Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Na igen. Én Pl routeren keresztül mértem, de a feltételek adottak (TP-Link WR1043ND).

Akkor van baj, amikor a gép WiFi-n keresztül csatlakozik. Lehetetlen vele normális multit tolni.
Bármilyen vevőt csatlakoztattam a géphez, rendesen belassult a net vezetékeshez képest.
Így maradt a vezeték nélküli mód a telefonokhoz, a gép meg kábelen. -
devilinsid3
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
ezt már a 3ban is tiltották. sőt még, ha a profilodhoz olyan dolgokat írtál ki ami jogsértő meg olyan dolgokat tartalmaz ami sértő/támadó meg nem tudom mi, azt kitiltották 1 hétre azt hiszem

(#19295) Cris99 egyébként az illető kiírta nagy piros betűkkel, hogy We Like CoD Series és kapott 3 év pihit

-
bombibmw
veterán
válasz
Stunts666
üzenetére
Igen,de ez a maximális volt és ez is tényleg csak 1-2 esetben,ami egy 2-3 órás játéknál kb. 1mp akadással jár.
Tudom,mert monitoroztam a játékot és többek egybehangzó véleménye szerint is elég a 2Gb.
4XMsaa-vel már csúnyán kifut és vannak is lassulások,amit megérez az ember.
Multival is ultrán játszok,de ott nem használom az elsimítást,lehet ezért ilyen rossz az arányom.
Mondjuk inkább a sok meg nem haló és falon átlövő játékosnak köszönhetem,mert a fele halálozásom ezekből a rejtélyes esetekből eredményeződött. -
@rglaaf
veterán
az emblémával vigyázzatok nehogy bant -kapjatok mindenki tudja gondolom miért járt

-
Gyula84
veterán
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Szerintem a Magyar szerverek se itt vannak üzemeltetve.
De mindjárt megnézem whoissal
az összes mellett német zászló van szóval felesleges megnézni(#19286) xboxmod

-
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Megnéztem egy Magyar szervert:
Hungarian Bf Fans [HunF] I PBBans I GGC Iwhois 94.250.195.191 -b
% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf
inetnum: 94.250.192.0 - 94.250.199.255
abuse-mailbox: abuse@g-portal.de
% This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.69 (WHOIS3)Szóval sejtésem beigazolódott.
(#19285) eugabesz:
Ezt nem tudtam
De legalább te is megerősítettél hogy szerver felől nem fenékig tejfel az egész
-
eugabesz
őstag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Azt nem kell semmivel megnézni,mert egy azaz egy darab szervergépet üzemeltetett az EA Magyarországon,a battlefield.hu-s srácok harcolták ki,hogy itt is legyen.Az is BF3-ban volt.
Olyan 7-8 szerver üzemelt róla,de már mikor behozták a 7. és a 8. szervert,a többi állandó crash-elt.
Tehát lehet bármilyen jó a szervergép,kb. 6 különböző méretű játék szervert bír el...és akkor még a net-kapcsolatról nem is beszéltünk.Gondoljatok bele,mi kapcsolat kell egy szerverteremnek...devilinsid3:Mert még nincs megfelelő plugin a tiltásra....lassúak a fiúk kicsit...
-
devilinsid3
addikt
válasz
Exorsized
üzenetére
rakéta kilövésre felkészülni
3..
2..
1..
whuh
#19272) JamesHun voltak azért 30as szerverek is
igaz már picit érezhető volt a lag, de nem vészesen.. itt mindenki azzal jön, hogy nagy a map meg nagy a létszám és ezért késik.. akkor csinálják meg úgy, hogy ne legyen..
amúgy meg a bf3 tökéletes példa arra, hogy 64 fő néha még sok is egy pályáraráadásul ott van még a játékmód függő létszám, TDM-re aki 64es rak be az ne csodálkozzon, hogy szarrá laggol a szerver.. vannak játékmódok ahol max. limitet kellett volna hozni az EA-nek

#19281) lofagi ezért sem értem miért nem tiltják a 120as ping fölötti playereket.. csak elbasszák mások játékát
-
=HG=
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Lehet nem kéne, de van előnye az alacsonyabb pingnek...Ez egyértelműen látszik a játékban...Nem most kezdtem a multizást...észrevenni.. BF2-ben sokszor akkor kezdett lagolni a szerver, amikor valami cheat-et használtak...Rövidesen meg is látszott, hogy ki az...
(#19282) xboxmod: Nem vagyok szerver szakértő, de szerintem ezek kimondottan játékra bérelt szerverek..Ezen csak az fut amit engedélyez a "bérlője" -
HwAdokVeszek
aktív tag
Én még nem láttam 2-es 3-as pinget ebbe a játékba, vagy csak nem figyeltem eléggé.
De mondjuk én kételkedem is a 2-es 3-as pingekbe.
Már csak azért is mert a pinget nem csak a net sebessége határozza meg.
Számít a szerver/kliens teljesítménye is.
Tegyük fel ha a kliens képes is lenne netkapcsolatilag, és teljesítményileg is a 3-as pingre, a szerver szerintem nem.Egy szervergépen nem egy játékszerver fog futni.
Lehet hogy nem is egy fajta játék.
Lehet hogy webszerver vagy levelezés stb.Szóval az erőforrások már oszlanak több fele. (CPU és Netkapcsolat).
Szerintem egy 64es szerver nem is kevés adatot küldözgethet ha tele van, és a szerver gépigénye se lehet annyira kicsi.
Egy bf4/szerver meg egyértelmű nem érné meg
De lehet hülyeségeket írok....
(#19281) lofagi:
Szerintem a Magyar szerverek se itt vannak üzemeltetve.
De mindjárt megnézem whoissal
-
lofagi
addikt
válasz
Whysperer
üzenetére
Vannak magyar srv-ek, itt is linkeltek már párat, a szerver keresőben általában német zászló van mellettük, hangsúlyozom általában.
(#19276) zack: vannak 16 fős szerverek, én sem szeretem azt amikor 32-32nek feszül neki, nem kell olyanra bemenni ennyire egyszerű

(#19277) =HG=: nos, ELMÉLETILEG a legmagasabb pingű játékoshoz igazítja a többit is, így nem kéne, hogy semmilyen előnye legyen bárkinek is akinek kicsi a pingje, ezért láthatod azt, majd figyeld meg, hogy ha bent van egy 300-400as pingű játékos akkor mintha szaggatna a játék
-
=HG=
addikt
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Ez igaz, de gondolj bele, hogy nekünk van a német szerver felé harminc akárhányas pingünk, akivel játszol, annak meg németországon belül 2-es 3-as pingje. Na kinek van esélye, hogy lelője a másikat ?

(#19270) zack : Teljesen igazad van ! Vagy szopóág, vagy nincs akkora élmény.. Ritka a nagy hirig, amikor mindkét csapat egyformán erős...
(#19272) JamesHun Nekem a CS az kimaradt.. Viszont aminek multija tetszett, az a SWAT valamennyi volt....Ott jó kis csaták voltak.. Meg a FEAR még a leg elején...
-
válasz
M4rko97
üzenetére
Tényleg jók ezek a monitorok, de azért vess egy pillantást erre is.

Nem azért ajánlom, mert nekem ilyen van (illetve azért is), de erről tényleg nagyon jó véleménnyel vannak a külföldi tesztoldalak.
Ezt mindenképp érdemes végig olvasni.
Arról nem is beszélve, hogy ez egy vadonatúj modell.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
JamesHun
üzenetére
Ez tény hogy 5v5 volt, de azért azt is vedd figyelembe hogy akkor nem voltak ilyen gépek/internetek.
Régen még ipx-en vagy bncvel is elszórakoztunk lanon, pedig az már tényleg ma nem lenne elképzelhető
Én még mindig azt mondom hogy a 30-as ping nem probléma ennél a játéknál.Lehet hogy csbe is voltak hitbox problémák sőt biztos.
De én ezt nem csak a pingre fognám
-
JamesHun
addikt
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
és hány fős is volt a CS?
nem 2x32 fős multik voltak ott
és cs ben is voltak where is hitbox videók, hogy merre kell lőni mozgó célpontnál
-
-
zack
nagyúr
5ms. 124.28 Mbps le 10.46 fel.
(#19258) gali777
TTomax-szal éjjel szoktuk tolni a CQ-t is. Ott ezek mellett, még az esetek 80%-ban balance hiányában vagy unalmas a kör, mert dilettáns a másik csapat, vagy szopó ágra kerülünk és sanszunk sincs. 1 kezemen meg tudom számolni az élvezetesebb CQ köröket, ahol tényleg komoly stratégiai harc ment a zászlókért.
Jó lenne ez a játékmód, de sok a dilettáns, és ahogy a cheaterek, úgy azok is rombolják a játékélményt, akik nem egy irányba húzzák azt a bizonyos szekeret velünk.
-
gali777
őstag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Hát igen. Német szerverrel kipróbálva már 38 ms.
A játékban is akörül szokott lenni német szerveren. Mondjuk nekem szerencsére nem volt még olyan, hogy lövöm és nem adja be, ha eltalálom 

-
HwAdokVeszek
aktív tag
-
Exorsized
tag

Tud valamit
-
ADAM1337
nagyúr
Szerintem első nagyobb patch-ig érdemben ráfeszülni nem érdemes, még javítani kell az tény a játékot.

Nálam is van pár hiba, ha alt-tab ozok map végén nem fagy ki de ha nem akkor igen, pl.
Hasonlót megfigyeltem én is hogy hamarabb a fejét hitelem mégis ő ől meg hamarabb lehet hogy ennyire késik mert pl nálam nem lőtt de mégis kellett ha én haltam meg hamarabb. -
S1M0N
senior tag
válasz
M4rko97
üzenetére
Üdv!

Nekem DELL U2312HM monitorom van, a 2 ms-os LG 206WTQ után kicsit "féltem", hogy "lassú" lesz a monitor (ez de hülye megfogalmazás), de én kellemesen csalódtam.

A DELL képe fantasztikus, és ami a legfontosabb, a válaszideje is tökéletes mind filmre, mind játékra (és minden másra) is.
Azt kell megérteni, hogy nem csal a válaszidő számít, hanem maga a technológia is! (TFT és IPS az én esetemben)
De ahogy nézem, a monitor fórumát is felkerested már a témában, szóval szerintem rosszul nem fogsz járni, ha ezt a monitort veszed!

Én nemsokára 1 éve (november végefelé rendeltem) leszek a tulajdonosa egy ilyen monitornak, panaszom nem volt még rá!
-
Ybron
senior tag
Dettó.
Az nekem is megfordult a fejembe hogy ez nem az én játékom, de úgy vagyok vele hogy adok még neki esélyt mivel én most játszok először BF4-el. Eddig csak CS-ztem, meg UT-ztem multiba, így próbálom fogni valamire hogy miért nem megy
Még azt szeretem a tiédet kiegészítve, hogy sprintelek egy fedezékhez, elbújok, várok egy kicsit, körülnézek hogy van-e valami, látom hogy tiszta minden elindulok erre a semmiből ott van 2 emberke.
A kedvencem mikor még a tankot se veszem észre és 3km-ről egy olyan fedezékből kilő amit még 2 épület takar. -
Colos1
őstag
Ilyet én is megfigyeltem, de ez szerverfüggő. Bemegyek az egyikre, és nem jutok el az első pontig élve, ugyanaz a jelenség, mint amit írtál. Kilépek, majd bemegyek egy másik szerverre, és szinte már attól meghalnak ketten, hogy lespawnolok. És nekem is kb. 2 napja. Szerintem a múltkori szerverfrissítés...

-
zack
nagyúr
Második nap hogy 0.5 k/d fölé alig tudok menni TDM-ben.
Lehetetlen hogy mindenki pro. Szinte élvezhetetlen a játék 2 napja. Nem azért mert nem megy, vagy mert hiba van, de már úgy se adja be, ha pont előttem fut a f@sz és csak hátba kell lőnöm. Csipázni nem tudok, mert ami fedezék, és én nem látok ki, akkor hogy tudnak mögé lőni szemből?
Bezzeg mások kis pisztollyal rohangálnak, és 1-2 lövésből kiszednek úgy, hogy én is és ő is mozgásban van, összelövünk, és nálam jóval komolyabb fegyó van. Már nem tudok mit választani a fegyverek közül, hogy legalább pariban legyek.
Mutatja hogy találat éri, tehát nem az van, hogy körbe lövöm. 
Egy folyosón nem tudok végig menni, mert hiába nem látok mozgást, a semmiből előttem vannak. Nincs átmenet. Olyan mintha késne a kép ahhoz képest ami a játékban zajlik. Játszhatatlan.
Ha így marad, el fogom adni, mert ennek így nincs értelme. -
Gippo
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére

-
TXT
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Koszonom.
Illetve az mitol van, hogy a server listan idorol-idore egyszer csak eltunnek a "ping" ertekek?
-
TXT
őstag
Az hol lathato a server-ek kivalasztasakor, hogy eppen mennyi az allas az adott palyan? Tudjatok, mint BF3-nal is volt, mielott vmelyik server-re akart csatlakozni az ember. En most ilyet adatot sehol nem talalok... En kapcsoltam "Stevie Wonder" uzemmodra, vagy tenyleg nincs ilyen info?

-
Xirtam
veterán
Eddigi legjobb eredményem!
[link]Amúgy az lehetséges, hogy egyik napról a másikra elkezdett pupápolni a játék? Megyek és folyamatosan később töltődnek a texturák , már már zavaróan. Holott 3 nappal ezelőtt SEMMI baja nem volt.
-
Ez egy tévhit és egyben egy óriási faszság is. Én nemrég váltottam ips-re, egy dell P2414H-ra és itt is 8 ms válaszidő van megadva .
Viszont érdemes elolvasnod a tesztjét a tftcentral-on, hogy mit írnak a monitor játékok alatti teljesítményéről.
Maradjunk annyiban, hogy nem csak ettől a dologtól függ a monitor sebessége. -
zso73
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A szarrá tuningolt vasak adják elő ezt.....Nekem nem volt gondom ezen a pályán a grafikával.
-
Enton
addikt
válasz
M4rko97
üzenetére
Nem rossz választás, nem tudom honnan az ár de célszerű szétnézni aprón is:
R9 270X 2048MB D5 Dual-X OC with Boost 48.990 Ft
R9 270X 2GB GDDR5 OC Dual-X : 56.987 helyett most csak 50.987
SAPPHIRE HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION DUAL-X (11199-16-20G) - 46.990Ft
-
kisza25
félisten
-
Enton
addikt
válasz
M4rko97
üzenetére
Igen sajnos CPU+VGA páros ami a gyenge láncszem.
Egy FX8xxx + 7970 páros Win8.1-el(ami funkciónálisabb többszálú CPU vezérlést ad WinVista-Win7-Win8-hoz képest), megadná a kedvező játéksebességet már bőven 1080 pixellen is.Ha viszont nem szánnál ennyit gépre éppen kicsit lejebb is lehet menni VGA-ban 7870-660 szintig ez alább ne add alatta már te VGA-d szintű sebességet találsz csak.

-
M4rko97
csendes tag
hello
Azzal a kérdéssel fordultam ide hogy a bf4 elfut mot a gépemen de 1280 x 960 ba és medium-on 30-40 fps el. mi a gyene a gépbe ?
fx 6100 hd 6850 8gb ram 120 gb ssd 650w os táp.
válaszokat előre köszönöm.
üdv.:Marko -
r-chee
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Még felvételről nézve is kisül a szemem
. -
Shodan
őstag
ipaden hogy a pics@ba kapcsolom be a battlescreent?
-
ForRedGlory
félisten
Battlefield 4 Disco Edition OMG...
-
bombibmw
veterán
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Én sem veszek észre különbséget High és Ultra között,ezért játszok ultrán.

(#19214) sixpak:
Igen,a 4X-es már felejtő. -
Gippo
senior tag
Minél többet játszom a játékot, annál jobban látom az ordító balance problémákat... Főleg anti-air és attack jet vs stealth jet esetén...

-
BlessedElroy
senior tag
Amúgy high-on játszok, mert nem veszek észre különbséget ultra és high közt. Így 80-100 FPS-em van, az I7 3770K 4.5-ön pedig átlagban 60%-on megy. De igazából nem lesem én ezeket állandóan, minek...
Na tessék: a 760 kb egy szinten van az enyémmel, nincs itt gond az ultrával
-
=HG=
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Azért ez elég érdekes...

-
SkyS1gn
félisten
Most minden tetves szaros szerver LAGGOL mint atom?!

-
-
=HG=
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Hogy megy vele? Monitorozva a játék 2300-2400 MB-ot használ..Mégis azt olvastam, hogy nem tapasztalni semmi Fps beesést a 2Gb-os kártyákkal...

-
=HG=
addikt
Nyomja itt valaki a játékot ultrán 2 Gb-os kártyával ?
-
LuckyL
őstag
azt nem tudja valaki hogy hogyan tudok beülni az anti air ágyúba ami a kiinduló bázisokon szokott lenni?
szoktam látni hogy használják, de hiába szaladgálok körülötte nem enged beülni -
lofagi
addikt
MBi Search Results
Your Alias search results for L0f4gi
No results founderről van szó kérem szépen, mindenki le lett véve akinek ez volt a hiba üzenete, lehet játszani!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bezzeg mások kis pisztollyal rohangálnak, és 1-2 lövésből kiszednek úgy, hogy én is és ő is mozgásban van, összelövünk, és nálam jóval komolyabb fegyó van. Már nem tudok mit választani a fegyverek közül, hogy legalább pariban legyek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)