- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
válasz Snip3r_HUN #17398 üzenetére
Köszönöm, így még nem néztem, kipóbálom.
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
kissadam22
tag
sziasztok..
ha azt irja ki nekem..
admin..kicked... kissadam22 skill. from easy players
ki is zárt..
akkor így kizárhat mert lelőttem vagy mi.. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz TGaben #17395 üzenetére
belépsz egy játékba majd a bekarikázott részre kattintva előjönnek a választható boostok (amiket battlepack-okból nyitottál), és amelyiket választod az lesz aktív, ezután egy számlálót fogsz ott látni mennyi van még vissza a belőle...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
->Raizen<-
veterán
Could not join server ez full használhatatlan!
[ Szerkesztve ]
-
TGaben
tag
Tudom, már le lett írva én mégse értem, hogy ez az xp boost hogyan működik. Játékban esc-battlepack-kiválaszt. De ha "ráklikkelek" nem történik semmi, nem írjak ki, hogy aktív. Látom ezt valahol? Vagy azért nem , mert csak 25%.os és nem ad annyit az értékhez, hogy feltünjön?
Késelés elhárításnál nyomva tartani, vagy nyomogatni kell a billentyűt/gombot?
Amikor eltalálnak, de "killed in action" halsz meg végül, kap aszisztot a csávó aki eltalált?
Most voltam magyar szerveren, engem se dobott ki, de , hogy ott mi megy... a legtöbb csaló magyar? Ház mögül megöl tankkal, pedig 2 fal is volt köztünk, az rpg persze nem sebezte...
[ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
STC Speed
őstag
Valamit ma csináltak a játékkal?
Egymás után nyomom le a köröket,ilyen még nem volt,hogy nem fagyott 10 perc után.. -
M3nyus
aktív tag
WE HAVE IDENTIFIED AN ISSUE WHERE THE GAME SERVER WILL CRASH AND DISCONNECT PLAYERS. WE HAVE A FIX IN PROGRESS. WE ARE ROLLING OUT A PC FIX FOR THE JOIN QUEUE.
Dolgoznak a fiúk a bányában
Én vagyok M3nyus!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz devilinsid3 #17384 üzenetére
Arra a videóra ment is a dislike... Imádom a játékban is mikor valaki azt csinálja, nem hogy még egy "only in battlefield momentumnak" beállítani.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
STC Speed
őstag
Ez a Golmud Railway-en játszani tiszta bf2,nagyon pálya,színes grafika,tetszik
-
devilinsid3
addikt
válasz Snip3r_HUN #17381 üzenetére
hát volt olyan videó is ami konkrétan arról szólt, hogy a csávó lerammelte a jettel a másikat úgyhogy nem kell meglepődni semmin
a fiúk ott bent uralják a helyzetet/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kisza25
félisten
válasz ForRedGlory #17368 üzenetére
én ma egész nap játszottam és lvl20-ról lettem lvl22, volt olyan fegyver amit 3x kaptam meg és volt amit 5x unlockoltam még sincs meg
de azért egy 18-0-át sikerült abszolválnom[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
p87
senior tag
Múltkor elkiabáltam, hogy jól megy.
Win 7-en veszett módon laggol, perfoverlay.drawgraph 1 -el nézve a késleltetéseket 50-100ms-os tüskék vannak szinte folyamatosan. Minden ultra és 2xmsaa-val, de hiába veszem vissza nem sokat javul közben az fps meg 70 körül, szóval hiába volt meg az fps mégis akadozik.Mondom megnézem már Win 8.1 -el, egy álom és olyan szépen fut, azt hittem 2xmsaa-val tolom így játszottam pár órát, most néztem csak, hogy végig 4xmsaa volt rajta olyan szépen megy.
Valószínű Dx11.2 miatt megy sokkal jobban, mintha Abu is erről írt volna.
Amúgy nálam fagyások és kidobálások sincsenek.Szóval aki teheti win8.1-en játszon.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz devilinsid3 #17378 üzenetére
jó hogy javították, de a videó meg tegnapi... ideje lenne a "véglegesből" videózgatniuk (vagy ráfeküdni a patch hegesztésre de komolyan)
-
Delta×
senior tag
Van valami infó erről a fixelésről hogy mikorra lesz kész ? Vagy már beszéltetek erről ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
devilinsid3
addikt
válasz Snip3r_HUN #17377 üzenetére
elvileg ezt már kijavították
hőkövetős rpg volt a betaban is/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Snip3r_HUN
addikt
csak nekem tűnik erőteljesen guided rpg-nek ? mert hogy az nem lézer nélkül ment oda az fix...
Only In Battlefield 4: How to Break Up a DogfightIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Xirtam
veterán
válasz ForRedGlory #17370 üzenetére
Bocs már, hogy az egész heti meló után vasárnap nem mozdulok ki és így oldom a streszt. De az én k.va anyámat.
-
Gippo
senior tag
Kikérem magamnak... tányérból eszem.... de tényleg alig mozdulok ki itthonról
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
-
Laraxior
titán
Ő 43 óra alatt tolta ki, én most járok 47 óra gamelt időnél...
és normális életem van. Eleve duplaXP-vel kezdett, meg felhasználta azt a millió XP Boostot. Nem olyan hihetetlen, kíváncsi lennék, neki hányszor fagyott ki[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Madn!ght
addikt
-
ForRedGlory
félisten
válasz front3r #17323 üzenetére
Nem normális az olyan, aki napi 7 órát játszik vele. De megnézném milyen élete lehet. Gondolom ki sem moccan otthonról és a kaját/piát is intravénásan adagolja magába a majom.
(#17369) Laraxior: Érdekes, hogy eddig leginkább csak a Siege of Sángáj pályán lépett ki. Legalábbis erre emlékszem legtöbbet. Pedig de jól ment most basszus. Na hagyom is mára szerintem. Valami nagyon rosszat követhettem el, hogy ezt kaptam születésnapomra.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz ForRedGlory #17368 üzenetére
Ó, mi délután 4 óta csak ezt kapjuk, azóta nem haladtunk egyről a kettőre.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
ForRedGlory
félisten
18-1-nél kell ennek a buzi bf4.exe-nek is megsemmisülnie
-
LamaCube
addikt
válasz melega #17366 üzenetére
Mindenki számára elérhető volt a béta 2 hétig. Az előrendelők és a bf3-as prémiummal rendelkezők elkezdhették pár nappal hamarabb, de utána mindenkinek nyílt volt.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
melega
őstag
Nem tudjátok, nincs a játékhoz ingyenes beta?
Sajnos csak előrendelők tudták letölteni, a nyílt betat. Ilyen játékokhoz, mint ez sajnos nincsenek demók, régóta nem gyártanak játékokhoz demót. 210 év eleje óta, esetleg félévvel miután kiadják, de az sem biztos.[ Szerkesztve ]
-
Plezs21
tag
válasz devilinsid3 #17362 üzenetére
Igaz, ha már nem megy akkor legalább fikázzuk szétfele..
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Bjørgersson
félisten
-
devilinsid3
addikt
válasz Ipadipad #17360 üzenetére
1x használhatod fel a kulcsot amit 1 darab acchoz rendel hozzá (ha lehet erre normális email címet adj meg, mert a későbbiekben még jól jöhet), de az accountodra bárhonnan beléphetsz, ha a másik gépen nem vagy belépve
szóval laptop+gép is viszi (csak nem egyszerre)
kulcsot hardveraprón keress 12-13 ezerért tudsz venni alap+premium kulcsot biztos forrásból, az alap 6-7ezer(#17361) Plezs21: szerintem a bf3 színvilága sok embernek tetszik a bf4hez képest
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Plezs21
tag
válasz Shodan #17334 üzenetére
Igaz végre levették azt az ótvár kék szűrőt mennyi embernek baja lett, hogy van szín a játékban. Premium pályák? End game sárga, Aftermath épületszürke, Close quarters a kék mindenféle árnyalata, B2K meg egy haár f...s színügyileg Sárga az is az összes. Gulf of Oman? LOL egy homoktenger az egész map Egyedül Wake island nevezhető jónak
-
Ipadipad
tag
hol lehet legálisan legolcsobban beszerezni az alap Battlefield 4-et ?
ha netán csak cd kulcsot szeretnékha rendelkezek cd kulcsal akkor azt hányszor használhatóm fel ? (értem ezalatt ha netán formatálom a gépet vagy netán laptopra is szeretném rárakni (vonat miatt)
L26bKz
-
-
Shodan
addikt
na ma már 4x fagy ki ennyi leszarom megyek 3-azni , majd pár hónap mulva ránézek
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Frozzy
őstag
válasz ->Raizen<- #17354 üzenetére
hagyjad már.. én még idáig sem jutok el
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Zilko87
tag
Akik aggódnak esetlegesen a gyenge procijuk miatt, sztem ne tegyék! Tesómnál egy i3 2130-as proci vígan elviszi egy 670-el. 64-es szerón toltam, fps-t nem mértünk, viszont ultrán, 2x simítással nyomtuk, volt belassulás, de bőven bőven játszható!
-
->Raizen<-
veterán
Most már azonnal megfagy a kép és beragad a hang amikor betöltődik a játék. Egy német tdm szerverrel próbálkoztam volna.
-
devilinsid3
addikt
nem lehet, hogy nincs 48 fős szerver?
vagy csak épp meghalt mind és azért nem mutatja őket? bf3ban is sokszor volt, hogy frissítgetni kellett egész nap, hogy jó legyen/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
lofagi
addikt
Nem is tudtam,hogy még unlockolni is lehet emblemeket!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
q13579
senior tag
Halihó!
Történt valami változás az elmúlt 36 órában??
Mert képzeljétek két teljes kört is végig tudtam játszani, vagy másfél óráig hibanélkül futott a game. Csak most akadt ki és fagyott le. De másfél óra megvolt nettóban!
-
devilinsid3
addikt
válasz Plezs21 #17330 üzenetére
nincs abban semmi, ha leanyázza valaki őket, mindenkinek a szíve joga, hogyan beszél vagy vélekedik róluk.. 15-20 ezer forintért többet várna az ember szerintem főleg úgy, hogy a 3nál már eljátszották ezt
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
malacka87
őstag
Köszi akkor lehet megveszem!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
emiki6
veterán
Elméletben mi a különbség a 32 és a 64 bites között?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Gippo
senior tag
válasz Rabbitf_24 #17336 üzenetére
Nekem előbb omlott össze a szerver... illetve siege of shanghai olyan, hogy ha lerombolják a felhőkarcolót, a fele embert kidobja.
-
Rabbitf_24
addikt
Egész délután toltuk, fagyás, szerverhiba nélkül ment. Lehet, hogy már mindent kijavítottak?
-
Zoltn
senior tag
Olvasgattam itt a fórumot, és hogy ti mennyit tudtok sírni! Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
Nekem a Battlefield 3 kimaradt, sőt kb UT3-tól minden kimaradt FPS vonalon, de most ez nagyon adja!
Eléggé beszippantott a játék. Az ki szokott borítani, hogy én belelövök egy tárat akármiből, persze nem találom el, rámlő kispisztollyal egyet, 40km-ről, és agyonlő! De szerintem én vagyok a béna még.
Iszzonyatosan szépen szól, mikor robban valami a mélynyomó ki akarja bontani a falat, minden lövedék szépen térben susog a fülem mellett. A grafikára sem lehet panasz!
Az, hogy bugzik, meg szarakodnak a szerverek az elején azt meg meg kell szokni. 5 év WOW kockulás után már nem borít ki a szerver oldali szarság! Eltelik egy két hét, és tuti lesz minden. Állítom ez minden MMO-nál így van. (legalább is amikkel én játszottam)Van valami magyar szeró, TS vagy akármiis? Had ne olvassam végig a fórumot!
Üdv.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
Shodan
addikt
válasz LamaCube #17328 üzenetére
ez szerintem is így van
a pályák meg teljesen fantáziátlanok, midegyikek ez a sárgás barnás fos szín dominál, atom lensflarrel, nézzetek egy egy bf3 bármelyik perium pályát szerintem százszor szebbek. Két normális pálya esetleg a railwayes(bár infantryba az is szar, kb olyan armored killes pálya), meg a lancang. Az a börtönös meg a többi egy vicc.
[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Plezs21
tag
válasz devilinsid3 #17327 üzenetére
De többekkel ellentétben nem anyáztam senki felmenőit a tervezők közül.
LamaCube
Gali Egy rahedli verseny van felsorolva. Meg 200% xp boost.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Mióta 32bitre van állítva NEM FAGYOTT!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
devilinsid3
addikt
amiről itt nem beszélünk
#17325) Plezs21: nemrég még te is sírtál
[ Szerkesztve ]
-
Plezs21
tag
Amúgy a nagy hiszti közepette valaki észrevette az apró újdonságokat ami miatt-még ha tudjuk is, hogy sok a hiba benne- zseniális? Amitől kiráz a hideg például.: A jetek mikor közel repülnek egymáshoz? Micsoda hangjuk van. Mikor elsuhannak egymás mellett. Vagy, hogy "felhúzza" maga után a vizet a vagy a port? Vagy az mikor egy quaddal betonon mész vagy földes úton? Más a hangjuk. Betonon masszívan búgnak a terepgumik. Vagy a Havocnak micsoda vadállat hangja van? A fegyvereknek is nagyon király hangokat adtak. Vagy Lockeren az eldobott Gyújtógránát milyen feelinges? Vagy az, hogy a képernyőd kifehéredik amikor kimész a hóba majd megfagyni? Vagy mikor egy jet alacsonyan elhúz a fejed felett? A hang majd letépi a headsetet a fejedről? Nekem ezek az apró dolgok azok amik miatt megéri teljesen a játék. Ha fel is idegesít, felmegyek egy kicsit a levegőbe és ott tökéletes a nyugalom. Nekem akkor se fognak tudni jobb FPS gamet a kezembe adni. Jó lesz ez is. Minden nagy játék nehezen indul. BF3 is nehezen indul. A többség mégis minimum 500 órát játszott vele. Jó lesz ez is. Csak hagyjátok abba ezt a hisztizős magyar hozzáállást és kicsit merüljetek el a részletekbe. Pá
-
pohár
félisten
nem sokat, pont elég volt
már a BO2-é is elég gány volt szerintem, nem tudom miért erőltetik...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
front3r
őstag
Megvan az első LVL 100-as!!!!!!!!
Szép! Írja a leírásban, hogy hogyan érte el!PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
emiki6
veterán
válasz malacka87 #17316 üzenetére
Nekem tetszik.
Nagyon szép.
Mindenkinek másként reagál rá a gépe, nomeg a szervezete.
Én nyugodt ember vagyok, lehet ezért is nem találkoztam bugokkal."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Gippo
senior tag
Láttátok a cod ghost élőszereplős trailerét?
-
S1M0N
senior tag
válasz malacka87 #17316 üzenetére
Olvass vissza kb, 6-800 hozzászólást, és megtudod...
Nekem felemás éményeim vannak, egyszer nagyon jól elvagyok vele, máskor meg elgondolkozok, hogy ezt meg kellett-e tényleg vennem...
A nagyobb bugok és egyebek engem elkerültek, persze pár kifagyással már találkoztam én is, meg ugye a hanghiba, lagok, szintlépéses gondok, stb., de két év alatt talán ezek megritkulnak...
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Milyen lett a játék? Érdemes megvenni?
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Colos1
őstag
válasz kopaszqtya #17236 üzenetére
Sejtettem.
Valószínűleg valamelyik Dx11 -es fjúcsör dögleszti meg. Az utolsó 3 sor letiltja az összes Dx11 funkciót, így a játék Dx10.1 -ben fut. Ami érdekes, hogy mindkettőtök kártyája Dx11 -es
Ha van kedvetek kísérletezni, az alábbiakat próbálgathatjátok még. Jobb nem lesz, de behatárolható, hogy mi lehet a baj.
1. Csak a 2. sort hagyjátok benne.
2. Csak a 3. sor marad.
3. Csak a 4. és 5. sor marad.Ha megcsináljátok, légyszi írjátok meg a tapasztalatokat, engem baromira érdekel, hogy mi lehet a gond
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
LamaCube
addikt
válasz Ipadipad #17293 üzenetére
Én BS hibára tippelek. /Blackscreen/ Igaz, hogy sapphire vga-nál volt típushiba 7870-nél, de szerintem ez az.Itt mutasd meg a videód és kérdezz rá.
Én most kimondottan csak 32-es szerón játszottam. Tdm,cq,rush és egyszer se volt semmi hiba. Kikapcsoltam minden monitorozó progit. Se aida, se hw se semmi. Persze nem biztos, hogy ez miatt volt jó. Viszont észrevettem, hogy a béta8-as driverrel a menü is kristálytiszta. Eddig olyan volt, mintha 800x600-on lett volna a felbontás.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Ipadipad
tag
ESAC MPT-460P 460W
bár érdekes hogy csak és kizárolag a BF-nél csinálja ezt
ugyan ez volt a bibi a 3.dik résszel is ..majd most fizetéskor beszerzek 1 tápot bizok benne hogy az majd segit (ha meg nem akkor 3napon belül vissza vihetem és le vásárolhatom vagy vissza adják a pénzt ügye ? )
L26bKz
-
devilinsid3
addikt
válasz Viper26 #17301 üzenetére
én nem tudom ki csinálja, de ilyen szerverek után nem is kell csodálkozni, ha egyre balfaszabbak azok akik játszanak
felesleges bárkinek azzal jönni, hogy "nincs ideje, stb. stb.", mert nem hiszem, hogy annyira nehéz lenne éles helyzetben kiunlockolni a dolgokat..(#17302) scope2007: 31et öltél vele (transport vehicle)
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
hol írja mennyit öltem a Mobile rocket artilleryvel?
meg a vehiclesbe sincsen benne... miért nem lehet fejleszteniCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Viper26
nagyúr
válasz devilinsid3 #17295 üzenetére
Baszki, most komolyan azt csinálják?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Új Lenovo ThinkPad E14 13gen i5/16GB/256SSD/gyári garancia/Ajándék laptop táska
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával