Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
mi a f@sz az a 600 éves ágyú?!, ez már a lol kateg tényleg, most lattam csak a trailert
-
Shodan
őstag
caspian border 20 percet nyomtam gyorsba és pont ugyanolyan szarul néz ki mint képeken. Ezek után kíváncsian várom mit műveltek a többivel...
-
Shodan
őstag
The Game Statistics Engine is currently down.
oh yeah happy new year
-
Shodan
őstag
second assault pc-re mikor várható??
-
Shodan
őstag
válasz
Neoteric #28325 üzenetére
most épp melóban vagyok nem tudok screenshotot csinálniha kell csinálok majd , de szerintem a két képből érthető hogy mire gondolok. Na mindegy kinek mi szerintem az egyik izlésficam szerintem. zavodhoz speciel pont illik ez a dolog, csak az a baj hogy a többi 10 pályához nem.
Egyedül amit írtam az alatai rangen néz ki valahogy normálisan a dolog csak ott meg a pálya nem nagy szám nem éppen infantrys. -
Shodan
őstag
Caspian border melyik valóságosabb??
-
Shodan
őstag
válasz
gali777 #28314 üzenetére
valóságosabbak
szerintem egy kicsit sem. Az egész bevilágítás vagy bevilágitási rendszer tiszta gáz. Gyakorlatilag a legtöbb map abból áll hogy be van borulva de mégis olyan a map hogy világos a fények teljesen természet ellenesek a +lens flare ragyog a szivárvány minden színében. A bf3-ban szerintem közelebb állt a valósághoz, és a kék szűrő is jobban áll a játéknak, amit ebben a bughalmazban összehoztak azt inakbb egy II vh játékban tudnám elképzelni. Próbálták erőltetni ezt a chinás designt mindenhol a de nagyon nem jön át szerintem.
-
Shodan
őstag
befektetok-perlik-az-ea-t-a-battlefield-4-miatt]
Ez volt már?! -
Shodan
őstag
Végre van egy olvan pálya az Altair Range amire nem tették rá ezt a fosbarna sárga szűrőt, bár nem éppen infantrys map, a guilin peaks egész jó de ott meg megint szarok a színek meg az összhatás én nem értem ezeknek nincs szemük BF3 ban legalább a legtöbb mapnak volt egyedisége de ezeknek semmi.
-
Shodan
őstag
BF4 premium hol most a legolcsóbb?
-
Shodan
őstag
válasz
Plezs21 #25414 üzenetére
Ja és milyen esztétikusan oldották meg, duke nukembe jobban nézett ki, csak most már 2013-at írunk.
Na azt hiszem hogy itt be is fejeztem egy ideig a pályafutásomat, akkorát rákurt@m a billetyűzetre hogy elrepült a D betű. Ezt még egy játék se váltotta ki.
m416 bele eresztek egy tárat , aztán pisztolyal lemegy kb 50hp ja engem meg 2 lövésből megöl. Only in batllefield4.
Életembe 2 játékot vettem meg megjelenésekor ezt és a COD4-et, erre jobban sajnálom a pénzt! -
Shodan
őstag
Na most már annyira befosott ez a remek játék hogy má semmi serverhez nem enged csatlakozni
-
Shodan
őstag
Na végre benne vagyok a budapesti top30-ba
-
Shodan
őstag
Mi a szart csináltak már megint az egész pálya tele van zöld és piros fénylő pöttyökkel
-
Shodan
őstag
Az előbb volt egy 50 perces conquestem, de a végén annyi dolgot kaptam hogy végig se tudta mutatni az animációkat, ilyenkor azért a pontot megkapom ugye?
-
Shodan
őstag
dupla XP időszak alatt a 100% XP boot érvényesül ?: ha igen akkor mennyi számolk?
-
Shodan
őstag
Na 5 perc alatt betölt a pálya, aztán 1-et lőttem és kifagyott, egyre jobb a game, de azt már látom hogy fagyás után is menti az állást így van egy killem, hajrá így tovább BF4ever!
-
Shodan
őstag
Nem is értem hogy őszintén van e olyan akinek jobban bejön a 4 mint a bf3. Ha tehetném és nem reggeltem volna be tuti eladnám.
-
Shodan
őstag
Na most végeztem a Ghost-al, lehet hogy divat manapság utálni a COD-ot, de még mindig jobban tudnak single-t csinálni! Az eleje nem az igazi de aztán beindul, mozgásban is szebb mint képeken!
Azért kiváncsi lennék hogy pl az anyahajós részt ki másolta kiről, és hogy a gravity mennyire volt hatással az űrös részekreja még ami így beugrott a mocap még mindig üt mindent!
-
Shodan
őstag
válasz
lofagi #19507 üzenetére
Azért bf3-ba pár órát beletoltam már ,tehát nagyjából tudom hogy mi merre,nem vagyok kezdő, azt aláírom hogy pl pro se.
Én azért játszok hogy élvezzem. de ez így csak idegesít. Nem azzal teszem le hogy milyen jót játszottam, hanem azzal hogy mindjárt beleb@szok egy baltát a monitorba.
A pályák meg kinek mi jön be.
Nem teszik ez a teljes sárgás-barnás hatás. A pályáknak nincs semmi egyedisége, sok a víz. Levolution egy parasztvakítás.
Premiumba várom az uj pályákat , de azt csak a 2. dlc megejelénse után veszem ez biztos. Bf3 premium dlc-k akárhányszor jobbak mint bf4 alapmappok, szerintem. -
Shodan
őstag
Ennél egy retkesebb sz@rt mint ez a játék már rég láttam, napok óta egy nyomorult kört nem tudok lenyomni
bánom hogy megvettem. Fosok a pályák , tiszta bug az egész, nevetséges hogy letermek és halott vagyok 1 lövésre, mindenki össze-vissza rohangál. Lelövök egyet, hátba lőnek, rendkívül izgalmas
-
-
Shodan
őstag
ipaden hogy a pics@ba kapcsolom be a battlescreent?
-
Shodan
őstag
Commander módot ipaden hogy lehet használni???
Feltelepítettem a battlelogot ott kiválasztok egy servert és ráállok hogy commander akkor annyit ír ki hogy:
Error commander app is not installedDe nincs is ilyen app vagy legalábbis én nem találok
ja hogy nov 19.től akkor ezért nem találom
-
Shodan
őstag
válasz
Terminator17 #18076 üzenetére
ahh még soha senkinek
-
Shodan
őstag
na ma már 4x fagy ki ennyi leszarom megyek 3-azni
, majd pár hónap mulva ránézek
-
Shodan
őstag
válasz
LamaCube #17328 üzenetére
ez szerintem is így van
a pályák meg teljesen fantáziátlanok, midegyikek ez a sárgás barnás fos szín dominál, atom lensflarrel, nézzetek egy egy bf3 bármelyik perium pályát szerintem százszor szebbek. Két normális pálya esetleg a railwayes(bár infantryba az is szar, kb olyan armored killes pálya), meg a lancang. Az a börtönös meg a többi egy vicc.
-
Shodan
őstag
válasz
Snip3r_HUN #14864 üzenetére
-
Shodan
őstag
Basszus dvdrol telepitve fél óra alatt kb ment 10% ot originről meg kb 15 perc alatt negyedénél van. Azt hiszem a doboz megy is a polcra
Most tenyleg még singleozni se tudok holnap 0:00 ig? -
Shodan
őstag
Lesz egy hülye kérdésem a single már megy vagy azt is csak holnap fogom tudni elindítani?
-
Shodan
őstag
válasz
aerosmith #8615 üzenetére
Ezek a betak nem arról szólnak, amiről egy valódi bétának kellene így 1 hónappal a megjelenés előtt gondolom.
Itt max a kiszolgáló rendszereket, servereket stb -t tesztelhetik. Ugye arra senki nem gondol hogy itt most kevesebb mint 1 hónap alatt radikális változások lesznek még benne.
Max gyűjtögetik a bugreportokat.
Nem tudom pl a dvd-ket mennyi idővel szokás pl a kiadás előtt egyátalán nyomni, azt sem tartom kizártnak hogy már ott van aranylemezen. Majd szép lassan hónapok alatt patchelgetik, hogy játszható legyen. Ennyi. -
Shodan
őstag
Basszus ha az ablak bereped hogy néz már ki, mint valami pókháós okádék.
A fegyvernek alig van recoilja. Grafba kb ugyanott van mint a 3 szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest