogadni.
Ez alapvetően nem lenne baj, de ha túlzásba esnek, ilyen felnőtt lesz belőlük. Minden, ami nem egyeztethető össze az ő világukkal, az csak is rossz, a Sátán műve lehet.
Bocs, hogy itt írtam ezt ki magamból...
-
stoon
addikt
nem értem a csalók mindig meglepődnek ha lecsalózzák! az hogy még ráadásul rosszul is esik nekik , ezt kiérti?

(#63086) Zolar : ez mi ez mia szar ez mi a szar ezmiezitt kérem????

(#63083) VAN der BOSS: a lánctalpra nem ragad ám fel!

pendre54: látod ha együtt a banda , akkor mire képes

-
Dexter-2000
őstag
-
zzola
titán
A magyar Rambo !

-
Enton
addikt
Hahahaha:
-
@rglaaf
veterán
cetli kereső szerver vki belinkelne? már szégyenlem hogy nincs még 1 se

-
general
addikt
sajnos nem oldódott meg a fenti directx probléma, megint kib*ott...

-
LLD
aktív tag
-
kisza25
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
gunnernak az van berakva akkor jelzi a gyalogokat tank körül/IFV körül
-
kisza25
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
pláne, ha proxy van bent neki,
a c4-est 99% észreveszem, csak sokszor nincs mit tenni, mert rám dob 2db-ot és nyomja is a gombot, nem érdekli, hogy ő is meghal
sok esetben sikerül kiszedni, de kb 50-50% -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Este/du lesz valami? Nem volt netem mire meg kajaltam .. Aszontak a nagy szel miatt... Elfújta a biteket.
-
LLD
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
(#63050) westcoastog : Dehogy szoktam!
(#63051) kisza25 :Igen én lennék!
(ja és utálok tankozni pffuuujj)Már uncsi vót a név.
(#63054) bucketb0b : Pedig nem annak szántam de szerintem tele vót R betűvel a monitora ember CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC444444444444444444444444444!négy!
(#63052) VAN der BOSS :pwnd ?
konzultáció : Szerintem meg full botok rohadnak a pályákon csak rosszul vannak programozva!!(tisztelet a kivételnek) -
konzultáció
tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Ott azért nem volt valami fényes a gépi intelligencia, azt sokkal jobban szerettem haverokkal egy netcaféban nyomni. De tényleg senkinek sem hiányzik az, hogy időnként abszólút ő legyen az úr?! Az emberek mennek csak a saját fejük után ha senki sem ismer senkit a csapatból...
-
Gyula84
veterán
válasz
konzultáció
üzenetére
.
-
Taposo
aktív tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Tisztázásképp nem !!! az a név foglalt volt már réges rég, jelenleg is játszom Stefi60 név alatt most a TCE berkein belül és a SerialKillers nevű magyar bandában kezdtem kérdezz utánam bátran.Ez ilyen görénység lett hogy most már használhatnám battlelogon is a fórum nevem, de látod hogy valakinek sikerült rendesen bemocskolni, igy csak állandóan ebbe ütköznék

+ Ráadásul HardverAprón is ezzel a névvel tevékenykedem és egy teljesen megbizható tisztességes alakot takar a nevem
-
konzultáció
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ez egy jó ötlet, hogy legyen egy kötelező alaptréning, hogy megtanulják hogy itt nemcsak rohan előre a fegyverrel valaki és lődöz, hanem kéne csapatmunka is. A commander mod is csak egy bizonyos rang után lehetséges azt olvastam. (tényleg táblagépre letölthető app ingyenes?)
-
bucketb0b
őstag
válasz
konzultáció
üzenetére
Igazából én inkább campaign helyett tenném ezt az opciót és lejátszatnék mindenkivel jó pár kört, hogy ne világtalan módjára indítsa el 1-2 ember a játékot.
-
Dexter-2000
őstag
lg g2 telefonon a commander.apk- hogyan tudom ráapplikálni úgy hogy működjön is?
-
@rglaaf
veterán
válasz
konzultáció
üzenetére
Szerintem konzultálj a dice-al hogy tegyenek bele botokat mert te nem szeretsz online játszani

-
konzultáció
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Látom elrontottam. Annak egy válasznak kellett volna lennie valakinek aki egy képet is betett.(-63053)
-
konzultáció
tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Most komolyan miért? Mert szertnék egy offlime módot? A battlefield 2-ben nagyon jó volt...
-
stickermajom
addikt
válasz
konzultáció
üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy Te egy troll vagy

-
konzultáció
tag
Még egy ok arra, miért lenne jó olyan mód, hogy ne csak emberiek ellen lehessen játszani.
-
@rglaaf
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
tankos nem áll meg nézelődni max 5mp-ig mert azonnal megtalálnak a kúszó-mászó c4 trollok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kisza25 jah elég pwnd
-
kisza25
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
ő tankozni, sosese (1-se szer) szokott, 51000 kill a semmi

LLD: megváltoztattad a nevedet? ez lennél te? -
LLD
aktív tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Telerakja a tankodat c4 el és nem veszed észre lol!

-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én szeretem a videóikat.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
Ezeket a kreténeket még mindig nézik?

-
regener
veterán
válasz
BIROD5
üzenetére
Milyen géped van pontosan?
Windows mikor volt utoljára újratéve, melyik verzió egyáltalán? (7/8/8.1 ?)Futó programok kilövése nem segít?
Meg a szokásos víruskeresés (nod32/eset smart security), féregkeresés (malwarebytes antimalware), törezedezettségmentesítés (auslogics disk defrag free) és windows takarítás (ccleaner + revo uninstaller). -
BIROD5
tag
1 hete nem tudok játszani . Kb. 10 mp.után leesik az fps majd megy tovább . 5 perc játék után kifagy a kép és csak a feladatkezelőben tudom kilőni . Vga drivert cseréltem . Dx -et újra tettem , kivettem az origin játék panelt. Próbáltam mantléval . Nincs váltlzás . Más gaméval nincs bajom . Valami ötlet ? Köszi !
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
Én már láttalak bf3 helis videóban, pont szétszedték a tankod.

-
-
Gyula84
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
sztár vagy

-
westcoastog
veterán
Beletettek egy trollkodós videóba.

-
bucketb0b
őstag
válasz
general
üzenetére
Driver hiba nem? A körben elért pontot pedig nem bukod el. Ha újracsatlakozol egy szerverre akkor a battle reportban az utolsó joinolásodtól számolja az eredményt, de ettől függetlenül elment minden statot. Egyedül akkor nincs stat mentés ha a szerver vagy EA részről omlik szét valami.
-
Bjørgersson
félisten
GOBi szervert messziről kerüljétek, kis tizenéves agyonvernivaló gyökerek az adminok, felváltva szopkodják egymás bréjét.

-
HRC95
tag
Ha nem tudom a biztonsági kérdésemet akkor mit tudok csinálni, hogy tudjam az adataim módosítani
Annak idején volt annyi eszem, hogy ráfeküdtem a billentyűzetre arra gondolván, hogy erre úgy sem lesz szükségem

-
konzultáció
tag
válasz
Taposo
üzenetére
A story a háromban sem volt valami ütős, akkor itt nem volt fejlődés, pedig annak is hogy örültem, hogy Kína vs USA van benne. Call of duxs fickót kellett volna szerződtetni a stroyhoz. / Nem tudom miért mondja itt több mindenki, hogy ez már nem battlefield... a három se az nektek? Azt jobban ismerem,én felismerem benne a battlefieldet, a sok tapasztalattal kapható új fegyverek ami új meg nagyon tetszettek. A javalin is milyen klassz, hogy benne volt(mondjuk késöbb semmit se ért a repölük ellen.) / Azért annak örülök, hogy te is szeretnél AI-t. Szerintem ha sokan szeretnék visszajöhet, mert engem kiakaszt, hogy ha a többi csapattag együttműködése zéró. (ami lehet, hogy csak azért van mert nem tud angolul)
-
Taposo
aktív tag
válasz
konzultáció
üzenetére
Sajnos itt már nincs offline mód botokkal, csak egy mindennek nevezhető csak kampánynak nem offline story mód, de az extrém rövid, hátborzongatóan gagyi játékmenettel és szerintem a történelemben eddigi legrosszabb AI-val
Csak a multi része ajánlott, de az erősen, Igen voltak problémák de mára sztem olyan 95% -os játszhatóságot biztosit, mindenképp próbáld ki, ez már nem BF2, ez más de nem rossz értelemben !!! -
konzultáció
tag
Amúgy meg ami az új battlefieldek(3, 4) grafikáját illeti, szerintem a tájak gyönyörűek. Emlékszem, bf3 bétájál úgy megtetszett a táj, hogy kedvet kaptam kirándulni. Viszont a 3-nál az emberek grafikája irtó gáz. Bár lehet, hogy már javították, de én még láttam amikor kijött a teljesértékű játék a béta után és szörnyű volt. A négynél azért már javult a helyzet. / Ti szoktatok commanderek lenni? Én birtam anno és most, hogy normálisan elismerik pontokkal a commander munkáját, meg kitágultak a lehetőségek még jobban tetszene.
-
bucketb0b
őstag
-
konzultáció
tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Azért csak van közé... Láttam róla pár videót. A sqvadok is visszatértek aminek örülök. Meg van mindenféle jármű amit vezethetek, hatalmas terek. Na és látod ez az egyik előnye egy jó AI-nek. Pl. a medic kell és kérvényezem akkor jön, és nincs az, hogy nem érti mit akarok, ha beleszakadok is. Egy AI-val jobban meg tudom valósítani az előre kidolgozott terveimet, emberekkel csak ha szerencsém van.
-
konzultáció
tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Igen tudom, de akkor sem örülök neki. Jobb lett volna ha másként alakul. AI-nak vannak előnyei, ha tényleg intelligens. Meg hányan irták már itt, hogy nem fogadta el a kimagasló jó eredményedet a szerver felügyelője, meg átrakott másik csapatba, hogy kiegyenlítettebb legyen a játék. Ez utobbi milyen hülyeség már... nyerni akarok a csapatommal a ellenséget totálisan a földbe akarom döngölni, kipróbálni egy új taktikát aztán a közepén hopp átraknak.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
konzultáció
üzenetére
A nevén kívűl semmi köze a 4-nek a 2-höz. Ha ezen túl tudod tenni magad, akkor élvezheted a játékot. Csapatjátékra ne számíts, hacsak nincs egy-két tag akivel tudsz együtt dolgozni.
-
marilllyo
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem annyira zavaró konzolon az fps mint billentyűzeten az autós. Megszokható. Plusz más ha egy fps t direkt konzolra írnak. A Killzone 2 egy olyan játék amit minden fps imádónak ki kéne pörgetnie. Egyébként a bf3 mat ps3 on játszottam. Nem zavart semmi. Hidd el ha nincs otthon pc csak konzol és a haverjaiddal nyomod... Eszedbe sem jut az egér hiánya. Meg aztán ugye tudjuk, hogy van konzolhoz is egér.
-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Még bf3-ban megszerzem az 5. support service start és megyek is.

-
válasz
konzultáció
üzenetére
Innen a fórumból sokan játszanak együtt, úgy nagyságrendekkel jobb a móka...persze a HC módot preferálók, mint jómagam is, kimaradunk ebből.

-
@rglaaf
veterán
válasz
konzultáció
üzenetére
Én örülnék olyan módnak, hogy nem kell net. Van ilyen?
2014 írunk mond ez valamit?
-
válasz
konzultáció
üzenetére
Ez abszolút nem valós probléma. Nincs ilyen, én konkrétan nem emlékszem ilyen esetre...persze mindjárt jön néhány nagyokos, aki megmondja, hogy én vagyok a kiválasztott.

Ha a géped elég erős ahhoz, hogy ne a minimum settings-re legyen elég és nincs tele a géped mindenféle hackelt fos programokkal és nem utolsósorban megbízható, stabil neted van, akkor már nyomhatsz is a buy now gombra.
-
konzultáció
tag
Milyen gyakran fordul elő olyan hiba, hogy megszakad a kapcolat? Korábban amikor idejártam szinte nem volt oldal, ahol ne lett volna legalább egy hozzászólás arról, hogy megint nem lehet, játszani, megszakadt stb....
-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
Már ketten vagyunk.

-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jövök én, csak legyetek.

-
bucketb0b
őstag
válasz
konzultáció
üzenetére
Nincs olyan lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Annak idején volt annyi eszem, hogy ráfeküdtem a billentyűzetre arra gondolván, hogy erre úgy sem lesz szükségem