- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Hf emberek! Én meg a melóhelyről csorgathatom a nyálamat.....
Este ha minden jól megy csatlakozom!
-
Madn!ght
addikt
válasz KillerKollar #8195 üzenetére
SSD-ről futtatod?
-
Madn!ght
addikt
Csak nem bírtam ki. Az ebédszünetemet beáldoztam, hogy kipróbáljam a játszót.
Indításnál a rinya üzenet megjelent, hogy 320.00 feletti drivert tegyek, de aztán mégis elindult. Alapból az Ultra beállításokkal indult, teljesen jól fut, saccperkb 40-50 fps megvan, viszont tényleg brutál lagos.
Nah majd este...
-
Madn!ght
addikt
Ennyi, így kell.
A cheateléssel kapcsolatban meg nem értek veled egyet. Aki nem boldogul önállóan egy szerveren, nem az a megoldás, hogy csalással játszik. Azt értem, hogy egy low játékos számára ugyanolyan élvezhetetlen a játék a "pro-k" ellen, mint egy átlagosnak a csalókkal szemben.
Viszont a csalónál sem ő játszik, hanem a bot. Sohasem fogom megérteni, hogy ebben mi az élvezet...
Gyárt egy valótlan statisztikát és tönkreteszi még kb. másik 30 ember játékát. Hát taps! -
Madn!ght
addikt
BF3-ban voltam olyan szerveren, ahol rögtön a welcome szövegben kiírta, hogy túl magas a K/D értékem, ez low szerver.
Szóval megoldás lenne, ha a szerverek konfigjában lehetne mondjuk erre szűrni. Mert ha az általad említett kimaxolt statisztikájú emberke új bábut kezd, akkor vélhetően a legalapabb fegyverrel is jó k/d statot, vagy acc-ot fog lőni. Ezekre az értékekre szűrve simán kimutatható lenne még talán a csalás is.
-
Madn!ght
addikt
A zoom-toggle hol található a menüben? Vesszek meg nem látom...
-
Madn!ght
addikt
A tankot hogy lehet felrobbantani? Belelőttem az összes RPG-t, de nem igazán akart megsemmisülni.
-
Madn!ght
addikt
Kicsit próbálgattam a drivereket: 314.22->327.23->331.40 beta
Nos mindegyiknél tapasztaltam összeomlási hibát, random kilépést.Végül meguntam, az összes nvidia lomot leszedtem, majd újraindításkor csökkentett módot (hálózattal) választottam. Ott leszedtem gyorsba egy driversweepert, majd az összes nvidia maradékot letöröltettem a programmal. Újraindítást követően feltettem a 331.40 beta drivert, most kb 2 órája egyszer sem csuklott össze, és mintha stabilabb is lenne az fps.
Korábbi hozzászólásokban olvastam, hogy több nv kari tulajnál hasonló hibák voltak. Remélem az általam leírtakkal segítek az ilyen problémákkal küzdőknek.
-
Madn!ght
addikt
válasz boogie84 #9450 üzenetére
Jah, csak kb ugyanennyien vannak, akik a pont a cheaterek miatt nem veszik meg, rosszul gondolom?!
(#9449) kisza25: azért mondom, hogy ezzel már egy leszűrt játékos számot kaphatna a program. Te lehet hogy volt 1-2 meccs, amit ilyen stattal tudtál le. Aki rendszeresen és folyamatosan csal, annak viszont lehet hogy a meccsei nagy része ilyen statisztikájú.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
A közösség kezébe adással annyi baj van, hogy a gyengébb játékosok hajlamosak a kick-et votolni, ha már egy magasan jobb játékos van a szerveren. Persze rögtön jön az anyázás, cheaterezés.
Annyi módosítással lenne ez kivitelezhető, hogy a kick-ek és a statisztika szerint lenne az elsődleges szűrése az anticheat-rendszernek. Kvázi paraméterezni lehetne a "gyanúsan jó" játékosokat. Ebből kiindulva pedig már a statisztika közötti összefüggések vizsgálatával: k/d, fejlövés, acc szerint másodlagos szűrőben elég nagy valószínűséggel le lehetne válogatni a csalókat.
A retorzió első alkalommal stat nullázás, utána meg fiók tiltás. Azt nem tudom, hogy a virágbolti verziósok ellen ez mennyire megoldás, de a legális fiókkal rendelkezőkkel szemben mindenképp.
Még annyi, hogy azzal nem vagyok tisztában, hogy a fiók tiltásának lehetősége a szerződési feltételekben mennyire szabályozott, azaz hogy van-e joga a játékot működtetőknek (eladónak) a termék használatának jogát megvonni.
Anno Quake 3-ban létezett olyan szerveroldali beállítási lehetőség, hogy "pure server". Ez azt jelentette, hogy csak az alap fájlokat tartalmazó q3 mappa esetén engedett fel a szerverre. Nem vagyok képben, hogy ezek a csalások milyen külső program, vagy az alapprogram módosításán alapulnak, úgyhogy ez itt lehet mégsem teljes megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Jut eszembe, kérdezni akartam, hogy itt is valami képlet szerint lehet kikalkulálni a FoV-ot, mit a BF2/3-ban?
Nekem 72-n van a 3-ban és a 4-ben is, de tutira (érzésre) nem ugyanaz a kettő.
(#9469) VAN der BOSS: szerintem lényeges, hogy ne kliensoldalon fusson az anticheat, mert azt simán kikerülik egy másik anti-anticheat progival.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Nem a kedvencem a Conquest, de tegnap volt egy jó köröm, mikor beültem egy elég profi pilóta mellé.
-
Madn!ght
addikt
válasz Tirexi #10061 üzenetére
24k? Ez így elég drága. 10500 ft a deluxe edition + 9900 a premium.
Vagy ugyebár a pc gurus előfizuval ugyanez 17500 ft.
(#10065) ForRedGlory: Te "csak" a kulcsot adod, vagy dobozos a termék?
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Másodjára futottam bele olyan jelenségbe, hogy ha feléleszt a medik, és nem fogadom el, akkor ahányszor ezt követően meghalok, nem tudok spawnolni, hanem még egyszer meghalok. Ez mi a f@sz?!
Jah és természetesen halálnak számolja a statban.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz kriszpontaz #10136 üzenetére
Világbajnok! Lehet az enyém is?!?!
-
Madn!ght
addikt
válasz kriszpontaz #10395 üzenetére
A v1-es. Nagyon profi!!!
-
Madn!ght
addikt
Azért ez milyen már?! A visszaigazoló e-mailben Deluxe Edition van. Az, hogy a hivatkozása már a Limitedre mutat, miért a mi bajunk? Én DE-t rendeltem (mert akkor még az is volt a honlapon), rohadjanak meg!
Még jó, hogy át nem módosítják a játékot Assasin Creed-re, vagy tudomis én tetrisre...
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Ezt már egyik ilyen konzolüzlet eljátszotta a Diablo 3 rendelésekor. Valahogy csak a kiszállítás napján jutott eszükbe közölni, hogy 2500 ft-tal többet kell a rendelt termékért fizetni...
pohár: jobban meglesve a rendelést és a linket, 300 ft különbség van az árak között.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz medvezsolt #11373 üzenetére
Próba cseresznye.
-
Madn!ght
addikt
válasz YAKUZbp #11395 üzenetére
Az összeomlások kiküszöbölésére még érdemes normálisan kipucolni a korábbi drivereket. Nálam 5 játékból kb 3-szor hányta össze magát a driver. Miután végigcsináltam ezt, már szinte elhanyagolható számban dob ki driverhiba miatt.
Erdei88: igen, több külföldi fórumon megoldásként írták, hogy a memóriát v. a gpu-t érdemes egy hajszálnyit downclockolni, vagy esetleg minimális fesz emeléssel próbálkozni.
Szerintem pedig szimpla driverhibáról van szó, mert pl a BF3 korábban soha nem csinált ilyeket, pedig ott is dolgozott becsületesn a GPU.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz Erdei88 #11401 üzenetére
Nyilván kártyafüggő. Értem ezt arra, hogy a gyári tuning (külföldi topikokban írtak szerint) ebben a játékban (és a BF3-ban is) gyakrabban instabilnak bizonyul.
Ha rákeresel a hibaüzenetre, szinte csak BF3-as topikot dob ki. Párszor nekem is volt ilyen hibaüzenet a BF3-ban is, ezért én utánanéztem a hiba okának.
Az olvasottak és a tapasztaltakat összevetve azért is merem állítani, hogy nem a kártya stabilitásával van gond, mert más játékokban, benchmarkokban soha nem fordult ilyen jelenség elő.
-
Madn!ght
addikt
válasz Firkavadasz #11419 üzenetére
Engem a múltor mikor hátulról meg akart valaki késelni, úgy megijedtem, hogy elkezdtem állat módjára nyomni a késelés gombot. Mit ad isten, elhárítottam a támadást, sőt én szúrtam le a parasztot!
A tag csak annyit tudott böfögni: "wtf?!"
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz ScomComputer #11513 üzenetére
Open béta: Október 4.-15.
-
Madn!ght
addikt
Lemondtam a PlatinumShop-os rendelésemet és megrendeltem a CD Galaxistól a Deluxe Editiont. Pick Pack pontra szállítás ingyenes, így 11,7k. Elvileg már 30-án le is szállítják. (legalábbis remélem!)
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
Letörölném a bétát, de gondoltam a grafikai és a billentyűzetbeállításaimat azért lementeném (hátha a véglegesnél jól jön). Ezt tárolja a dokumentumok mappában, vagy van még valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest